Millennium Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Peter Moore Reaffirms EA’s Relationship With Nintendo: “Don’t Trust Anonymous Sources”
mtzs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Σε ενδεχόμενη νέα κονσόλα της Ν, εγώ προσωπικά θέλω να γυρίσει πίσω στα motion controls και να πάει σε x86 αρχιτεκτονική. Εγω τα motion ποτε δεν τα βολευτηκα και πλεον με κουραζουν και αφανταστα, καθοτι μεγαλωνουμε σιγα σιγα Καιρος ειναι να αφησει τις κασουαλιες και τις "πρωτοποριες tablet-semi tablet" και να δωσει κατι πιο χειροπιαστο με το αναλογο λογικο κοστος. Οπως βεβαια και να επαναπροσδιορισει την θεση της στο gaming και κυριους σε ποιους απευθυνεται.
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Εγω τα motion ποτε δεν τα βολευτηκα και πλεον με κουραζουν και αφανταστα, καθοτι μεγαλωνουμε σιγα σιγα Καιρος ειναι να αφησει τις κασουαλιες και τις "πρωτοποριες tablet-semi tablet" και να δωσει κατι πιο χειροπιαστο με το αναλογο λογικο κοστος. Οπως βεβαια και να επαναπροσδιορισει την θεση της στο gaming και κυριους σε ποιους απευθυνεται. Δεν καταλαβαίνω με ποιον τρόπο σε κούρασαν, αλλά εμένα με βόλεψαν στα περισσότερα παιχνίδια του Wii (όχι σε όλα, π.χ. στο Xenoblades: Chronicles, το μόνο αρνητικό που προσάπτω στο παιχνίδι είναι ο χειρισμός του και το ότι δεν υποστήριζε GC controller). Ακόμα και στους 3rd-party τίτλους (Okami, Manhunt 2, Madworld, No More Heroes) μόνο κασουαλιά δεν έλεγες το χειρισμό, σε σημείο που να τον προτιμούσα ακόμα και από το κλασικό χειριστήριο. Καλά δεν συζητώ καν ότι αν είχες παίξει FPS με wiimote+nunchuck δεν γύρναγες ποτέ πίσω στα analog sticks. 1
skanjos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 το wii mote ήταν φοβερό, θα μπορούσε να είχε προσδιορίσει το gaming μέχρι τώρα αν ακολουθούσαν και οι άλλοι σωστά, είχε βγάλει και ένα pro με απίστευτο χειρισμό που μπορούσες να το παίξεις σαν strategy σχεδόν, αλλα ο κόσμος δεν ακολούθησε γιατί δεν τράβηξαν οι sony/ms. για fps ήταν τέλειο,το metroid τα έσπαγε άσχημα, τα waggles not so much, το wii το αγόρασα day1 πρωί πρωί περίμενα να ανοιξει το πλαίσιο χαχα μαζί με το twillight princess ,περιτό να πω οτι το παιχνίδι το τερμάτισα με λιγότερο απο 50 waggles ,όταν έβρισκα αντίπαλο πάντα πατούσα το A για το Jump attack γιατί βαριόμουν να κάνω την κίνηση χαχα ,το motion με βόλευε σε άλλα games, το wii bowling το αγαπημένο μου καθώς είμαι φαν. τέσπα το wii mote ¨ηταν εξαιρετικό controller για μένα,δεν θα με πείραζε να δώ κάτι ανάλογο,μικρό και elegant, την ταμπλέτα την έπιασα στα χέρια και είπα ohh hell no απο την αρχή,αν και δεν είναι η κουμούτσα που φαίνεται και έχει αρκετά καλό grip είναι βαριά και μακριά για μένα(no pun intented )το χειριστήριο πρέπει να είναι μικρότερο, pro controller δεν έχω πιάσει στα χέρια μου για να πω την άποψη μου ,γιατί η νιντέντο έχει καιρό να φτιάξει συμβατικό χειριστήριο εκτός απο αυτό, το dpad που με ενδιαφέρει φαίνεται σωστό dpad πάντως. τώρα που τα βάζω κάτω ναι θεωρώ το wii mote το καλύτερο χειριστήριο που έπιασα ποτέ, μαζί με το Numchuk,πολύ ελευθερία σου έδινε, το να το κρατάς σε απόσταση ήταν τέλειο,αν δεν είχε και το καλώδιο ανάμεσα(ξέρω έχουν βγεί και ασύρματα 3rd party αλλα δεν είχα)
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 τώρα που τα βάζω κάτω ναι θεωρώ το wii mote το καλύτερο χειριστήριο που έπιασα ποτέ, μαζί με το Numchuk,πολύ ελευθερία σου έδινε, το να το κρατάς σε απόσταση ήταν τέλειο,αν δεν είχε και το καλώδιο ανάμεσα(ξέρω έχουν βγεί και ασύρματα 3rd party αλλα δεν είχα) To tablet αν και για μένα είναι ότι πιο σημαντικό, είναι ΜΙΑ απο τις επιλογές που έχεις. Τα περισσότερα παιχνίδια υποστηρίζουν το pro controller (το οποίο είναι πολύ καλό σε όλα του) και φυσικά και τo wiimote ανάλογα με το game. Αν και δεν του φαίνεται, το tablet επειδή το ακουμπάς στα πόδια δεν το νιώθεις βαρύ σε καμία περίπτωση (μετά απο πολύωρα zelda sessions ξεχνούσα οτι κρατάω χειριστήριο). Τα κουμπιά για αυτή τη στάση είναι πολύ καλά τοποθετημένα και όσο για τις χρήσεις της οθόνης δε θέλω να γίνω γραφικός λέγοντας ξανά πόσο ωραία είναι. Βασικά 3ds έχεις. Σκέψου να έχεις όλα τα capabilities της δεύτερης οθόνης σε home console. Το χειριστήριο κατα 95% αυτό κάνει. Όλο το concept είναι μια advanced μεγέθυνση του κάτω μέρους ενος 3ds. Για το dpad αν και "πατιέται" ωραία δεν το χρησιμοποιήσει ποτέ και πουθενά οπότε δεν ξέρω Κατα τα άλλα πήρα το trine2 τώρα που είναι σε sale (ναι το έχω ήδη στο pc) και είναι αρκετά fun με τα touch. Υποστηρίζει και remote play. Gg. 3
Typhonios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Το Dpad της Nintendo εξακολουθεί και είναι ΤΟ καλύτερο Dpad ever made. Άλλωστε δημιούργημα της Nintendo ήταν για τις home consoles http://en.wikipedia.org/wiki/D-pad Το dpad του PS4 και του XBOX ONE συνεχίζουν να είναι άθλια, όπως ήταν και στην προηγούμενη γενιά.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 πριν απο 2 σελίδες που το έγραψα αυτό ήσουν κάθετα ενάντιος αν δεν κάνω λάθος. διαφωνούμε σε κάποια σημεία ή απλά δεν τα ανάφερες όπως τα είχα αναφέρει εγώ,πχ. 1η καινούρια κονσόλα θα έπρεπε να είναι new ,δλδ αρχιτεκτονικής Ps4 άρα δεν θα έχει backwards compatibility 2 θα πρέπει να έχει launch το zelda το οποίο πρέπει απο τώρα να το μεταφέρουν για να το έχουν έτοιμο(last guardian/ffxv style), 3το wii u πρέπει να παραμείνει στην αγορά σαν wii/wiiu cheap console, 4πρέπει να βγει νωρίτερα,2χρόνια και όχι 3(και με το να κρατήσουν το wii u στην αγορά δεν θα υπάρχει κλάψα,να μην αφήσουν και 3 χρόνια headstart σε ps4-one, γιατί το λέω αυτό,συνήθως τα 2-3 χρόνια είναι ο χρόνος που αποφασίζει ο κόσμος να αγοράσει κάτι καινούριο.πχ ένας κάτοχος ps4 θα θέλει κάτι νέο, αν δεν έχει nintendo έξω θα πάει σε xbox one,και μετά πάπαλα τα λεφτά για νέα κονσόλα.just a theory ) 5η ms αν κρατήσει το one 10 χρόνια σβήνω το account και δεν ξαναποστάρω ποτέ and thats a promise χαχαχα, πάνω απο 5 χρόνια δεν αντέχει το one όχι 10 χαχα. Ειμαι καθετος τοσο στο χρονο που θελεις εσυ οσο και στην υλοποιηση της κονσολας. Θεωρω οτι η nintendo δεν θα πρεπει να σταματησει ποτε το backwards compatible ακομα και αν "ριχνει" την κονσολα της τεχνολογικα. Απο την αλλη μπορει να ωριμασει αρκετα η τεχνολογια ωστε να μπορει να συμπεριλαβει την προηγουμενη μεσα στο τσιπακι στη νεα της κονσολα οτι ειδους αρχιτεκτονικη και να φτιαξει. Η 3ετια ειναι πολυ λιγο και σηματοδοτει οτι η εταιρια δεν εχει καμια εμπιστοσυνη στο ιδιο της το προιον και ετσι θα χασει πολλα περισσοτερα σε βαθος χρονου απο οτι θα κερδισει. Μην κανεις και εσυ σαν τους Ελληναρες που σκεφτονται μονο βραχυπροσθεμο κερδος και μετα μαυρη τρυπα. Θα πρεπει να το WiiU να υποστηριχτει με ΟΛΑ τα μεγαλα ονοματα της Nintendo πριν προβει στην αλλαγη κονσολας. Πιστευω οτι 4 χρονακια ζωης της κονσολας ειναι απολυτα ικανοποιητικα για να εμφανιστει τουλαχιστον 1 τιτλος απο καθε μεγαλο ονομα της nintendo + καποια ακομα διαμαντια που δεν τα περιμεναμε ετσι ωστε να υπαρχει "smooth" μεταβαση στην νεα κονσολα. Η νεα κονσολα ΔΕΝ θα εχει μεσα το tablet controler αν και θα ειναι πληρως υποστηριζομενο. Θα διαθετει ενα "συμβατικο" controller και ταυτοχρονα θα λανσαρει το tablet controller για λιανικη πωληση στα 50-70 ευρω. Σε αντιθεση με αυτους που λενε να ριξει το controller εγω ειμαι υπερμαχος του controller γιατι οι προοπτικες χρησης του ειναι ΑΠΕΙΡΕΣ και ανοιγουν δυνατοτητες αναπτυξης παιχνιδιουν που παραδοσιακα δεν λειτουργουν καλα σε κονσολες (MMO, RTStrategy ή ακομα και Total War/Civilisation φαση). P.S. Κατα τα αλλα ->ντριν ντριν -> παρακαλω? -> απο UPS ειμαστε, ενα δεματακι απο amazon για εσας? -> Βεβαιως, πρωτος οροφος παρακαλω Ταυτοχρονα ανοιγω και γραφω αλλα δεν θα μπορεσω να το σεταρω τωρα γιατι σε λιγο παω δουλεια. Αν δεν ειμαι χωμα το βραδυ θα δοκιμασω να το βαλω. 1
neratzojuice Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε πάντως η ταμπλέτα είναι η μισή μαγκιά του wii u και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι θέλετε να τη στείλετε. Στις "σκανδάλες" , R και L δεν υπάρχει σε άλλο μοχλό καλύτερη επαφή. Το μοναδικό που με χαλάει και δε θα σταματήσει ποτε να με χαλάει απο τότε που ειχα το πρώτο xbox είναι, το δεξί αναλογικό και αντιστοιχα στο ps3 το αριστερό αναλογικό. Πραγματικά η ms εφτιαξε απο την πρώτη της κονσόλα χειριστήριο σωστό. Μου φαίνεται η ms το μελέτησε ενώ η sony απλά κούμπωνε κουμπιά πάνω σε ένα πλαστικό
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 P.S. Κατα τα αλλα ->ντριν ντριν -> παρακαλω? -> απο UPS ειμαστε, ενα δεματακι απο amazon για εσας? -> Βεβαιως, πρωτος οροφος παρακαλω Ταυτοχρονα ανοιγω και γραφω αλλα δεν θα μπορεσω να το σεταρω τωρα γιατι σε λιγο παω δουλεια. Αν δεν ειμαι χωμα το βραδυ θα δοκιμασω να το βαλω. Μακάρι να μπορούσα να πώ το ίδιο για το super mario που περιμένω πως και πώς -.- Αν είναι να φύγεις για δουλειά βγάλτο και βάλτο να κάνει update. Δε μπορείς να φανταστείς τι cockblocking είναι το πρώτο update.... p.s: Μεγειές
skanjos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 όπως και να το κάνεις άλλο η 2η οθόνη του 3ds/ds που είναι 1 βλέμα πιο κάτω και άλλο μια 2η οθόνη που κουνάς ολόκληρο το κεφάλι για να την δείς, εκεί έχει αποτύχει το controller, καλό το offscreen play δεν λέω αλλα θα πρωτειμούσα κάτι τέτοιο να είναι περιφεριακό και όχι main controller.
sheik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Διαβασα φημες για ακυρωση του Watch Dogs για WiiU. Αν και απιθανο, τοσο αργα στην αναπτυξη του να ακυρωθει ξαφνικα, αν τελικα γινει θα ειναι ασχημο ξενερωμα.
paularas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 εδώ σε ps4 βαράει αβέρτα frame drops, στο wii u λογικά θα βελάξει
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μακάρι να μπορούσα να πώ το ίδιο για το super mario που περιμένω πως και πώς -.- Αν είναι να φύγεις για δουλειά βγάλτο και βάλτο να κάνει update. Δε μπορείς να φανταστείς τι cockblocking είναι το πρώτο update.... p.s: Μεγειές Πραγματι, κανει update τωρα που μιλαμε. Κατα τις 3:30 πρεπει να την κανω και θελω να πιστευω οτι θα εχει τελειωσει ως τοτε. Δεν λεω εντυπωσεις για το μηχανημα γιατι ειχα ηδη προσβαση σε αυτο ετσι και αλλιως απλα πλεον ειναι και δικο μου. Για τη μονη εντυπωση που θα πω ειναι για το set up το οποιο λειτουργησε τοσο απροβληματιστα οσο και πανευκολα. όπως και να το κάνεις άλλο η 2η οθόνη του 3ds/ds που είναι 1 βλέμα πιο κάτω και άλλο μια 2η οθόνη που κουνάς ολόκληρο το κεφάλι για να την δείς, εκεί έχει αποτύχει το controller, καλό το offscreen play δεν λέω αλλα θα πρωτειμούσα κάτι τέτοιο να είναι περιφεριακό και όχι main controller. Το ιδιο ειναι γιατι ετσι και αλλιως παιζεις με το controller στην αγκαλια σου και το εχεις σαν δευτερη επεκταση οθονης με φυσικο τροπο για να το κοιτας. Δεν χρειαζεται να κουνας το κεφαλι ολοκληρο, μια ματια προς τα κατω αρκει. Ειναι παναλαφρο και βολικοτατο. Εννοειται οτι χρειαζεται μια μικρη συνηθεια για την αποσταση των 2 χεριων αλλα υποθεση 1 ωρας (και πολυ λεω). 1
neratzojuice Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Το ιδιο ειναι γιατι ετσι και αλλιως παιζεις με το controller στην αγκαλια σου και το εχεις σαν δευτερη επεκταση οθονης με φυσικο τροπο για να το κοιτας. Δεν χρειαζεται να κουνας το κεφαλι ολοκληρο, μια ματια προς τα κατω αρκει. Ειναι παναλαφρο και βολικοτατο. Εννοειται οτι χρειαζεται μια μικρη συνηθεια για την αποσταση των 2 χεριων αλλα υποθεση 1 ωρας (και πολυ λεω). Στο πληκτρολόγιο πάντως που είμαι κλινικά ανάπηρος και πατάω ότι να 'ναι κάνω πολύ μεγαλύτερη κίνηση του κεφαλιού
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Aκριβως το αναποδο δηλαδη απο εμενα που εχω το πληκτρολογιο κατω απο τα σκεπασματα μου και ξερω ακριβως που βρισκεται σχεδον οποιοδηποτε πληκτρο Επειδη ακομα δεν μου εχει ερθει το Wonderful 101 (γιατι το Amazon δεν κανει bundle τα πακετα δεν ξερω, και το Base.com ετσι ειναι) δεν εχω παιχνιδι για WiiU εκτος του nintendoland και συνεπως θα την βγαλω με παιχνιδια του Wii. Not a problem. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα