ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Αυτο που λες το ειδα προσφατα με την αγορα μου ενως Wii για να παιξω αυτα τα παιχνιδια. Οι τιμες στην Ελλαδα ειναι απλα απαγορευτικες http://www.skroutz.gr/s/92033/Super-Mario-Galaxy-2-Wii.html?keyphrase=mario+galaxy+2 http://www.skroutz.gr/s/381783/Legend-of-Zelda-Skyward-Sword-Wii.html?from=most-popular&keyphrase=skyward+sword http://www.skroutz.gr/s/3301594/Metroid-Prime-3-Corruption-Nintendo-WII.html Παλι καλα που το πηρα Soft Modded Οσο για το Wii controller εγω διαβαζω οτι κανονικα λειτουργει στο Wii U http://uk.ign.com/wikis/wii-u/Classic_Controllers 8 ευρω ειναι απαγορευτικα για το Metroid Prime 3?? Κατα τα αλλα για αυτα τα 2 συγκεκριμενα παιχνιδια παντως δεν θα το ελεγα οτι ισχυει μονο για Ελλαδα. Παντου εχουν τοσο περιπου αφου ειπαμε οτι τα μεγαλα ονοματα της εταιριας κρατανε καλα σε τιμη πολυ καιρο μετα την κυκλοφορια τους. 1
Typhonios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μην ξεχνάτε και το απίστευτα καλό new Donkey Kong Tropical Freeze, by Retro...προβλέπεται επικό platform. 2
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 8 ευρω ειναι απαγορευτικα για το Metroid Prime 3?? Κατα τα αλλα για αυτα τα 2 συγκεκριμενα παιχνιδια παντως δεν θα το ελεγα οτι ισχυει μονο για Ελλαδα. Παντου εχουν τοσο περιπου αφου ειπαμε οτι τα μεγαλα ονοματα της εταιριας κρατανε καλα σε τιμη πολυ καιρο μετα την κυκλοφορια τους. Απο Seven που περασα δεν υπηρχε ουτε για δειγμα σε μεταχειρισμενο 1
vag.patrick Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Παιδες οσοι ειστε κατοχοι, add me pvag85
neratzojuice Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μπήκα επιτέλους internet με το wii u και κατέβασα οτι demo υπήρχε και δεν υπήρχε!! Τα λόγια είναι περιτά. Αλλά είναι και τζάπα Wonderful 101=Απίστευτο. Πραγμάτικά πρωτόγνωρο για μένα. Φανταστικό gameplay, φανταστικά γραφικά Rayman= Άλλο να το παίζεις άλλο να το βλέπεις. Οταν επαιξα αυτη την πίστα αποφασίστικε και η αγορά του (ειδικά απο το 1:30 κ μετά)Trine, Monster Hunter και Cave επίσης μου αρεσαν πάρα πολύ. Πραγματικά δν ξέρω πιο να προτιμήσω απο όλα. Δεν ξέρω αν εγώ έχω μείνει πολύ καιρό έξω απο τα τις Nintendo πάντως έμεινα άφωνος. Εντελώς άλλο κλίμα και άλλος κόσμος απο sony ms... Θέλω τη βοήθειά σας σε 2 θεματάκια που έχω. Πήρα το Metroid prime 3 και το wii u pro δν παίζει ούτε η ταμπλέτα. Αν πάρω Wii u remote controller θα παίζει? Επίσης πώς μπορω να αγοράσω απο το eshop της Ninty χωρίς τραπεζικές κάρτες? Υπάρχει κάποια κάρτα με πόντους (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) που πουλιέται στα Ελληνικά καταστήματα? 2
vag.patrick Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Του wii u τα controllers δε παιζουν στα wii games.αγορασε wii remote. Δες απο τις αγγεκιες γτ εχει καλες τιμες..απο καρτες απ οτι ξερω μονο μεσω καρτας σε εμας στην ελλαδα..δεν εχω βρει πουθενα...
Typhonios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μπήκα επιτέλους internet με το wii u και κατέβασα οτι demo υπήρχε και δεν υπήρχε!! Τα λόγια είναι περιτά. Αλλά είναι και τζάπα Wonderful 101=Απίστευτο. Πραγμάτικά πρωτόγνωρο για μένα. Φανταστικό gameplay, φανταστικά γραφικά Rayman= Άλλο να το παίζεις άλλο να το βλέπεις. Οταν επαιξα αυτη την πίστα αποφασίστικε και η αγορά του (ειδικά απο το 1:30 κ μετά)Trine, Monster Hunter και Cave επίσης μου αρεσαν πάρα πολύ. Πραγματικά δν ξέρω πιο να προτιμήσω απο όλα. Δεν ξέρω αν εγώ έχω μείνει πολύ καιρό έξω απο τα τις Nintendo πάντως έμεινα άφωνος. Εντελώς άλλο κλίμα και άλλος κόσμος απο sony ms... Θέλω τη βοήθειά σας σε 2 θεματάκια που έχω. Πήρα το Metroid prime 3 και το wii u pro δν παίζει ούτε η ταμπλέτα. Αν πάρω Wii u remote controller θα παίζει? Επίσης πώς μπορω να αγοράσω απο το eshop της Ninty χωρίς τραπεζικές κάρτες? Υπάρχει κάποια κάρτα με πόντους (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) που πουλιέται στα Ελληνικά καταστήματα? 'Επαιξα κι εγώ εχθές το demo του RAYMAN και πραγματικά καμία σχέση με τις άλλες πλατφόρμες/pc, έμεινα άφωνος μιας και η Ubisoft πρέπει να μας έδωσε ένα από τα καλύτερα της platform games ever. Η χρήση του Wii U Pad είναι απίστευτη και αποφασίστηκε και από εμένα η αγορά του τον επόμενο μήνα. Για ψήσου για Monster Hunter 3 , μιας και εκεί θα λιώσεις σε gaming hours και το παιχνίδι είναι ατελείωτο
neratzojuice Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Του wii u τα controllers δε παιζουν στα wii games.αγορασε wii remote. Δες απο τις αγγεκιες γτ εχει καλες τιμες..απο καρτες απ οτι ξερω μονο μεσω καρτας σε εμας στην ελλαδα..δεν εχω βρει πουθενα... Ξερεις εκτος απο το wii remote, αν θα χρειαστώ και το nunchuck? Στους χειρισμους που μου δείχνει στο βιβλιαράκι έχει και τα 2... Όσον αφορά το monster hunter με βλεπω να αργώ να το πάρω ειδικά αμα πάρω wii remote απο μήνα. Θα προτιμήσω κανα πιο φθηνό παιχνιδάκι όπως το trine που το έχει και προσφορά και κανα nes game. Καλά αμα βγει street gangs το αγόρασα αμέσως. Έβαλα χθές αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=kErp314ttsM και ανατρίχιασα βραδιάτικο! Επίσης το dr Luigi πρέπει να είναι τρομερο παιχνίδι. Είναι μια αναπαλαίωση του dr Mario (το είχα λιώσει με τη μάνα μου διπλό οταν ήταν έγκυος στη αδερφή μου ) Ο τυπάς το παίζει στο τέρμα δύσκολο μου φαίνεται
vag.patrick Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Σε καποια ναι. Καλο θα ναι οταν μπορεις ενα set remote/nunchuck να το χεις...στου wii το nunchuck ειναι σχεδον απαραιτητο στο wii u οχι.. Αλλα καπου καπου χρειαζεται. 2
neratzojuice Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ακούστε αυτά αν σας ενδιαφέρει 1) 2) http://www.youtube.com/watch?v=aSO4MeLliyY sry για αυτο το post αλλα όποιον ενδιαφέρει το dr luigi αξίζει !! 1
JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ...? (Rumor) Nintendo Is Working On A New Next-Gen Console – New SoC Already Selected Nintendo is in the current gaming market with its two major consoles, which are Nintendo Wii U and 3DS, the company’s handheld console is doing fine but the Wii U has been in constant trouble since its launch. Most people think Nintendo should upgrade Wii U and add some more to its power, consequently, rumors are surfacing that Nintendo has already started working on a next-gen console and the manufacturer has already chosen a system on chip design which is perhaps based on an existing SoC. It seems like Nintendo is already aware of the situation, and so reports are coming in that the company has already started developing a next-gen platform. Latest report (or rumor) comes from a neoGAF user Wsippel who believes that Nintendo is going to launch a new handheld. He says: “Almost certainly off-topic, but I don’t quite want to make a new thread, because it would go to shit quickly. Also, I’d need to post a source, and I don’t really want to get people in trouble. Anyway, Nintendo apparently started working on a new platform in early 2013 and has already selected a vendor for the SoC after talking to several potential candidates. The SoC might be based on an existing design, but will be changed to fit Nintendo’s requirements. I assume it’s for their next handheld, though.”
Bourdoulas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Λέτε να δούμε νέα κονσόλα το 2016-2017; Πιστεύω ότι αν παρουσιάσει κάτι νέο αυτό θα είναι φορητό. Θα είναι νωρίς για τον διάδοχο του Wii U.
apple64 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν είναι 2 σε 1. Φορητό με dock για το σπίτι.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Πονταρω απλα σε καποια εκδοση του 3DS. Ξερετε, πραγματικη δευτερη εκδοση του 3DS (αλλα DS Lite/i). Χαμηλοτερη καταναλωση, καλυτερες οθονες, δευτερο μοχλακι και δε συμαζευεται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα