vassilis_pap Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 @Malthador, ikaruga24 Για μένα τα 300€ για μια κονσόλα που έχει ακόμα χαλαρά 3-4 καλά χρόνια, σε premium πακέτο, δεν είναι υπερβολή, με την έννοια πως με αυτά τα χρήματα θα είμαι κομπλέ για ένα διάστημα. Δίσκο δε θα χρειαστώ day1 και όταν (και αν) χρειαστώ όλο και κάτι θα βρω spare από το PC (ίσως για αυτό να μας φαίνεται διαφορετικό). Επίσης wiimotes έχω από το wii και θα ξεκινήσω με ένα τουλάχιστον τίτλο (από το bundle). Αν ήταν 250€ σίγουρα θα ήταν ακόμα καλύτερα και εννοείται πως κυνηγώ προσφορές για να το "σπρώξω" προς τα εκεί, με καλές νομίζω πιθανότητες να το πετύχω. Δυστυχώς και άλλο επίσημο price drop, δε βλέπω να γίνεται σύντομα και με τους τίτλους που θέλω να παίξω να έχουν αρχίσει να μαζεύονται, νομίζω πως δεν αξίζει το κόπο να περιμένω πχ ένα χρόνο ακόμα, για να κερδίσω ένα 50άρικο. Προσωπική γνώμη πάντα... Το PS4 που αναφέρθηκε έχει επίσημη τιμή 400€ για σκέτη τη κονσόλα που σημαίνει πως με ένα τίτλο πας στα 450+ ... Τα 344 (400+ με ένα τίτλο) ήταν προσφορά της προσφοράς. Μαγκιά σου φίλε που τη πρόλαβες, αλλά δε είναι σωστό να συγκρίνεις επίσημη τιμή με προσφορά. Άλλωστε και στο U έχουν τρέξει πολλές προσφορές (κάποιες καλές!) και σίγουρα θα τρέξουν και άλλες. Σε σχέση με το PS4, να πω πως ποτέ μου δεν έχω δώσει πολύ πάνω από 300€ για κονσόλα(και ούτε πρόκειται μάλλον). Γενικά θεωρώ τα 300€ το sweet spot των τιμών, αφού μέχρι εκεί φτάνουν σχετικά εύκολα (όταν είναι ακριβότερες), αλλά από εκεί και κάτω πέφτουν δύσκολα και πολύ αργά. Σπάνιες οι εξαιρέσεις. Τόσο πήρα και το PS3 μου (το πρώτο slim) και νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για αυτό. Επίσης έχω αλλεργία με τις day1 αγορές. Όπως το βλέπω εγώ λοιπόν, το PS4 θα αξίζει πολύ, τουλάχιστον ένα χρόνο μετά, ίσως και λίγο παραπάνω. Τότε θα έχουν βγει τα όποια προβλήματα του, θα έχει γίνει (λογικά) το πρώτο price drop, ενώ και τα bundles θα είναι πολύ ανώτερα από αυτά του launch. Μέχρι τότε PC+Wii U+φορητές θα είναι υπεραρκετά για μένα...
Fulgore1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Και για το Ps4 υπαρχει καλο Bundle αλλα απο amazon το http://www.amazon.fr/Console-PS4-500-Noire-Killzone/dp/B00ET1MFIG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1382228179&sr=8-1&keywords=ps4+bundle μακραν οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη(οχι τοσο για το game φυσικα αλλα για ολο το πακετο).Οσο για τις κονσολες day One τα εχουμε πει,δεν γινομαστε beta testers
Darthvader Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Και για το Ps4 υπαρχει καλο Bundle αλλα απο amazon το http://www.amazon.fr/Console-PS4-500-Noire-Killzone/dp/B00ET1MFIG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1382228179&sr=8-1&keywords=ps4+bundle μακραν οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη(οχι τοσο για το game φυσικα αλλα για ολο το πακετο).Οσο για τις κονσολες day One τα εχουμε πει,δεν γινομαστε beta testers Και στην Ελλάδα ίδια τιμή έχει το ps4 ... http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-Console-plus-Killzone-Shadow-Fall-plus-Dualshock-4-plus-Camera.htm Βασικά όποιος θεωρεί ότι το wii u έχει τα games τα οποία του αρέσουν ας προχωρήσει. Σε αυτή τη γενιά οι τιμές των συστημάτων δεν είναι απαγορευτικές. Οταν τα games έχουν 50-70 ευρώ, τα 300-400 για hardware που θα κρατήσει σίγουρα μια πενταετία δεν είναι πολλά. Θεωρώ ότι το να περιμένει κάποιος 1-2 χρόνια για να αγοράσει αυτου τους είδους τα προιόντα 50 ευρώ φθηνότερα δεν είναι και ότι καλύτερο. Ισα ισα που σε 1-2χρόνια μπορεί να έχουν γίνει είδη πολυτελείας στην Ελλάδα.... Και αυτή είναι τίμια τιμή http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10107134&cmicc=skroutz 1
Fulgore1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Και στην Ελλάδα ίδια τιμή έχει το ps4 ... http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-Console-plus-Killzone-Shadow-Fall-plus-Dualshock-4-plus-Camera.htm Βασικά όποιος θεωρεί ότι το wii u έχει τα games τα οποία του αρέσουν ας προχωρήσει. Σε αυτή τη γενιά οι τιμές των συστημάτων δεν είναι απαγορευτικές. Οταν τα games έχουν 50-70 ευρώ, τα 300-400 για hardware που θα κρατήσει σίγουρα μια πενταετία δεν είναι πολλά. Θεωρώ ότι το να περιμένει κάποιος 1-2 χρόνια για να αγοράσει αυτου τους είδους τα προιόντα 50 ευρώ φθηνότερα δεν είναι και ότι καλύτερο. Ισα ισα που σε 1-2χρόνια μπορεί να έχουν γίνει είδη πολυτελείας στην Ελλάδα.... Ομολογω οτι δεν ειχα δει οτι το ειχαν φερει και ΕΛλαδα το Bundle αρα ακυρο για το Amazon
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ θα σ' το πάω ακόμα παραπέρα και θα σου πω ότι είναι απίθανο τίτλοι εκατομμυρίων όπως όλοι αυτοί κι άλλοι παρόμοιοι, ακόμα κι αν αξίζουν κάτω από 7-8, να πάρουν χειρότερες βαθμολογίες από mainstream sites. Ακριβώς επειδή παίζονται εκατομμύρια. Ο mainstream ειδικός τύπος, στο μεγαλύτερο μέρος του, ευλογεί τα γένια του/παινεύει το σπίτι του κι άλλα τέτοια. Δεν πρόκειται κανείς από αυτούς να δαγκώσει το χέρι που τον ταϊζει. Ισχύει αυτό που λες μεν, αλλά όχι στο βαθμό που το εννοείς ή τουλάχιστον στο βαθμό που θα γινόταν ενοχλητικό από τη μεγαλύτερη μερίδα των γκέιμερς. Κατ' αρχάς ας δεχτούμε ότι ένα random CoD ή ένα random Battlefield ποτέ δεν θα είναι παιχνίδι του 5 ή του 6. Ένα παιχνίδι που έχει 10 στα γραφικά, 10 στο ήχο, 10 στο multiplayer, 9 ή 10 στο gameplay και ένα 2 στο σενάριο και στην πλοκή, αυτομάτως μας βγάζει 8 μέσο όρο. Δεν γίνεται να κόβεις πόντους από την γενική εικόνα του παιχνιδιού και να του βάλεις 5 επειδή failάρει σε ένα τομέα, ενω κόβει κώλους σε όλους τους υπόλοιπους. Μπορεί να μην είναι αυτό που ψάχνουμε εγώ κι εσύ, αλλά αυτό δεν το κάνει αυτομάτως παιχνίδι του 5 ή του 6, γιατί με την ίδια λογική θα ισχύει το ίδιο αντίστροφα για τα παιχνίδια που μου αρέσουν εμένα και τα οποία δεν μπορεί να τα ακουμπήσει καν ένας FPSάκιας ή ένας Fifaκιας. Άρα ξεκινάμε με αυτή τη βάση, ότι ένα παιχνίδι αυτού του βεληνεκούς ξεκινάει με βάση το 8. Ε δεν το βρίσκω και τόοοοσο τραγικό να φουσκώνουν λίγο το βαθμό και από 8 να το κάνουν 8,5 ή 9. Δεν το βρίσκω καν άξιο αναφοράς. Πλέον μετά από τόσα χρόνια γκέιμινγκ, όχι μόνο μπορώ να διαβάζω πίσω από τους βαθμούς και από τα reviews, αλλά μπορώ να προβλέπω κιόλας αν θα αξίζει ή όχι ένα παιχνίδι χωρίς καν να το παίξω. Πόσο μάλλον, όταν διαφωνώ με την ύπαρξη βαθμολογιών γενικότερα. Ξαναλέω, το σύστημα του kotaku (αντί για βαθμό έχει ένα conclusion του τύπου "Yes", "No", "Maybe") είναι πολύ καλύτερο από οποιουδήποτε άλλου site με gaming reviews. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2013 από Malthador
vag.patrick Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 τα καλυτερα review ειναι στο youtube , τα gameplay κλπ.....χεσαμε τωρα ign κλπ κλπ...οταν ο καθυστερημενος που κανει review παιχνιδια οπως CoD, BF κλπ κλπ(οχι οτι εχουν κατι) και στα καπακια παει σε κονσολα και κανει review ενα platform η arpg τι περιμενεις...οπως και να χει μην τρωγομαστε τσαμπα . και στην προηγουμενη γενια ειδαμε οτι για να ολοκληρωθει μια κονσολα πρεπει να κλεισει τα "18" μετα απο 1.5-2 χρονια ειχαμε να λεμε οτι εχουν παιχνιδια...
ikaruga24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Malthador αυτη η λογικη του μεσου ορου ειναι λαθος για τις βαθμολογιες και θα σου πω ευκολα εναν και μονο τιτλο που εχει τελεια γραφικα, τελειο ηχο και τελειο χειρισμο και μουσικη αλλα αναθεμα αν θα του εβαζα πανω απο 4. Ετοιμος? Dear Esther... Το ιδιο ισχυει για ολους τους τιτλους που κυκλοφορουν εκει εξω. Ειναι ακριβως οπως και οι ταινιες. Αν μια ταινια εχει τελεια μουσικη, σκηνοθεσια, ηθοποιους, εφε δεν την κανει αυτοματα γαματη ταινια μινιμουμ. Σε αυτο που συμφωνουμε σιγουρα ειναι στον τροπο βαθμολογιας οπου σιγουρα οι αριθμοι πρεπει να φυγουν. Το Kotaku λεει yes, no, maybee και για εμενα ακομα καλυτερα ο τροπος του Ed ειναι απλα εξαιρετικος για να δωσεις ακριβως τι ειναι και αν ειναι καλο ενα παιχνιδι. Παρε ενα review απο μερους του για να καταλαβεις. http://www.youtube.com/watch?v=9X-1Pc5-yjU&feature=c4-overview-vl&list=PLAF173A70C2ACE816 1
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Malthador αυτη η λογικη του μεσου ορου ειναι λαθος για τις βαθμολογιες και θα σου πω ευκολα εναν και μονο τιτλο που εχει τελεια γραφικα, τελειο ηχο και τελειο χειρισμο και μουσικη αλλα αναθεμα αν θα του εβαζα πανω απο 4. Ετοιμος? Dear Esther... Το Dear Esther δεν είναι παιχνίδι του 4, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι παιχνίδι. Άτοπο παράδειγμα πιστεύω. Είναι κάτι αντίστοιχο του να μιλάμε για κινηματογράφο και να πετάς παράδειγμα με μια επιθεώρηση του Σεφερλή. Δεν στέκει.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δεν επιασες το point ομως. Υπαρχουν πολλα Dear Esther εκει εξω. Θελω να πω οτι επειδη ενα συνολο απο καποια χαρακτηριστικα που χαρακτηριζουν τι εστι παιχνιδι ειναι αψογα δεν σημαινει οτι αυτοματα το Χ παιχνιδι οτι ειναι και καλο. Δεν μπορουμε να βαλουμε μια μινιμουμ βαση δηλαδη και να χτισουμε πανω σε αυτη. Παρε ποραδειγμα το Medal of Honour Warfighter. Τελεια γραφικα, τελειος ηχος, τελειος ελεγχος αλλα του πουστη προτιμω να κοψω τα χερια μου απο τη ριζα και να τα δωσω στο σκυλο μου να τα φαει απο το να παιξω ενα "παιχνιδι" σαν αυτο. Να το παω ποιο απλα. Θυμασαι οταν πρωτη φορα βγηκε το Street Fighter 3? Τι ειχε αυτο το παιχνιδι. Τα καλυτερα animated 2D γραφικα ever για πολλα χρονια (που βαστανε ανετα ακομα και σημερα), πολυ καλος ηχος, εξαιρετικος και απιστευτα ανταποκρισιμος χειρισμος...αλλα....ηταν μετριουρα του κερατα γιατι τα παιχνιδια δεν τα μετραμε με αριθμους. Στα παιχνιδια ισχυει το 1+1 = 4 και το 10+10 = 2.
skanjos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 για άλλη μια φορά αποτυχία το sonic,κρίμα,θέλω ένα καλό σόνικ παιχνίδι αλλα αυτό δεν είναι το lost world ,5.8 ign , 5.0 gamespot. διάβασα τα reviews κρίμα,ένα galaxy με sonic πίστευα θα δούλευε, μάλλον το έφτιαξε η λάθος ομάδα...
Millennium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Nintendo: more cross-play titles in the works, company “committed” to helping devs Responding to a query about Pure Chess, which is likely to support cross-play with PlayStation 3 and Vita, Nintendo confirmed it’s given the go-ahead. “We can confirm that cross-platform functionality is possible in certain titles that play on Nintendo 3DS and Wii U, as well as other video game systems not made by Nintendo. We are committed to helping developers realise the full potential of their software on Nintendo systems,” a representative said in a statement. “We can confirm that Disney Infinity from Disney Interactive Studios, Cubeman 2 from Three Sprockets and Pure Chess from Ripstone, all have the ability to play on Nintendo systems while at the same time communicating with consumers using those same games on other systems. Additional games using this functionality are in development.”
hollow_83 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Και για το Ps4 υπαρχει καλο Bundle αλλα απο amazon το http://www.amazon.fr/Console-PS4-500-Noire-Killzone/dp/B00ET1MFIG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1382228179&sr=8-1&keywords=ps4+bundle μακραν οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη(οχι τοσο για το game φυσικα αλλα για ολο το πακετο).Οσο για τις κονσολες day One τα εχουμε πει,δεν γινομαστε beta testers To amazon δεν υπαρχει, σε μενα που κανα ας πουμε pre order day 1 της ανακοινωσης μου δωσε επιλογη για bundle σαν αυτο λες απο πανω στην ιδια τιμη + FiFa εκτος ολων των αλλων στα 500. Και εδω δινουν ενα 10% σε παιχνιδι επιλογης.
loft Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά αν πουλάει κανείς το Mario bros U ας μου στείλει ενα πμ
Millennium Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8AXvSx6Kmmg 1
dekulinkgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Uneh7NumJak ενταξει το παιχνιδι δειχνει απλα υπεροχο.Ειχα σκοπο να περιμενω μεχρι τον φεβρουαριο το donkey kong tropical freeze προκειμενου να αγορασω wiiu αλλα απ'οτι φαινεται τον νοεμβρη δεν την γλυτωνω την αγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα