Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα

Γνωριζει κανενας αν μπορω να κανω transfer  τα virtual games που εχω στο 3ds μου στο Wii U?

Δεν υπαρχει πουθενα καμια πληροφορια μονο για Wii σε Wii U βρισκω

Δημοσ.

Το διαβασα καπου μεσα στο IGN, τωρα αν εννοει αυτην την παρασκευη ή την επομενη δεν ξερω. Θα εχουμε παντως ανακοινωση του exclusive τιτλου πολυ συντομα. 

Δημοσ.

Παιδια θελω να πουλησω το wiiu μου κ να συμπεριλαβω στην τιμη πωλησης κ τα ψηφιακα μου παιχνιδια

Αμα διαγραψω το προφιλ μου τα παιχνιδια μου θα υπαρχουν ακομα ή πρεπει να πουλησω την κονσολα μου χωρις να πειραξω το id μου ; (κατι που δεν θα ηθελα ομως)

Δημοσ.

τα παιχνιδια θα μπορει να τα κατεβασει ο αλλος κι ας τα σβησεις ολα,δυστυχως για σενα,ευτυχως για εκεινον! γενικα οτι κατεβασεις συνδεονται με την κονσολα και οχι με το λογαριασμο!!

Δημοσ.

Καλα οταν θελει το amazon στελνει πολυ γρηγορα. Το πακετο το εστειλε με UPS frlivery και μεσα απο το tracking αυριο θα ειναι εδω! Αυτο σημαινει οτι ως τη Δευτερα θα το εχω στα χερια μου.

• Like 1
Δημοσ.

μικρό το κακό οι μετοχές ήταν σίγουρο οτι θα ξαναανέβουν , οι πωλήσεις είναι αυτές που πρέπει να ανέβουν, για να υπάρξει software, καθώς πωλήσεις και software πάνε χεράκι χεράκι. ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως η εταιρία που ανέστησε το 3ds όταν είχε πρόβλημα με software και pricecut δεν μπορεί να κάνει το ίδιο για την Home console της...

Δημοσ.

Γιατι ενω τα βηματα που πρεπει να κανει ειναι γνωστα προφανως και τα resources της οπως και η πολιτικη της ειναι "εμποδιο" στο να το κανει. Η nintendo δεν θα κανει αυτο που κανει η ΕΑ ή η Ubisoft ή η Capcom ή οποιαδηποτε αλλη εταιρια που βγαζει beta προιοντα στην αγορα και μετα σιγα σιγα τα πατσαρει. Ουτε και βγαζει στην αγορα προιοντα χαμηλης ποιοτητας γενικοτερα. Η ποιοτητα ειναι αντιστροφος αναλογη του χρονου. 

Απο την αλλη μου ηρθε φλασια τωρα. Τι γινεται αν ΠΡΑΓΜΑΤΙ η nintendo ετοιμαζει νεα κονσολα (χλωμο αλλα κουβεντα να γινεται). Ας υποθεσουμε οτι οι παραπανω πληροφοριες ειναι αληθινες και οτι η nintendo πραγματι παει για νεα κονσολα. Αν τα βαλουμε ολα κατω χρειαζεται σιγουρα μια 2-3 ετια μεχρι να την κυκλοφορησει. 

-> WiiU ηδη 1 χρονο στην αγορα. 

-> Κυκλοφορια νεας κονσολας σε 3 χρονια απο τωρα μας δινει ζωη του WiiU 4 χρονια. Μεση διαρκεια ζωης αποδεκτη. 

-> Νεα κονσολα ειναι σαφεστατα backwards compatible με το WiiU software και hardware. 

-> H χρονικη διαφορα μεταξυ Ps4/one και WiiUU  (τυχαιο ονομα) ειναι "μονο" 2 χρονια αλλα υπαρχει και η οποια αυξηση της δυναμικης πανω απο το PS4/one. 

Δεν προκειται να συμβει φυσικα κατι τετοιο αλλα με μια πολυ abstract σκεψη γινεται. Εννοειται οτι η διαρκεια ζωης του WiiUU θα ειναι περιπου στα ιδια με βαθος 10ετιας που εχουν στοχευσει Sony και MS με τις δικες τους κονσολες. Θα δωσει δηλαδη στο WiiUU ενα βαθος ζωης 6-7 χρονια. Δεν ξερω, πεστε με και τρελο αλλα ειναι ενα σεναριο που το "βλεπω" να γινεται. 

Δημοσ.

πριν απο 2 σελίδες που το έγραψα αυτό ήσουν κάθετα ενάντιος :P αν δεν κάνω λάθος. διαφωνούμε σε κάποια σημεία ή απλά δεν τα ανάφερες όπως τα είχα αναφέρει εγώ,πχ.

1η καινούρια κονσόλα θα έπρεπε να είναι new ,δλδ αρχιτεκτονικής Ps4 άρα δεν θα έχει backwards compatibility

2 θα πρέπει να έχει launch το zelda το οποίο πρέπει απο τώρα να το μεταφέρουν για να το έχουν έτοιμο(last guardian/ffxv style),

3το wii u πρέπει να παραμείνει στην αγορά σαν wii/wiiu cheap console,

4πρέπει να βγει νωρίτερα,2χρόνια και όχι 3(και με το να κρατήσουν το wii u στην αγορά δεν θα υπάρχει κλάψα,να μην αφήσουν και 3 χρόνια headstart σε ps4-one, γιατί το λέω αυτό,συνήθως τα 2-3 χρόνια είναι ο χρόνος που αποφασίζει ο κόσμος να αγοράσει κάτι καινούριο.πχ ένας κάτοχος ps4 θα θέλει κάτι νέο, αν δεν έχει nintendo έξω θα πάει σε xbox one,και μετά πάπαλα τα λεφτά για νέα κονσόλα.just a theory )

5η ms αν κρατήσει το one 10 χρόνια σβήνω το account και δεν ξαναποστάρω ποτέ and thats a promise χαχαχα, πάνω απο 5 χρόνια δεν αντέχει το one όχι 10 χαχα.

• Moderators
Δημοσ.

-> Νεα κονσολα ειναι σαφεστατα backwards compatible με το WiiU software και hardware.

Παρόλο που είμαι φανατικός του b/w compatibility, εάν και εφόσον παίξει το σενάριο που λες, θα συμφωνήσω με το skanjo, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπάρχει αυτό το feat. Γιατί αν παίξει αυτό το feat θα πρέπει πάλι να έχει ταμπλέτα η νέα κονσόλα, άρα πάλι ανεβασμένο κόστος.

Σε ενδεχόμενη νέα κονσόλα της Ν, εγώ προσωπικά θέλω να γυρίσει πίσω στα motion controls και να πάει σε x86 αρχιτεκτονική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...