Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eδω που τα λεμε εχει λογικη αυτο που λεει.

Μιλαμε για κονσολα.Επιβαλεται να μπορει να σταθει μονη της σε ενα σαλονι.Το wiiu δεν μπορει.

Ας τα κανει πλακακια με καμια sony ,ms ή ας γινει οπως η SEGA.

Δεν ειναι ωραιο αυτο σιγουρα.Και εγω ενιωσα πολυ ασχημα οταν ειδα τον sonic σε αλλα συστηματα λογο της αγαπης μου για την sega,αλλα θα ειναι καλο για ολους.

Δημοσ.

Ισως επειδή το να πρέπει να αγοράσεις την κονσόλα της για να παίξεις μόνο τα παιχνίδια της είναι το υπέρτατο άρμεγμα; Ισως; 

Αν μπορούσε να σταθεί μόνη της αξιοπρεπώς σε ένα σαλόνι θα ήταν άλλη ιστορία.

Δημοσ.

χαλαρώστε μια γενιά έχει που η νιντέντο τους πήρε όλους τα σώβρακα. απέτυχε με το wii u σίγουρα, αλλα μπορεί να πετύχει με κάτι νέο, την έχω πει την άποψη μου άποιρες φορές για το wii u και τι έπρεπε να είχε κάνει η εταιρία,κρίμα αν συνέχιζε με τα wii motes με wii 2 και χαμηλή τιμή απλά σε Hd με τα ίδια σπεκς του wii u θα πήγαινε καλά.

Δημοσ.

χαλαρώστε μια γενιά έχει που η νιντέντο τους πήρε όλους τα σώβρακα.

Δεν νομιζω οτι μας ενδιαφερουν και πολυ οι πωλησεις.Δυστυχως ενδιαφερουν την εταιρια ομως.

Η Νιντεντο τελευταια φορα που ειχε ολοκληρωμενη κονσολα που θα μπορουσε να σταθει μονη της,ηταν 20 χρονια πριν με το SNES.

Τοτε ναι τους πηρε τα σωβρακα σε ολους τους τομεις.

Δημοσ.

ξέρω αρκετά άτομα που είχαν n64 standalone εκείνη την εποχή ,και λιώναμε goldeneye/smash/snowboard kids/pokemon stadium...

άσχετα αν χάσανε διαμάντια του ps1.

gamecube/wii δεν μπορούσες να έχεις standalone, αν και τώρα που το σκέφτομαι άνετα την βγάζει κάποιος με wii standalone σε πιο casual ρυθμούς.σίγουρα θα έχανε διαμάντια αλλα δεν γίνεται να τα έχεις και όλα με 1 κονσόλα ,και αυτός που είχε snes έχασε άποιρα καλά games σε mega drive.πάντα έτσι ήταν

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα υπηρχαν τετοια ατομα.

Το θεμα ειναι τι εχαναν απο την αλλη.Το psone ειχε απειρα exclusives.Και οχι μονο first party οπως γινεται σημερα με τις κονσολες.

Οταν λεω να σταθει μονη της εννοω να μην νιωθεις οτι χανεις τα 2/3 της γενιας.Το να χασεις ενα 10% ειναι το λογικο ποσοστο για μενα που μπορει να σε κρατησει σε μια(μονο) κονσολα.

Η Ν δεν μπορει εδω και πολλα χρονια να κρατηθει μονη της στο σαλονι.Ασχετα που οντως ειχε καποιες αρκετα αξιολογες κονσολες.

Δημοσ.

χαλαρώστε μια γενιά έχει που η νιντέντο τους πήρε όλους τα σώβρακα. απέτυχε με το wii u σίγουρα, αλλα μπορεί να πετύχει με κάτι νέο, την έχω πει την άποψη μου άποιρες φορές για το wii u και τι έπρεπε να είχε κάνει η εταιρία,κρίμα αν συνέχιζε με τα wii motes με wii 2 και χαμηλή τιμή απλά σε Hd με τα ίδια σπεκς του wii u θα πήγαινε καλά.

+1000 το έχω γράψει και εγώ επανειλημένως.

Τα Wiimote ήταν, και ακόμα είναι, πραγματικό innovation. Το καλύτερο controller για FPS (μετά το ποντίκι) που αδικήκε από το hardware του Wii.

Με ένα Wii HD χαμηλή τιμή και wii-mote θα σάρωνε.

Τους έφαγε η προσπάθεια για innovation, δυστυχώς το τελευταίο έιτε θα σε απογειώσει είτε θα σε κατακρυμνίσει.

Αυτή τη στιγμή μία λύση είναι να πάει όντως σε νέο WiiU χωρίς το tablet (ακόμα και χωρίς δυνατότητα να το προσθέσεις) και patcharisma για όσα games το χρειάζονται απαραίτητα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή μία λύση είναι να πάει όντως σε νέο WiiU χωρίς το tablet (ακόμα και χωρίς δυνατότητα να το προσθέσεις) και patcharisma για όσα games το χρειάζονται απαραίτητα.

Γιατί να το κάνει αυτό ας πούμε;

Δημοσ.

Γιατί να το κάνει αυτό ας πούμε;

για να ρίξει την τιμή, να πάρει πρέφα ο κόσμος και οτι μιλάμε για wii 2 και γιατί wii-mote>>>>tablet

Δημοσ.

Ναι το θεμα ειναι οτι το wii-mote λειτουγει αψογα και κανονικοτατα με το WiiU. Γιατι λοιπον να -μειωσεις- τις επιλογες αυτες για χαρη του Wii-mote? 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το θεμα ειναι οτι το wii-mote λειτουγει αψογα και κανονικοτατα με το WiiU. Γιατι λοιπον να -μειωσεις- τις επιλογες αυτες για χαρη του Wii-mote? 

για να κόψεις την αφύσικη τιμή που έχει τώρα στη μέση... και να κάνεις όλα τα παιχνίδια συμβατά με το wiimote και να μην πρίζεις του developers να σχεδιάζουν εξτρα πράγματα για την Stupid low tablet όπως κάνουν στην ms με το kinect2 τώρα...

Δημοσ.

Ναι με τη διαφορα οτι οπως ειπαμε η nintendo θελει να φτιαξει παιχνιδια βαση των δικων της θελω και των δικων της ιδεων. Αναθεμα αμα ειναι να βαλουμε φρενο στον πνευματικο οιστρο του αλλου και ποσο μαλλον της nintendo. Προτιμω 1000 φορες να τη δω να τρωει σκατα πανω στην προσπαθεια της να προσφερει αυτο που θελει παρα να τη δω να γινεται αλλο ενα τσιρακι που απλα προσπαθει να βγαλει κατι σωνει και καλα για να αρεσει σε πολλους χωρις να την ενδιαφερει τιποτε αλλο (call of duty παραδειγμα). 

Οσο κραταει τις σταθερες της υπερ του gaming δεν τη θελω να δω να αλλαζει. Τοσο απλα. Ας φαει οσο σκατο θελει αρκει να ξερω οτι με το που βγει το νεο Mario, Zelda, Metroid, whatever θα ειναι αξιο αγορας day 1 κιολας και ας μην μπορω να το αγορασω αμεσως. 

Δημοσ.

Οπως ειδαμε και απο την E3 με την MS οταν πας να πλασαρεις αυτα που θες εσυ σαν εταιρια και οχι αυτα που θελουν οι καταναλωτες/πελατες,τρως τα μουτρα σου.

Τα ιδια κανει και η Nintendo με το Wii U και μετα διαβαζουμε σε διαφορα αρθρα''Προβληματισμος στην Nintendo για τις πωλησεις του Wii U''.... Πηγε να το παιξει μονοπωλιο η Nintendo με το Wii U ,αλλα ξεχασε οτι πλεον η οικονομια δεν ειναι η ιδια οπως παλια,οι απαιτησεις εχουν ανεβει, ο κοσμος δεν μπορει να δινει πεταμενα λεφτα απο δω και απο κει αγοραζοντας 2-3-4 κονσολες και πολλα παιχνιδια.

Ikaruga24 μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο, η εταιρια οφειλει να βγαζει πραγματα αναλογα με αυτα που ζητανε οι πελατες/αγοραστες της. Και με το Call Of Duty που ανεφερες αυτο κανει η εταιρια γιαυτο και καθε χρονο πουλαει οσο πουλαει,βγαζει αυτο που θελουν οι αγοραστες/πελατες της,δηλαδη μια απο τα ιδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...