Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν φταίει η νιντέντο? σοβαρά τώρα? 1ον δεν έβγαλε αρκετά κομμάτια, 2ον θα μπορούσε να βγάλει 2η παρτίδα και άλλες κόπιες του παιχνιδιού εφόσον υπάρχει ζήτηση, 3ον θα μπορούσε να δημιουργήσει platinum versions απο τα παλιά παιχνίδια της σε χαμηλότερο κόστος. so yeah φταίει η νιντέντο

το 1ο και το 2ο ειναι το ιδιο που γραφεις εκτος και αν εννοουσες κατι αλλο... δικαιωμα της ειναι να βγαλει οσα αντιτυπα θελει για να το κανει collectors wannabe..δε νομιζω οτι η νιντεντο εβαλε de facto την amazon να το πουλησει τοσο. εαν γενικοτερα ειναι λιγα τα αντιτυπα και τα κοστολογουν τοσο, τι να κανουμε..για καποιους εχουν συλλεκτικη αξια. και αν δεν εχουν τοτε θα πεσει και τελειωσαμε. Γιατι δε μπορειτε να το δεχτειτε αυτο? ελευθερη ειναι η αγορα, δε σας βαζουν το μαχαιρι στο λαιμο να αγορασετε ρε γμτ..Τωρα σε γενικες γραμμες συμφωνουμε οτι ειναι ακριβη η νιντεντο και ειναι παγκοσμιο φαινομενο αυτο οχι μονο ντοπιο. ανεκαθεν ηταν αυτο. οι εποχες αλλαξαν οι τιμες στο software ποτε.Δηλαδη στο βωμο της κρισης μην τα ισοπεδωνουμε ολα και θελουμε για τα προιοντα που ειν αι ειδος πολυτελειας και οχι πρωτης αναγκης να τα περνουμε τσαμπα...

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=o7xIkitFhP0

Εδώ τα λέει ο Bill. Απο 15:30 μέχρι περίπου τα 21 λεπτά. Τεσπα πολλοί μπορεί να διαφωνείτε και όντως να είναι μπαρούφες. 

Εγώ πάντως γι'αυτό λατρεύω τα γιαπάνια ρπστμ. Εχουν τις δικιές τους φιλοσοφίες, που τις συναντάς σε κάθε γιαπωνέζικο έργο είτε είναι αμάξι είτε παιχνίδι είτε anime ειτε δεν ξέρω και εγω τι άλλο. Ειναι τυχαίο που ότι είναι made in japan είναι αξιόπιστο?

Όλα αυτά σε αντίθεση με εμάς που τη φιλοσοφία μας την έχουμε για να λέμε οτι κάποτε είχαμε αρχαίους φιλόσοφους. Τεσπα δικαιολογημένοι είμαστε εν μέρη και εμείς αλλα ξεφεύγω τελείως.

Δημοσ.

Wonderful 101 απο το demo και μονο με ενθουσιασε σε απιστευτο βαθμο. Απο το Bayonetta εχω να αισθανθω τοσο γρηγορο και αμεσο gameplay. Ειναι lightning fast το παιχνιδι θυμιζοντας arcade του παρελθοντος. Χρειαζεται σιγουρα μια προσπαθεια (οπως και ολα της platinum) απο τον παικτη για να μαθει το παιχνιδι τοσο απο αποψη mechanics οσο και χειρισμου αλλα μπορω να πω το θυριο δαμαζεται πολυ συντομα για οσους ειναι "masters" σε αυτο το ειδος gameplay. Οσοι παλι δεν ειναι μαθημενοι σε τοσο γρηγορα και χαοτικα παιχνιδια ειναι σιγουρο οτι θα τα βρουν μπαστουνια. Το παιχνιδι ειναι ο ορισμος του anti-abalus players. Κοινως n00bάδες και λοιποι ασχετοι/casuals μεινετε μακρια απο το παιχνιδι καθως θα σας σκισει. 

Το ZombieU απο το demo ΤΟ ΘΕΛΩ. Δειχνει να ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι τελικα εκει που ειχα την πισινη οτι μπορει να ειναι και μετριουρα. Σαφεστατα το demo δεν μου λεει κατι ως προς το συνολο του παιχνιδιου αλλα οσα ειδα μεχρι τωρα σιγουρα θα το τσιμπησω και ειδικα στην τιμη που κυκλοφορει πλεον ουτε καν θα κλαψω τα λεφτα μου αν αποδειχτει μετριουρα. 

• Like 5
Δημοσ.

To demo του Wonderful 101 απλα αδικει το παιχνιδι.Αν σου αρεσε το demo θα παθεις μεγαλη πλακα με το παιχνιδι ολοκληρο.Το Zombi u το πουλανε κατι 20αρικα και ειναι απο τα καλυτερα survival horror των τελευταιων ετων και δινει ρεστα με το pad.Θα τα λατρεψεις και τα δυο.

• Like 1
Δημοσ.

Στο Wonderful 101 μπορείτε να δουλέψετε το πιστόλι και τη μπουνιά εύκολα. Εγω πάντως φτιαχνω μια σπάθα τεράστια και τα γαζώνω όλα γιατι είναι το πιο εύκολο :P

Εσυ gkalas που το έχεις παίξει όλο το game σου χρειάστηκαν και τα άλλα?

• Like 1
Δημοσ.

Εννοειται οτι χρειαζονται ολα.Αναλογως τον εχθρο.Αλλοι εχθροι με μαστιγιο χανουν παρα πολυ και αλλοι με οπλο ή μπουνια και παει λεγοντας.

• Like 1
Δημοσ.

Το Wii U μέρα με την μέρα γίνεται καλύτερο η μου φαίνεται ???

Πάνω που ετοιμάζω κάρτα για Trine2 :-D

Ορίστε λοιπόν .... Enjoy !

http://wiiudaily.com/2014/01/nintendo-europe-eshop-sale/

• Giana Sisters: Twisted Dreams (Black Forest Games) – €5.99/£5.19 (normally €14.99/£12.99)
  • Mighty Switch Force! Hyper Drive Edition (WayForward) – €3.99/£3.59 (normally €9.99/£8.99)
  • BIT.TRIP Presents… Runner2: Future Legend of Rhythm Alien (Gaijin Games) – €4.79/£3.99 (normally €11.99/£9.99)
  • Spin the Bottle: Bumpie’s Party (Knapnok Games) – €2.79/£2.39 (normally €6.99/£5.99)
  • Toki Tori 2+ (Two Tribes Publishing) – €5.99/£5.19 (normally €14.99/£12.99
  • Like 2
Δημοσ.

Το Wii U μέρα με την μέρα γίνεται καλύτερο η μου φαίνεται ???

Πάνω που ετοιμάζω κάρτα για Trine2 :-D

Μπορείτε να μου πείτε μέχρι πότε είναι η προσφορά του Trine 2 και πόσο κάνει γιατι δε θυμάμαι.

Δεν μπορώ να μπώ internet με το wii u γιατι δεν έχω wifi. Γι'αυτό ρωτάω. Το μεταφέρω όλο σε ένα φίλο οταν θέλω να κατεβάσω κάτι μέχρι να πάρω access point :-(

Δημοσ.

Είναι μέχρι 30/1 αν δεν κάνω λάθος.

Τιμή νομίζω 6,κάτι

Metacritic

http://www.metacritic.com/game/wii-u/trine-2-directors-cut

"On the technical side, the Trine 2 Wii U version will support full 1080p HD graphics"

Είχε δώσει το παιχνίδι και το Psplus στο Ps3 το οποιο και επίσης έχω δοκιμάσει και το demo του Ps4. Όλα στην ίδια τηλεόραση.

Στο Ps3 απλά δεν συγκρίνεται και αυτό ακόμη το Ps4 δεν το ξεπερνάει. (ps αν κάποιος θέλει το Ps4 ας μου στείλει PM).

Μιλάμε για παιχνιδάρα στο WiiU και αφήστε τους άλλους να λένε τα δικά τους.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως γι'αυτό λατρεύω τα γιαπάνια ρπστμ. Εχουν τις δικιές τους φιλοσοφίες, που τις συναντάς σε κάθε γιαπωνέζικο έργο είτε είναι αμάξι είτε παιχνίδι είτε anime ειτε δεν ξέρω και εγω τι άλλο. Ειναι τυχαίο που ότι είναι made in japan είναι αξιόπιστο?

Η ειρωνία ξέρεις ποιά είναι? Ότι η "ποιότητα και αξιοπιστία" για την οποία είναι φημισμένη η Ιαπωνία, είναι φιλοσοφία αμερικανού, ο οποίος όταν αυτά τα έλεγε στην Αμερική τη δεκαετία του 50, τον πήραν με τις κλωτσιές.

Πήγε στην Ιαπωνία, τους τα είπε, τους άρεσαν και ορίστε που είμαστε σήμερα. Japan = Quality = Reliability

Και οι Αμερικάνοι τώρα τρέχουν από πίσω....

W. Edwards Deming

Δημοσ.

Ήρθε επιτέλους το Sm3DWorld. Αν κάποιος έχει παραγγείλει απο την προσφορά του The game collection να πώ οτι ναι μεν ήρθε σε 5 εργάσιμες αλλα ήταν κάτω στα γραμματοκιβώτια χύμα (σε καλούτσικη συσκευασία με σκληρό χαρτόνι παρόλα αυτά) -.-

Ο οποιοσδήποτε τυχαίος περνούσε μπορούσε απλά να το έπαιρνε και να έφευγε. Περίμενα οτι θα γίνει με ειδοποίηση να πάω να το πάρω απο εκεί :|

Anyway τέλος καλό, απλά να το έχετε στα υπόψη. Δεν ξέρω αν έχει με το πόσο τρόμπας είναι ο ταχυδρόμος. Τώρα φοβάμαι να κάνω preorder το DK απο εκεί..

Δημοσ.

Μαλλον τρομπας ειναι ο ταχυδρομος....μην την ψαχνεις...αλλα αν δεν ειναι και συστημενο απο αυτους παλι ετσι το αφηνουν...και μενα απο ebay οτι ηταν συστημενο το βρηκα χυμα στο κουτι κατω.,..καλοπαιχτο.θα το ευχαριστηθεις παρα πολυ.

Υ.γ : εσενα σε εχω κανει add?

Δημοσ.

Thanks. Θέλω να επιβεβαιώσω με κάποιον τρόπο οτι δεν θα ξανασυμβεί αυτό (έστω με extra επικοινωνία με το site) για να προπαραγγείλω το DK :|

Όσο για add idk δεν έχω νιώσει ιδιαίτερα τα miiverse/lists κτλ. klainmaingr add και συ και όποιος θέλει, θα μπώ το απογευματάκι post work ΝΑ ΣΑΠΙΣΩ.  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...