Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το majoras mask το δουλέυουν εδώ και καιρό λογικά για το 3ds, έχουν ήδη έτοιμα πολλά assets απο το Ocarina, και θα είναι πολύ έυκολη η μεταφορά του εκεί, θα πρέπει να πέσει πολύ δουλειά για να μεταφερθεί στο wii u, 

παιχνιδάρα το majora mask αλλα θέλω να δω το zelda wii u πως θα είναι.

Δημοσ.

Και εγω πιστευω οτι το majoras θα το βγαλουν για το 3DS γιατι ειναι η ποιο ευκολη λυση καθως η μηχανη ειναι ετοιμη στρωμενη και δοκιμασμενη. Παρα αυτα ομως δεν ειναι οτι δεν μας κανει και τις εκπληξεις της η εταιρια αρκετα συχνα κιολας οποτε ολα παιζονται. 

Την Παρασκευη που εχουμε νεο direct θα μαθουμε και ενα ακομα exclusive παιχνιδι απο καποιον third party developer. Ολοι δειχνουν να πονταρουν στο Devils Third του Itagaki (και εγω εκει γενικα πονταρω) αλλα μου μυριζει και λιγο Shinen φαση να πω την αληθεια. Το οτι θα ειναι απο Ιαπωνια φυσικα ειναι δεδομενο. Απο εκει και περα να πεφτουν οι προβλεψεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.gamescom.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=31678

Θα χρειαστώ nunchuck? Λέει οτι έχει ενσωματωμένο το Wiimotion plus (δεν εχω ιδέα τι είναι) οπου μπορείς να παίξεις χωρις περιφερειακά.

Θα μπορώ να παίζω παιχνίδια Wii οπως το metroid prime 3 που ήδη το έχω και κάθετε?

Η λαλακια ρπστμ είναι οτι αμα πάω να ρωτήσω σε κανα κατάστημα τύπου public, ειμαι σίγουρος οτι δε θα πάρω απάντηση

Edit: Μάλλον δε γίνεται για να κυκλοφορεί αυτό http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-wii-u/heiristiria/additional-set-nintendo-wii-u-leyko/prod3311259pp/.

Επεξ/σία από neratzojuice
Δημοσ.

Πάρε το plus σκέτο και πάρε και ένα nunchuck με 10ευρώ απο οπουδήποτε (ακόμα και στα mediamarkt έχει της madcatz με 9€).

Το plus σαν τεχνολογία ήταν ένα addon που είχε βγεί για τα παλιά wiimote και τα έκανε να έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια. Πλέον είναι ενσωματωμένο στο χειριστήριο αλλα αξιοποιείται απο πάρα πολύ λίγα παιχνίδια όπως το wii sports resort και το skyward sword.

Όπως και να'χει οικονομικά η καλύτερη επιλογή είναι αυτή που σου λέω στην αρχή. Τι 75 ευρώ, την παλεύουν; :P

Δημοσ.

στο amazon και στο argos 180λίρες η premium, αν είχε τόσο το zombie u pack θα έλεγα οτι είναι καλή τιμή λόγο pro controller. στην ευρώπη χάνει πολύ η κονσόλα σε πωλήσεις, λογικά θα δούμε καλό Pricedrop το θέμα είναι πότε..

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να βγει το Majoras Mask για Wii U, το DS έχει φάει τρελό boost από την Nintendo. Enough i say.

Επίσης θα μείνω άφωνος εάν  τελικά βγει το Devils Third μόνο για Wii U. :-D

Δημοσ.

Εγω θα μεινω αφωνος αν τελικα βγει (σκετο) το Devils Third αλλα εξ αιτιας αυτου πονταρουν ολοι σε αυτο το παιχνιδι οτι θα ειναι το exclusive που θα αποκαλυφθει. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα μεινω αφωνος αν τελικα βγει (σκετο) το Devils Third αλλα εξ αιτιας αυτου πονταρουν ολοι σε αυτο το παιχνιδι οτι θα ειναι το exclusive που θα αποκαλυφθει. 

Ότι θα βγει θα βγει αλλά εάν είναι exclusive για Wii U τότε μιλάμε ότι η κονσόλα μας θα έχει τα δύο καλύτερα hack 'n' slash games για όλο το 2014 ανεξαρτήτου πλατφόρμας (το άλλο είναι φυσικά το Bayonetta 2).

Mεν θα προτιμούσα κάποιο spin off του Castlevania ή από σειρά Dead Space...αλλά όνειρα θερινής νυκτός.

• Moderators
Δημοσ.

Θα σταθώ σε αυτό:

"It became a kids IP platform and we don’t really make games for kids."

Η ΕΑ φτιάχνει χαρντκορίλες όπως το BF4 για mature δωδεκάχρονα. ^_^

• Like 4
Δημοσ.

Μην ξεχνάς τα Plants vs Zombies (απο ένα σημείο και μετά αν δεν κάνω λάθος), Spore, Sims κλπ.

υγ : βασικά το PvsZ publish το κάνει αλλά anyway.. :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ερμ..

Το Plants VS Zombies είναι από τα καλύτερα mobile games και δεν απευθύνεται σε παιδιά. Απευθύνεται σε ωριμότερο κοινό από το BF4 σίγουρα.

Δημοσ.

Γιατί, το ότι περίμεναν το Mass Effect 3 να πάει καλά ένα χρόνο αργότερα και χωρίς τα προηγούμενα παιχνίδια στην κονσόλα πού το πάτε; Ο,τι να 'ναι πετάει η EA. 

• Like 1
Δημοσ.

Το Plants VS Zombies είναι από τα καλύτερα mobile games και δεν απευθύνεται σε παιδιά. Απευθύνεται σε ωριμότερο κοινό από το BF4 σίγουρα.

Δεν παίζω σε mobile, αλλά το αγόρασα απο Steam (για κάποιον ηλίθιο λόγο). Τώρα το πού κατευθυνεται το καθένα, είναι καθαρά υποκειμενικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...