dekulinkgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 βασικα και εγω επειδη ψαχνω να αγορασω wiiu,κυριως λογο του mario 3d world αλλα και για το DKC tropical freeze,ειδα οτι στο κωστοβολο εχει το wiiu zombiU premium pack στα 323 ευρω.Θεωρω οτι ειναι καλη τιμη μιας και προσφερει και το pro controller.Ελεγα να περιμενω το bundle με το mario bros u αλλα μαλλον θα αγοραστει το zombiu.
hollow_83 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Με τη διαφορα skanjo οτι δεν εχω κανει ποτε μου αναφορα για hardware, internet, παπαριτσες και οτιδηποτε αλλο που δεν εχει σχεση με παιχνιδια. Το οτι δεν εχω τωρα δεν σημαινει οτι δεν θελω ενα ΤΩΡΑ (αλλα το εχω ηδη δρομολογησει λιγο μετα την κυκλοφορια του Bayonetta 2). Θυματα υπαρχουν παντου και παντα. Τα κοροιδα που απλα πεφτουν στη λουμπα του να αγοραζουν hardware χωρις να ξερουν τι να το κανουν δεν ειναι αποκλειστικο δικαιωμα του WiiU κατοχου. Τα ιδια θυματα ηταν αυτοι που πηραν 3ds στην αρχη (αν και πηραν καλο πακετο απο την nintendo), Vita, PS3, PS2 και γενικα οποισδηποτε που αγοραζει κατι χωρις να θελει συγκεκριμενα κατι. Τι νομιζεις δηλαδη οτι οσοι αγορασουν αυριο-μεθαυριο PS4/Xone δεν θα ειναι κοροιδα? Οι περισσοτεροι απλα πεσαν στη λουμπα και συνεπως ειναι θυματα. Οσοι πραγματι πρεπει να παιξουν κατι οπως και δηποτε που το εχει αποκλειστικο η εκαστοτε κονσολα τοτε σαφεστατα και δεν ειναι θυματα. Ο φιλος σου που το αγορασε ετσι για το γαμωτο γιατι του περισευαν τοτε δεν του φταιει κανεις. Το ιδιο και εσυ και εγω και οποιοσδηποτε αλλος που πεφτει μεσα στην τρυπα. Ο καθενας κανει τις επιλογες του. Δλδ εγω ειμαι θυμα που τα αγοραζω ολα πρωτη μερα ? Επιλογη μου ειναι απο την στιγμη που δε τα ζητιανευω τα λεφτα, μαγκια μου, ασχετως αν θα εχουν ή οχι παιχνιδια ή αν θα πεσουν ή οχι οι τιμες. Προσεξτε λιγο πως εκφραζεστε. Τωρα αν καποιος αγοραζει day1 παιχνιδομηχανη και περιμενει να εχει 100 τιτλους, δεν ειναι θυμα αλλα χαζος. Γενικα αυτη τη στιγμη το Wii U δεν το θεωρω σοφη αγορα κονσολας. Με λιγα παραπανω παιρνεις PS4 και εισαι περιπου στην ιδια φαση με ενα Wii U αλλα με πολυ λαμπροτερο μελλον. Το Wii U δυστυχως θα πρεπει να πεσει παρα πολυ για να θεωρηθει καλη αγορα.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ο καθενας κανει τις επιλογες του. Δλδ εγω ειμαι θυμα που τα αγοραζω ολα πρωτη μερα ? Απαντας μονος σου στο ερωτημα σου. Αν το εκανες απο επιλογη για τους Χ, Ψ λογους τοτε σιγουρα μαγκια σου που το πηρες και συνεπως δεν εχεις λογο να κλαις. Αν ομως απλα αγοραζεις οτιδηποτε επειδη απλα σου περισευουν και δεν εχεις συγκεκριμενο λογο που παιρνεις κατι τοτε ναι σαφεστατα και εισαι θυμα, δεν διαφερεις σε τιποτα απο αυτους που πηγαινουν να αγορασουν το νεο i-phone μονο και μονο για να λενε οτι εχουν το νεο i-phone και ας το χρησιμοποιουν μονο για μοστρα και tags στο facebook. Οταν πηρα PS3 το πηρα συγκεκριμενα για 2 παιχνιδια (δεν σου κανω πλακα). Πληρωσα την 400άρα μου (300 το μηχανημα + 100 για τα 2 παιχνιδια και καποια λιγα εξτρα) και δεν με ενοιαζε τιποτα μετα απο αυτο. Φυσικα ηρθαν και αλλα στην πορεια αλλα ο -λογος- που αγορασα το μηχανημα καπου στο τελος του 2009 ηταν πολυ συγκεκριμενος. Το ιδιο εκανα και για το Vita, το ιδιο και για το 3DS, το ιδιο και για το Wii οταν ολος ο κοσμος αγοραζε X360/PS3 και παει λεγοντας. Εγω προσωπικα δεν εχω καταλαβει το λογο της κλαψας. Ολοι εδω μεσα (που λεει ο λογος ολοι) κλαινε και δεν εχω καταλαβει ακομα το λογο για τον οποιο κλαινε.Γραφει ο καθενας την "αποψη" του χωρις να εχει το ιδιο το μηχανημα και οι περισσοτεροι δε απλα παπαγαλιζουν χωρις να εχουν καν σκοπο να αγορασουν την κονσολα ΟΤΙ και να τους προσφερει ακριβως οπως κανανε και με το Wii με την ηλιθια δικαιολογια οτι εχει last gen hardware λες και αυτο για καποιο λογο το εμποδισε στο μας προσφερει ενα καρο με μερικες απο τις καλυτερες gaming εμπειριες της γενιας που μας περασε. 5
vassilis_pap Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Απλά να πω, πως συμφωνώ με τους προλαλήσαντες πως το Wii U έχει πια τους τίτλους που δικαιολογούν την αγορά του. Κοιτώντας τη λίστα κυκλοφοριών του μπορώ να βρω καμιά δεκαριά αποκλειστικούς τίτλους με metacritic από 75 και πάνω και άλλα τόσα port από multiplatform. Προφανώς δεν είναι όλα για όλους, αλλά 4-5 πολύ καλά παιχνίδια μπορεί να βρει ο οποιοσδήποτε πια, εύκολα. Το κυριότερο είναι πως είναι πια βέβαιο πως τα καλύτερα έρχονται μιας και όλα τα γνωστά franchise της Ν. θα πάρουν τη θέση τους στο Wii U, αργά ή γρήγορα. Αν σε αυτά προσθέσει κάποιος όλα τα παιχνίδια των τρίτων που θα πάνε αποκλειστικά στο U (πχ Zobie U, Wonderfull 101, Monster Hunter 3 Ultimate κλπ) αλλά και τα διάφορα ports που θα βγουν στο μέλλον δε παίζει να μετανιώσει ο συνειδητοποιημένος αγοραστής την αγορά του. Η τιμή έχει προσγειωθεί σε απόλυτα λογικά νούμερα. Μέχρι πολύ πρόσφατα έβρισκες το Premium μοντέλο σε γνωστή ελληνική αλυσίδα στα 260€. Οι προσφορές είναι σίγουρο πως δε θα λείψουν και στο μέλλον, αλλά ακόμα και η επίσημη τιμή προσγειώθηκε στα 300+ για το καλό μοντέλο (με δωρεάν παιχνίδι). Θα πέσει και άλλο κάποια στιγμή στο μέλλον αλλά μάλλον θα αργήσει και το πιθανότερο είναι να γλυτώσουμε κάνα 50άρικο από αυτή. Συνεπώς όποιος δε πρεσβεύει την αρκετά συνηθισμένη (ειδικά στην Ελλάδα) άποψη πως σε όποιον αρέσουν τα Mario, Zelda, Donkey Kong, Metroid, Pikmin. Fire Emblem, Kirby, Star Fox κλπ είναι Nintendo fun boy (όπως εγώ) μπορεί εύκολα να πει πως είναι μια καλή εποχή για να κάνει τη κίνηση του. Οι υπόλοιποι όπως σωστά είπε ...ο από πάνω μου και τσάμπα να το δίνανε μάλλον δε θα το έπαιρναν οπότε... 3
ikaruga24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Το play.com εχει το μηχανημα Wind Waker bundle στα 230 ευρω για οσους ενδιαφερονται. Εδιτ: Ακυρο παιδια, σημερα το πρωι ειχε σιγουρα 230 ευρω και τωρα βλεπω οτι η τιμη αλλαξε... http://www.play.com/Games/Wii/4-/51445420/Nintendo-Wii-U-Console-Premium-Pack-The-Legend-of-Zelda-Wind-Waker-HD-Black/Product.html?searchstring=wind+waker&searchsource=0&searchtype=allproducts&urlrefer=search
mtzs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Αν το ειχε στα 230 ειναι η καλυτερη τιμη ever που εχω δει για Wii U.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Κοβω τα χερια μου οτι ηταν καποιο λαθος. Οσοι προλαβαν βεβαια προλαβαν οι τυχερακηδες.
gkalas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Kαι δεν ειναι καλα απ'οτι βλεπω αν και παλι βλεπεις 4αρια και 9αρια.
Millennium Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Wii U sales jump 200% in US The combination of a promoted price cut and the release of a marquee title has helped drive Wii U sales up by 200 per cent in the US.
Fulgore1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Το play.com εχει το μηχανημα Wind Waker bundle στα 230 ευρω για οσους ενδιαφερονται. Εδιτ: Ακυρο παιδια, σημερα το πρωι ειχε σιγουρα 230 ευρω και τωρα βλεπω οτι η τιμη αλλαξε... http://www.play.com/Games/Wii/4-/51445420/Nintendo-Wii-U-Console-Premium-Pack-The-Legend-of-Zelda-Wind-Waker-HD-Black/Product.html?searchstring=wind+waker&searchsource=0&searchtype=allproducts&urlrefer=search Κριμα και ημουν ετοιμος για παραγγελια μεχρι που ειδα το Edit και την αλλαγη τιμης
vag.patrick Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ρε σεις αυτα που λεμε μην τα αναιρουμε τωρα...τον καθε καθυστερημενο...ασε μας τωρα, οχι οτι μπορει να χουν αδικο, μπορει και ετσι να ειναι...πως μπορεις να κριτικαρεις παιχνιδι 10 μερες πριν βγει?? με pre-release στα χερια τους..??κλαϊν.. *υ.γ : εν τω μεταξυ στο μετακριτικ.... απο τα πρωτα 20 παιχνιδια στο σκορ, τα 50 συνολο ειναι της νιντεντο και τα 4 αποκλειστικοτητες.....παει για κλεισιμο η νιντυ...
Vole Maulder Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ερμ, πολλοί reviewers παίρνουν τα παιχνίδια στα χέρια τους πριν κυκλοφορήσουν. Τι λες;
vag.patrick Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 1)http://www.complex.com/video-games/2013/10/new-york-comic-con-2013-sonic-lost-world 2)http://www.explosion.com/46024/sonic-lost-world-reviewed-famitsu-3640/ 3)http://www.metacritic.com/game/wii-u/sonic-lost-world 4)http://uk.ign.com/articles/2013/10/18/sonic-lost-world-review δε σου φαινεται λιγο οτι να ναι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα