ultralisk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 βασικά και που υπήρχε το PSP πάλι σκόνη έτρωγε από το DS...όσο χάλια τα πάει στις home κονσόλες, τόσο σαρώνει στα handheld η Nintendo
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ειναι μια υπομονη μεχρι την κυκλοφορια του Super Smash Brothers και Mario Kart. Αν δεν μπορεσει και εκει να πουλησει κονσολες τοτε δεν θα μπορεσει ποτε να αναβιωσει το μηχανημα. Κοινως αυτη η χρονια ειναι το τελευταιο χαρτι της Nintendo για το WiiU. Μεχρι τωρα ολα ειναι απλα μπαρουφες για να γεμιζουμε σελιδες στα forum αλλα τωρα η αντιστροφη μετρηση εχει ξεκινησει. Καθε τιτλος που ετοιμαζει για φετος η nintendo ειναι η ποιο καλοπουλημενη της και αρα περιμενουμε οι πωλησεις να κανουν τρελη ανοδο λογο αυτων των τιτλων. Παρα τα οσα δειχνουν μεχρι τωρα η πιθανοτητα να "επανελθει" η εταιρια σαν μεγαλη και συγκρισιμη ειναι αρκετα μεγαλη. Ειναι δυσκολο να γινει απο τη μια μερα στην αλλη αλλα αν πεσει βομβαρδισμος απο Donkey Kong, Mario Kart, Smash Bros τοσο κοντα σε κυκλοφορια το ενα με το αλλο εεεεε κατι θα γινει σιγουρα. Αν ουτε και ετσι γινει κατι ομως τοτε απλα δεν υπαρχει σωτηρια και θα πρεπει απλα να ξεκινησει το RnD νεας κονσολας. 2
skanjos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Υποθετικά πάντα,αν είχε έξω τώρα ή σε έναν χρόνο/2 χρόνια ένα μηχάνημα με αρχιτεκτονική ps4/one στην δύναμη του one (πιο αδύναμο απο ps4)απλά χωρίς το kinect και χωρίς mambo jumbo στα 350ε πόσοι θα το αγοράζανε? άποψη μου πάρα πολλοί, και εγώ θα ήμουν ένας απο αυτούς, σίγουρα ο περισσότερος κόσμος λέει η νιντέντο δεν τα πάει καλά με τα 3rd party αλλα προσπάθησε ποτέ η νιντνέντο να τα τραβήξει?πάρτε την σόνυ σαν παράδειγμα με το Ps4, αν ακολουθήσει η nintendo ίδιο πλάνο μετά συμφέρει τους devs και τους publishers να κάνουν port τα παιχνίδια γιατί θα είναι έυκολο. καλώς η κακώς απο την αρχιτεκτονική και μόνο του wii u πάει στραβά το πράγμα, θες να είσαι 2nd console όπως τα τελευταία χρόνια με μόνο Nintendo ip's?καλώς τότε βγάλε φτηνή κονσόλα όμως για να είναι affordable μαζί με μια main console που θα θέλει ο gamer, θες να έχεις και 3rd party και να είσαι μια κονσόλα για τα πάντα? τότε θες αρχιτεκτονική όπως των ps4/one για τα multi. το wii u μπορεί να σωθεί, και όταν λέω να σωθεί εννοώ να κάνει πωλήσεις, πως? σαν secondary κονσόλα,όπως και το wii ,αρκεί να πέσει η τιμή τόσο χαμηλά ,έτσι ώστε ο καταναλωτής να δει value,ακόμα και παιχνίδια να βγουν ,με τέτοιες τιμές value for money δεν υπάρχει(για τον περισσότερο κόσμο),δεν πληρώνεις τόσα μόνο για nintendo products εκτός αν είσαι fan(boy/girl),ο "νορμαλ" gamer την νιντέντο δόση του την παίρνει και απο το 3ds και πολύ πιο φτηνά. δρόμος 2 ,το wii u πάει scrapped και έρχεται η νέα κονσόλα.ποιόν δρόμο θα ακολουθήσουν? εδώ συμφωνώ με τον Ikaruga ,φέτος θα φανεί, είναι η τελευταία χρονιά αν και ακούγεται αστείο καθώς έχει 1 χρόνο στην αγορά μόνο το wii u,αλλα αυτά παθαίνεις όταν κάνεις λάθος επιλογές ή βιάζεσαι.στο μόνο πράγμα που διαφωνώ είναι στο να βγουν τα παιχνίδια οτι θα κάνει διαφορά ,μόνο το Pricedrop θα κάνει διαφορά,αλλα θέλει τόσο μεγάλο Pricedrop που με την μπούρδα το tablet δεν νομίζω να βγαίνουν,με το Ps4 στα 400ε προσωπικά δικαιολογώ μια τιμή 150-200ε για το wii u max (in my opinion) για να αρχίσει να πουλάει(150ε σαν Hotcakes-200e σιγά σιγά)μην ξεχνάμε τους core nintendofans τους έχει πιάσει ήδη. τέσπα τα είπαμε πολλές φορές,αλλάζουν οι καταστάσεις,προσωπικά και οι 2 επιλογές καλές μου φαίνονται, π.χ και θα ήθελα ένα φτηνό wii u και να συνεχίσει έτσι η νιντέντο με αυτό και δεν θα με πείραζε να δω μια δυνατή κονσόλα νιντέντο σε 1-2 χρόνια, δική τους επιλογή θα την δούμε φέτος,έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα υπάρχει πρόβλημα,τέλος 1
neratzojuice Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε οι απο πάνω εμένα πάντως η καταναλωτική μου μανία και το marketing που έφαγα τοσο καιρο ψάχνοντάς το, λειτούργησαν και πήγα σημερα public. Πηρα το πακέτο με το zombie u μαζί με το μοχλάκι το οποίο μου αρέσει τελικά (εκει που ξεκίνησα για Wii ). Με το zombie u δε έκλασα μεντες λίγο που το έπαιξα!! Το σημαντικότερο πρόβλημα που έχω όμως το οποίο το ήξερα εξ αρχής είναι οτι δεν έχει θυρα ethernet. Υπάρχει λύση η οποία είναι αυτή: https://www.skroutz.gr/c/109/gamepads.html?keyphrase=Network+LAN+Adapter+-+Nintendo+Wii+U Υπάρχει όμως και αυτό: https://www.skroutz.gr/s/310875/Konig-CMP-NWUSB-10.html Θα δουλεύει το 2ο? Να πώ και κάτι ακόμα. Αμα η Nintendo ξενερώσει τόσους αγοραστές που κατα βάση είναι fans κυκλοφορώντας για 2 χρόνια μια κονσόλα και μετά μη τον είδατε τον Παναή, τι να πώ. Να αφήσει για παραδειγμα εμένα που πήρα την κονσόλα της σημερα 300+ευρω με 10 αξιολογους τίτλους να κοιλοφορούν των 60 ευρω ετσι στη ψύχρα. Απλά δεν παιζει αυτο το πράγμα. Nintendo ειναι. Λετε να είναι η πρώτη της ΥΠΕΡαποτυχεία και να το αφήσει να περάσει έτσι? 1
skanjos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 πρώτη υπεραποτυχεία της νιντέντο?? neratzojuice μάλλον είσαι μικρός ,καλό gaming με την κονσόλα.
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ο "νορμαλ" gamer την νιντέντο δόση του την παίρνει και απο το 3ds και πολύ πιο φτηνά. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Nintendo. Ότι ανταγωνίζεται τον ίδιο της τον εαυτό. Και βασικά είναι απλά μαθηματικά. Όταν για να βγάλουν έναν ΑΑΑ τίτλο στο Wii U τους κοστίζει Χ ευρώ, ενώ με τα ίδια λεφτά μπορούν να βγάλουν τρεις ή τέσσερις ΑΑΑ τίτλους για το 3DS, που έχει το δεκαπλάσιο κοινό από το Wii U, ε λογικό είναι να σκοτώνουν το μεγάλο παιδί τους. Δεν υπολόγισαν ότι οι απαιτήσεις (και τα κόστη) έχουν αλλάξει. Έμειναν στην εποχή του Wii. Είναι βασικά η ίδια λούμπα στην οποία έπεσε η Sony με το PSV, αλλά από την ανάποδη. Τα παιχνίδια του PSV έχουν τεράστιο κόστος παραγωγής και για αυτό δεν βλέπουμε παιχνίδια για αυτό. 1
neratzojuice Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αρκετα μικρος για να έχω το nes ως πρωτη μου κονσόλο. Αμα θες και ξέρεις πες κατι χρήσιμο να μάθω και εγώ που δεν ξέρω γιατι η συμπεριφορά σου ειναι παιδαριώδης. Να τις μετρήσουμε είναι το forum ή για να υπάρχει διάλογος?
gkalas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Προφανώς για το virtual boy μιλάει αλλα έτσι είναι όταν δοκιμάζεις καινούργια πράγματα.Η Nintendo τολμαει να δοκιμάσει και ειναι φυσικό και να αποτύχει σε κάποια πράγμα οπως και να πετύχει. Απο κει και περα καλορίζικη η κονσολα, την πήρες την κατάλληλη εποχή και με ενα παιχνίδι που δείχνει ποσο ωραία δουλεύει το pad της κονσόλας. Τερμάτισε το Zombi u και θα καταλάβεις οτι αυτό το παιχνίδι με απλό χειριστήριο θα ηταν η μισή απόλαυση. Σα παιχνίδι το θεωρώ ενα απο τα καλύτερα survival horror παιχνίδια που εχω παίξει ποτέ. Εχεις αρκετά παιχνίδια να παίξεις που δεν υπάρχουν αλλού. 3
neratzojuice Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Προφανώς για το virtual boy μιλάει αλλα έτσι είναι όταν δοκιμάζεις καινούργια πράγματα.Η Nintendo τολμαει να δοκιμάσει και ειναι φυσικό και να αποτύχει σε κάποια πράγμα οπως και να πετύχει. Απο κει και περα καλορίζικη η κονσολα, την πήρες την κατάλληλη εποχή και με ενα παιχνίδι που δείχνει ποσο ωραία δουλεύει το pad της κονσόλας. Τερμάτισε το Zombi u και θα καταλάβεις οτι αυτό το παιχνίδι με απλό χειριστήριο θα ηταν η μισή απόλαυση. Σα παιχνίδι το θεωρώ ενα απο τα καλύτερα survival horror παιχνίδια που εχω παίξει ποτέ. Εχεις αρκετά παιχνίδια να παίξεις που δεν υπάρχουν αλλού. Καλά δε το συζητάω. Λίγο που έχω δει τη χρήση του gamepad με το zombie u κατάλαβα οτι είναι ξεχωριστή εμπειρία. Ειδικά το σκανάρισμα και η χρήση όπλων με την οθόνη του gamepad εχει πολύ γέλιο (όσο γέλιο μπορεί να έχει στο zombie u γτ εμένα με έχει πάει τρείς και μία ). Ελπίζω και το Mario 3d να έχει τέτοιες λειτουργίες. Γενικά το βρίσκω πολυ καλή ιδέα το όλο σύστημα. Αλλα απ'ότι φαίνεται δεν υπάρχει στήριξη. Τέλος πάντων, έστω μερικά καλά τζαπανοRPG να βγάλει εγω ικανοποιημένος θα είμαι απο την αγορά. Ας ελπίσουμε να μην πατώσει οπως λένε παραπάνω γτ ok δεν είναι και αβάσιμα τα λεγόμενά τους.
JohnVani18 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ειναι μια υπομονη μεχρι την κυκλοφορια του Super Smash Brothers και Mario Kart.Μην "ξεχνάς" και κάτι ακόμη.. 5
gkalas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Βασικα και το gamecube ή και το N64 τα θεωρησαν αποτυχημενα σε πωλησεις και ομως εκει βγηκαν παιχνιδια που οποιος δεν τα εχει παιξει δε μπορει να καταλαβει τι εχει χασει.Τα πραγματα για τη Nintendo ειναι δυσκολα αλλα καμια της κονσολα ποτε δεν την εχει εγκαταλειψει (εκτος του VB) και να εισαι σιγουρος οτι στα επομενα 3 χρονια θα παιξεις διαμαντια.Εχεις να παιξεις για την ωρα Zombi u (απο τα καλυτερα survival horror για μενα) Wind waker hd (αν δε το εχεις παιξει μιλαμε για επος) Mario 3d world (επικο) New super Mario (μια απο τα ιδια αλλα αν γουσταρεις Mario το παιζεις πολυ ευχαριστα) Pikmin 3 (πολυ καλο) Wonderful 101 (τεραστια εκπληξη,δε το περιμενα οτι ειναι τοσο αψογο) και αναμενουμε μεσα στη χρονια Bayonetta 2 (καψουρης με το 1 οποτε καταλαβαινεις πως το περιμενω) Donkey Kong Tropical Freeze (και λιγο να μοιαζει στου wii θα μιλαμε για μεγαλη επιτυχια)Mario Kart(δε χρειαζεται συστασεις),Smash Browl (ουτε αυτο προφανως) και περιμενουμε ημερομηνια για το X της Monolith.Σε αυτα υπολογισε και τα σιγουρα Metroid και Zelda που θα βγουνε οπως και το Kirbys και καταλαβε οτι οσες πωλησεις και να κανει η κονσολα σου εσυ τα λεφτα σου δε θα τα κλαψεις γιατι θα παιξεις παιχνιδαρες με ποιοτητα Nintendo. 2
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εγω πάντως την αλήθεια μου θα την πω. ΠΟΤΕ δεν κατάλαβα γιατί τόσο hype με το mario kart. I mean OK έχω παίξει μερικές δεκάδες ώρες την snes version όπως και την n64 με φίλους αλλα απο κει και πέρα καμία άλλη έκδοση δε με συγκίνησε ιδιαίτερα ώστε να θεωρήσω οτι πλησιάζει καν στο να τη χαρακτηρίσω console seller. Ιδιαίτερα όταν υπάρχουν 483290 games πανομοιότυπα και το ίδιο ευχάριστα με παρέα + πολύ πιο οικονομικά και σε τεράστιο εύρος απο κονσόλες (λέγε με sonic all stars racing/little big kart κτλ) 1
skanjos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 έχει δίκαιο ο gkalas για το virtua boy μιλούσα,όταν κάποιος λέει οτι το wii u είναι η πρώτη υπεραποτυχία της νιντέντο και δεν υπολογίζει το virtua boy που το παράτησε κατευθείαν λογικά δεν έζησε την εποχή ,είναι απο τα μεγαλύτερα fail του console gaming, δεν ξεχνιέται 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Η Nintendo δεν παίζει να κάνει ditch την κονσόλα, όχι τόσο νωρίς τουλάχιστον. Δεν νομίζω να ανακοινώσει successor πριν το 2016. Έχουν αλλάξει οι εποχές από το Virtual Boy. Η λύση είναι να ρίξει τις τιμές επιτέλους ή να βγάλει μοντέλο με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο + παιχνίδι στα 250-300 ευρώ. Δεν πρόκειται να πέσει στα 150-200 ευρώ ποτέ η κονσόλα, εκτός κι αν αφαιρέσουν το pad από το πακέτο. Αυτό το ενδεχόμενο ίσως να είχε ενδιαφέρον, αλλά χλωμό το βλέπω.
telegamesvg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Για να δουμε τι θα γινει και στην Κινα ... http://wiiudaily.com/2014/01/nintendo-stock-china-ban/ With China’s fourteen year ban on video game consoles lifting today, Nintendo’s stock is seeing a nice jump. The stock has risen close to 11% in Japan, jumping up to 15,850 yen. Of course, Nintendo is not the only company benefiting from the announcement, as Sony’s stock price has risen 1.3% to 1,825 yen per share.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα