vag.patrick Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 η νορτεκ εφοσον υπαρχει το προϊον σε ποσο διαστημα το στελνει???
DJTaurus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 http://www.edge-online.com/review/super-mario-3d-world-review/
gkalas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 η νορτεκ εφοσον υπαρχει το προϊον σε ποσο διαστημα το στελνει???Την Παρασκευή θα το έχουμε το w101.
vag.patrick Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 μιλησα μαζι τους...ναι τοτε θα το χω και γω ...δε πειραζει. λες και δεν εχω να παιξω ρε γμτ... η παρασκευη θα μας βαλει μεσα ασχημα...
gkalas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Βασικα εγω ειμαι κοντα στη Νορτεκ και θα μπορουσα να πεταχτω απο κει να το παρω αλλα παιζω το Mario and Luigi τωρα και δε καιγομαι ιδιαιτερα.Θα περιμενω μεχρι Παρασκευη που πιστευω θα εχω τερματισει και το παιχνιδι που παιζω ωστε να πιασω το αλλο.
pigos23 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Παιδια οσοι εχετε wiiu ποσοι εχετε βαλει προγραμματα για να παιζετε wii game roms; Λεω να το επιχειρησω κ θελω βοηθεια... Πρωτα απο ολα θελω να μου πειτε αν πρεπει να παρω εξ.σκληρο δισκο με τροφοδοτικο ή αν οχι (αν δλδ αντεχει το wiiu να τον τροφοδοτει μονο του) Δευτερον αν πρεπει να ειναι μεγαλης χωριτικοτητας ή οχι (οσοι εχετε roms το μεγεθος τους ειναι μεγαλο ή οχι) Επισης θα μπορω να τον χρησιμοποιησω κ για αλλα data ή θα ειναι αφιερωμενος στο wiiu;Πρεπει να κανω partition; Τριτον θα χρειαστει λεει μια καρτα sd εως 2gb.Παιζει ρολο αν θα ειναι hc ή οχι; Αυτα προς το παρων Θα χρειαστει απο οτι καταλαβα να αγορασω το super smash bros brawl για να βαλω το homebrew channel Τα δυο links που θα στηριχτω οταν αγορασω τον εξοπλισμο (για να δειτε κ οσοι αλλοι θελετε να ξεκινησετε)
polakis21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά οκ καλό το μάριο 3d, αλλά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΑΡΙΟ MILKING ρε Νιντεντο! Δεν αντέχουμε άλλο...
NickTG Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Θα είχε κάποια διαφορά αν έβγαζε το ίδιο παιχνίδι με άλλους χαρακτήρες? 1
DJTaurus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά οκ καλό το μάριο 3d, αλλά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΑΡΙΟ MILKING ρε Νιντεντο! Δεν αντέχουμε άλλο... Κόκκινη κάρτα όταν έχουμε μπουχτίσει στην σαβουροfpsila και γκρινιάζουμε για την μοναδική εταιρία που δίνει τόσο καλά platformer και μας κάνει για μερικές ώρες να αισθανόμαστε και πάλι παιδιά. Να μου πεις ότι επαιξες τον τίτλο και δεν σου άρεσαν κάποια πράγματα να το δεχτώ.... ότι έπρεπε να περάσει 1 χρόνος με το Wii U για να δούμε έναν τόσο αξιόλογο τίτλο να το δεχτώ και αυτό. Milking είναι οι μπούρδες aka ετήσια dlc's όπως το call of dady, bf, fifa, pro, assassins (απο το 2 είχαμε να δούμε αξιόλογο τίτλο) που κοστίζουν 50 και 60 ευρώ και τα πληρώνουν και με το παραπάνω με χάρτες κτλ. Θα βγει και Mario Wii U κάποια στιγμή όπως και Zelda Wii U και Metroid και κάποιο καινούριο franchise και όλα αυτά τα games που γουστάρουμε από την Ninty. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε χαλάει όταν οι άνθρωποι (διάβασε τα reviews) ξεπερνούν και πάλι τους εαυτούς του με σχεδίαση επιπέδων που ξεχειλίζει από πρωτοτυπία και φαντασία. Φαντάσου τι κριτικές θα αποσπάσουν με το Mario Wii U όταν τώρα σαρώνουν με μια επιτυχημένη συνταγή από το 3DS. 6
ikaruga24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά οκ καλό το μάριο 3d, αλλά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΑΡΙΟ MILKING ρε Νιντεντο! Δεν αντέχουμε άλλο... Μario milking? Αν το καλοσκεφτεις εχουν κυκλοφορησει περισσοτερα Call of duty και Need for speed παιχνιδια απο οτι proper Mario παιχνιδια την τελευταια 30ετια. Στο κατω κατω της γραφης ο Mario ειναι η μασκοτ της Nintendo και σε περιπτωση που δεν ξερεις τι σημαινει μασκοτ σημαινει οτι θα υπαρξει αυξημενη παραγωγη παιχνιδιων που να εχει πανω το ονομα του. Βασικα παιχνιδια + spinn off. Καποια spin-off ειναι απο μονα τους δικα τους franchise (βλεπε Mario Kart) και οχι απο τυχη. Ενα καλο παιχνιδι ειναι καλο οτι τιτλο και αν εχει. Το Mario ανεκαθεν ηταν ποιοτητα. Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις κακο βασικο Mario παιχνιδι. Τοσο απλα. Το να κατηγορεις μια εταιρια για milking που καθε φορα ξεπερναει τον εαυτο της και παντα διαψευδει τους παντες στο ποσο καλυτερο μπορει να γινει ενα template ειναι τουλαχιστον γελοιο. Οταν ολοι οι αλλοι βγαζουν franchise που με καθε νεα κυκλοφορια "γερναει" και αρκετα χρονια σε σημειο που "να μην παει αλλο" στην τριτη ή τεταρτη κυκλοφορια η Nintendo καθε φορα απλα ανοιγει νεους (και καλυτερους) δρομους. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Τo super mario & donkey kong ειναι ο λογος που θελω το Wiiu..... Στο άρμεγμα των MOH, COD, BTF το mario δεν ειναι τπτ, ασε που καθε ενα ειναι και καλυτερο!!!!!!!
DJTaurus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ετσι πρέπει να γίνονται τα σωστά trailer. Χρώμα, φαντασία και άφθονο υλικό από το Gameplay. Αντίο ζωή μόλις έρθει αυτό και το Zelda. 1
Vole Maulder Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Η αλήθεια είναι πως όσο και να έχει κουράσει αισθητικά να βλέπουμε το ίδιο IP όσα χρόνια ζούμε σχεδόν, από τη στιγμή που τα παιχνίδια είναι όντως καλά, νομίζω ότι είναι άδικη η κατηγορία του αρμέγματος. Ούτε ξεπέτες είναι, ούτε προχειροδουλειές.
polakis21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά δεν είπα ότι δεν είναι καλό παιχνίδι, αλλά και λίγη πρωτοτυπία δεν βλάπτει. Τα μαριο μου ειναι πια αδιαφορα πλεον. Δεν είμαι 15 χρονών...Zelda U ναι, θα είναι πιο σοβαρό το θέμα...Αν ρωτησεις 100 άτομα, ζήτημα να σου πουν τα 10 οτι θελουν να παιξουν μαριο. Ειναι για τους λίγους φαν πια...
NickTG Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά δεν είπα ότι δεν είναι καλό παιχνίδι, αλλά και λίγη πρωτοτυπία δεν βλάπτει. Τα μαριο μου ειναι πια αδιαφορα πλεον. Δεν είμαι 15 χρονών...Zelda U ναι, θα είναι πιο σοβαρό το θέμα...Αν ρωτησεις 100 άτομα, ζήτημα να σου πουν τα 10 οτι θελουν να παιξουν μαριο. Ειναι για τους λίγους φαν πια... Η πρωτοτυπία ποια θα έπρεπε να είναι? Να έχεις άλλους χαρακτήρες? Θα άλλαζε κάτι? Μήπως να βγάζουν και αίμα οι εχθροί να γίνει για μεγάλους μιας και δεν είσαι 15 πλέον? Δες μια και τις πωλήσεις που έκαναν τα Galaxy. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα