Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω που το έχω τοσο καιρό και έχω μόνο το zombie u και το metroid που δεν μπορω να το παίξω. πφφ

Κοντός ψαλμός αλιλουια.. απο μήνα έχει Mario 3d world, Trine 2 που το έχει σε προσφορά και Remote plus για wii games που θα τιμίσω ευχάριστα. Ισως και το Metroid other m ή dr luigi αν και θα ξεφύγω απο τον προυπολογισμό.

Βρήκα Wii U remote plus μαζι με nunchuck 50ευρω με μεταφορικά. Βρήκα όμως και σε αγγελία στα στα 45 με μεταφορικά λευκά.

Να πάω καλύτερα σε καινουρια που θα τα πάρω και μαυρα που προτιμω ε?

Βρίσκω απο εξωτερικό πιο φθηνά?

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aκριβως το αναποδο δηλαδη απο εμενα που εχω το πληκτρολογιο κατω απο τα σκεπασματα μου και ξερω ακριβως που βρισκεται σχεδον οποιοδηποτε πληκτρο :)

Επειδη ακομα δεν μου εχει ερθει το Wonderful 101 (γιατι το Amazon δεν κανει bundle τα πακετα δεν ξερω, και το Base.com ετσι ειναι) δεν εχω παιχνιδι για WiiU εκτος του nintendoland και συνεπως θα την βγαλω με παιχνιδια του Wii. Not a problem. 

Kαλορίζικο και καλό κάψιμο!

Κάνε με add εάν θέλεις  ΗadesGR

Για κάνε και pre order το Donkey Kong!

Δημοσ.

εμενα το id μου ειναι στην υπογραφη, οποιος θελει ξαναλεω με κανει add. ikaruga απο σενα περιμενω οπωσδηποτε γιατι ειχαμε και προσωπικη επαφη.. ;) το psu της υπογραφης σου...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που το έχω τοσο καιρό και έχω μόνο το zombie u και το metroid που δεν μπορω να το παίξω. πφφ

Κοντός ψαλμός αλιλουια.. απο μήνα έχει Mario 3d world, Trine 2 που το έχει σε προσφορά και Remote plus για wii games που θα τιμίσω ευχάριστα. Ισως και το Metroid other m ή dr luigi αν και θα ξεφύγω απο τον προυπολογισμό.

Βρήκα Wii U remote plus μαζι με nunchuck 50ευρω με μεταφορικά. Βρήκα όμως και σε αγγελία στα στα 45 με μεταφορικά λευκά.

Να πάω καλύτερα σε καινουρια που θα τα πάρω και μαυρα που προτιμω ε?

Βρίσκω απο εξωτερικό πιο φθηνά?

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/240328-nintendo-wii-u-remote-plus-white/

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/240191-wii-u-remote-plus-additional-set/

:P

Έχει τόόόσο φθηνά wiimote/nunchuck σε αγγελίες. Me 50 ευρώ πάρε και wii μαζί που λέει ο λόγος ^^

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/240191-wii-u-remote-plus-additional-set/

:P

Έχει τόόόσο φθηνά wiimote/nunchuck σε αγγελίες. Me 50 ευρώ πάρε και wii μαζί που λέει ο λόγος ^^

40+4=45 :P

Γι' αυτή την αγγελία έλεγα και γι'αυτό έλεγα να τα πάρω καινούρια με +5 ευρώ που θα έιναι και μαύρα ;)

edit: για την άλλη αγγελία απλά δε μένω Αθήνα

Δημοσ.

Ψάξε ebay και βρίσκεις wiimote motion plus + nunchuck με 15-20 ευρώ.

Δε θυμάμαι αν είναι αυθεντικά έχω καιρό να δω,αλλά τη δουλειά τους τη κάνουν.Δεν αξίζει να σκάσεις 50αρι.

Δημοσ.

Μια χαρα αξιζει να σκαει 50ρι εχω αλλαξει 3 3rd party κΑτασκευαστη και λογο κακης μπαταριας και σκατα εμπειρια χρησης και κουμπιων...

Δημοσ.

http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Motion-Plus-Remote-Nuchuck-Game-Controller-for-Nintendo-Wii-U-Black-/161072589039?pt=AU_Video_Game_Accessories&hash=item2580aca8ef

Αυτό ας πούμε αλλά και εγώ τα φοβάμαι αυτα γιατι έχω πάρει ενα για το ps3 και απλά προσπαθούμε όλοι να το αποφύγουμε. Υπολειτουργεί αποσυνδέεται συνέχεια. Παρ' όλα αυτά φαίνεται πολύ ωραίος και έχει το ίδιο σχήμα και αίσθηση (σχεδόν) με τον ds3 

Δημοσ.

Συμφωνοι για τις third party κατασκευες αν δεν ειναι απο μεγαλα ονοματα. Πηρα μια φτηνη επαναφορτιζομενη για το Wii-mote μου (σχεδον οταν το πρωτοαγορασα) και η μπαταρια εκτος του οτι με το ζορι κραταει 6-7 ωρες αποφορτιζεται και μονη της αν εχω να ανοιξω το controller πανω απο εβδομαδα. 

Κατα τα αλλα δεν ειχα την παραμικρη ιδεα οτι μπορω να χρησιμοποιω κανονικα το wii-mote μου πανω στο tablet. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ταυτοχρονα εχω στειλει invites σε Vag και Hades και τωρα παιζω Metroid Prime 3 πανω στο controller ενω γραφω κανονικα στην τηλεοραση μου στο Pc μου. Ειχα την εντυπωση οτι μονο παιχνιδια με classic controls θα μπορουσα να τρεξω στην ταμπλετα αλλα προς μεγαλη μου εκπληξη μπορω να χρησιμοποιησω οποιοδηποτε παιχνιδι. 

Κατεβασα και demo του Rayman legends (αν και το εχω στο Vita) και τωρα λεω να κατεβασω Demo του wonderful 101 και Monster hunter Tri ultimate καθως και του Zombie U. 

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρα αξιζει να σκαει 50ρι εχω αλλαξει 3 3rd party κΑτασκευαστη και λογο κακης μπαταριας και σκατα εμπειρια χρησης και κουμπιων...

Ισχυει

Το wii που πηρα με 2wiimote plus το ενα ηταν γνησιο το αλλο κινεζια η δε ξερω και γω τι.

Καμια σχεση στην αποκριση και την μπαταρια. Εντελως γτπ. Το καλυτερο ειναι να βρεθουν μεταχειρισμενα γνησια, αλλα μπορεις να το ξερεις;

Εχει να προτεινει καποιος κατι αξιοπιστο σε 3rd party φτηνο μιας και το φερε η κουβεντα;

Δημοσ.

Νομιζω σε speedlink θα σαι καλυμμενος...αλλα εμενα μν με παρεις βαση γιατι οπως καηκα επι 3 και ετσι 1000 φορες το 50€....

Δημοσ.

Επειδη ειμαι ασχετος. το wii u, δεν περιεχει και το remote συστημα;

Και τι ειναι αυτη η μικτη κονσολα; Με αυτη παιζεις; Δεν υπαρχει χειριστηριο; Γενικα αξιζει;

Δημοσ.

Φιλε μου εισαι το κλασικο παραδειγμα της ζημιας που εχει κανει η Nintendo στο συστημα της μη διαφημιζοντας το.Ολες οι αποριες σου ειναι ευλογες μιας και η Nintendo δεν εδωσε ποτε στον κοσμο να καταλαβει τι ακριβως ειναι η κονσολα και πολυς κοσμος την μπερδευει με το απλο wii.Παμε λοιπον στις ερωτησεις σου.Το wii u δε περιλαμβανει αυτα που ποσταρουν οι φιλοι αλλα ειναι εξτρα μαρκουτσια που με αυτα μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια του απλου wii (παρεχει bakward compability το wii u) ειτε να τα χρησιμοποιησεις σα δευτερο χειριστηριο σε καποια παιχνιδια του wii u.Για το αν αξιζει θα σου απαντησω οτι απο τη στιγμη που βλεπω οτι εχεις τουμπανο pc για τα multiplatforms τοτε αξιζει να το παρεις για τα exclusives του.

• Like 2
Δημοσ.

Ενα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο στο Eurogamer (όχι από ανώνυμο developer αυτή τη φορά). Διαβάστε το όλο πριν αρχίσετε να με ειρωνεύεστε :P

Iwata isn't Nintendo's problem. It's Miyamoto
A lack of new game ideas is what's holding Nintendo back.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...