Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγια ikaruga. Μολις το παρεις πες μ να σε κανω add.δωσε κ απο τωρα για το 3ds αν θες. Το w101 το χω και καθεται γτ πιαστηκα να τερματισω τα μαριο στο 3ds και wiiu....μετα εχει. Ο θεος , εχουμε και os3 πολλους να τερματισω....και κωλοψηνομαι να ξεκινησω το ni no kuni να μεινω στον τοπο....

• Like 1
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγειές φίλε ikaruga. Welcome to the club. Άντε να πάρουμε και τον skanjos με το πρώτο jrpg που θα βρούμε :P

1/2 μέρες ενασχόληση με το backlog και το zombiU μέχρι να έρθει το sm3dworld και μετά goodbye world μέχρι νεωτέρας.

Κατα τα άλλα έγραψα μαζεμένα τα Link.png Site: 2cents μου γιατί το wii u είναι ότι καλύτερο right now :X . Όποιος έχει όρεξη ας μπεί στον κόπο.

Αν δεν ανοίγει το link το papaki να πάει να πεθάνει kthxb.

• Like 5
Δημοσ.

Ναι το ακουσα αυτο αλλα επειδη ειμαι αρκετα "pro" σε παιχνιδια της platinum θα ξεκινησω normal και οπως παει :D

Αυτο το πακετο δεν αξιζει καλυτερα;

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/nintendo-wii-u/nintendo-wii-u-premium-and-zombiu-mayro/prod3020016pp/?affiliateId=linkwise&lkws_469=525b9cf5-2f29-3d40-b90c-da0f2e15ded8

Εχει μεσα το Zombi + pro Controller

Μεγειες και καλοπαιχτο !!!

Δημοσ.

Αυτο το πακετο δεν αξιζει καλυτερα;

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/nintendo-wii-u/nintendo-wii-u-premium-and-zombiu-mayro/prod3020016pp/?affiliateId=linkwise&lkws_469=525b9cf5-2f29-3d40-b90c-da0f2e15ded8

Εχει μεσα το Zombi + pro Controller

Μεγειες και καλοπαιχτο !!!

Εξαρταται, η τιμη σαφεστατα και ειναι παρα πολυ καλη (ειδικα για Ελλαδα κιολας) και αξιζει με τα 1000 και αν βρισκομουν και εγω Ελλδα τοτε αυτο το πακετο θα αγοραζα. Απο Amazon που το πηρα ομως εχει το εξης: 216 ευρω το πακετο, 40 ευρω το pro controller Και 20 ευρω το Zombi-U. Οπως καταλαβαινεις το πακετο ειναι εξαιρετικο αλλα δεν εχει και καμια τεραστια διαφορα απο το να τα αγορασεις ξεχωριστα αν θες και αφου δεν μου ειναι απαραιτητο το pro-controler ακομα προτιμησα να τσονταρω στην αγορα ενως παιχνιδιου που πραγματικα θελω να παιξω. 

Μεγια ikaruga. Μολις το παρεις πες μ να σε κανω add.δωσε κ απο τωρα για το 3ds αν θες. Το w101 το χω και καθεται γτ πιαστηκα να τερματισω τα μαριο στο 3ds και wiiu....μετα εχει. Ο θεος , εχουμε και os3 πολλους να τερματισω....και κωλοψηνομαι να ξεκινησω το ni no kuni να μεινω στον τοπο....

Υποψην οτι το 3DS εχω σταματησει να το αναβαθμιζω περιμενοντας με το καλο την gateway (ή αλλη εταιρια) να φτασει στο firmware που εχω τωρα στο μηχανημα. 

Δημοσ.

Ανακοινωθηκε επισημη μειωση τιμης;

Στο σχολιο του λινκ που ποσταρε ο κλάιν ετσι γραφει

"Τέλος με την μείωση τιμής που ανακοινώθηκε σήμερα + τους τίτλους που περιμένουμε μέσα στο χρόνο θα βγάλει ποιοτικά τα λεφτά της."

Δημοσ.

Μεγειές φίλε ikaruga. Welcome to the club. Άντε να πάρουμε και τον skanjos με το πρώτο jrpg που θα βρούμε :P

Μην φοβασαι, με το που κυκλοφορησει Shin megami VS Fire emblem ή το πρωτο HD fire emblem στο WiiU σουμπιτος θα ψαχνει να βρει κονσολα να αγορασει. 

Δημοσ.

με πρόλαβε ο ikaruga, θα πάρω wii u ,με το Pricedrop μετά το Ps4 σε 1-2 χρόνια, εκτός αν έχουν αλλάξει οι καταστάσεις. αν βγει σωστό fire emblem λογικά θα το τσιμπήσω πιο γρήγορα αλλα απότι κατάλαβα μετά την επιτυχία του awakening θα έχουμε και άλλο στο 3ds. 

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξερω τι να επιλέξω mario 3d ή 101.

Εσείς που τα παίξατε τι μου προτείνετε? Σε βάθος χρόνου θα τα πάρω και τα 2 βέβαια αλλα με απασχολεί το άμεσο μέλλον.

Το 101 εχει 2πλό?

Δημοσ.

Το 101 είναι πολύ πιο hardcore. Είναι παιχνίδι που θα σου σπάσει και τα νεύρα. Το 3d world που παιζω τώρα μέχρι στιγμής είναι πιο light αλλα καταπληκτικό. Πραγματικά δε ξέρω ποιο να σου πω απο τα δύο. Και τα δύο είναι απίθανα.

Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξερω τι να επιλέξω mario 3d ή 101.

Εσείς που τα παίξατε τι μου προτείνετε? Σε βάθος χρόνου θα τα πάρω και τα 2 βέβαια αλλα με απασχολεί το άμεσο μέλλον.

Το 101 εχει 2πλό?

Θα σου πω βαση λογικης και μονο (γιατι εγω δεν επελεξα μεταξυ τους βαση λογικης). Να παρεις το Mario 3D γιατι η τιμη του δεν προκειται να πεσει ποτε. Ετσι λοιπον μεχρι να το παιξεις και να το ευχαριστηθεις η τιμη του W101 θα εχει πεσει ακομα 5-10 ευρω για να το τσιμπησεις αργοτερα στο μελλον. 

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικα θα γουσταρα ενα Majoras Mask HD σαν μια φουλ μορφη remake. Τι θελω να πω, το Majoras Mask ηταν ενα αρκετα μεγαλυτερο κομματι side quest του Ocarina of time (σε σχεση με αυτο που πηραμε μεσα στο OoT) και απλα το εξελιξαν με τετοιο τροπο ετσι ωστε να βγει ενα "κανονικο" Zelda παιχνιδι μεσα απο αυτο. 

Ποσο γαματο θα ηταν να βγαλουν ενα Majoras Mask 2 ακριβως οπως συμβαινει και με το a link between worlds που ειναι στον ιδιο κοσμο του link to the past αλλα ειναι διαφορετικο. Να ακολουθησουν και εδω ακριβως την ιδια συνταγη αναπτυξης και να παρουμε ενα νεο προιον Zelda με κεντρικο κομματι την Majoras Mask και που θα εχει και εναν σοβαρο λογο να αποφυγουμε το χρονομετρο που εχει το κανονικο Majoras Mask. Οι προοπτικες ειναι τεραστιες οπως και το βαθος για το ποσο σκοτεινο μπορει να ειναι το παιχνιδι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...