metallica 13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 H επομενη κονσολα μου θα ειναι το wii u..αν η νορτεκ αφηνε τα βιντεοκλαμπ να εχουν παιχνιδια της νιντυ θα ηταν ολα πολυ πιο απλα..τωρα θα πιεστω οικονομικα αρκετα για να παιξω τα παιχνιδια που θελω...
neratzojuice Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 H επομενη κονσολα μου θα ειναι το wii u..αν η νορτεκ αφηνε τα βιντεοκλαμπ να εχουν παιχνιδια της νιντυ θα ηταν ολα πολυ πιο απλα..τωρα θα πιεστω οικονομικα αρκετα για να παιξω τα παιχνιδια που θελω... Μετά απο ps3 360 ή μετα απο ps4 xbox1?
metallica 13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 H επομενη κονσολα μου θα ειναι το wii u..αν η νορτεκ αφηνε τα βιντεοκλαμπ να εχουν παιχνιδια της νιντυ θα ηταν ολα πολυ πιο απλα..τωρα θα πιεστω οικονομικα αρκετα για να παιξω τα παιχνιδια που θελω... Μετά απο ps3 360 ή μετα απο ps4 xbox1?Μετα απο ps4!
neratzojuice Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ωραίος. Εχω ψιλό ψηθεί να τα πάω ανάποδα απο σένα λόγω συζήτησης σε άλλο thread καθώς άργησα να πάρω ps3 (το έχω και σπασμένο) και έχω πολύ πράμα ακόμα. Ετσι σκέφτομαι να αγοράζω περιστασιακά games για wii u ενω θα έχω ως βασική κονσόλα το ps3 που έχω αβέρτα τιτλους να παίξω. υ.γ. Κυρίως τα λέω αυτά μπας και πεταχτεί κανένας και μου πεί "τι κάνεις εκεί ρε μλκ" να δω αν τα σκέφτομαι καλά
metallica 13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 <p>Ωραίος. Εχω ψιλό ψηθεί να τα πάω ανάποδα απο σένα λόγω συζήτησης σε άλλο thread καθώς άργησα να πάρω ps3 (το έχω και σπασμένο) και έχω πολύ πράμα ακόμα. Ετσι σκέφτομαι να αγοράζω περιστασιακά games για wii u ενω θα έχω ως βασική κονσόλα το ps3 που έχω αβέρτα τιτλους να παίξω.</p> <p> </p> <p>υ.γ. Κυρίως τα λέω αυτά μπας και πεταχτεί κανένας και μου πεί "τι κάνεις εκεί ρε μλκ" να δω αν τα σκέφτομαι καλά </p> Σωστα το σκεφτεσαι!εχεις πολυ πραγμα να παιξεις στο ps3...και αν αγορΑσεις και το υ θα εχεις και μια καινουργια κονσολα που ανα πασα στιγμη μπορει να σου δωσει παιχνιδαρες... 1
moumias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 αν εχει κανεις αχρειαστο remote plus το θελω..!!
neratzojuice Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Την έκανα την αγόρα Wii U http://www.sevenspot.gr//gr/GamesInner/6f546992f9cc1cb4fb9fc75dbfd101b3/3419-36175.html Τα συναισθήματα μου βέβαια είναι λιγο περίεργα καθώς τα λεφτα αυτά μου ήρθαν απο το πουθενά και θα πήγαιναν για ps4. Καθώς όμως όπως λέω παραπάνω έχω πράμα για το ps3 ακόμα πήγα για Wii U. Δε θα ήταν λίγο χαζό να παίζω uncharted 4 χωρις να έχω παίξει ακόμα το 2/3? πφφφ ελπίζω να μη το μετανιώσω γιατι ουτε παιχνίδια θα μπορω να παίρνω εύκολα. Όλα απο 30 και πάνω ρπστμ. Ελάχιστα κάτω απο 30 ευρά. Τουλάχιστον θα αναπολώ το παρελθόν με nes παιχνιδάκια που θα μπορώ να παίζω. 3
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Bγαίνουν και προσφορές σε παιχνίδια εντάξει.Καλό gaming.
teo13g Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Την έκανα την αγόρα Wii U http://www.sevenspot.gr//gr/GamesInner/6f546992f9cc1cb4fb9fc75dbfd101b3/3419-36175.html Τα συναισθήματα μου βέβαια είναι λιγο περίεργα καθώς τα λεφτα αυτά μου ήρθαν απο το πουθενά και θα πήγαιναν για ps4. Καθώς όμως όπως λέω παραπάνω έχω πράμα για το ps3 ακόμα πήγα για Wii U. Δε θα ήταν λίγο χαζό να παίζω uncharted 4 χωρις να έχω παίξει ακόμα το 2/3? πφφφ ελπίζω να μη το μετανιώσω γιατι ουτε παιχνίδια θα μπορω να παίρνω εύκολα. Όλα απο 30 και πάνω ρπστμ. Ελάχιστα κάτω απο 30 ευρά. Τουλάχιστον θα αναπολώ το παρελθόν με nes παιχνιδάκια που θα μπορώ να παίζω. Καλό παίχνιδο το wii U.Στο wii U θα βρείς μοναδικά παιχνίδια όπως το ζελντα που πήρες.Βέβαια άμα θες τόσο πολύ να παίζεις ps3 νοίκιασε απο κανενα videoclub ή παίξε τα παιχνίδια που θες σε ειδικα gaming rooms που έχουν.Άμα θες κανε με add στο wii U.Πιστεψε με δεν θα το μετανιώσεις άμα σε αρέσουν τα παιχνίδια της νιντεντο.Όσο για το ps4 καλύτερα περίμενε να βγουν τα καλά παιχνίδια σε κανενα χρόνο.Έτσι θα έχει πέσει και η τιμή κανενα 50 ευρω.
gkalas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Pikmin 3,Zelda wind waker,Mario 3d world,Wonderful 101,zombi u,Monster Hunter 3 και New super Mario ειναι παιχνιδια που πρεπει να τα παιξεις οπωσδηποτε.Καλο λιωσιμο και οτι θες εδω ειμαστε. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Την έκανα την αγόρα Wii U http://www.sevenspot.gr//gr/GamesInner/6f546992f9cc1cb4fb9fc75dbfd101b3/3419-36175.html Τα συναισθήματα μου βέβαια είναι λιγο περίεργα καθώς τα λεφτα αυτά μου ήρθαν απο το πουθενά και θα πήγαιναν για ps4. Καθώς όμως όπως λέω παραπάνω έχω πράμα για το ps3 ακόμα πήγα για Wii U. Δε θα ήταν λίγο χαζό να παίζω uncharted 4 χωρις να έχω παίξει ακόμα το 2/3? πφφφ ελπίζω να μη το μετανιώσω γιατι ουτε παιχνίδια θα μπορω να παίρνω εύκολα. Όλα απο 30 και πάνω ρπστμ. Ελάχιστα κάτω απο 30 ευρά. Τουλάχιστον θα αναπολώ το παρελθόν με nes παιχνιδάκια που θα μπορώ να παίζω. Να αναφερω για οσους δεν γνωριζουν ο συγκεκριμενος neratzojuice,ρωταγε σε αλλο topic για αγορα Wii,αρα εχεις και απο εκει παιχνιδια για να παιξεις,οπως Mario Galaxy,Zelda,Metroid,RE κλπ . Και εγω αυτον ειναι ο κυριος λογος που εχω φρεναρει την αγορα κονσολας της Nintendo,οι τιμες δυστηχως στην Ελλαδα ειναι απλησίαστες. Οχι δεν θελω να πληρωσω 40ευρω για ενα παιχνιδι 3.5χρονων ρε γμτ http://www.skroutz.gr/s/92033/Super-Mario-Galaxy-2-Wii.html?keyphrase=super+mario+galaxy+2. Η δε τριλογια του Metroid δεν ειναι πλεον διαθεσιμη....... Και δεν υπαρχουν και πολλα μαγαζια που να εχουν παιχνιδια του Wii. Εδω 1 μονο μαγαζι φερνει το http://www.skroutz.gr/s/244541/Nintendo-Classic-Controller-Pro.html.Ελεος δηλαδη... 1
neratzojuice Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σας ευχαριστώ. Μόλις πάρω την κονσόλα στα χέρια μου θα δώσω και το ονομά μου να με κάνει add οποιος θέλει. Φανταζομαι όμως οτι το zelda δε θα έχει κατι να παιξεις online. Επόμενες αγορές απο αυτες που μου προτείνατε θα είναι zombie u, wonderful 101. Αργότερα εώς πολύ αργότερα βλέπουμαι. Με ψήνουν και τα games του wii γι'άυτό και ακύρωσα την αγορά του (αφού είχα το ρευστό) όταν έμαθα οτι το wii u παιζει και wii games. Ευχάριστη έκπληξη ήταν τα games του nes που με χαρα θα τα δεχτώ και θα τα πληρώσω μάλιστα ό,τι είχα πιτσιρίκι. Με πολυ χαρα επίσης θα δεχτώ του gamecube games αμα ποτε βγούν καθώς θα ήθελα να παίξω το mgs1 τη πιο ανανεωμένη έκδοση (δε θυμάμαι πως λέγετε) Μάλλον θα αργήσει όμως γτ δεν ήταν αμεσα διαθέσιμο. υ.γ. Ποιο παιχνιδάκι αξίζει πολύ για το online του? Ξέρουμε κανένα?
Fulgore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σας ευχαριστώ. Μόλις πάρω την κονσόλα στα χέρια μου θα δώσω και το ονομά μου να με κάνει add οποιος θέλει. Φανταζομαι όμως οτι το zelda δε θα έχει κατι να παιξεις online. Επόμενες αγορές απο αυτες που μου προτείνατε θα είναι zombie u, wonderful 101. Αργότερα εώς πολύ αργότερα βλέπουμαι. Με ψήνουν και τα games του wii γι'άυτό και ακύρωσα την αγορά του (αφού είχα το ρευστό) όταν έμαθα οτι το wii u παιζει και wii games. Ευχάριστη έκπληξη ήταν τα games του nes που με χαρα θα τα δεχτώ και θα τα πληρώσω μάλιστα ό,τι είχα πιτσιρίκι. Με πολυ χαρα επίσης θα δεχτώ του gamecube games αμα ποτε βγούν καθώς θα ήθελα να παίξω το mgs1 τη πιο ανανεωμένη έκδοση (δε θυμάμαι πως λέγετε) Μάλλον θα αργήσει όμως γτ δεν ήταν αμεσα διαθέσιμο. υ.γ. Ποιο παιχνιδάκι αξίζει πολύ για το online του? Ξέρουμε κανένα? Επομενη αγορα θα ειναι τα Mario... Για το ZombiU κοιτα καλυτερα στις αγγελιες αν το βρεις φθηνα(10ευρω). Αν θες shooters θα σου προτεινα το Metroid Prime. Να ριχνεις που και που καμια ματια και για κανενα παιχνιδι του Wii ειτε σε αγγελιες ειτε σε skroutz(ή απο οπου αλλου αγοραζεις). Επαιζα προσφατα στον υπολογιστη το http://www.skroutz.gr/s/81569/Resident-Evil-Archives-WII.html και εμεινα με ανοιχτο το στομα με το ποσο πολυ ομορφο δειχνει μετα απο 12 χρονια κυκλοφοριας.
toni50 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αυτή είναι προσφορά. http://wiiudaily.com/2014/01/european-mega-retailer-is-dumping-wii-u-inventory-at-99-euros-a-pop/
stavros88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Με πολυ χαρα επίσης θα δεχτώ του gamecube games αμα ποτε βγούν καθώς θα ήθελα να παίξω το mgs1 τη πιο ανανεωμένη έκδοση (δε θυμάμαι πως λέγετε) Το twin snakes λες και αν εισαι fan του metal gear καλα θα κανεις να μην ακουμπησεις καν αυτο το πραγμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα