Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Skanjos, είναι και το Bayonetta 2 σε αυτά που θα έρθουν. Οχι ότι αναιρεί τα υπόλοιπα που λες, just saying. Για τους φαν του είδους είναι must το συγκεκριμένο.

ναι φυσικά το ξέχασα εντελώς ,και είμαι και φαν του 1.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Skanjos το wiiu το εχεις;Ετσι για να βαλουμε μια βαση στη συζητηση.

Το παραδειγμα με τα παιχνιδια κ την προσωμοιωση τους σε pc εντελως ακυρο.

(Παρολα αυτα εννοειτε οτι υπαρχει ελλειψη τιτλων αλλα οχι οτι δεν υπαρχουν επιλογες για να καλυψουν

απλετο χρονο ιδιως κ για καποιον που δεν ειχε wii)

Δημοσ.

skanjos , οχι οιτι διαφωνω απολυτα με το ποστ με τα παιχνιδια του wii u αλλα ουτε και συμφωνω....ετσι οπως μου τα παρουσιαζεις δλδ , αρα το 360 δεν υπηρχε λογος να το αγορασεις καθως εχει μετρημενα στα δαχτυλα exclusives και καποια απο αυτα ηδη υπαρχουν στο pc... αρα ειναι αχρηστο...προσωπικα για μενα οποιος αγαπαει jrpg συγκεκριμενα και  εισαι ενας απο αυτους , επειδη ειναι δυσκολο αυτο το genre και ψαγμενο, κατα 95% δεν ειναι ασχετος. Η συγκριση που κανεις για την κονσολα δεν ειναι και πολυ νορμαλ.Αυτα στα γραφω οχι γτ πηρα την κονσολα....δεν μου καιγεται καρφι, οταν πηγα να παρω την κονσολα δε σκεφτηκα ουτε τα CoD ,BF ,GTA , Mass effect κλπ κλπ κλπ...σκεφτηκα zelda , dk , mario , jrpg , pokemon , kirby , mario kart κλπ κλπ με high textures....θα μου πεις , εσυ εισαι gamer και γουσταρεις...ενας που θελει να παρει μια κονσολα για να παιζει τα επομενα χρονια τι να το κανει το wii u...ειναι οπως το ξερουμε ολοι μας τι ζηταει ο καθενας.... οποτε καλο ειναι να χουμε αποψη και να την λεμε οταν ξερουμε οτι αυτος που την ζηταει θελει το ιδιο με εμας πανω κατω.Φιλικα τα λεω χωρις να θελω να αναψω φωτιες , απλα μερικοι εχετε το συνηθειο να τα ισοπεδωνετε ολα..

• Like 4
Δημοσ.

πρώτον pigos εδώ ο ikaruga δεν έχει wii u λες εγώ να έχω? έχει ένας κολλητός μου και μου το δίνει για εβδομάδες γιατί μαζέυει σκόνη ... 

vag.patrick jrpg δεν έχει το wii u ,ούτε το wii δεν είχε, 1-2 σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό που έχει αρκετά (ακόμα και το 360), αν θες Jrpg πας σε φορητές πλεον.

συγνώμη δλδ απαγορέυεται λες να λέω την άποψη μου αν δεν συμβαδίζει με την δική σας? δεν ισοπεδώνω τπτ, είμαι νιντεντο φαν και το wii u είναι αποτυχία, και όσο υπάρχουν άτομα που το αγόρασαν και θέλουν να δικαιολογήσουν την αγορά τους τόσο θα λέω την άποψη μου.

Δημοσ.

πρώτον pigos εδώ ο ikaruga δεν έχει wii u λες εγώ να έχω? έχει ένας κολλητός μου και μου το δίνει για εβδομάδες γιατί μαζέυει σκόνη ... 

vag.patrick jrpg δεν έχει το wii u ,ούτε το wii δεν είχε, 1-2 σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό που έχει αρκετά (ακόμα και το 360), αν θες Jrpg πας σε φορητές πλεον.

συγνώμη δλδ απαγορέυεται λες να λέω την άποψη μου αν δεν συμβαδίζει με την δική σας? δεν ισοπεδώνω τπτ, είμαι νιντεντο φαν και το wii u είναι αποτυχία, και όσο υπάρχουν άτομα που το αγόρασαν και θέλουν να δικαιολογήσουν την αγορά τους τόσο θα λέω την άποψη μου.

Με τη διαφορα skanjo οτι δεν εχω κανει ποτε μου αναφορα για hardware, internet, παπαριτσες και οτιδηποτε αλλο που δεν εχει σχεση με παιχνιδια. Το οτι δεν εχω τωρα δεν σημαινει οτι δεν θελω ενα ΤΩΡΑ (αλλα το εχω ηδη δρομολογησει λιγο μετα την κυκλοφορια του Bayonetta 2).

Θυματα υπαρχουν παντου και παντα. Τα κοροιδα που απλα πεφτουν στη λουμπα του να αγοραζουν hardware χωρις να ξερουν τι να το κανουν δεν ειναι αποκλειστικο δικαιωμα του WiiU κατοχου. Τα ιδια θυματα ηταν αυτοι που πηραν 3ds στην αρχη (αν και πηραν καλο πακετο απο την nintendo), Vita, PS3, PS2 και γενικα οποισδηποτε που αγοραζει κατι χωρις να θελει συγκεκριμενα κατι. Τι νομιζεις δηλαδη οτι οσοι αγορασουν αυριο-μεθαυριο PS4/Xone δεν θα ειναι κοροιδα? Οι περισσοτεροι απλα πεσαν στη λουμπα και συνεπως ειναι θυματα. Οσοι πραγματι πρεπει να παιξουν κατι οπως και δηποτε που το εχει αποκλειστικο η εκαστοτε κονσολα τοτε σαφεστατα και δεν ειναι θυματα.

Ο φιλος σου που το αγορασε ετσι για το γαμωτο γιατι του περισευαν τοτε δεν του φταιει κανεις. Το ιδιο και εσυ και εγω και οποιοσδηποτε αλλος που πεφτει μεσα στην τρυπα.  

Δημοσ.

Παντως εγω αυτην την περιοδο αφου τερματισα το luigi στο κρεβατακι μου,ασχολουμε με rayman που ειναι χαρμα οφθαλμων στην πλασμα μου κ ενδιαμεσα λιγο muramasa.Οποτε εμενα δεν σκονιζετε

Αφου στο δινει ο φιλος σου που σκονιζετε εσυ τι παιζεις μιας κ οπως λες δεν εχει τιτλους το μηχανημα κ τους πιο πολλους μπορεις να τους παιξεις σε pc ή τους εχεις παιξει σε αλλη κονσολα;

Οτι δεν θα βγει πχ gta5 ή το super duper fps στην κονσολα της nintendo το ηξερα απο την αρχη φιλε skanjos κ εκει ειναι η διαφορα μας.

Εξ αρχης κ συνειδητοποιημενα το γνωριζα οταν τσιμπισα wiiu πραγμα που δεν υπολογισε μαλλον ο φιλος σου

• Like 2
Δημοσ.

δεν καταλαβες τι εννοουσα....οταν μιλουσα για τα jrpg εννοουσα εσενα οτι ασχολεισαι και ξες τι σου γινεται με το gaming scene...οχι οτι εχει το wii u, θα εχει ομως, ελπιζω...τεσπα , ουτε σου απαγορεψε κανεις να μιλας και να λες την αποψη σου ρε φιλε. αυτο ειναι γελοιο να το υποστηριξω καν, αλλωστε κ γω την γνωμη μου λεω.και συ ο ιδιος ξερεις ποσοι ειναι οι φιλοι μας που επαιρναν 500-600€ κονσολες με δοσεις κλπ κλπ για να παιζουν προ-φιφα-gran turismo κλπ κλπ....σε αυτους και χακαρισμενη κονσολα να δωσεις ππαλι σκονη θα φαει...Και εντελως φιλικα, δε θελω να φανει σαν επιθεση ρε συ skanjo αλλα οταν εισαι φαν μιας εταιρειας που ξερεις καλα εδω και χρονια πως προχωραει και τι αντιπροσωπευει , μν την κραζεις λες και δν την ξερεις. νταξει, ειπε οτι θελει 3rd parties...ξες εσυ τι παιζει στο παρασκηνιο???εκει ειναι που θελω να καταληξω....σκεψου το αλλο, λες το 3ds γ@μει κ δερνει, φανταστηκες ποτε οτι τωρα ειναι η ευκαιρια να το ξεζουμισει γτ κανενας απο τους αντιπαλους της δεν μπορει να το κανει???ειναι καθαρο κερδος αυτο, στην επιτραπεζια κονσολα της για την ωρα το παλευει....αλλωστε επειδη εγω δε θυμαμαι καλα και δεν εχω ορεξη να ψαχνω . Αυτο το ps3 ποτε αρχισε να εχει τιτλους για να παιζουμε???μετα το χρονο το λιγοτερο αν δεν κανω λαθος...

Δημοσ.

Οποτε εμενα δεν σκονιζετε

Έχω φτάσει τους 8 τίτλους και έχω σε προπαραγγελία άλλους 4! Δεν θα έλεγα πως πλέον του λείπουν οι τίτλοι. Ανάλογα τι ψάχνει βέβαια κανείς.

Το Windwaker (το έχω τερματίσει δύο φορές στο GC) είναι πανέμορφο στο WiiU. Φανταστικά γραφικά. Όποιος έχει Wii U θα πρέπει να το αγοράσει και να το τερματίσει ξανά (αν το έχει κάνει στο παρελθόν). Δεν θα χάσει.

Δημοσ.

Έχω φτάσει τους 8 τίτλους και έχω σε προπαραγγελία άλλους 4! Δεν θα έλεγα πως πλέον του λείπουν οι τίτλοι. Ανάλογα τι ψάχνει βέβαια κανείς.

Το Windwaker (το έχω τερματίσει δύο φορές στο GC) είναι πανέμορφο στο WiiU. Φανταστικά γραφικά. Όποιος έχει Wii U θα πρέπει να το αγοράσει και να το τερματίσει ξανά (αν το έχει κάνει στο παρελθόν). Δεν θα χάσει.

Ποιους τιτλους εχεις/εχεις παραγγειλει και ποσο κοστιζανε/ουνε??

• Moderators
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή το WiiU έχει ΑΑΑ τίτλους που να δικαιολογούν την αγορά της κονσόλας από τους core fans. Αν εγώ τσίμπαγα αύριο WiiU θα κοίταζα για Mario/Luigi, Pikmin 3, Zelda: WW. Επίσης έρχονται DKR και Mario 3D World. Επίσης, αξιόλογα είναι και τα Rayman: Legends και Ducktales. Αυτά τα games θα σκεφτόμουν να αγοράσω εάν είχα WiiU. Η κονσόλα πλέον δεν χωλαίνει σε games (που να απευθύνονται σε νιντεντάκηδες). Οι non-core fans απλά το προσπερνάνε.

Προσωπικά, ο λόγος που δεν έχω πάρει ακόμα WiiU είναι η τραγική τιμή του. Από games είμαι καλυμένος στην παρούσα φάση.

Δημοσ.

Μπα κ σε τιμη πλεον αν εχεις υπομονη βρισκεις κελεπουρια σε αγγελιες

Εδω εγω μια εβδομαδα μετα το launch κ τη βρηκα μεταχειρισμενη την κονσολα premium +mario+zombiu 320€

Τωρα με 180€-200€ βρισκεις ανετα

Δημοσ.

Ότι και να λέτε μακάρι να είχα χρήματα να το πάρω....Ως alternative κονσόλα απο το 360 μου...Στο 360 παιζώ jtag games...Kαι στο U αν το είχα θα ηταν η βασικη κονσολα μου με ολα τα παιχνιδια αυθεντικα και συλλεκτικά....Αλλά κοστίζει πάνω απο το μισό του μισθό μου! :(

Δημοσ.

επειδη κ γω περνω μερος στο θεμα και κατεχω την κονσολα να σου πω οτι εχω τα : Super mario wii u με το expansion του luigi , zombi-u,darksiders 2 , CoD black op2 , nintendo land , zelda WW HD , RE:Revelations , Sonic All stars Racing transformed....και περιμενω super mario 3d , sonic lost worlds + τα classics και τα wii games απο το eshop.

Τα μισα και παραπανω οπως και η κονσολα , πληρωθηκαν αδρα και με τιμες χρυσαφι...αλλα τουλαχιστον απο μεριας μου , ηξερα τι εκανα και δεν ηρθε κανεις με το πιστολι στον κροταφο να ου πει αγορασε....Γουσταρω την κονσολα πολυ και λογος ειναι γιατι ειμαστε gamer και γω δοξα το θεο μπορεσα να τις εχω ολες...οποτε δε μ λειπει κανενα exclusive. Γενικα δε μ αρεσει η εννοια(δεν το κανα παντα αυτο, δε γεννηθηκα με λεφτα , τα δουλεψα) οτι οποιος αγοραζει day one ειναι θυμα η beta tester εφοσον ειναι συνειδητοποιημενος τι αγοραζει...τωρα αν βγει προβληματικη μια κονσολα απο την παραγωγη , ε οκ τι να κανουμε , κατα 99% το αναγνωριζει ο κατασκευαστης και εχει δικαιωμα και εχεις δικαιωμα να σου ανανεωσει την εγγυηση απο 2 εως 5 χρονια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...