Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η nintendo ηταν παντα δυστροπη και οταν ηταν στην κορυφη (εποχη snes,gameboy) εκανε οτι ηθελε( βλεπε mortal kombat διχως αιματα...). Μετα ηρθε το ps και καταφεραν οι gamers να αγορασουν κανα παιχνιδι σε λογικη τιμη. Η τιμολογιακη της πολιτικη ειναι για κλαμματα ακομα και σημερα. Ειναι δυνατον να βγαζει bundle το zelda διχως δισκακι σε κονσολα των 32 gb;

Δημοσ.

Για την τιμολογιακη της πολιτικη νομιζω το λεμε ολοι οτι ειναι για μπουνιες. Ξυλο μεχρι τελικης πτωσης. Θεωρω οτι οι τιμες ειναι ισως το μεγαλυτερο προβλημα της εταιριας αυτη τη στιγμη. Πρωτα αυτο και μετα οτιδηποτε αλλο. 

Η nintendo ηταν παντα δυστροπη...

Και ακριβως γι αυτο την εχουν ολοι κλασμενη. Δε πα να ΄χει και τα μηχανηματα της NASA, αχρηστα θα πανε. Αυτο δεν καταλαβαινουν οι περισσοτεροι, οτι η n nintendo απλα παιζει και θα παιζει το δικο της παιχνιδι μεχρι να ψοφησει. Το οτι παιζει το δικο της παιχνιδι εχει πολλα θετικα και πολλα αρνητικα για ολους. Ο καθενας απλα διαλεγει και παιρνει. 

• Like 1
Δημοσ.

Η Nintendo δεν αλλαζει γιατι δεν την τιμωρουν οι πελατες της.Ακολουθει πολιτικη Marketing,που πουλαει αυτο που θελει αυτη και οχι αυτο που θελουν οι πελατες της. Αυτο ναι μεν της βγηκε ως τωρα με το Wii αλλα ως εκει ηταν. Δεν λεω σιγουρα οι πελατες της θελουν τα  καλα exclusive της(οπως εχει και ο ανταγωνισμος) αλλα αν δεν βγαζει και τα αλλα multiplat. τοτε εχει προβλημα.Ποιος θα κατσει να ασχοληθει με το Zelda τωρα που βγαινει το νεο BF4 και COD(και μιας και οι πιο πολλοι το εχουν παιξει το zelda ή στο GC ή στο Wii),ή μιας και υπαρχει το GTA V στην αγορα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Nintendo δεν αλλαζει γιατι δεν την τιμωρουν οι πελατες της.Ακολουθει πολιτικη Marketing,που πουλαει αυτο που θελει αυτη και οχι αυτο που θελουν οι πελατες της. Αυτο ναι μεν της βγηκε ως τωρα με το Wii αλλα ως εκει ηταν. Δεν λεω σιγουρα οι πελατες της θελουν τα  καλα exclusive της(οπως εχει και ο ανταγωνισμος) αλλα αν δεν βγαζει και τα αλλα multiplat. τοτε εχει προβλημα.Ποιος θα κατσει να ασχοληθει με το Zelda τωρα που βγαινει το νεο BF4 και COD(και μιας και οι πιο πολλοι το εχουν παιξει το zelda ή στο GC ή στο Wii),ή μιας και υπαρχει το GTA V στην αγορα?

Ωπα, εδω εισαι τερμα λαθος απο καθε αποψη και θα σου αξηγησω γιατι. Ας υποθεσουμε οτι εχεις ενα μαγαζι πιτσαρια. Ερχομαι εγω και σου λεω "θελω μπακαλιαρο", εσυ θα ψαξεις να μου σερβιρεις μπακαλιαρο? Τραβα αλλου ρε φιλε, εγω πιτσα πουλαω. Και ΑΝ σε περιπτωση μου την κανεις τη χαρη και μου φερεις μπακαλιαρο εγω θα ερθω αυριο και θα σου ζητησω μπαμιες. Θα μου κανεις τη χαρη ή οχι? 

Οσο για το ποιος θα ασχοληθει με Zelda και καλα τωρα που βγαινει BF4 και CoD ας μου αφησεις να υποθετω οτι σχεδον κανεις που ασχολειται με αυτα τα shooters δεν εχει ουτε το γουστο αλλα ουτε και την υπομονη να κατσει να ασχοληθει με ενα παιχνιδι σαν το Zelda. Το βλεπω απο εμενα που παιζω Zelda οτι παιχνιδια οπως GTA, BF, CoD ουτε καν που με συγκινουν και σαφεστατα δεν ειμαι μονος μου σε κατι τετοιο. Υπαρχει συγκεκριμενο pattern γουστου το οποιο βρισκεται σε καθε gamer με ορισμενες φυσικα εξαιρεσεις να υπαρχουν (παραδειγμα sandbox παιχνιδια δεν αγγιζω αλλα το Red Dead Redemption το καταγουσταρα για οσο ασχοληθηκα).  

Επεξ/σία από ikaruga24
  • Like 2
Δημοσ.

Σωστα τα λες αλλα ξεχνας οτι στις παλιοτερες γενειες το ¨μαγαζι" προσφερε απο ολα τα ειδη....στις καινουριες οταν ανοιξανε καινουρια μαγαζια και προσφερανε τα ιδια φαγητα σε καλυτερη ποιοητητα περιοριστηκε σε 3-4 πιατα που φτιαχνει μονο αυτη.

Δημοσ.

όπα αναλογίες με φαγητό επιστρέφω στην συζήτηση :)

καλύτερα πίτσα και να την μοιράζεσαι (multi) παρά φασολάδα και να την τρως μόνος σου :P

Δημοσ.

Σωστα τα λες αλλα ξεχνας οτι στις παλιοτερες γενειες το ¨μαγαζι" προσφερε απο ολα τα ειδη....στις καινουριες οταν ανοιξανε καινουρια μαγαζια και προσφερανε τα ιδια φαγητα σε καλυτερη ποιοητητα περιοριστηκε σε 3-4 πιατα που φτιαχνει μονο αυτη.

Και αυτο ειναι κακο για ποιο λογο ακριβως? 

Δημοσ.

Χωρις Multiplayer η εκδοση του Wii U...Μαλιστα

Βασικα αυτο δεν με ενοχλει ιδιαιτερα μιας και δεν υπηρχε καμια περιπτωση να ασχοληθω με multiplayer στο batman.Οχι επειδη το online της nintendo ειναι τραγικο,που οπως λενε ολοι ειναι σε συγκριση με τους αλλους δυο,αλλα επειδη δεν βλεπω το λογο ενα τετοιο game να εχει multiplayer.Πραγματικα πλεον εχω βαρεθει ολα σχεδον τα games να βγαινουν με multiplayer!!!

Παντως θα συμφωνησω με τον ikaruga24 πολυς κοσμος πλεον,αναμεσα τους και εγω,παιρνει κονσολες της nintendo για να παιξει τα 10-20 παιχνιδια που ειναι αποκλειστικοτητες της ιδιας της nintendo και οχι για να παιξει CoD,

BF4,GTA κτλπ

Και προσωπικα αν θελω να τα παιξω αυτα (δεν θελω αμα εξαιρεσουμε ισως το gta) εχω  το Pc.

Δημοσ.

Eγω τωρα που δε θα παιξω multiplayer Batman νιωθω οτι θα πεθανω.Ενα τετοιο παιχνιδι ειναι οτι πρεπει για multiplayer.Φανταζομαι οτι θα πεσουν οι servers απο τον κοσμο που θα μαζευτει στις αλλες δυο κονσολες για να παιξουν online.

• Like 4
Δημοσ.

Να ταν και καινουργιο το Zelda να συμφωνουσα αλλα οπως ανεφερα μιλαμε για το ιδιο game που το εχουν παιξει οι περισσοτεροι απο τα προηγουμενα συστηματα.οπως το ανεφερα.

Ωπα, εδω εισαι τερμα λαθος απο καθε αποψη και θα σου αξηγησω γιατι. Ας υποθεσουμε οτι εχεις ενα μαγαζι πιτσαρια. Ερχομαι εγω και σου λεω "θελω μπακαλιαρο", εσυ θα ψαξεις να μου σερβιρεις μπακαλιαρο? Τραβα αλλου ρε φιλε, εγω πιτσα πουλαω. Και ΑΝ σε περιπτωση μου την κανεις τη χαρη και μου φερεις μπακαλιαρο εγω θα ερθω αυριο και θα σου ζητησω μπαμιες. Θα μου κανεις τη χαρη ή οχι? 

Οσο για το ποιος θα ασχοληθει με Zelda και καλα τωρα που βγαινει BF4 και CoD ας μου αφησεις να υποθετω οτι σχεδον κανεις που ασχολειται με αυτα τα shooters δεν εχει ουτε το γουστο αλλα ουτε και την υπομονη να κατσει να ασχοληθει με ενα παιχνιδι σαν το Zelda. Το βλεπω απο εμενα που παιζω Zelda οτι παιχνιδια οπως GTA, BF, CoD ουτε καν που με συγκινουν και σαφεστατα δεν ειμαι μονος μου σε κατι τετοιο. Υπαρχει συγκεκριμενο pattern γουστου το οποιο βρισκεται σε καθε gamer με ορισμενες φυσικα εξαιρεσεις να υπαρχουν (παραδειγμα sandbox παιχνιδια δεν αγγιζω αλλα το Red Dead Redemption το καταγουσταρα για οσο ασχοληθηκα).  

Δεν ειναι το Multiplayer του συγκεκριμενου παιχνιδιου που εδωσα εμφαση , οσο o λογος που το βγαζουν απο το Wii U.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...