KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 http://www.enternity.gr/Article/Games/News/70percent-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Wii-U/21244.html
neratzojuice Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 με λίγα λόγια μπορεί σε 4 χρόνια να προσπαθήσει να φτάσει τα ps4/one και να έρθει σε κάνα χρόνο το "two" και να πάθει την ίδια νοίλα που έπαθε με το wii u απο crappy last gen hardware, το περιθώριο να βγάλει νέα κονσόλα είναι 2 χρόνια max για να χτυπήσει ps4-one ,το wii u δεν σώζεται, όσοι το αγοράσατε να το χαίρεστε αλλα μερικά πράγματα είναι common sence πλέον όσο και αν πονάνε Το λές ρε παιδί μου λές και είναι η χειρότερη αγορά που μπορεί να κάνει κανείς όσον αφορα το gaming. Κάνεις λάθος! Προσωπικά το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν περίμενα 1 ή 2 μέρες γτ το πείρα 320 ευρά και μετά το βρήκα στα 260-270 Το πήρα συνηδητοποιημένα για 2η κονσόλα για τους τίτλους της (κυρίως νοσταλγία). Με εξέπληξε λοιπόν όταν το πήρα. Είναι κάτι το διαφορετικό. Απλά αυτό. Για μένα δεν υπαρχει αυτο που λες " νοίλα που έπαθε με το wii u απο crappy last gen hardware, το περιθώριο να βγάλει νέα κονσόλα είναι 2 χρόνια max για να χτυπήσει ps4-one" Δε με νοιάζει ούτε το "crappy hardware" ούτε αν η Nintendo θα χτυπήσει sony κ ms. Με νοιάζει οτι ανοίγω την κονσόλο και ξεφευγω απο τα games-ταινίες-masterpeaces (δεν ειρωνεύομαι). Γι'αυτό λοιπόν έχω το ps3 ως βασική και κύρια κονσόλα. Δε θέλω να παίξω άλλα exlusive στα ίδια πλαίσια με αυτά του ps3. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο πω για να το καταλάβεις μάλλον πρέπει να πάρεις ενα wii u Δε διαφωνό με τα λεγόμενα σου. Γι'αυτό μετα απο κανα χρόνο 1,5 θα πάρω και ps4 (γιατι θα χάσω πολύ πράμα μόνο με Ninty) με τις γραφικάρες του, τις παιχνιδάρες του και τις exclusivares του δεν υπαρχει λόγος αγοράς xbox one για να έχω kai to forza εφόσον θα έχω άλλον driving simulator ¨ΕΣΤΩ και χειρότερο. Το ίδιο πράγμα σου προσφέρουν. Επίσης το Wii U όταν θα έχω ps4 δε θα το βλέπω σαν παλιά κονσόλα (σε αντίθεση με το ps3) αλλά ώς μια διαφορετική κονσόλα. Αυτός φυσικά είμαι εγώ και αυτή είναι η άποψή μου. Δεν σου τη λέω - δε σου λέω πάρε Wii U, κουβέντα κάνουμε απλά μακρηγόρησα. 11
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Παραγγελια απο Amazon τελικα εγινε, τελικη τιμη με μεταφορικα 230 ευρω premium εκδοση. 15
neratzojuice Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Παραγγελια απο Amazon τελικα εγινε, τελικη τιμη με μεταφορικα 230 ευρω premium εκδοση. Ποιο πακέτο πήρες? Με γιές!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Παραγγελια απο Amazon τελικα εγινε, τελικη τιμη με μεταφορικα 230 ευρω premium εκδοση. Αντε καλοριζικο....
gkalas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Παραγγελια απο Amazon τελικα εγινε, τελικη τιμη με μεταφορικα 230 ευρω premium εκδοση. Βλακεια εκανες.Ειναι common sense οτι η κονσολα πεθανε.Δε διαβαζεις καθολου insomnia να ενημερωθεις?Καλοριζικο και καλο λιωσιμο φιλε μου. 4
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Ποιο πακέτο πήρες? Με γιές! Το απλο premium και κοτσαρα και το wonderful 101 μαζι με το μηχανημα στα 38 ευρω. Δηλαδη 268 ευρω ολο μαζι.
gkalas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Το wonderful 101 το ξεκινας ειτε easy ειτε very easy.Το normal του είναι unplayable την πρώτη φορά.Κατα τ'αλλα καταπληκτικό παιχνίδι με τίγκα χιουμορ και gameplay για απαιτητικούς και οχι γατάκια. 1
mtzs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Το απλο premium και κοτσαρα και το wonderful 101 μαζι με το μηχανημα στα 38 ευρω. Δηλαδη 268 ευρω ολο μαζι. To pro controller το εχει μεσα το συγκεκριμενο πακετο η μονο pad?
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δεν το εχει οχι. Το κανονικο controller μονο. Το wonderful 101 το ξεκινας ειτε easy ειτε very easy.Το normal του είναι unplayable την πρώτη φορά.Κατα τ'αλλα καταπληκτικό παιχνίδι με τίγκα χιουμορ και gameplay για απαιτητικούς και οχι γατάκια. Ναι το ακουσα αυτο αλλα επειδη ειμαι αρκετα "pro" σε παιχνιδια της platinum θα ξεκινησω normal και οπως παει 1
gkalas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα είναι οτι δε θα προλαβαίνεις ουτε τα κουμπιά να πατήσεις. Μαθε τους μηχανισμούς του παιχνιδιού στο easy και μετα το ξαναπαιζεις στο normal.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Χα, αν εχω σκουριασει τοσο πολυ ωστε να μην προλαβαινω να πατησω τα πληκτρα τοτε κουνια που με κουναγε. Edit: Εν το μεταξυ αν δεν ειχα παραγγειλει και το Bravely Default για το 3DS θα το ειχα ξοδεψει ολοκληρο το 300άρι μου για το WiiU αγοραζοντας ειτε Zelda ειτε Mario 3dworld. Δεν πειραζει ομως, παιχνιδια να ασχοληθω δοξα το θεο εχω πολλα. 1
gkalas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εγω το ξεκινησα στο νορμαλ (εχει very easy-easy-normal) και μου έφυγε ο πάτος. Ακόμα και έτσι το απόλαυσα αλλα αργησα πολύ να μάθω τα combos.Πιστευω οτι θα το λατρέψεις. Εγω το πούλησα για να παρω το 3d world αλλα με τα πρώτα φράγκα θα το αγοράσω πάλι για να το ξαναλιωσω.Τεραστια έκπληξη το παιχνίδι.
neratzojuice Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εγω το ξεκινησα στο νορμαλ (εχει very easy-easy-normal) και μου έφυγε ο πάτος. Ακόμα και έτσι το απόλαυσα αλλα αργησα πολύ να μάθω τα combos.Πιστευω οτι θα το λατρέψεις. Εγω το πούλησα για να παρω το 3d world αλλα με τα πρώτα φράγκα θα το αγοράσω πάλι για να το ξαναλιωσω.Τεραστια έκπληξη το παιχνίδι. Ισχύει! Το demo εχω παίξει μόνο και άκουσα τη συμβουλή σου γιατι το είχες πει και παλιότερα. Με το δεξί αναλογικό διαμορφώνεις τα όπλα σου ingame (οπου μπορεις να φτιάξεις μεχρι 2 στο demo να συνεργάζονται) και κυριολεκτικά σου βγαίνει ο πάτος. Μεχρι να καταλάβεις και τι παίζει με τις υπόλοιπες επιθέσεις σε έχουν φάει λάχανο!! Μου άρεσε πάρα πολυ που μορείς να διαχειριστείς τις κάμερες. 1
gkalas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Το demo αδικει αυτο το παιχνιδι μεχρι εκει που δε παει αλλο.Εκτος απο καταπληκτικο gameplay εχει και απιστευτους διαλογους με πολυ γελιο.Ολο το παιχνιδι ειναι μεγαλη εκπληξη.Οποιος το επαιξε το ιδιο λεει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα