Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Nintendo δεν παίζει να κάνει ditch την κονσόλα, όχι τόσο νωρίς τουλάχιστον. Δεν νομίζω να ανακοινώσει successor πριν το 2016. Έχουν αλλάξει οι εποχές από το Virtual Boy. Η λύση είναι να ρίξει τις τιμές επιτέλους ή να βγάλει μοντέλο με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο + παιχνίδι στα 250-300 ευρώ. Δεν πρόκειται να πέσει στα 150-200 ευρώ ποτέ η κονσόλα, εκτός κι αν αφαιρέσουν το pad από το πακέτο. Αυτό το ενδεχόμενο ίσως να είχε ενδιαφέρον, αλλά χλωμό το βλέπω.

Παντως πριν απο 4.5μηνες τοσο ειχε το Basic στην Ελλαδα 198 ευρω http://www.skroutz.gr/s/2349019/Nintendo-Wii-U-Basic-Pack.html :P

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Nintendo δεν παίζει να κάνει ditch την κονσόλα, όχι τόσο νωρίς τουλάχιστον. Δεν νομίζω να ανακοινώσει successor πριν το 2016. Έχουν αλλάξει οι εποχές από το Virtual Boy. Η λύση είναι να ρίξει τις τιμές επιτέλους ή να βγάλει μοντέλο με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο + παιχνίδι στα 250-300 ευρώ. Δεν πρόκειται να πέσει στα 150-200 ευρώ ποτέ η κονσόλα, εκτός κι αν αφαιρέσουν το pad από το πακέτο. Αυτό το ενδεχόμενο ίσως να είχε ενδιαφέρον, αλλά χλωμό το βλέπω.

Η κονσολα ειναι χτισμενη πανω στο pad και μονο ως κακογουστο αστειο φανταζει να βγαλουν πακετο χωρις αυτο.Εμενα η ιδεα του pad με εκανε να παρω την κονσολα οπως και αλλους.Δεν προκειται να συμβει αυτο οποτε αδικα το συζηταμε.

• Moderators
Δημοσ.

Παντως πριν απο 4.5μηνες τοσο ειχε το Basic στην Ελλαδα 198 ευρω http://www.skroutz.gr/s/2349019/Nintendo-Wii-U-Basic-Pack.html  :P

Ναι, όμως -αν θυμάμαι καλά- υποτίθεται ότι στην Basic γινόταν ξεστοκάρισμα επειδή έχει σταματήσει η παραγωγή της or smth.

Η κονσολα ειναι χτισμενη πανω στο pad και μονο ως κακογουστο αστειο φανταζει να βγαλουν πακετο χωρις αυτο.Εμενα η ιδεα του pad με εκανε να παρω την κονσολα οπως και αλλους.Δεν προκειται να συμβει αυτο οποτε αδικα το συζηταμε.

Μην το λες, τους έχω ικανούς για όλα. Εδώ οι αθεόφοβοι αφαίρεσαν το 3D από το 3DS, σε ένα controller θα κολλήσουν;

Δημοσ.

να θυμήσω οτι στα 250ε δεν πουλούσε το premium pack με zombie u που έχει και χειριστήριο στην ευρώπη πριν λίγους μήνες, τα 250-300ε είναι πολλά για 2η κονσόλα, που παίζει και να μην την βλέπουν και σαν 2η αρκετοί με το να έχεις μετά τις κονσόλες να συντηρήσεις pc ή να θες και κάποια φορητή. ο δρόμος της 2ης κονσόλας είναι δύσκολος ,πρέπει να πέσει υπερβολικά πολύ η τιμή, πλέον όσο συνεχίζει έτσι με αυτήν την τιμή χάνει η κονσόλα έδαφος ,δεν έχει πολλά περιθώρια ,ένας χρόνος.όσοι έχετε αγοράσει wii u θα πρέπει να παρακαλάτε να πέσει η τιμή του υπερβολικά αλλιώς games δεν βλέπετε μη πω χειρότερα.

αυτό που ακούστηκε για το 2ds είναι καλό, ένα reboot του wii u σε μια φτηνή version χωρίς να γίνει scrapped το παλιό αλλα να είναι πλήρως λειτουργικό το καινούριο(χρειάζεται tablet για τα games δυστυχώς)θα ήταν καλό, αλλα δεν ξέρω πως μπορούν να το καταφέρουν.

edit: btw ωραία συμφωνία Sega-nintendo, να βγάζουν μόνο kiddy games , το alien isolation που θα ήταν πολύ καλύτερο με την ταμπλέτα ανακοίνωσαν σήμερα οτι δεν έχουν σχέδια να το φέρουν στο wii u

Δημοσ.

Εγω πάντως την αλήθεια μου θα την πω. ΠΟΤΕ δεν κατάλαβα γιατί τόσο hype με το mario kart. I mean OK έχω παίξει μερικές δεκάδες ώρες την snes version όπως και την n64 με φίλους αλλα απο κει και πέρα καμία άλλη έκδοση δε με συγκίνησε ιδιαίτερα ώστε να θεωρήσω οτι πλησιάζει καν στο να τη χαρακτηρίσω console seller. Ιδιαίτερα όταν υπάρχουν 483290 games πανομοιότυπα και το ίδιο ευχάριστα με παρέα + πολύ πιο οικονομικά και σε τεράστιο εύρος απο κονσόλες (λέγε με sonic all stars racing/little big kart κτλ)

Ουτε εμενα με συγκινει το Mario Kart αλλα σε θεματα multiplayer ειναι πραγματικα φοβερο με παρεα. Φυσικα σε καμια περιπτωση δεν φτανει το πραγματικα απιστευτο και hardcore F-Zero GX (τοσο τελειο ειναι το παιχνιδι που πραγματικα δεν μπορει να γινει καλυτερο) και σε 4απλό το παιχνιδι δεν υπαρχει. Δυστυχως το παιχνιδι ομως δεν μπορει να λειτουργησει σωστα πλεον λογο του Input lag των σημερινων τηλεορασεων. Μονο σε plasma τηλεοραση μπορει να παιχτει σημερα. Ναι ειναι τοσο γρηγορο οσο το θυμαμαι. 

Δημοσ.

Μπα καμια σχεση. Εντελως διαφορετικα παιχνιδια. Το μοναδικο κοινο που εχουν ειναι το theme σαν φουτουριστικα racers αλλα μεχρι εκει. 

Δημοσ.

Χα δε χρειαζομαι. Εχω μια 14" Sony trinitron που δουλευει υπεροχα και σημερα. 

Edit: On topic το 2014 το WiiU θα εχει 2 απο τα 4 ποιο αναμενομενα παιχνιδια μου γι αυτη τη χρονια. Bayonetta 2, X, Dark Souls 2, Persona 5 ειναι τα παιχνιδια που θελω περισσοτερο για home συστημα. 

• Moderators
Δημοσ.

να θυμήσω οτι στα 250ε δεν πουλούσε το premium pack με zombie u που έχει και χειριστήριο στην ευρώπη πριν λίγους μήνες, τα 250-300ε είναι πολλά για 2η κονσόλα, που παίζει και να μην την βλέπουν και σαν 2η αρκετοί με το να έχεις μετά τις κονσόλες να συντηρήσεις pc ή να θες και κάποια φορητή. ο δρόμος της 2ης κονσόλας είναι δύσκολος ,πρέπει να πέσει υπερβολικά πολύ η τιμή, πλέον όσο συνεχίζει έτσι με αυτήν την τιμή χάνει η κονσόλα έδαφος ,δεν έχει πολλά περιθώρια ,ένας χρόνος.όσοι έχετε αγοράσει wii u θα πρέπει να παρακαλάτε να πέσει η τιμή του υπερβολικά αλλιώς games δεν βλέπετε μη πω χειρότερα.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η πιο φθηνή έκδοση του PS3 κοστίζει 170 ευρώ σκέτη ή 200 ευρώ μαζί με παιχνίδι. Πώς μπορεί το Wii U με το παντ μέσα να δωθεί σε τιμή 150-200 ευρώ, όταν η κονσόλα 8-ετίας κοστίζει τόσο; Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν αυτό στην Nintendo, όταν μάλιστα μιλάμε για τους μεγαλύτερους φραγκοφονιάδες τις industry. Δύο σενάρια θεωρώ πιθανά:

1 - Να παίξουν με bundles. Να χώσουν μέσα 3-4 ΑΑΑ παιχνίδια στα 250 ευρώ. Ή να χώσουν μέσα pro controller + wiimotes + 500άρη σκληρό στα 250-300 ευρώ (αυτό το είχα αναφέρει και παλιότερα).

2 - Να βγάλουν φθηνή έκδοση στα 150-200 ευρώ με pro-controller αντί για ταμπλέτα και άμεσο patchάρισμα όλων των παιχνιδιών να παίζουν ΚΑΙ χωρίς την ταμπλέτα. Με ταμπλέτα μέσα δεν παίζει να πέσουν σε αυτήν την τιμή με καμία παναγία.

Δημοσ.

το πόσο κοστίζουν τα Ps3/360 δεν έχει σημασία, τεράστια απατεωνιά πόσο κοστίζουν και βγάζουν άποιρο κέρδος για τις εταιρίες ,πρώτη φορά θυμάμαι τόσο ακριβές κονσόλες στο τέλος της γενιάς και αυτό έχει να κάνει και με τα launch prize αλλα και με τον κόσμο που πάει και τα σκάει για να τις πάρει και αφήνεις τις εταιρίες να τις μιλκάρουν εντελώς. 

όλοι κράζουν για την βιομηχανία των παιχνιδιών οτι υπάρχει πρόβλημα και υψηλό κόστος development games,και έχει 8 χρόνια η πρωηγούμενη γενιά τα τελευταία 4-5 με εντελώς low cost βγάζαν παιχνίδια και τραβούσαν την γενιά όσο δεν πάει και τα τσεπώνανε, καλομάθανε αυτά τα χρόνια και οι μεγάλες εταιρίες και οι devs, νέα γενιά πρέπει να μπεις μέσα, θα βγάλεις το κέρδος αργότερα, δεν φτάνει που τράβηξες την γενιά 8 χρονιά δεν θες να μπεις μέσα και στην νέα βγάζοντας σαπατράκι(και δεν μιλάω μόνο για το wii u,η όλη επόμενη γενιά με τις Low end κάρτες γραφικών και τους επεξεργαστές ταμπλετών να μας δώσει με τα ζόρια 1080p ,για να έχουν ευκολία με τις ίδιες μηχανές οι devs να βγάζουν παιχνίδια)

ε λοιπόν ναι δεν με νοιάζει αν μπουν μέσα, η νιντέντο ποτέ δεν μπήκε,κάτι πρέπει να προσφέρουν, δεν μπορώ να βλέπω να γκρινιάζουν που δεν κάνει πωλήσεις το wii u ειδικά μετα τα πόσα τσέπωσαν με wii-ds-3ds και είδαμε αυτό το μηχάνημα. ας το πουλήσουν και 150ε αν χρειαστεί, αν είναι η επιλογή που συμφέρει ,αλλιώς ας γίνει ένα 2ο dreamcast... έχε χάρη όμως που η νιντέντο δεν είναι sega και θα αντέξει το στραπάτσο λόγο wii-ds-3ds.

dont misunderstand δεν θέλω να πάθει κάτι η νιντέντο, αλλα για μια μαμημένη φορά να βάλει το χέρι στην τσέπη και να προσφέρει κάτι στον gamer, που ακόμα δεν έχει στρώσει το online της, το e-shop είναι πανάκριβο και με ελάχιστους τιτλους (που έχει τους περισσότερους να προσφέρει απόλους),που οι τιμές των παιχνιδιών της μένουν πανάκριβοι για χρόνια και απο first party. κάτι πρέπει να αλλάξει στην εταιρία,λέμε δεν φταίει ο iwata αλλα ίσως να είναι μια καλή αρχή

Δημοσ.

2 - Να βγάλουν φθηνή έκδοση στα 150-200 ευρώ με pro-controller αντί για ταμπλέτα και άμεσο patchάρισμα όλων των παιχνιδιών να παίζουν ΚΑΙ χωρίς την ταμπλέτα. Με ταμπλέτα μέσα δεν παίζει να πέσουν σε αυτήν την τιμή με καμία παναγία.

Μα το μεγάλο + του wii u  ειναι η ταμπλετα μαζί με τα exclusive.

Για μένα εκεί πρέπει να πατήσει κιόλας. Σε ds 3ds έχουν βάλει 2 οθόνες και έχεις ένα "νεο" στυλ παιχνιδοδιασκέδασης. Σκέψου σε οικιακή συσκευή. Παπάδες θα μπορουσαν να κάνουν. Ετσι το βλέπω εγώ. Πέραν της νοσταλγίας που με έπιασε για τη Nintendo, η ταμπλέτα ήταν αυτή που με ενθουσίασε. Αλλιώς θα είχα απλά ένα ps3 με τα exclusive της Nintendo αντι για Wii u.

• Moderators
Δημοσ.

Μα το μεγάλο + του wii u  ειναι η ταμπλετα μαζί με τα exclusive.

Για μένα εκεί πρέπει να πατήσει κιόλας. Σε ds 3ds έχουν βάλει 2 οθόνες και έχεις ένα "νεο" στυλ παιχνιδοδιασκέδασης. Σκέψου σε οικιακή συσκευή. Παπάδες θα μπορουσαν να κάνουν. Ετσι το βλέπω εγώ. Πέραν της νοσταλγίας που με έπιασε για τη Nintendo, η ταμπλέτα ήταν αυτή που με ενθουσίασε. Αλλιώς θα είχα απλά ένα ps3 με τα exclusive της Nintendo αντι για Wii u.

Δεν διαφωνώ. Αλλά έτσι πάει η λούπα:

Ναι στην ταμπλέτα -> όχι μείωση τιμής (η ταμπλέτα κοστίζει αρκετά)-> όχι επαρκείς πωλήσεις κονσολών-> όχι λεφτά για development -> άρα όχι στην ταμπλέτα.

Ή εναλλακτικά, ΤΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ στα bundles. Ειδικά όταν βγει το PS4/PSV bundle και εφόσον είναι γύρω στο 500άρικο, τότε είναι που θα κλάψουν μανούλες, αν δεν έχουν bundle με 5-6 ΑΑΑ παιχνίδια μέσα, κανά δυο pro-controllers και 1 ΤΒ σκληρό. Είμαι υπερβολικός το ξέρω, αλλά εκεί στην Nintendo δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα τι σήμαινει PS4/PSV bundle (εφόσον είναι σε λογική τιμή).

Δημοσ.

EXCLUSIVE: Prolific Adventure Game Developers Daedalic Entertainment Receive Wii U Dev Kits

They shared that they are now licensed developers for Wii U and have just recently received dev kits which they will be experimenting with.

They were quick to note, though, that any potential Wii U releases were still a far ways off because they are currently working to capacity with many other projects. 

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται, ο Κωτσόβολος έχει 2 Wii U bundles Premium Pack Black & ZombieU στα 255€ & 263€...

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/consoles/wii-u/112888-nintendo-wii-u-premium-pack-black-&-nintendo-land

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/consoles/wii-u/112889-nintendo-wii-u-zombiu-premium-pack-black

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...