ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι καθολου αδικο. Το Twin Snakes δεν ηρθε να μπει στη θεση του πρωτου MGS σαν το πρωτο της σειρας αλλα μια διαφορετικη εκδοση του ιδιου παιχνιδιου με ελευθερια κινησεων απο τους δημιουργους (ναι συμπεριλαμβανομενου και του Kojima). Επισης το Twin Snakes επαιζε πολυ καλυτερα οταν δεν εκανες χρηση των στοιχειων του Sons of liberty μιας και με αυτον τον τροπο ηταν απολυτα πιστο σαν μια βελτιωμενη εκδοση του original παιχνιδιου. Η ιστορια ειναι ολοιδια με ολοιδιους χαρακτηρες σε ολοιδιες τοποθεσιες με τους ιδιους ρολους καθως και ιδιους αλλα ξαναγραμμενους καλυτερα διαλογους και συνεπως voice acting απο το original. Σαν παιχνιδι βαση παρουσιασης/gameplay ειναι πολυ ποιο πιστευτο απο το original που απλα παρουσιαζει εναν Snake με μηδενικα skills που τα βαζει με super soldiers και μηχανες που ομως ειναι καθυστερημενοι. Καλο τοτε αλλα φοβερα απιστευτο σημερα σε αντιθεση με το Twin Snakes το οποιο εχει απολυτη συνοχη ιστοριας και gameplay. Δηλαδη αυτα που βλεπεις μπορεις να πιστεψεις τον λογο που τα "καταφερνεις" και κατα τη διαρκεια του gameplay. ΟΚ για μια τελευταια φορα.Πηγαιντε στο 1.16.45(νομιζω θα σας παει απευθειας το λινκ).Τι ειναι αυτο τωρα?Κλοτσια στο metal gear rex???Δηλαδη για να αντιμετωπισει μηχανικα τερατα πρεπει να γινει ο neo απο το matrix?ο naked snake στο 3 ηταν superman?Ελεος.Δεν βλεπεται οτι το καταντησαν παρωδια? Καταρχην δεν ειναι κλοτσια. Ειναι τουμπα σβουριχτη που προσπαθει να δωσει ωθηση στον εαυτο του για να σκαρφαλωσει στο ποδι του Metal Gear αλλα δεν του βγηκε. Ειπαμε over the top αλλα βλακας δεν τον σχεδιασαν να ειναι. Και ναι προσωπικα θεωρω αυτον τον Snake Πολυ ικανοτερο να τα βαλει με το Metal Gear απο οτι τον "παλιο" snake που δεν καταλαβα ποτε πως ηταν δυνατον να καταφερει κατι τετοιο. Αλλα ειπαμε σε επιπεδο παιχνιδιου (και θεατρικης παρουσιας στα πλαισια του παιχνιδιου) το Twin Snakes μετα απο τοσα χρονια δειχνει καλυτερο και ποιο φρεσκο ασχετα αν εχουν αλλαξει οι τονοι. Να σημειωσω οτι το Snake Eater ειναι το αγαπημενο μου metal gear γι αυτο που καταφερε να κανει.
stavros88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Οταν φτιαχνανε το twin snakes ο kojima ετοιμαζε το snake eater ετσι για την ιστορια. Ψαξε να βρεις τι διαλογους αλλαξανε και αν ηταν καλυτεροι ή χειροτεροι.Σε μια στιγμη ο vulcan raven λεει "the birds are becoming excited"(τι να καταλαβω εγω απο αυτο? ) ενω επρεπε να πει "Listen the agree". Απ οσο καταλαβαινω εσενα σε πειραζουν καποια πραγματα του original σαν παιχνιδι κατι που δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεω εγω.Οσα πραγματα και να βελτιωσαν στο twin snakes για σενα,δεν αλλαζει οτι το τελικο αποτελεσμα ειναι κατι ξενο στο συμπαν στου mgs και δεν αναφερεται σε καμια σοαβρη συζητηση για την σειρα.Στη ουσια αν παιξουν δυο νεοι τα δυο παιχνιδια θα εχουν εντελως διαφρετικες εμπειριες Οσο για τη κλοτσια,ενταξει δεν εχω να πω τιποτα αλλο.Οκ δεν ειναι "κλοτσια" αλλα ξερασα στην οθονη οταν το ειδα.Εβαλα τον αδελφο να το δει και γελουσε για κανενα 10λεπτο
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 ΟΚ για μια τελευταια φορα.Πηγαιντε στο 1.16.45(νομιζω θα σας παει απευθειας το λινκ).Τι ειναι αυτο τωρα?Κλοτσια στο metal gear rex???Δηλαδη για να αντιμετωπισει μηχανικα τερατα πρεπει να γινει ο neo απο το matrix?ο naked snake στο 3 ηταν superman?Ελεος.Δεν βλεπεται οτι το καταντησαν παρωδια? ikaruga ειναι αδικο να συγκρινεις τους μηχανισμους των δυο παιχνιδιων οταν το twin snakes εχει γινει με την engine του sons of liberty και σε πολυ καλυτερη κονσολα. Αντιθετα σε αυτα που μπορουμε να συγκρινουμε τα παιχνιδια το original ειναι ετη φωτος μπροστα. ρε συ fulgore τα ιδια θα λεμε?Δεν κραζω το παιχνιδι για το gameplay του(παρολο που η εισαγωγη καποιων πραγματων ειναι ακυρη αφου δεν εχει σχεδιαστει το παιχνιδι για αυτα). Δεν νομιζω να εγραψα καπου εγω προσωπικα οτι το παιχνιδι αυτο ειναι καλυτερο απο το πρωτο. Απλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω με αυτα που γραφεις για πιο λογο το αποκαλεις σαπιο το παιχνιδι και τον λογο που σε προηγουμενο ενδιαφερομενο του λες να μεινει μακρυα...Το ενδεχομενο πχ να το παιξει το παιχνιδι και να του αρεσει οπως σε μενα,τον Ikaruga και τον Gkalas και τον Nick και αλλους το βγαζεις απ εξω??(και μαλιστα η πλακα ειναι οτι σε ολους εμας που μας αρεσει το εχουμε παιξει κιολας ενω εσυ απλα εχεις δει καποια video/cut scenes/stream).Και βεβαια δεχομαι οτι το παιχνιδι δεν σου αρεσει,απλα θα προτιμουσα να ελεγες στον αλλο οτι πχ ’’εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε,σε αλλους παλι τους αρεσε και ισως να σου αρεσει και εσενα’’. Και το λεω γιατι αναφερεις προηγουμενως οτι’’’ Λοιπον για καποιον που δεν εχει παιξει ποτε το original mgs μπορει το twin snakes να του φανει και αριστουργημα.Αλλα αν το εχεις παιξει ειναι μια αηδια και μιση.’’’ Πραγμα το οποιο βεβαια δεν ισχυει και στο αποδεικνύουμε εμεις Οταν φτιαχνανε το twin snakes ο kojima ετοιμαζε το snake eater ετσι για την ιστορια. Ψαξε να βρεις τι διαλογους αλλαξανε και αν ηταν καλυτεροι ή χειροτεροι.Σε μια στιγμη ο vulcan raven λεει "the birds are becoming excited"(τι να καταλαβω εγω απο αυτο? ) ενω επρεπε να πει "Listen the agree". Απ οσο καταλαβαινω εσενα σε πειραζουν καποια πραγματα του original σαν παιχνιδι κατι που δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεω εγω.Οσα πραγματα και να βελτιωσαν στο twin snakes για σενα,δεν αλλαζει οτι το τελικο αποτελεσμα ειναι κατι ξενο στο συμπαν στου mgs και δεν αναφερεται σε καμια σοαβρη συζητηση για την σειρα.Στη ουσια αν παιξουν δυο νεοι τα δυο παιχνιδια θα εχουν εντελως διαφρετικες εμπειριες Οσο για τη κλοτσια,ενταξει δεν εχω να πω τιποτα αλλο.Οκ δεν ειναι "κλοτσια" αλλα ξερασα στην οθονη οταν το ειδα.Εβαλα τον αδελφο να το δει και γελουσε για κανενα 10λεπτο Τοσο μεγαλη εμμονή με ενα χαρακτηρα??
stavros88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Οκ τα παιρνω ολα πισω.Οτι εχω γραψει ως τωρα είναι προσωπικες αποψεις και δεν θελω να τις επιβαλω σε κανεναν.Ειλικρινα συγγνωμη ας κανει ο καθενας οτι θελει και ας παιξει οτι θελει. Ενα θα πω μονο.Αν το twin snakes ειχε την ιδια αποδοχη στο κοσμο οπως σε εσας τοτε ο big boss στο phantom pain θα πετουσε φωτιες απο τα.....ματια του και θα πηδουσε πανω απο ελικοπτερα Καληνυχτα και καλο ξημερωμα
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ασχετο αλλα μολις διαβασα οτι το Wii U Pro Controller εχει αυτονομια 80ωρες??http://www.nintendo.com/consumer/systems/wiiu/en_na/system_wiiu_pro_controller.jsp?menu=power_and_battery&submenu=wup-pro-ht-charge Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει αυτο απο τους κατοχους?? Ειναι κατι που το ανεφερα και στο section του Ps4 αφου απο οτι βλεπω η αυτονομια του DS4 ειναι μολις 7-8ωρες
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Οκ τα παιρνω ολα πισω.Οτι εχω γραψει ως τωρα είναι προσωπικες αποψεις και δεν θελω να τις επιβαλω σε κανεναν.Ειλικρινα συγγνωμη ας κανει ο καθενας οτι θελει και ας παιξει οτι θελει. Ενα θα πω μονο.Αν το twin snakes ειχε την ιδια αποδοχη στο κοσμο οπως σε εσας τοτε ο big boss στο phantom pain θα πετουσε φωτιες απο τα.....ματια του και θα πηδουσε πανω απο ελικοπτερα Καληνυχτα και καλο ξημερωμα Και στο ξαναλεω οτι το Twin Snakes δεν βγηκε για να "αλλαξει" την πορεια του παιχνιδιου σε οτι αφορα το στυλ και την ιστορια του αλλα να την πει διαφορετικα. Φαντασου οτι εχουμε 2 ατομα να λενε την ιδια ιστορια με διαφορετικο τροπο. Ο ενας ειναι μαζεμενος, περισσοτερο "ρεαλιστικος" και ηρεμος ενω ο αλλος ριχνει μεσα και τις σαλτσες του για το κανει με περισσοτερο παθος. Η ουσια ομως παραμενει η ιδια και σε -gaming- ορους το Twin Snakes τα καταφερνει καλυτερα. Σαν -ταινια- ναι το MGS ειναι καλυτερο. Σαν παιχνιδι ομως το Twin Snakes ειναι καλυτερο και μιλαω ως συνολο ιστοριας και gameplay. Αυτο ειναι το καλο με τα παιχνιδια, οτι πρεπει να -παιξεις- και οχι να -δεις- για να βγαλεις πορισμα.
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Και στο ξαναλεω οτι το Twin Snakes δεν βγηκε για να "αλλαξει" την πορεια του παιχνιδιου σε οτι αφορα το στυλ και την ιστορια του αλλα να την πει διαφορετικα. Φαντασου οτι εχουμε 2 ατομα να λενε την ιδια ιστορια με διαφορετικο τροπο. Ο ενας ειναι μαζεμενος, περισσοτερο "ρεαλιστικος" και ηρεμος ενω ο αλλος ριχνει μεσα και τις σαλτσες του για το κανει με περισσοτερο παθος. Η ουσια ομως παραμενει η ιδια και σε -gaming- ορους το Twin Snakes τα καταφερνει καλυτερα. Σαν -ταινια- ναι το MGS ειναι καλυτερο. Σαν παιχνιδι ομως το Twin Snakes ειναι καλυτερο και μιλαω ως συνολο ιστοριας και gameplay. Αυτο ειναι το καλο με τα παιχνιδια, οτι πρεπει να -παιξεις- και οχι να -δεις- για να βγαλεις πορισμα. Δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε την κουβεντα μας αλλο πανω στο συγκεκριμενο παιχνιδι αγαπητε Ikaruga οταν μιλαμε με ατομο που γραφει τα παρακατω. Οταν φτιαχνανε το twin snakes ο kojima ετοιμαζε το snake eater ετσι για την ιστορια. Ψαξε να βρεις τι διαλογους αλλαξανε και αν ηταν καλυτεροι ή χειροτεροι.Σε μια στιγμη ο vulcan raven λεει "the birds are becoming excited"(τι να καταλαβω εγω απο αυτο? ) ενω επρεπε να πει "Listen the agree". Απ οσο καταλαβαινω εσενα σε πειραζουν καποια πραγματα του original σαν παιχνιδι κατι που δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεω εγω.Οσα πραγματα και να βελτιωσαν στο twin snakes για σενα,δεν αλλαζει οτι το τελικο αποτελεσμα ειναι κατι ξενο στο συμπαν στου mgs και δεν αναφερεται σε καμια σοαβρη συζητηση για την σειρα.Στη ουσια αν παιξουν δυο νεοι τα δυο παιχνιδια θα εχουν εντελως διαφρετικες εμπειριες Οσο για τη κλοτσια,ενταξει δεν εχω να πω τιποτα αλλο.Οκ δεν ειναι "κλοτσια" αλλα ξερασα στην οθονη οταν το ειδα.Εβαλα τον αδελφο να το δει και γελουσε για κανενα 10λεπτο Οκ τα παιρνω ολα πισω.Οτι εχω γραψει ως τωρα είναι προσωπικες αποψεις και δεν θελω να τις επιβαλω σε κανεναν.Ειλικρινα συγγνωμη ας κανει ο καθενας οτι θελει και ας παιξει οτι θελει. Ενα θα πω μονο.Αν το twin snakes ειχε την ιδια αποδοχη στο κοσμο οπως σε εσας τοτε ο big boss στο phantom pain θα πετουσε φωτιες απο τα.....ματια του και θα πηδουσε πανω απο ελικοπτερα Καληνυχτα και καλο ξημερωμα Αλλωστε οπως αναφερει και ο Stavros σε προηγουμενο αποσπασμα απο προηγουμενο Post''' και δεν επιβαλω κατι'' ασχετως αν τα παραπανω δειχνουν το αντιθετο Καλο βραδυ .
neratzojuice Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Βρει. Μη μαλώνετε. Εγώ πάντως καταλαβαίνω πολύ καλά τι λέει ο Stauros. Όπως είπα πριν ασχολούμαι με τη σειρά (gray fox στην εικόνα). Τα mgs τουλάχιστον εγώ τα βλέπω πολύ ρομάντικα. Προσπαθώ να νιώσω full extra την εμπειρία. Αυτό είναι που προσφέρει ο kojima. Επίσης προσπαθεί να δώσει χαρακτήρα και ζωή σε κάθε του ήρωα (μόνο και μόνο από τους αρχηγούς των mgs το καταλαβαίνεις αυτό). Γι'αυτό λοιπόν υπάρχει τόσο μεγάλο δέσιμο με τον s snake που ο ίδιος ο kojima προσπάθησε να το απόφύγει φτιάχνοντας το mgs2. Τελικά δεν τα κατάφερε φτιάχνοντας το mgs4 που ειλικρινά δακρυσα όταν το τερματησα. Γι'αυτό λοιπόν ένας fan βλέποντας τον s snake να έχει διαφορετικό χαρακτήρα (ακόμα και μέσω της κλοτσιας στο rex που λέτε) δν είναι ότι καλύτερο. Ξαναλέω.. Δεν εχω παίξει την έκδοση στο gc αλλά πιστεύω να λύθηκε η παρεξήγηση. Δεν είναι θέμα γραφικών gameplay story AI. Είναι θέμα feeling και ας είναι ίδια η αρχή και το τέλος. Έτσι το βλέπω. 1
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Βρει. Μη μαλώνετε. Εγώ πάντως καταλαβαίνω πολύ καλά τι λέει ο Stauros. Όπως είπα πριν ασχολούμαι με τη σειρά (gray fox στην εικόνα). Τα mgs τουλάχιστον εγώ τα βλέπω πολύ ρομάντικα. Προσπαθώ να νιώσω full extra την εμπειρία. Αυτό είναι που προσφέρει ο kojima. Επίσης προσπαθεί να δώσει χαρακτήρα και ζωή σε κάθε του ήρωα (μόνο και μόνο από τους αρχηγούς των mgs το καταλαβαίνεις αυτό). Γι'αυτό λοιπόν υπάρχει τόσο μεγάλο δέσιμο με τον s snake που ο ίδιος ο kojima προσπάθησε να το απόφύγει φτιάχνοντας το mgs2. Τελικά δεν τα κατάφερε φτιάχνοντας το mgs4 που ειλικρινά δακρυσα όταν το τερματησα. Γι'αυτό λοιπόν ένας fan βλέποντας τον s snake να έχει διαφορετικό χαρακτήρα (ακόμα και μέσω της κλοτσιας στο rex που λέτε) δν είναι ότι καλύτερο. Ξαναλέω.. Δεν εχω παίξει την έκδοση στο gc αλλά πιστεύω να λύθηκε η παρεξήγηση. Δεν είναι θέμα γραφικών gameplay story AI. Είναι θέμα feeling και ας είναι ίδια η αρχή και το τέλος. Έτσι το βλέπω. Βρε ναι δεν ειπα το αντιθετο. Και εγω εχει τυχει να παιξω ενα παιχνιδι,να μην μου αρεσει και σε καποιους γνωστους μου να τους αρεσει το παιχνιδι. Δεν θα κατσω να χρησιμοποιησω χαρακτηρισμους οπως τους απο πανω εκει ειναι το θεμα. Και το εγραψα κιολας οτι προσωπικα δεν το θεωρω καλυτερο απο το Original MGS,αλλα επειδη κιολας το ειχα παιξει οταν ειχε πρωτοβγει το 2004 δηλαδη,δεν το θεωρω με τιποτα οτι ειναι ’’σαπιο’’. Και ξαναλεω οπως εγραψες και εσυ παραπανω. Σεβομαι την γνωμη του αλλου σε τετοιου ειδους σειρες παιχνιδιων οταν εκφραζεται με πιο ωραιο τροπο,και οχι οταν χρησιμοποιει τετοιους χαρακτηρισμους. Και προφανως και δεν εχω και κατι με τον Stavro,ετσι αλιμονο,απλα μου κακοφανηκαν λιγο αυτα που εγραψε παραπανω . Τελος παντων για το MGS Twin Snakes(αν ακομα σε ενδιαφερει neratz μπορεις να δεις ολα τα Cutscenes+playthtrough σε video στο youtube ) περιμενουμε στο Wii U αυτο το χρονο καποια γνωστα παιχνιδια οπως Donkey Kong,Bayonetta 2,Super Smash Bros κλπ,αλλα εσυ καλου κακου μπορεις να κοιταξεις και για πιο φθηνα παιχνιδια για το Wii αν βρεις,βλέποντας παιχνιδια απο αυτη την λιστα http://uk.ign.com/articles/2012/08/14/the-top-25-wii-games-2?page=5,(ριξε μια ματια και για Resident evil Zero και Resident Evil Archives,αν δεν τα επαιξες στο GC και σου αρεσουν τα RE). Μπορεις να βρεις και διαφορα video review για ολα αυτα τα παιχνιδια σε διαφορα site Οπως ign,gamespot κλπ
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι kojima game Ε και; Αυτή η φράση από μόνη της δεν κάνει κάποιον anti-Nintendo, όπως είπε ο stavros88. Νόμιζω πως υπονόησε ότι υπήρχε παρασκήνιο, πέρα από το ότι δεν είναι Kojima game.
stavros88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ενταξει παιδια ζητησα και συγγνωμη δεν προκειτε να συνεχισω.Ο καθενας με τις επιλογες του.Στο μελλον θα τις βρουμε μπροστα μας Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2014 από stavros88
neratzojuice Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Έλεος! Μόλις με πήραν τηλέφωνο από τα seven κ μου είπαν ότι δεν ισχύει ακόμα η προσφορά. Μου την ακύρωσαν εν τέλη. 300 ευρώ δε τους τα δίνω. Αμα κάποιος βρει καμία άλλη προσφορά ας μου πει παρακαλώ γιατί τα seven με άδειασαν!
stavros88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε την κουβεντα μας αλλο πανω στο συγκεκριμενο παιχνιδι αγαπητε Ikaruga οταν μιλαμε με ατομο που γραφει τα παρακατω. Αλλωστε οπως αναφερει και ο Stavros σε προηγουμενο αποσπασμα απο προηγουμενο Post''' και δεν επιβαλω κατι'' ασχετως αν τα παραπανω δειχνουν το αντιθετο Καλο βραδυ . http://www.insomnia.gr/topic/485210-next-gen-8th-generation-consoles-vs-pc/page-200?do=findComment&comment=52893830
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ε και; Αυτή η φράση από μόνη της δεν κάνει κάποιον anti-Nintendo, όπως είπε ο stavros88. Νόμιζω πως υπονόησε ότι υπήρχε παρασκήνιο, πέρα από το ότι δεν είναι Kojima game. Εμενα παντως μου την ειχαν πεσει ,επειδη ειχα γραψει καποτε αυτο που γνωριζει ολη η MGS κοινοτητα(fans κτλ). Οποτε τον καταλαβαινω λιγο.Τωρα αντι-Νιντεντο δεν ξερω αν θα τον ελεγαν.Και εγω γραψει τα χειροτερα για την Ν, αλλα δεν ειμαι.
neratzojuice Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles/f/357575/Wii-U.html Πανω που ψηθηκα μου το ακύρωσαν οι κεραταδες. Τι μου προτείνετε να το πάρω στα 297-300? Εχει όμως game που είναι remaster. Δεν είναι κυκλοφορία του wii u, Θα μου πει κάποιος 'για 20 ευρώ?' Κ' όμως το σκεφτομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα