vag.patrick Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 εγω παιζω το σονικ και τα 5ρια και 6ρια σιγουρα δεν τα αξιζει....
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ο Χριστος και η Παναγια....ειδικα εκει που ο Μαριο γινεται γατακι.Μιαουουου.....
Millennium Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Mario and Luigi Jump Into the New Wii U Deluxe Set $299
dekulinkgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Οσο περισσοτερο δειχνουν το παιχνιδι τοσο πιο απιστευτο φαινεται.Αγορα day one!!!!! 1
Millennium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fiTMgNqPlgc
dekulinkgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 οπως αναφερει και στο video ηρθε η ωρα να παρω WiiU.
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ειμαι στο τσακ να ακυρωσω την προπαραγγελια του PS4 και να τσιμπησω WiiU μονο και μονο λογω του 3D World. Νομιζα οτι θα το παθαινα με το Χ αυτο, αλλα τελικα το παθαινω πολυ νωριτερα. Δινω μαχη με τον εαυτο μου. Το ξερω οτι το H/W ειναι σκατα αλλα το παιχνιδι δειχνει απιστευτο. Ισως καλυτερο κι απο το Mario Galaxy.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Και εγω ειμαι στο τσακ να πουλησω το pc μου για να παρω Wiiiiiiiiii Uuuuu....ρε θελω να γινω γατα!!!!
ikaruga24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ενταξει ας μην ειχα βαλει στοχο να παρω ενα HTC one mini και μαλλον θα το ειχα βαλει και εγω μπροστα να παρω το μηχανημα τον Δεκεμβρη. Κατα τα αλλα...must...resist...γιατι το παιχνιδι δειχνει πραγματικα φανταστικο. Ποσο γρηγορα αλλαζει μια πρωτη εικονα απο αυτο που βλεπουμε σημερα.
ADHD Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Τελειο φαινεται το 3d world, εχει και proper co-op σε αντιθεση με το galaxy το οποιο προσωπικά δεν με τρελανε.. Γενικα ειμαι fan των 2d mario αλλα αυτο φαινεται παρα πολυ καλο και με μεγάλη ποικιλία. Αρχιζει να αξιζει το wii u παντως, πιστευω θα παρει μπρος και θα τα βγαλει τα λεφτα του..
gkalas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ειμαι στο τσακ να ακυρωσω την προπαραγγελια του PS4 και να τσιμπησω WiiU μονο και μονο λογω του 3D World. Νομιζα οτι θα το παθαινα με το Χ αυτο, αλλα τελικα το παθαινω πολυ νωριτερα. Δινω μαχη με τον εαυτο μου. Το ξερω οτι το H/W ειναι σκατα αλλα το παιχνιδι δειχνει απιστευτο. Ισως καλυτερο κι απο το Mario Galaxy. Και ενα φιλαρακι που εχω ηθελε Ps4 αλλα τελικα καταληγει σε Wii u μιας και εχουν μαζευτει 4-5 παιχνιδια που θελει να παιξει οπωσδηποτε.Τα περισσοτερα παιχνιδια θα τα παρει απο μενα να τα παιξει οποτε μια χαρα του εκατσε.Σιγα σιγα παιρνει τα πανω του.Αφου φαντασου οτι το 3d world ειναι τοσο καλο που εχει κανει καποιους να εκδηλωνονται και να θελουν να γινουν (θηλυκες) γατες.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Εκδηλωθηκες Λουκρητια.... Ενταξει ας μην ειχα βαλει στοχο να παρω ενα HTC one mini και μαλλον θα το ειχα βαλει και εγω μπροστα να παρω το μηχανημα τον Δεκεμβρη. Κατα τα αλλα...must...resist...γιατι το παιχνιδι δειχνει πραγματικα φανταστικο. Ποσο γρηγορα αλλαζει μια πρωτη εικονα απο αυτο που βλεπουμε σημερα. Χαζομαρα ειναι και το ενα και το αλλο που πας να παρεις.... Και για να μιλησω και λιγακι σοβαρα....λιγακι ομως γιατι μου αρεσει να συγχιζεται το 5χρονο με το τυφλο σκυλακι.Ωραιο φαινεται το Mario αλλα με ενα μονο παιχνιδι της προκοπης αγορα κονσολας που κυκλοφορει κοντα ενα χρονο δεν δικαιολογειται ουτε με σφαιρες.Και σιγουρα οχι με αυτη τη τιμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα