teo13g Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Έλεος! Μόλις με πήραν τηλέφωνο από τα seven κ μου είπαν ότι δεν ισχύει ακόμα η προσφορά. Μου την ακύρωσαν εν τέλη. 300 ευρώ δε τους τα δίνω. Αμα κάποιος βρει καμία άλλη προσφορά ας μου πει παρακαλώ γιατί τα seven με άδειασαν! Μονο εσωτερικό;Εξωτερικό δεν θες;
Millennium Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Tantalus Media’s New Wii U Title Is A Port From “Top-Notch” Publisher
sheik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Εγω παντως δεν ειχα παιξει κανενα MGS και οταν επαιξα το Twin Snakes ,ναι, μου φανηκε "αριστουργημα". 1
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/485210-next-gen-8th-generation-consoles-vs-pc/page-200?do=findComment&comment=52893830 Για το παραπανω μιας και καλα εκανες και το ανεφερες,εγω ανεφερα οτι αυτοι που οντως εχουν παιξει το Ryse το εκθιαζουν κυριως για τα γραφικα του και οχι για κατι αλλο ,αυτο ακριβως εννοουσα με τα παραδειγματα αυτα . Αν αυτος που εχει παιξει το Ryse,καθησει και αναλυσει τους λογους που πραγματικα του αρεσει το παιχνιδι σε σχεση με αυτους που το κραζουνε το παιχνιδι τοτε εκει ναι να πω οκ εχει δικιο . http://www.insomnia.gr/topic/485210-next-gen-8th-generation-consoles-vs-pc/page-200?do=findComment&comment=52893830 Και στην τελικη για το Twin Snakes αν θες να σου πω και την προσωπικη μου γνωμη σε σχεση με το ενα και μονο με το ενα, μιας και πρωτα επαιξα αυτο και μετα το Original,παλι το Original μου αρεσε περισσοτερο,αλλα αυτο ομως δεν παυει να πει οτι και το Twin Snakes δεν το ευχαριστήθηκα.
stavros88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδη μου λες οτι αν κρινω εγω ενα παιχνιδι που εχω παιξει το original και πιθανοτατα ξερω πιο πολλα πραγματα απο καποιον που το εχει παιξει(και στην τελικη νιωθω οτι με προσβαλει σαν παιχνιδι) ειμαι "ατομο" ενω εσυ λεγοντας "Να μου λειπουν παιχνιδια οπως Ryse,Crysis κλπ που ειναι μονο για τα γραφικα/benchmarks και μετα απο λιγο καιρο δεν τα θυμαται κανεις για τιποτα αλλο." το ξεπερνας λεγοντας αλλο εννουσα.Και που στο καλο θελεις να καταλαβω εγω τι εννουσες?Γιατι αν παρουμε μονο αυτο που λες το συμπερασμα που βγαζουμε ειναι οτι κανεις ακριβως αυτο για το οποιο με χαρακτηριζεις.Τι παει να πει απο "ατομο που λεει αυτα"?
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδη μου λες οτι αν κρινω εγω ενα παιχνιδι που εχω παιξει το original και πιθανοτατα ξερω πιο πολλα πραγματα απο καποιον που το εχει παιξει(και στην τελικη νιωθω οτι με προσβαλει σαν παιχνιδι) ειμαι "ατομο" ενω εσυ λεγοντας "Να μου λειπουν παιχνιδια οπως Ryse,Crysis κλπ που ειναι μονο για τα γραφικα/benchmarks και μετα απο λιγο καιρο δεν τα θυμαται κανεις για τιποτα αλλο." το ξεπερνας λεγοντας αλλο εννουσα.Και που στο καλο θελεις να καταλαβω εγω τι εννουσες?Γιατι αν παρουμε μονο αυτο που λες το συμπερασμα που βγαζουμε ειναι οτι κανεις ακριβως αυτο για το οποιο με χαρακτηριζεις.Τι παει να πει απο "ατομο που λεει αυτα"? Που κολλαει η συγκριση του Ryse και το Crysis 3 με τα MGS παιχνιδια??? Ναι αυτο που εγραψα ειναι κατι που ειχα γραφει στο topic PC vs Consoles,οσον αφορα τα ταχα μου Next gen γραφικα. Λεω ακριβως αυτα που γραφεις παραπανω,καθως αυτοι που επαιξαν το Ryze ή το Crysis και τους αρεσε δεν αναφερουν κατι αλλο αξιο αναφορας εκτως των γραφικων(μπορεις να δεις τι μου απανταει με αστειο τροπο ο Petran που εχει παιξει το Ryse ). Γιαυτο ακριβως τον λογο και ανεφερα τα 2 αυτα συγκεκριμενα παραδειγματα,Ryse απο πλευρας XboxOne και Crysis 3 απο πλευρας Pc. Επισης το παραπανω που γραφεις οτι εχεις παιξει το Original και μπορει να ξερεις περισσοτερα για το Twin Snakes απο καποιον που το εχει παιξει που κολλαει??Διαγωνισμο γνωσεων πανω στο MGS κανουμε και δεν το ξερω??? Εγω ξερω οτι ολο αυτο ξεκινησε μιας και ρωτησε την γνωμη του καποιος για το συγκεκριμενο παιχνιδι και καποιοι ειπαμε οτι μας αρεσει και καποιοι οτι δεν τους αρεσει. Ειδες πουθενα να ειπα εγω ή καποιος αλλος οτι δεν γνωριζεις απο MGS ή δεν εχεις γνωσεις??Ειδες πουθενα να κραζουμε το Original MGS?? Αν οχι γιατι αυτη η εμμονη τοτε με το Twin Snakes που αρεσε σε καποιους αλλους εκτως απο σενα?? Και το καλυτερο ειναι να το σταματαγαμε οπως ανεφερα παραπανω γιατι θα βγουμε εκτως topic . Αν οντως νομιζεις οτι σε έθιξα τι να πω ζητω συγνωμη,παρολο που οπως αναφερω παραπανω δεν ανεφερα κατι προσωπικο αλλα τελος παντων.
stavros88 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Που κολλαει η συγκριση του Ryse και το Crysis 3 με τα MGS παιχνιδια??? Ναι αυτο που εγραψα ειναι κατι που ειχα γραφει στο topic PC vs Consoles,οσον αφορα τα ταχα μου Next gen γραφικα. Λεω ακριβως αυτα που γραφεις παραπανω,καθως αυτοι που επαιξαν το Ryze ή το Crysis και τους αρεσε δεν αναφερουν κατι αλλο αξιο αναφορας εκτως των γραφικων(μπορεις να δεις τι μου απανταει με αστειο τροπο ο Petran που εχει παιξει το Ryse ). Γιαυτο ακριβως τον λογο και ανεφερα τα 2 αυτα συγκεκριμενα παραδειγματα,Ryse απο πλευρας XboxOne και Crysis 3 απο πλευρας Pc. Επισης το παραπανω που γραφεις οτι εχεις παιξει το Original και μπορει να ξερεις περισσοτερα για το Twin Snakes απο καποιον που το εχει παιξει που κολλαει??Διαγωνισμο γνωσεων πανω στο MGS κανουμε και δεν το ξερω??? Εγω ξερω οτι ολο αυτο ξεκινησε μιας και ρωτησε την γνωμη του καποιος για το συγκεκριμενο παιχνιδι και καποιοι ειπαμε οτι μας αρεσει και καποιοι οτι δεν τους αρεσει. Ειδες πουθενα να ειπα εγω ή καποιος αλλος οτι δεν γνωριζεις απο MGS ή δεν εχεις γνωσεις??Ειδες πουθενα να κραζουμε το Original MGS?? Αν οχι γιατι αυτη η εμμονη τοτε με το Twin Snakes που αρεσε σε καποιους αλλους εκτως απο σενα?? Και το καλυτερο ειναι να το σταματαγαμε οπως ανεφερα παραπανω γιατι θα βγουμε εκτως topic . Αν οντως νομιζεις οτι σε έθιξα τι να πω ζητω συγνωμη,παρολο που οπως αναφερω παραπανω δεν ανεφερα κατι προσωπικο αλλα τελος παντων. Κολλαει στο οτι εγω μπορω να πω την αποψη μου για το παιχνιδι(και οχι διαγωνισμο αν ειναι δυνατον) ενω εσυ για το ryse πως λες οτι ειναι μονο για τα γραφικα?Και μην μου πεις τι ειπε ο πετραν δεν μπορω να διαβαζω τα παντα εδω μεσα.Εγω διαβασα αυτο που ειπες και οχι τι εννοουσες και δεν ξερω και γω τι αλλο.
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Κολλαει στο οτι εγω μπορω να πω την αποψη μου για το παιχνιδι(και οχι διαγωνισμο αν ειναι δυνατον) ενω εσυ για το ryse πως λες οτι ειναι μονο για τα γραφικα?Και μην μου πεις τι ειπε ο πετραν δεν μπορω να διαβαζω τα παντα εδω μεσα.Εγω διαβασα αυτο που ειπες και οχι τι εννοουσες και δεν ξερω και γω τι αλλο. Για αυτο ειμαστε εδω για να λυνουμε τις οποιες αποριες δημιουργουνται. Τον Petran τον αναφερω οχι γιατι εχω κατι προσωπικα μαζι του ισα ισα,απλα επειδη ειναι απο τους κατοχους του συγκεκριμενου παιχνιδιου και σε αντιθεση με την μαζα του αρεσε. σχολιο πρωτο χτες οσον αφορα το Ryze http://www.insomnia.gr/topic/485210-next-gen-8th-generation-consoles-vs-pc/page-197 2952 και με Likes κιολας. Και στο ζουμι εδω τα πρωτα σχολια της σελιδας αυτης το δικο μου και την απαντηση του petran http://www.insomnia.gr/topic/485210-next-gen-8th-generation-consoles-vs-pc/page-198. Αλλωστε μιας και γνωριζω οτι συμμετέχεις στο topic αυτο φανταστηκα οτι τα ειχες διαβασει ηδη αυτα. Ελπιζω αυτα να λυσουν τις οποιες αποριες σου γυρω απο το Ryze.Για το Crysis 3 εχω προσωπικη γνωμη μιας και το επαιξα και σε ps3 και σε PC.
stavros88 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Τελος παντων παμε παρακατω.Βαλε αστερικσο την αλλη φορα οτι αλλο εννοεις,τι να πω
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Παντως οπως ανεφερα και στο αλλο topic αυτη η Nintendo κατι πρεπει να κανει με τις τιμες των exclusives της οι οποιες για Ελλαδα που δεν εχουμε πολλες επιλογες(ουτε στις αγγελιες δεν μπορεις να βρεις πολλα πραγματα)ειναι σχεδον απλησιαστες πολλες φορες οπως πχ το http://www.skroutz.gr/s/422657/The-Last-Story-Wii.html και ειδικα το http://www.skroutz.gr/s/354462/Xenoblade-Chronicles-Wii.html?keyphrase=xenoblade τι 70ευρω για παιχνιδι του 2011 ρε πατε καλα??? Αμα ειναι να μου βαζει συμβατοτητα με τα παιχνιδια του Wii για να ακριβαίνει η τιμη τους αργοτερα,τοτε να την ’’βρασω την συμβατοτητα οταν το 1 παιχνιδι κοστιζει οσο ολη η κονσολα(Wii Mini).
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Γενικά πάντως μη έχετε την ψευδαίσθηση οτι και έξω πέφτουν πάρα πολύ οι τιμές σε nintendo products. ΟΚ κατα καιρούς μπορείς να βρείς αστείες προσφορές σε κάνα ξεστοκάρισμα απο super market και άκυρα σημεία πώλησης, αλλα σε γενικές γραμμές η πολιτική της εταιρίας είναι η ίδια παγκοσμίως. Το μόνο που ζηλεύω είναι κάτι flash sales σε τιμές κάτω του κόστους. Κατα τα άλλα επειδή έψαξα πάάάάάάάάάάάάρα πολύ τις τελευταίες δύο εβδομάδες και παίζει να πέρασα απο πάνω απο 20-25 μαγαζιά, υπάρχει μεγάλη ξηρασία σε used/προσφορές στην eu, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το wii u. Καμία σχέση με τις ευκαιριάρες που έβρισκα παλιότερα όταν πήγαινα για 360/ps3. -.-
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Γενικά πάντως μη έχετε την ψευδαίσθηση οτι και έξω πέφτουν πάρα πολύ οι τιμές σε nintendo products. ΟΚ κατα καιρούς μπορείς να βρείς αστείες προσφορές σε κάνα ξεστοκάρισμα απο super market και άκυρα σημεία πώλησης, αλλα σε γενικές γραμμές η πολιτική της εταιρίας είναι η ίδια παγκοσμίως. Το μόνο που ζηλεύω είναι κάτι flash sales σε τιμές κάτω του κόστους. Κατα τα άλλα επειδή έψαξα πάάάάάάάάάάάάρα πολύ τις τελευταίες δύο εβδομάδες και παίζει να πέρασα απο πάνω απο 20-25 μαγαζιά, υπάρχει μεγάλη ξηρασία σε used/προσφορές στην eu, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το wii u. Καμία σχέση με τις ευκαιριάρες που έβρισκα παλιότερα όταν πήγαινα για 360/ps3. -.- Σε πετυχα στις αγγελιες που κοιταζες και εσυ για Wii U used . Οσο για το παραπανω που λες,ναι το ειχα δει αυτο οταν απο τυχη αγορασα το Zelda Windwaker για Gamecube χωρις τον οδηγο απο Carefour στα 8 ευρω,οταν απο αλλα καταστηματα ειχε 35ευρω.
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Σε πετυχα στις αγγελιες που κοιταζες και εσυ για Wii U used . Ναι είμαι με το Wind waker hd και καμια 6-7 wii games στο χέρι και ψάχνω κονσόλα. Δε μου πάει η καρδιά να τα παίξω στο wii, τα κραταω για να έχω ένα λόγο παραπάνω να πάρω την κονσόλα και να έχω κάτι να ασχολούμαι on it. 1
skanjos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 κάτι που διάβασα για έναν άνθρωπο απο την νιντέντο που μάρεσε ,υπέυθυνος για το wii,μπράβο στον κύριο asada όσο και αν κράζουν το wii αρκετοί ήταν η κονσόλα sensation της πρωηγούμενης γενιάς που τα τίναξε όλα στον αέρα. Someone asked if I could provide some more information on one of Nintendo's most mysterious executives, Atsushi Asada.Mr. Asada is most famous for being at the helm of Nintendo when Mr. Yamauchi decided to retire. Asada was the head of a 6 person "Executive Committee" that ran the Company for a few years while Yamauchi carefully oversaw how everything ran without him.Without any further ado, this is the information I have on him:Atsushi AsadaMarch 1933 - Born in OsakaApril 1955 - Joined Sharp (then Hayakawa Electric Company Co., Ltd.)1960s - Head development on Electronic Calculators by designing logic circuitsJune 1977 - Appointed to Sharp's Board of Directors, Deputy General Manager of Industrial Equipment Division1980s - Worked on early PC developmentPicture - Atsushi Asada in 1983:April 1988 - Appointed as Sharp's Corporate Senior Executive Vice President1996-1997 - President of Japan Business Machines and Information System Industries AssociationDecember 1999 - Resigned from SharpDecember 1999 - Joined Nintendo Co., Ltd. as a Senior AdvisorJune 2000 - Appointed Executive Vice President of Nintendo Co., Ltd.September 2001 - Purchased Wii technology from Tom Quinn after Microsoft and Sony laughed at it...it's thanks to Mr. Asada that Nintendo was able to develop the Wii and revive its fortunes2001-2002 - Made many public announcements / appearances at trade shows about the GameCubeVideo - Atsushi Asada announcing the price of the GameCube of Japan (Clip 3 of 7)http://www.itnsource.com/shotlist//R.../?s=technologyPicture - Atsushi Asada at Nintendo:May 2002 - Appointed Chairman of the Board of Nintendo Co., Ltd....Company is run by Executive Committee of Satoru Iwata, Atsushi Asada, Shigeru Miyamoto, Shinji Hatano, Genyo Takeda, and Yoshihiro Mori with Hiroshi Yamauchi overseeing and Atsushi Asada having the final word2004 - Suggested that Nintendo develop games for radically new audiences like seniors, led to the development of games like Brain AgeNovember 2004 - Launched the Nintendo DSJune 2005 - Resigned (along with Hiroshi Yamauchi) from Nintendo...serves as an Executive Advisor who Iwata could approach if he wants guidance....Iwata takes full control of the companyFebruary 2007 - Gave a lecture at Osaka Securities ExchangeMay 2008 - Gave a lecture at a seminar about the history of digital consumer electronicsMarch 2009 - Advisor to a new startup company "Eye and On," which provides corporate education and training through a variety of hands-on and multimedia methods2013 - Still alive as far as I'm aware (I haven't found any record of an obituary or his death) ακούγονται διάφορα αυτές τις μέρες για την νιντέντο, φήμες λένε οτι έχει μέχρι το 3ο quarter ο iwata να στρώσει τα πράγματα αλλιώς τρώει πόδι, δύσκολα να αλλάξει κάτι, δεν φταίει μόνο ο iwata. απογοητευτικές οι πωλήσεις ,ειδικά σε ευρώπη, στην ιαπωνία έκανε καλούτσικους αριθμούς στις γιορτές αλλα πάλι χειρότερα απο άλλες χρονιές. πλέον έχει κάποια ενδιαφέροντα παιχνίδια το wii u, η τιμή του όμως είναι τραγική (imo),το ps4 σχεδόν το έφτασε σε πωλήσεις(κοντά 1 mil πίσω αλλα έχει εξαντληθεί παντού ,και δεν έχει κάνει παγκόσμιο Launch.) απο την άλλη το 3ds είναι τέρας.έκανε την κωλοτούμπα του στην αρχή και δεν το σταματάει τπτ,μακάρι να έκανε κάτι παρόμοιο το wii u
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Το 3ds δεν ειναι βασικα τερας,απλα παιζει μπαλα μονο του χωρις ανταγωνισμο γιαυτο και πουλαει τοσο. Οταν υπηρχε το Psp κατι γινοταν απο πλευρας ανταγωνισμου,τωρα με το Vita πλεον που πατωσε σε πωλησεις,το 3ds ειναι μονο του στην αγορα και κανει τις πωλησεις που κανει. Οσο για το Wii U Και τις πωλησεις τελη Φεβρουαριου που φτανει το Ps4,θα γινουν ακομα χειροτερα τα πραγματα και τοτε ισως αποφασισει η Nintendo να κανει κατι που επρεπε να εκανε απο πιο παλια, να αρχισει να ριχνει τις τιμες της. Στο 3ds μπορει να κοστολογει οσο θελει γιατι ειναι μονο του στον τομεα φορητων κονσολών, στο Wii U παλι με τετοιες τιμες http://www.skroutz.gr/s/2349287/New-Super-Mario-Bros-U-Wii-U.html πως περιμενει να κανει πωλησεις?? Και θα πω και αυτο που λεει και ολος ο κοσμος.1χρονο τωρα ηταν μονη της στην αγορα και τα μονα σημαντικα παιχνιδια που εβγαλε ηταν στο τελος το Super Mario 3d. Και εγω κοιταω να αγορασω ενα Wii U αλλα αυτη η τιμη ειναι απλα απαραδεκτη http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?from=catspan&keyphrase=Wii+U,και απο οτι βλεπω μονο οι εκδοσεις ZombiU και Monster Hunter εχουν και δωρο το Wii U Pro controller που το θελω 100% για την αυτονομια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα