Vole Maulder Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Βασικά, αν σε κάποιον δεν αρέσουν τα Nintendo games ή δεν είναι αρκετά για να αγοράσει μια κονσόλα, γιατί τον κόφτει αν παίζει η κονσόλα τα υπόλοιπα multiplats; Δηλαδή, θα καταλάβαινα την αγανάκτηση αν ήθελες να παίξεις πολύ τα παιχνίδια της, αλλά αν δε θες, ποιο είναι το θέμα; Οχι απαραίτητα εσύ συγκεκριμένα, γενικά λέω. Ikaruga, είναι διαφορετική η περίπτωση του DS. Αλλο να έχεις δύο μικρές οθόνες μπροστά σου ακριβώς, κι άλλο το να έχεις ένα χειριστήριο/ταμπλέτα στα χέρια σου και να εναλλάσσεις με τηλεόραση. Ούτε άμεση πρόσβαση έχεις σε όλη την οθόνη όταν κρατάς κανονικά το χειριστήριο ούτε βολεύει η αλλαγή εστίασης. Και σίγουρα δεν προσφέρει κάτι δυνητικά επαναστατικό και νέο, όπως έκανε το Wiimote. Που κι αυτό άργησαν πολύ να το αξιοποιήσουν σε κανονικά παιχνίδια, και όταν το έκαναν ήταν σε πολύ μικρό αριθμό για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του. Τα περισσότερα καλά παιχνίδια του Wii παίζονταν μια χαρά και με το classic.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αδυναμα specs και στοχοι της εταιριας που μενουν κυριως στα exclusive. Και οσο για την τιμολογιακη πολιτικη τα εχουμε πει σε προηγουμενες σελιδες. Ποια αδυναμα specs? Που κολλαει δηλαδη η κονσολα και δεν βγαζουν GTA 5? Fifa? PES? Castlevania? Farcry 3? Crysis 3? Metro? Ελπιζω με πιανεις. Καμια δικαιολογια για τις third party και δεν υπαρχει θεμα μονοπωλειου. Θεμα συμφεροντων υπαρχει. Εσενα σου φαινεται περιεργο, εμενα που εχω μεγαλωσει και εχω παρακολουθησει την ιστορια της βλεπω οτι σωστα πρατει και σωστα κινειται. Με ενα βημα μπροστα και δυο πισω αλλα κινειται. Τα προβληματα της ειναι μακρια απο αυτα που προσπαθεις να παρουσιασεις και ουδεμια σχεση εχουν και ουτε και την επηρεαζουν και επι της ουσιας. Νομιζεις οτι την επηρεαζουν αλλα δεν.
dekulinkgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ρε σεις οι περισσοτεροι που αγοραζουν οικιακη κονσολα της Nintendo το κανουν για να παιξουν κυριως τα παιχνιδια της ιδιας της εταιρειας.Εγω προσωπικα δεν εχω ακομη wii u,ειχα σκοπο να το αγορασω φετος μαζι με το donkey kong country tropical freeze.Aλλα δυστηχως παει του χρονου το παιχνιδι.Βεβαια μετα το τελευταιο trailer του mario 3d world, δεν υπαρχει περιπτωση να μην αγοραστει το Wii U.Παντως εχει καντησει βαρετο πλεον να ακουμε εδω και 10 χρονια (μηπως και περισσοτερο ) οτι η Nintendo δεν ειναι σε καλη κατασταση,πρεπει να προσεξει κτλπ.Τι να πω. http://www.youtube.com/watch?v=pwnxp3PipCA Ενταξει ειναι απλα καταπληκτικο.Δεν μπορω να περιμενω,το θελω ΤΩΡΑ!! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ποια αδυναμα specs? Που κολλαει δηλαδη η κονσολα και δεν βγαζουν GTA 5? Fifa? PES? Castlevania? Farcry 3? Crysis 3? Metro? Ελπιζω με πιανεις. Καμια δικαιολογια για τις third party Μικρη εγκατεστημενη βαση. Το GTA5 θα μπορουσαν να περιμενουν 2 μηνες να το βγαλουν στις νεες κονσολες.Δεν το εκαναν. Καμια απο τις νεες δεν το πηρε(ps4,one,wiiu). Για τα μελλοντικα παιχνιδια(οταν wiiu θα αποκτησει μια αλφα εγκατεστημενη βαση) θα φταιει η N για το hardware που εδωσε και δεν θα μπορει να ακολουθησει τις καινουριες.Eδω εχει δικιο ο Fulgore.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μικρη η εγκατεστημενη βαση για ενα παιχνιδι σαν το GTA 5. Μιλαμε για 4+ μυρια χρηστες σε ενα μηχανημα που εχει σιγουρα χωρο για ενα παιχνιδι σαν το GTA 5. Θα μου πεις οτι το GTA ειναι μονο ενα παιχνιδι. Ειναι ενα παιχνιδι ομως το οποιο οποτε κυκλοφορει κανει παντου απιστευτα πολλες πωλησεις σε ολα τα formats οποτε ειναι δικαιολογια της τσουτσους το θεμα της εγκατεστημενης βασης. Σημερα ολα τα παιχνιδια μια χαρα μπορουν να κυκλοφορησουν για το WiiU αλλα δεν. Αργοτερα βλεπουμε καθως αργοτερα θα εχει βγαλει και η Nintendo τα δικα της βαρεα οπλα και ετσι και δεν θα χρειαζεται να συζηταμε καν για παιχνιδια της γραμμης ετσι και αλλιως.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Η Ν απλώς άφησε την ευκαιρία που είχε να τραβήξει την αγορά σε αυτό το κενό μεταξύ γενεών τόσο βγάζοντας αδύναμη κονσόλα όσο και μην κάνοντας τις συμφωνίες που έπρεπε. Σε αυτό το κομμάτι τα πράγματα είναι πολύ απλά. Οταν ο κάθε console gamer και η θεία του έχουν σίγουρα ένα 360/PS3 δεν υπάρχει κανένα απολύτως κίνητρο να πάει να αγοράσει νέα κονσόλα ελάχιστα καλύτερη από αυτή που έχει, σαφώς κατώτερη από τις μελλοντικές, για να χρυσοπληρώσει περσινά ports. Αυτό ήταν το "σχέδιο" της Ν για να τραβήξει το core κοινό και είδαμε πόσο τα κατάφερε. Στη συνέχεια γιατί οποιοσδήποτε να κάτσει να σκάσει λεφτά για να αναπτύξει ports για τις 100.000 πωλήσεις στην καλύτερη; Αυτά περί επιστροφής στο core κοινό που έλεγαν ήταν φούμαρα για shareholders και τίποτα άλλο. 'Η είναι τελείως χαζοί στη Ν, που δε νομίζω. Αυτή η επιστροφή ήταν αδύνατο να γίνει χωρίς δυνατό hardware. Κι έτσι απλά καταλήξαμε στο φαύλο κύκλο του "μικρή εγκατεστημένη βάση, γι' αυτό δε φτιάχνουν παιχνίδια - δε φτιάχνουν παιχνίδια, γι' αυτό μικρή εγκατεστημένη βάση". Κι από αυτό τον κύκλο δεν πρόκειται να βγει. 2
Runman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δε βαρεθηκατε μωρε; Καθε 4-5 σελιδες ξεκιναει ξανα μανα μια συζητηση που την εχουμε κανει καμια 20αρια φορες... 1
Fulgore1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δε βαρεθηκατε μωρε; Καθε 4-5 σελιδες ξεκιναει ξανα μανα μια συζητηση που την εχουμε κανει καμια 20αρια φορες... Ας βγει κανενα καινουργιο exclusive να μιλησουμε γιαυτο
gkalas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δε βαρεθηκατε μωρε; Καθε 4-5 σελιδες ξεκιναει ξανα μανα μια συζητηση που την εχουμε κανει καμια 20αρια φορες... Oχι απλα δε βαριουνται αλλα βλεπω και ποστς απο ατομα που δεν εχουν πιασει το tablet στα χερια τους να ζητανε απο τη Nintendo να βγαλει το wii u χωρις tablet.Σιγουρα δεν εχουν παιξει ενα zombi u ή ενα rayman legends για να δουν ποσο μπροστα πανε τα παιχνιδια με αυτη την πατεντα αλλα αρνητικη αποψη εχουν. 1
Fulgore1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Oχι απλα δε βαριουνται αλλα βλεπω και ποστς απο ατομα που δεν εχουν πιασει το tablet στα χερια τους να ζητανε απο τη Nintendo να βγαλει το wii u χωρις tablet.Σιγουρα δεν εχουν παιξει ενα zombi u ή ενα rayman legends για να δουν ποσο μπροστα πανε τα παιχνιδια με αυτη την πατεντα αλλα αρνητικη αποψη εχουν. Εσυ απο ολα τα παραπανω αυτο καταλαβες??Οτι κραζουμε την Nintendo αποκλειστικα για το χειριστηριο??
skanjos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 εγώ το wii u γιαυτό το κράζω πάντως, και έχω παίξει zombie u και new super mario bros, το rayman το τερμάτισα στο ps3
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 για να ρίξει την τιμή, να πάρει πρέφα ο κόσμος και οτι μιλάμε για wii 2 και γιατί wii-mote>>>>tablet Γέλασα όταν διάβασα τη φαιδρότητα περί αφαίρεσης του tablet από το WiiU. Πραγματικά νόμιζα ότι ο χρήστης που το ανάφερε τρόλαρε. Δεν περίμενα αυτή η ιδέα να έχει και άλλους υποστηρικτές. Λολ, όμως. Πρώτον, το Wii είχε φάει το bashing της ζωής του για δύο λόγους. Ο ένας ήταν το αδύναμο H/W. Ο άλλος ήταν τα motion controls. Τώρα τα motion controls έγιναν το super duper σύστημα χειρισμού, ενώ πριν 5 χρόνια ήταν για το πέος; Δεύτερον, εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου core nintendo fan και στο μισό να πέσει η τιμή δεν το αγοράζω ακομά. Θα περιμένω να δω τα first party games. Γιατί πιστεύεις ότι και με τη μισή τιμή ο κόσμος θα το αγοράσει; Η Nintendo κάνει με το WiiU τις ίδιες ακριβώς πίπες που κάνει η Sony με το PSV. Και μάλιστα με χειρότερο -αναλογικά- H/W. Άρα; 3
vag.patrick Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 καλα κανουνε και την κραζουνε. και γω πλεον δεν υποστηριζω πολυ αυτο που κανει αλλα κραταω ουδετερη σταση γιατι τωρα με το zelda ας πουμε το wiiu πηρε φωτια....το μονο που θα τονισω ειναι οτι δε μ αρεσει αυτο που αναφερθηκε πολλες φορες εδω..δλδ, οτι πρεπει καποιος να χει μονο μια κονσολα για να παιξει ολα τα παιχνιδια (τα multiplatform) , δε νομιζω οτι ηταν ποτε ετσι, αν ηταν ετσι τοτε θα μιλουσαμε στο ιδιο στυλ με τα pc , ποιος την εχει πιο μεγαλη δλδ , οχι τα καλυτερα και διασκεδαστικα παιχνιδια...το προτιμω ετσι οπως ειναι...3 κονσολες με την καθεμια με τα δικα της παιχνιδια...δεν εχει η νιντυ m/p ? θα χει η σονυ η ms και το pc....
Fulgore1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εμενα παντως μου αρεσει το tablet χειριστηριο αλλα οχι η μπαταρια του,βεβαια λυση για αυτο υπαρχει και ειναι το pro controller για αυτους που δεν τους βολευει το tablet χειριστηριο. Και οσο για το Hardware ,ναι προσωπικα το κραζω γιατι δεν καταλαβαινω γιατι να μην βγαλει ισαξιο hardware με τις αλλες κονσολες,να εχει ολα τα Multiplat οπως και οι αλλες 2 κονσολες και να κρατησει τα δυνατα τις exclusive και το δωρεαν internet?? Ετσι ειναι ακρως ανταγωνιστικο και γινεται και stand alone κονσολα μια χαρα. Και δεν ειμαι Nintendo hater btw αν αυτο νομιζουν καποιοι(εκτως αν θεωρειται Nintendo hater πρωην κατοχος απο GB χοντρο και Pocket μεχρι GC).
skanjos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Γέλασα όταν διάβασα τη φαιδρότητα περί αφαίρεσης του tablet από το WiiU. Πραγματικά νόμιζα ότι ο χρήστης που το ανάφερε τρόλαρε. Δεν περίμενα αυτή η ιδέα να έχει και άλλους υποστηρικτές. Λολ, όμως. Πρώτον, το Wii είχε φάει το bashing της ζωής του για δύο λόγους. Ο ένας ήταν το αδύναμο H/W. Ο άλλος ήταν τα motion controls. Τώρα τα motion controls έγιναν το super duper σύστημα χειρισμού, ενώ πριν 5 χρόνια ήταν για το πέος; Δεύτερον, εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου core nintendo fan και στο μισό να πέσει η τιμή δεν το αγοράζω ακομά. Θα περιμένω να δω τα first party games. Γιατί πιστεύεις ότι και με τη μισή τιμή ο κόσμος θα το αγοράσει; Η Nintendo κάνει με το WiiU τις ίδιες ακριβώς πίπες που κάνει η Sony με το PSV. Και μάλιστα με χειρότερο -αναλογικά- H/W. Άρα; το motion control οταν γίνει σωστά είναι καλό, metroid prime πχ. zelda κτλπ, εγώ παίζει να έχω παίξει wii sports περισσότερες ώρες απότι gtav και αυτό λέει πολλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα