gkalas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειναι τυφλο το σκυλακι Κουλα.Μια χαρα ειναι.Το ποιος εκδηλωθηκε φανηκε απο το προηγουμενο μηνυμα σου.
vag.patrick Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ποτε θα σοβαρευτειτε ρε μακακες....αμα θελετε υπαρχουν και τα π.μ.. ελεος. Στα του τοπικ τωρα, το μαριο σκιζει, το wii u εχει games και θα αξιζει η αγορα του εαν πεσει η τιμη του. που θα πεσει μολις βγουν οι αλλοι 2 κυριοι...
gkalas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Θα επρεπε να μπαναρεται ο καθε ενας που μπαινει με σκοπο να πηδαει τα τοπικ αλλα ο τυπος εχει βυσμα απ'οτι φαινεται.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ναι εχω βυσμα τον HAL και του εχω ζητησει να σε αφηνει να γραφεις παρολο που εισαι ανηλικο....το σκυλακι μαλλον εβαλε τα γυαλια γιατι δεν αντεχε αλλο να σε βλεπει.
gkalas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δε θα τσακωθουμε ψιψινα μου.Λεγε οτι θελεις.
stavros88 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 1.Ναι εχω βυσμα τον HAL και του εχω ζητησει να σε αφηνει να γραφεις παρολο που εισαι ανηλικο....το σκυλακι μαλλον εβαλε τα γυαλια γιατι δεν αντεχε αλλο να σε βλεπει. 2.Ευκαιρια φανταζομαι να αρμεξουμε και οσους δεν ειχαμε αρμεξει στο PS3.... 3.Εκδηλωθηκες Λουκρητια....λιγακι ομως γιατι μου αρεσει να συγχιζεται το 5χρονο με το τυφλο σκυλακι. 4.Τα σεμεδακια τα καθιερωσε η Ninty με το Wiiii Uuuu....παντα πρωτοποροι οι τυποι 5.Επικες διαφορες....το ενα αναβοσβηνει και το αλλο σερνεται και αναβοσβηνει. 6.Xbox φτιαξε μου ενα τοστακι....Xbox σιδερωσε μου το πουκαμισο.... 7.Και εγω ειμαι στο τσακ να πουλησω το pc μου για να παρω Wiiiiiiiiii Uuuuu....ρε θελω να γινω γατα!!!! Ταδε εφη KYRIAKOS_GKLEZAKOS στα τελευταια σχολια του Τι ψαχνεις τωρα?Μπαινει παντου(wii,ps,xbox) και ποσταρει σχολια ταχα μου εξυπνα.Βγαλε ακρη τωρα εσυ... 7
gkalas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Φιλε Stavro τον εχω παρακολουθησει σε ολα τα topics και πραγματικα μπαινει μονο για να τρολαρει.Δε καταλαβαινω απο που και ως που ενα τοσο γνωστο ελληνικο φορουμ ανεχεται τετοια παρατραγουδα στον χωρο του.Ο τυπος δεν εχει κανει ουτε ενα ποστ το οποιο να προσφερει κατι στην κουβεντα και ομως ειναι ελευθερος να αλωνιζει και να ξεσκιζει τα τοπικς. 2
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Πραγματικα αλλη φορα θα ρωταω τον Σταυρο τι θα γραφω και που...new entry μαζι με τον ανηλικο. Το ορκιζομαι...
Millennium Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 http://www.zavvi.com/wii-u-hardware/wii-u-console-32gb-premium-bundle-black-includes-new-super-mario-bros.-u-and-new-super-luigi-bros.-u/10861398.html
ikaruga24 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ωραιο φαινεται το Mario αλλα με ενα μονο παιχνιδι της προκοπης αγορα κονσολας που κυκλοφορει κοντα ενα χρονο δεν δικαιολογειται ουτε με σφαιρες. Και σιγουρα οχι με αυτη τη τιμη... Για να μιλησουμε και λιγακι σοβαρα ομως απλα το Mario 3D world θα ειναι ο πρωτος MUST exclusive τιτλος για τον σωστο gamer για το μηχανημα. Ειναι η κλοτσια που θα σε ωθησει να περασεις στην αντιπερα οχθη για να χαρεις αλλα γαματα παιχνιδια που εχει ηδη το μηχανημα που ομως δεν ειναι ακριβος must (ή μπορει και να ειναι αναλογα τα γουστα) αλλα ειναι παιχνιδαρες. Σε προσωπικο επιπεδο ηθελα να εχω το μηχανημα μαζι με το Zelda σημερα αλλα δεν βγαινω οικονομικα. Ημουν σιγουρος οτι θα αντεξω με ανεση μεχρι να κυκλοφορησει Bayonetta, X αλλα αισθανομαι ηδη την πιεση με το Zelda και με το Mario προ των πυλων και θελω επισης να χαρω και τις μπουρπουλιθρες με ποδαρια και το Zombie U και το Rayman Legends (τη σωστη εκδοση) και το mother και γενικα αρχιζει παιρνει τα πανω του για εμενα σιγουρα. Το προβλημα ειναι οτι εχω και ενα καρο απο παιχνιδια απο αλλου (κυριως PC, Vita, 3DS) που θελω να παιξω ή ηδη παιζω οποτε...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα φιλε μου...εγω απο ολα αυτα που λες θα ηθελα να παιξω ενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Zelda και οχι το ξαναζεσταμενο φαγητο που μας σερβιρησε η Ninty.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Σχεδον ολα τα παιχνιδια τη σημερον ημερα ξαναζεσταμενα φαγητα ειναι και μαλιστα χειροτερα απο αυτα που μας εδιναν στο παρελθον κατα μεγαλο ποσοστο. Προτιμω να φαω και παλι ξαναζεσταμενο αλλα ΓΑΜΑΤΟ φαγητο παρα να μου σερβιρουν καμια μετριοτητα της πλακας μονο και μονο για να λεμε οτι μας εδωσαν κατι καινουργιο. Τοσο απλα. Ειναι και ο λογος αλλωστε που παιζω ξανα και ξανα παιχνιδια που εχω τελειωσει πολλες φορες αλλα προτιμω να ασχοληθω και παλι γιατι ξερω ποσο γαματο ειναι παρα να επενδυσω το χρονο μου σε κατι που τα τελευταια 3 χρονια ολο και με απογοητευει. Ακομα και "κορυφαια" παιχνιδια που τελεια τα ανεβαζουν, τελεια τα κατεβαζουν εχουν αποτυχει στο να φτασουν τις προσδοκιες μου. Αρα λοιπον καλυτερα ξαναζεσταμενο class AAA ποιοτητας παιχνιδι παρα class B (και C και χειροτερα) νεο παιχνιδι. Προσωπικα παντα. Οπως ειπα εχω ελαχιστο χρονο για να σπαταλησω για μαλακιες. 1
Katsalaki Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Καλή φάση το Wii Party U! Για να ξεφύγουμε λίγο απο τον Trevor!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα