Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ΟΚ, τέτοια νούμερα, αναλογικά με το πόσες κονσόλες έχουν πουληθεί, δεν είναι απλώς καλά, εξαιρετικά είναι. 1
neratzojuice Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί κοιτάμε την αγορά της Ελλάδας ως οτιδήποτε ενδεικτικό. Με τέτοια κάρτα που μου έριξες με ξενέρωσες απότομα Εχεις δίκιο όμως. Σκέψου σε κάποιους δεν έχω πεί οτι πήρα Wii U γιατι ξέρω το κράξημο που θα φάω. Κινούμαι υπογείως 1
dekulinkgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Η Nintendo, απ' όσο έχω καταλάβει από τους fans της που διαβάζω ή γνωρίζω, πουλάει νοσταλγία μόνο πλέον. Διαφωνω με αυτο.Θα σου δωσω ενα παραδειγμα περι "νοσταλγιας".Ειπα να βαλω σιγα σιγα τα ανιψια μου στο χωρο των videogames.Τα ανιψια ετων 9 και 6 αντιστοιχα.Απο που αλλου να ξεκινησεις αλλα απο Platform games.Tους εβαλα nes emulator στο pc μαζι με τα βασικα games : mario bros,mario bros 3,kirby.Εε ξετρελαθηκανε.Πως γινεται δηλαδη να νιωθουν νοσταλγια για παιχνιδια 25 ετων,που δεν ειχαν ξαναπαιξει στην ζωη τους?Μετα με το wii απλως τρελαθηκαν με τα mario galaxy και donkey kong.Mιας που τους αρεσε ειπα να τους βαλω και το προσφατο rayman legends,το οποιο ειναι αρκετα ωραιο παιχνιδι.Εε δεν ασχοληθηκαν σχεδον καθολου.Θελω να καταληξω στο οτι δεν πουλαει η Nintendo νοσταλγια.Αυτο που καταφερνει δεν μπορω να το εξηγησω.Δηλαδη μιλαμε για σειρες παιχνιδιων 30 ετων και καθε φορα που βγαινει καινουργιος τιτλος καποιας σειρας να ειναι τοσο φρεσκο,διαφορετικο απο τα αλλα.Και καμια αλλη εταιρεια δεν το κατεφερνει αυτο.Κακα τα ψεματα. και μετά έχεις την !@$%#!@%#%$ την νιντέντο που όλα τα first party είναι πανάκριβα όπως πάντα. κάτι πρέπει να κάνει για τις τιμές των παιχνιδιών ,και στο 3ds τα ίδια ,αλλα αν θέλει να πουλήσει το wii u ας ρίξει λίγο τις τιμές με τον καιρό,ποντάρει στο οτι ο κόσμος θα αγοράσει νέα κονσόλα και θα θέλει τα νιντέντο games ,έτσι θα πουλήσουν και σε αυτές τις τιμές ,καλό αυτό αλλα όταν ο άλλος θα δει στο Ps4 το uncharted 4 σε 1 χρόνο σε 20ε και το nsmb παιχνίδι 3 χρονών τότε θα κάνει ακόμα 40ε θα πει ε μας δουλέυουν ψιλό γαζί . δεν ξέρω πόση χασούρα θα έχουν αν ρίξουν τις τιμές,πάντως και Software και hardware θέλουν ένα τεράστιο push και θα φέυγουν σαν Hotcakes skanjos μα αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχει χασουρα η nintendo.Βγαζει τερασταια κερδη απο το software. Εν μερει συμφωνω με αυτα που λες.Δηλαδη ειναι απαραδεκτο να εχει ακομη το new super mario bros για το ds στα 30 ευρω!!!!!!ΕΠισης θεωρω απαραδεκτες τις τιμες της virtual console.Αγορασα προσφατα στο eshop του 3ds το zelda:links awakening,το οποιο ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι ever,στα 6 ευρω.Ακριβη τιμη και ας λατρευω το παιχνιδι.Γιατι να μην πει παιχνιδια του nes/gb ολα 1 ευρω .Παιχνιδια του snes στα 3 ευρω max.Eε εκει θα εχει κατακορυφη αυξηση πιστευω. Τωρα εκει που διαφωνω ειναι με τις τιμες των νεων προιοντων.Θεωρω καλα κανει και δεν ριχνει τις τιμες των νεων τις παιχνιδιων οπως κανουν οι αλλες εταιριες.Εγω αγορασα το sυper mario 3d world στα 60 ευρω.Δεν θα μου αρεσε να το δω μετα απο 2 μηνες στα 20 ευρω οπως βλεπεις δηλαδη παιχνιδια στις αλλες κονσολες,Ps3 και xbox360,που κοστιζουν 50-60 ευρω και μετα απο 3 μηνες εχει πεσει στα 20.Να πεσει η τιμη δεν λεω αλλα οχι τοσο γρηγορα.Απαξιωνεις και το ιδιο σου το προιον. 1
Typhonios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 http://www.nintendolife.com/news/2014/01/preview_donkey_kong_country_tropical_freeze
dekulinkgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 http://www.nintendolife.com/news/2014/01/preview_donkey_kong_country_tropical_freeze το εχω ξαναπει ο λογος που αγορασα το wiiu.Ο πιο αναμενομενος τιτλος της χρονια για μενα. 1
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Διαφωνω με αυτο.Θα σου δωσω ενα παραδειγμα περι "νοσταλγιας".Ειπα να βαλω σιγα σιγα τα ανιψια μου στο χωρο των videogames.Τα ανιψια ετων 9 και 6 αντιστοιχα.Απο που αλλου να ξεκινησεις αλλα απο Platform games.Tους εβαλα nes emulator στο pc μαζι με τα βασικα games : mario bros,mario bros 3,kirby.Εε ξετρελαθηκανε.Πως γινεται δηλαδη να νιωθουν νοσταλγια για παιχνιδια 25 ετων,που δεν ειχαν ξαναπαιξει στην ζωη τους?Μετα με το wii απλως τρελαθηκαν με τα mario galaxy και donkey kong.Mιας που τους αρεσε ειπα να τους βαλω και το προσφατο rayman legends,το οποιο ειναι αρκετα ωραιο παιχνιδι.Εε δεν ασχοληθηκαν σχεδον καθολου.Θελω να καταληξω στο οτι δεν πουλαει η Nintendo νοσταλγια.Αυτο που καταφερνει δεν μπορω να το εξηγησω.Δηλαδη μιλαμε για σειρες παιχνιδιων 30 ετων και καθε φορα που βγαινει καινουργιος τιτλος καποιας σειρας να ειναι τοσο φρεσκο,διαφορετικο απο τα αλλα.Και καμια αλλη εταιρεια δεν το κατεφερνει αυτο.Κακα τα ψεματα. skanjos μα αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχει χασουρα η nintendo.Βγαζει τερασταια κερδη απο το software. Εν μερει συμφωνω με αυτα που λες.Δηλαδη ειναι απαραδεκτο να εχει ακομη το new super mario bros για το ds στα 30 ευρω!!!!!!ΕΠισης θεωρω απαραδεκτες τις τιμες της virtual console.Αγορασα προσφατα στο eshop του 3ds το zelda:links awakening,το οποιο ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι ever,στα 6 ευρω.Ακριβη τιμη και ας λατρευω το παιχνιδι.Γιατι να μην πει παιχνιδια του nes/gb ολα 1 ευρω .Παιχνιδια του snes στα 3 ευρω max.Eε εκει θα εχει κατακορυφη αυξηση πιστευω. Τωρα εκει που διαφωνω ειναι με τις τιμες των νεων προιοντων.Θεωρω καλα κανει και δεν ριχνει τις τιμες των νεων τις παιχνιδιων οπως κανουν οι αλλες εταιριες.Εγω αγορασα το sυper mario 3d world στα 60 ευρω.Δεν θα μου αρεσε να το δω μετα απο 2 μηνες στα 20 ευρω οπως βλεπεις δηλαδη παιχνιδια στις αλλες κονσολες,Ps3 και xbox360,που κοστιζουν 50-60 ευρω και μετα απο 3 μηνες εχει πεσει στα 20.Να πεσει η τιμη δεν λεω αλλα οχι τοσο γρηγορα.Απαξιωνεις και το ιδιο σου το προιον. Κοίτα, δε διαφωνώ πως τα παιχνίδια είναι καλά, ειδικά για τέτοιες ηλικίες. Πολύ καλύτερα, μάλιστα, από ότιδήποτε ανάλογο έχουν να προσφέρουν οι άλλες κονσόλες (το Rayman είναι πολύ απαιτητικό, όσο κι αν επιφανειακά φαίνεται χαζούλι, ίσως γι' αυτό; ). Το θέμα είναι πως το marketing της εταιρείας δεν ξέρει πού παν τα τέσσερα λίγο. Η νέα γενιά υποψήφιων gamers παίζει να μην ξέρει καν τι παιχνίδια υπάρχουν ή προκειται να βγουν τα επόμενα δύο χρόνια στο Wii U. Δεν κάνεις προώθηση νέας κονσόλας, της οποίας το μήνυμα ήταν εξ' αρχής μπερδεμένο, με Directs μόνο. Και πέρα από αυτό, τα περισσότερα που έχουν τώρα στα σκαριά είναι spin offs με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δε λέω να αντικαταστήσουν τις μασκότ τους, το ξανατονίζω αυτό, επειδή είδα κάνα δυο από εσάς που εστιάσατε εκεί. Να τις εμπλουτίσουν λέω και να κάνουν πιο ξεκάθαρη και ευρεία προώθηση. Τόσα λεφτά έχουν, είναι γελοίο σχεδόν η εταιρεία με τα καλύτερα οικονομικά να κάνει τη χειρότερη δουλειά σε πράγματα που λύνονται με λεφτά κυρίως Πάντως, το σκεφτόμουν στο μεταξύ. Το ότι τα Mario έχουν πουλήσει τόσο καλά αναλογικά με το πόσα Wii U έχουν πουληθεί ίσως να μην είναι και πολύ ενθαρρυντικό αν το δούμε από μια άλλη σκοπιά. Αυτή που λέει ότι τόσο είναι το κοινό της Nintendo στο Wii U και οι περισσότεροι που ήταν να το πάρουν το έχουν πάρει, αν βγάζει νόημα όπως το διατυπώνω.
vag.patrick Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 εγω να σου πω την αληθεια αν ημουν στην θεση τους, ασε τι γραφουν οι υπολοιποι... δε γινεται να τα χουν χαμενα ρε γμτ εκει μεσα, δε γινεται...αν ημουν στην θεση τους και εβλεπα τα λεφτα που βγαζουν αυτα που δινω εδω και 30 χρονια , σιγα μην καθομουνα να αλλαξω κατι...τεσπα, οχι οτι ειναι σωστο αλλα δεν μπορει να το κατακρινει κανεις...το νοημα ειναι οτι πρεπει να αλλαξει και ο κοσμος του gaming...μην κοιταμε μονο τις αρπαχτες των τριτων και να μαστε τουμπεκι...το πολυ το τσαμπα και η μεγαλη ταχυτητα σε παιχνιδια εχει ξεφυγει καθως ο χρηστης θελει να δινει ψιχουλα και να περνει παιχνιδαρες σε μικρο χρονικο διαστημα και δε λογαριαζει τπτ...σορρυ για το offtopic αλλα ουσιαστικα παιζει και αυτο μεγαλο ρολο. Η νιντυ εφαγε μια σφαλιαρα με το gamecube και στανιαρε. ειδε οτι ο κοσμος ειναι για τον Που**ο με Π κεφαλαιο , οταν αυτη εδινε ωμη δυναμη και τιτλους ολοι πηγαιναν στα mainstream σκατα, ανεκαθεν ειχε προβλημα marketing. δε το απεκτησε τωρα. ας δουμε κανα direct που προοριζεται και βλεπουμε τι γινεται...τοσο hype φαγαμε για τα games των αλλων 2 και φαγαμε τα ακυρα το ενα πισω απο το αλλο... ας ερθουν τα νεα του 14 για ολους και γεροι να μαστε , θα τα λεμε.. 1
skanjos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 http://www.amazon.com/Kirbys-Return-Dream-Land-Nintendo-Wii/dp/B0050SVGW8?tag=viglink129408-20 ψίχουλα μωρέ...
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ναι ρε δεν παιζονται λεμε. Ειναι απιστευτοι οι τυποι. Αντι να πεφτουν οι τιμες σε αυτους και αναλογα τον τιτλο οι τιμες αυξανουν με τον καιρο. Στην περιπτωση της nintendo ειναι μαλλον εξυπνοτερο να αγορασεις κατι νωρις παρα να περιμενεις να πεσει η τιμη του εκτος και αν μιλαμε για τιτλους που ετσι και αλλιως παντα θα υπαρχουν διαθεσιμοι με το τσουβαλι. Που το ειχα διαβασει για ενα σπανιο cartidge του NES που κοστιζε κατι χιλιαρικα να δεις?
skanjos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_World_Championships 100.000 $ σχεδόν, τώρα τον ιανουάριο ,world record για video game
vag.patrick Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 http://www.amazon.com/Kirbys-Return-Dream-Land-Nintendo-Wii/dp/B0050SVGW8?tag=viglink129408-20 ψίχουλα μωρέ... Στην περιπτωση αυτη δε νομιζω οτι φταει η νιντεντο....δε δικαιολοφω την φαση ολη , αλλα στην τελικη το gaming ειναι πολυτελεια ρε γμτ...οπως και να χει ειναι τραγικο το λινκ που δωσες σκαντζο..
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ειδικα στην Ευρωπη που τις τιμες εμεις τις κανονιζουμε τον τελευταιο που θα κατηγορησω ειναι η Nintendo. Οσο μπορουσαν και πουλουσαν (και πουλανε) φθηνοτερα απο οσο λεει η ιδια η nintendo τοσο το ιδιο μπορουν να κανουν με οποιοδηποτε παιχνιδι και προιον θελουν αλλα δεν θελουν. Με τους αμερικανους δεν μπορω να πω κατι γιατι ετσι και αλλιως αγοραζουν πολυ φθηνοτερα σε σχεση με εμας τα παντα.
skanjos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Στην περιπτωση αυτη δε νομιζω οτι φταει η νιντεντο....δε δικαιολοφω την φαση ολη , αλλα στην τελικη το gaming ειναι πολυτελεια ρε γμτ...οπως και να χει ειναι τραγικο το λινκ που δωσες σκαντζο.. δεν φταίει η νιντέντο? σοβαρά τώρα? 1ον δεν έβγαλε αρκετά κομμάτια, 2ον θα μπορούσε να βγάλει 2η παρτίδα και άλλες κόπιες του παιχνιδιού εφόσον υπάρχει ζήτηση, 3ον θα μπορούσε να δημιουργήσει platinum versions απο τα παλιά παιχνίδια της σε χαμηλότερο κόστος. so yeah φταίει η νιντέντο
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ναι αλλα για να βγαλει Platinum εκδοση καποιο παιχνιδι της πρεπει να φτασει και να ξεπερασει συγκεκριμενο αριθμο πωλησεων. Κατα τα αλλα αν ειναι δυνατον, σιγα ρε συ, σαν ποσο ζητηση να εχει το συγκεκριμενο Kirby?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα