Merdock Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Εξαρτάται και από τον ταχυδρόμο.Παλιότερα σε εμένα τα άφηνε έξω από την πόρτα αν δεν ήταν συστημένα(μένω σε μονοκατοικία) Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει έρθει ένας άλλος ταχυδρόμος και ακόμα και αν δεν είναι συστημένα,αν δεν είσαι σπίτι αφήνει χαρτί για να τα πάρεις από το ταχυδρομείο.Άσε που όταν στο δίνει σε ρωτάει και 10 φορές αν είναι σίγουρα το δικό σου,μην έγινε κανά λάθος.
neratzojuice Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά πήγα σήμερα τράπεζα, στην Εθνική να φτιάξω μια κάρτα για αγορές μέσω internet για να προλάβω την προσφορά του trine 2. Αυτή η κάρτα όμως χρεώνει κάθε συναλλαγή 2 ευρώ. Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι με 6 ευρώ και θα μου έρθει στα 8. Ειναι δυνατόν; Να πώ οτι αγόραζα κάτι αξίας 300 ευρω να πω οκ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αγοράς απο το eshop πέραν των καρτών της Nintendo που δεν κυκλοφορούν Ελλάδα γαμω τα λεφτά τους? Επίσης υπάρχει καμια άλλη προσφορά για το Mario 3d world εκτός απο το EBW http://www.ebw.gr/el/product/271876/Nintendo-Super-Mario-3D-World-(Wii-U)-0045496332778 Στο The game collection που έψαξα δε τη βρίσκω την προσφορά. Προφανώς έληξε. Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για το EBW αλλά μία φορά που είχα παραγγείλει απο εκεί το mgs lc δεν είχα θέμα και ήταν καλά συσκευασμένο.
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Χμ, τι κάρτα είναι ακριβώς αυτή που χρεώνει; H debit visa της Alpha δε χρεώνει, πάντως, πληροφοριακά. Paysafe, να υποθέσω, δε δέχεται το Wiishop, ε;
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά πήγα σήμερα τράπεζα, στην Εθνική να φτιάξω μια κάρτα για αγορές μέσω internet για να προλάβω την προσφορά του trine 2. Αυτή η κάρτα όμως χρεώνει κάθε συναλλαγή 2 ευρώ. Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι με 6 ευρώ και θα μου έρθει στα 8. Ειναι δυνατόν; Να πώ οτι αγόραζα κάτι αξίας 300 ευρω να πω οκ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αγοράς απο το eshop πέραν των καρτών της Nintendo που δεν κυκλοφορούν Ελλάδα γαμω τα λεφτά τους? Επίσης υπάρχει καμια άλλη προσφορά για το Mario 3d world εκτός απο το EBW http://www.ebw.gr/el/product/271876/Nintendo-Super-Mario-3D-World-(Wii-U)-0045496332778 Στο The game collection που έψαξα δε τη βρίσκω την προσφορά. Προφανώς έληξε. Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για το EBW αλλά μία φορά που είχα παραγγείλει απο εκεί το mgs lc δεν είχα θέμα και ήταν καλά συσκευασμένο. Δεν το καταλαβες καλα, δεν σου χρεωνει 2 ευρω για καθε συναλλαγη στο Internet. Σε χρεωνει 2 ευρω καθε φορα που θες να βαλεις λεφτα μεσα στην καρτα. Αν εσυ θες να βαλεις 50 ευρω στην καρτα τοτε θα εχεις 48 ευρω διαθεσιμα για ξοδεμα. Αυτο ελειπε να σε χρεωνει 2 ευρω εξτρα για καθε αγορα που κανεις. Το paypal μονο εχει ενα μικρο ποσο που κραταει για καθε αγορα μεσα απο αυτο αλλα ειναι πολυ πολυ μικρο. 2
neratzojuice Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Το κατάλαβα απλά δε το διατύπωσα σωστά. Αυτό είναι το θέμα μου οτι δε θα βάλω 50 ευρώ μέσα γιατι θα πάρω Wii remote και Mario 3d world konta 100 ευρώ συνολο. Δε θέλω να βάλλω άλλα 50 στην κάρτα γιατι δεν έχω σκοπό να πάρω κάτι άλλο. Δεν τα διαθέτο κιολας για να τα βάλλω αλλιώς δεν είχα θέμα. Εκτός αμα πάρω μέσω κάρτας και το Mario 3d world. Επι της ουσίας τα ίδια λεφτα θα φύγουν απο την τσέπη μου. Απλά το μοναδικό που με αναγκάζει να κάνω χρήση της κάρτας ετσι ωστε να χρεωθώ τα 2 ευρώ είναι το Trine 2 που κοστίζει 6 ευρώ. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τη λογική μου.
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Για συναλλαγές στο Internet, μόνο με χρεωστικές κάρτες. Δεν χρεώνεσαι τίποτα. Απορώ γιατί υπάρχουν ακόμα οι πρωτόγονες οι pre-paid. 1
neratzojuice Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Για συναλλαγές στο Internet, μόνο με χρεωστικές κάρτες. Δεν χρεώνεσαι τίποτα. Απορώ γιατί υπάρχουν ακόμα οι πρωτόγονες οι pre-paid. Της εθνικής η χρεωστική δεν ειναι η maestro? Αυτήν έχω. Μπορείς να πάρεις με αυτή απο το Wii u eshop? Απο την άλλη όμως αυτή την έχω ως βασική κάρτα. Να ρισκάρω να αγοράζω με αυτή?
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Εγώ κάνω το εξής: Έχω δύο λογαριασμούς στην τράπεζα. Στον έναν έχω τα πολλά λεφτά (της μισθοδοσίας ας πούμε) και στον άλλο έχω λίγα, όσα μπορεί να χρειαστώ ανά πάσα στιγμή για προσωπική χρήση. Ως default λογαριασμό συνδεδεμένο με την χρεωστική έχω τον λογαριασμό με τα λίγα λεφτά. Έτσι και να υποκλέψουν τα στοιχεία της κάρτα, στην χειρότερη περίπτωση θα έχω ζημιά 5-10 ευρώ. Δεν αξίζει να έχεις pre-paid και να τους δίνεις χαρτζηλίκι κάθε φορά που θες να βάλεις λεφτά. Με debit και e-banking κάνεις μια χαρούλα τη δουλειά σου δωρεάν. 1
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δε ρισκάρεις τίποτα. Αν κάτι πάει στραβά και χακάρουν το κατάστημα της Nintendo απλώς θα ακυρώσεις την κάρτα και θα βγάλεις καινούργια. Κι αν, στη χειρότερη, παίξει καμιά χρέωση που δεν έχεις κάνει εσύ, το λες στην τράπεζα και την ακυρώνουν. Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός κίνδυνος στο να αγοράζεις με κάρτα. Πιο πιθανό είναι να σου κλέψουν το πορτοφόλι στο δρόμο παρά αυτό. Τώρα, το αν δέχεται maestro είναι άλλο ζήτημα. Τσέκαρε ή δοκίμασε, δε χάνεις τίποτα.
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Είμαι αρκετά σίγουρος οτι είχε επιλογή για visa/mastercard. Δε θυμάμαι κάτι άλλο.
neratzojuice Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εχεις δίκιο το τσέκαρα. Επομένως bye bye Trine. Βαριέμαι απίστευτα να τρέχω πάλι τράπεζες για αυτό το λόγω. Στην επόμενη προσφορά.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Επιτελους λιγη δημοσιοτητα. Η πρωτη σωστη και ρεαλιστικη παρουσιαση σε ενα καναλι γεματο απο επαγγελματιες unboxers (lol). Βλεποντας αυτο το βιντεο μου εδωσε αυτοματα την ιδεα για το τι ειναι και τι κανει το μηχανημα χωρις φανφαρες, χωρις τεχνικα specs και χωρις εξτρα πονοκεφαλους μεσα σε λιγα λεπτα. 2
gkalas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εσυ το πηρες για παιχνιδια και εχει για να λιωσεις,μην ανησυχεις.Ασε τους αλλους να ανησυχουν για specs.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μωρε εγω ξερω καλα γιατι το πηρα. Το συγκεκριμενο βιντεο ομως ειναι το πρωτο πραγματικα καλο βιντεο στο να παρουσιασει τι ειναι και τι δεν ειναι η κονσολα. Δηλαδη αγοραζοντας την τι παιρνεις και τι μπορεις να περιμενεις στο μελλον? Επισης πολυ καλος τροπος γρηγορης εξηγησης οτι το μηχανημα ειναι ολοκληρη παιχνιδομηχανη και ΟΧΙ το tablet controller μονο του. Εχω δει αρκετα βιντεο περι WiiU vs PS4 vs Xbone αλλα κανενα δεν εξηγει με τοση απλοτητα και ρεαλισμο για το τι ειναι η κονσολα.
gascp Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Για το θέμα πληρωμής στο Eshop της Nintendo και για να βοηθήσω όσα παιδιά θέλουν να εκμεταλευτούν τις προσφορές που βγάζει το eshop παραθέτω τα βήματα. 1) ΔΕΝ χρειάζεται να προσθέσετε funds στον λογαριασμό σας ! Τα funds είναι το ηλεκτρονικό πορτοφόλι του eshop και γεμίζει με 10, 20 κλπ. Δηλαδή αν βάλεις 10€ και θέλεις να αγοράσεις κάτι που κάνει 6,79€ (trine2) σου μένουν χρήματα στο πορτοφόλι αφενός, αφετέρου γιατί να δώσεις 10 όταν θέλεις 6,79 ? 2) Οπότε ΧΩΡΙΣ να προσθέσουμε funds διαλέγουμε το διαμάντι που θέλουμε π.χ. 3) Στην επιλογή τρόπου πληρωμής έχει δύο επιλογές : α) απο τα funds που έχουμε (0-είναι μηδέν) β) έχει την επιλογή ADD remaining funds 6,79€. 4) Επιλεγοντας την δευτερη επιλογή μας χρεώνει την κάρτα (Visa ή Mastercard, την εισάγουμε μία φορά) με το ακριβές ποσό του παιχνιδιού, δλδ 2,99 6,79 κλπ 5) Κάνει download το παιχνίδι μας και Voila ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα