dekulinkgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εμενα παντως μου αρεσει το tablet χειριστηριο αλλα οχι η μπαταρια του,βεβαια λυση για αυτο υπαρχει και ειναι το pro controller για αυτους που δεν τους βολευει το tablet χειριστηριο. Και οσο για το Hardware ,ναι προσωπικα το κραζω γιατι δεν καταλαβαινω γιατι να μην βγαλει ισαξιο hardware με τις αλλες κονσολες,να εχει ολα τα Multiplat οπως και οι αλλες 2 κονσολες και να κρατησει τα δυνατα τις exclusive και το δωρεαν internet?? Ετσι ειναι ακρως ανταγωνιστικο και γινεται και stand alone κονσολα μια χαρα. Και δεν ειμαι Nintendo hater btw αν αυτο νομιζουν καποιοι(εκτως αν θεωρειται Nintendo hater πρωην κατοχος απο GB χοντρο και Pocket μεχρι GC). μαζι σου fulgore αλλα πιστευεις ειλικρινα οτι το hardware ειναι το θεμα και δεν βγαζουν οι 3rd party τα παιχνιδια τους στο Wii u? Και το ισχυροτερο μηχανημα να ειχε απο τις 3 παλι δεν θα βγαζανε.Αλλου ειναι το προβλημα με τους 3rd party. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2013 από dekulinkgr
gkalas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εσυ απο ολα τα παραπανω αυτο καταλαβες??Οτι κραζουμε την Nintendo αποκλειστικα για το χειριστηριο?? Αν εσυ στα τοσα μηνυματα πανω σε αυτο το θεμα δε το καταλαβες τοτε ειναι δικο σου θεμα.Ενα απο τα πολλα που το κραζετε ειναι και αυτος ο λογος και ειναι μακραν ενας λογος για να μη σας απαντησει κανεις.Το να ζητανε καποιοι να καταργηθει το βασικο pad μιας κονσολας επειδη τους φαινεται βαρυ και τεραστιο (εννοειται χωρις να το εχουν αγγιξει καν) και ενω ειναι το βασικο feature της κονσολας μονο εδω το εχω διαβασει.Μιλαμε τετοιο facepalm που εσκασα στο κεφαλι μου ακουστηκε μεχρι το Kyoto.
Fulgore1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εμενα παντως μου αρεσει το tablet χειριστηριο αλλα οχι η μπαταρια του,βεβαια λυση για αυτο υπαρχει και ειναι το pro controller για αυτους που δεν τους βολευει το tablet χειριστηριο. Και οσο για το Hardware ,ναι προσωπικα το κραζω γιατι δεν καταλαβαινω γιατι να μην βγαλει ισαξιο hardware με τις αλλες κονσολες,να εχει ολα τα Multiplat οπως και οι αλλες 2 κονσολες και να κρατησει τα δυνατα τις exclusive και το δωρεαν internet?? Ετσι ειναι ακρως ανταγωνιστικο και γινεται και stand alone κονσολα μια χαρα. Και δεν ειμαι Nintendo hater btw αν αυτο νομιζουν καποιοι(εκτως αν θεωρειται Nintendo hater πρωην κατοχος απο GB χοντρο και Pocket μεχρι GC). Εγω την γνωμη μου την ειπα για το χειριστηριο. Οι αλλοι λενε την δικια τους γνωμη. Οσο για τις απαντησεις που λες ελπιζω να το εχεις καταλαβει οτι συνολικα στα θεματα των κονσολων αντε να σχολιαζουμε παντα γυρω στα 8-10ατομα παντα. Γιαυτο το λογο να βαζεις ονοματα σε αυτους που αναφερεσαι.
Vole Maulder Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Πάντως στο 360 το Rayman είναι πολύ μανούρα στα levels που είναι φτιαγμένα για την ταμπλέτα. Κάποιος από την παρέα πάντα πεθαίνει και χειρίζεται τον ιπτάμενο χαρακτήρα. Τώρα, το τι προσθέτει αυτό στο παιχνίδι - να υπάρχει δλδ ένας έξτρα παίκτης και να ανεβοκατεβάζει μοχλούς ή να κόβει σκοινιά - είναι ένα ζήτημα. Οι N fans θα πουν ότι το εξυψώνει. Ενας πιο ψύχραιμος ή ουδέτερος ίσως να έλεγε ότι είναι απλώς μια προσθήκη για να δικαιολογηθεί το χειριστήριο. Το ζήτημα είναι η συζήτηση να μπορεί να γίνεται χωρίς όλοι, και στις δύο πλευρές, να καταφεύγουν σε άκρα. Για μένα η ουσία του ζητήματος είναι πως εδώ η Ν φαίνεται να προσπαθεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα που η ίδια δημιούργησε βγάζοντας αυτό το χειριστήριο ως κύριο της κονσόλας. Δε μιλάμε, δηλαδή, για περίπτωση αντικειμενικών περιορισμών των χειριστηρίων που υπήρχαν ως τώρα στους οποίους ήρθε να δώσει κάποια λύση, όπως επιχειρεί να κάνει η Valve με το χειριστήριό της. Ούτε μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι υπήρχαν ιδέες άθφονες στη Ν κι έφτιαξαν το χειριστήριο για να τις υλοποιήσουν. Αν ήταν έτσι θα είχαν και παιχνίδια έτοιμα να εκδώσουν μαζί του, όχι να συζητούν ακόμα πώς θα σχεδιάσουν το νέο Zelda. Φυσικά, το να περιμένει κανείς τώρα τη Ν να το αποσύρει ή να αποσύρει όλο το WiiU είναι ακραίο. Αλλά η συζήτηση δε χρειάζεται να γίνεται μόνο σε αυτά τα άκρα, ο ένας να λέει "στην πυρά!" κι ο άλλος να προσωποπαλαμιάζεται. 1
toni50 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Iwata: We Never Fear Failure And Always Seek To Challenge The Status Quo http://www.nintendolife.com/news/2013/10/iwata_we_never_fear_failure_and_always_seek_to_challenge_the_status_quo 1
ikaruga24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Εμενα παντως μου αρεσει το tablet χειριστηριο αλλα οχι η μπαταρια του,βεβαια λυση για αυτο υπαρχει και ειναι το pro controller για αυτους που δεν τους βολευει το tablet χειριστηριο. Και οσο για το Hardware ,ναι προσωπικα το κραζω γιατι δεν καταλαβαινω γιατι να μην βγαλει ισαξιο hardware με τις αλλες κονσολες,να εχει ολα τα Multiplat οπως και οι αλλες 2 κονσολες και να κρατησει τα δυνατα τις exclusive και το δωρεαν internet?? Ετσι ειναι ακρως ανταγωνιστικο και γινεται και stand alone κονσολα μια χαρα. Και δεν ειμαι Nintendo hater btw αν αυτο νομιζουν καποιοι(εκτως αν θεωρειται Nintendo hater πρωην κατοχος απο GB χοντρο και Pocket μεχρι GC). Την απαντηση στην εχω ηδη δωσει αλλα για καποιο λογο περιμενεις να σου πουν τα ιδια και αλλοι. Γιατι αυτο?
Fulgore1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Την απαντηση στην εχω ηδη δωσει αλλα για καποιο λογο περιμενεις να σου πουν τα ιδια και αλλοι. Γιατι αυτο? Ναι δεν πηγαινε για σενα ηταν απαντηση σε προηγουμη κουβεντα που ελεγε ο Vole Maulder(πιο πολυ συμφωνουσα με κατι παρομοιο που ειχε γραψει).Συγνωμη αν νομιζες κατι αλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα το wii u παιζει παιχνιδια του wii ????
pigos23 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Κ ειναι ο λογος που το εχω κρατησει εγω (δεν ειχα wii) Αυτη την περιοδο λιωνω το muramasa
Millennium Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2013 από Millennium
iSpO_fAcTo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=208k8nMRLtw Super Sonic Galaxy!
gkalas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Nαι οι πιστες το κανουν να δειχνει ετσι αλλα δεν ειναι κακο αυτο.Ειναι το πρωτο sonic τρισδιαστατο μου δειχνει να μου αρεσει. 1
bill777 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 για μεταχειρισμενο wii u premium πιστευετε αξιζει να δωσει κανεις πανω απο 220 ευρω? γτ σκεφτομαι αν πχ θα αγορασει κανεις και ενα game για να παιξει, πχ to zelda οποτε αλλα +60 ευρω παει συννολο στα 280 , οταν με +40 ευρω το αγοραζει καινουριο σφραγισμενο. Εσεις τι πιστευετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα