ikaruga24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 ναι και εξήγησα γιατί το wii u μέχρι να βγουν αυτά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ,σε αντίθεση με τις άλλες κονσόλες που έχουν και μουλτι εκτός απο exclusives. πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις? πόσο? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ? 'εξυπνη κίνηση το 2ds? είμαι ο μεγαλύτερος φαν του 3ds και αυτό είναι έκτρωμα, είπαμε νιντέντο φανμποις αλλα ξυπνήστε και λίγο ,ότι κάνει η νιντέντο σας φαίνεται θεικό , μια πατάτα και μισή είναι το 2ds, και δεν έχει λόγο ύπαρξης, μην το συζητάμε και σε αυτό το thread και πεταχτεί πάλι ο άλλος και γράψει το ιστορικό "το παιδί σου θα ξέρει οτι έχει 3d η κονσόλα και θα θελήσει να το ενεργοποιήσεις " αν το βγάλεις με parental controls... έχει κάνει τπτ λάθος η μαμα νιντέντο? ή όλα σωστά τα βλέπετε? Μα εσυ ειπες οτι μετα την κυκλοφορια των ΤΟΠ παιχνιδιων το μηχανημα θα αξιζει 200 ευρω. Εκανα λαθος? Απο την αλλη το PS4/Xbone με τα παιχνιδια της γραμμης που προκειται να σου σερβιρει αξιζει με ανεση τα 400+ ευρω...αφου κατι θα εχεις να παιξεις μεχρι να κυκλοφορησουν...δεν ξερω για εσενα αλλα εμενα αλλα εμενα η παραπανω λογικη μου θυμιζει λογικη 2 ταχυτητων. Νεκρα και οπισθεν. Αν εισαι εξυπνος τοτε δεν θα αγορασεις ΟΥΤΕ τη μια αλλα ΟΥΤΕ και την αλλη και απλα θα περιμενεις μεχρι να κυκλοφορησουν τα καλα παιχνιδια μεχρι να τα σκασεις. Δεν αγοραζουμε μονο και μονο για να λεμε "ΠΩΩΩΩ πηρα PS4 μεγαλεεεε". Ε μπραβο ρε μεγαλε, πληρωσες κοντα μισο χιλιαρικο για να εχεις το προνομιο να λες οτι παιζεις παιχνιδια της γραμμης μεχρι να βγουν τα μεγαλα ονοματα. Μπραβο, και γαμω τις λογικες. Οσο για το 2DS θες να παμε στο αντιστοιχο θεμα και να συζητησουμε ποσο πανεξυπνη ειναι η κινηση της Nintendo? Σαρεσει δε σαρεσει (ουτε εμενα μαρεσει, το θεωρω εκτρωμα απο τα λιγα) αλλα σοβαρα τωρα θες να συζητησουμε σε ποσα επιπεδα εχεις λαθος? Εχεις διαβασει κανενα thread ή ειδες κανενα βιντεακι περι συζητησης αυτου? Εσυ το ειδες, ειπες οτι ειναι μια κακασχημη γκουμουτσα και το θεωρησες μαλακια και εκει σταματησες. Εγω δε σταματησα εκει, το ειδα το θεωρησα μια κακασχημη γκουμουτσα ΑΛΛΑ το σκεφτηκα και απο την πλευρα της λογικης. Η κινηση ειναι πανεξυπνη και μπορω να σου παραθεσω ΑΠΕΙΡΑ επιχειρηματα αν θες με αποδειξεις κιολας. Στο αναλογο thread αν εχεις ορεξη βεβαιως βεβαιως. 1
skanjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μα εσυ ειπες οτι μετα την κυκλοφορια των ΤΟΠ παιχνιδιων το μηχανημα θα αξιζει 200 ευρω. Εκανα λαθος? Απο την αλλη το PS4/Xbone με τα παιχνιδια της γραμμης που προκειται να σου σερβιρει αξιζει με ανεση τα 400+ ευρω...αφου κατι θα εχεις να παιξεις μεχρι να κυκλοφορησουν...δεν ξερω για εσενα αλλα εμενα αλλα εμενα η παραπανω λογικη μου θυμιζει λογικη 2 ταχυτητων. Νεκρα και οπισθεν. Αν εισαι εξυπνος τοτε δεν θα αγορασεις ΟΥΤΕ τη μια αλλα ΟΥΤΕ και την αλλη και απλα θα περιμενεις μεχρι να κυκλοφορησουν τα καλα παιχνιδια μεχρι να τα σκασεις. Δεν αγοραζουμε μονο και μονο για να λεμε "ΠΩΩΩΩ πηρα PS4 μεγαλεεεε". Ε μπραβο ρε μεγαλε, πληρωσες κοντα μισο χιλιαρικο για να εχεις το προνομιο να λες οτι παιζεις παιχνιδια της γραμμης μεχρι να βγουν τα μεγαλα ονοματα. Μπραβο, και γαμω τις λογικες. Οσο για το 2DS θες να παμε στο αντιστοιχο θεμα και να συζητησουμε ποσο πανεξυπνη ειναι η κινηση της Nintendo? Σαρεσει δε σαρεσει (ουτε εμενα μαρεσει, το θεωρω εκτρωμα απο τα λιγα) αλλα σοβαρα τωρα θες να συζητησουμε σε ποσα επιπεδα εχεις λαθος? Εχεις διαβασει κανενα thread ή ειδες κανενα βιντεακι περι συζητησης αυτου? Εσυ το ειδες, ειπες οτι ειναι μια κακασχημη γκουμουτσα και το θεωρησες μαλακια και εκει σταματησες. Εγω δε σταματησα εκει, το ειδα το θεωρησα μια κακασχημη γκουμουτσα ΑΛΛΑ το σκεφτηκα και απο την πλευρα της λογικης. Η κινηση ειναι πανεξυπνη και μπορω να σου παραθεσω ΑΠΕΙΡΑ επιχειρηματα αν θες με αποδειξεις κιολας. Στο αναλογο thread αν εχεις ορεξη βεβαιως βεβαιως. ναι για το wii u μιλάω, γιατί θα αξίζει όταν θα βγουν τα παιχνίδια τα καλά? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!! το ps4 θα έχει με το που βγει 2-3 AAA και μέσα στην πρώτη χρονιά θα έχει 6-7 ΑΑΑ games... το wii u στην καλύτερη να έχει 1-2 AAA όλη τη χρονιά. όσο και αν λες οτι δεν καταλαβαίνεις γιατί τα 400 του ps4 δικαιολογούνται ενώ του wii u όχι μέχρι να βγουν όντως τα παιχνίδι πιστέυω οτι το καταλαβαίνεις και απλα υπερασπίζεσαι μαμά νιντεντο. όσο για το 2ds θα πατώσει άσχημα, αλλα όταν πατώσει στις πωλήσεις θα βγείτε οι συγκεκριμένοι νιντεντο-μαμα-τακανειολασωστα και θα πείτε οτι οι πωλήσεις είναι ικανοποιητικές ακόμα και αν φτάσουν το 1-20 με τα χίλια ζόρια απο αυτό που πουλάει το 3ds,είστε τα άτομα που μας λέγατε οτι και το wii mini ήταν καλή ιδέα και ας πάτωσε παταγωδώς και είστε τα άτομα που αν έβγαινε τώρα το virtua boy θα μιλούσατε για την ανακάλυψη του αιώνα. σαν τον Miyamoto που βγήκε και είπε οτι οι gamers δεν κατάλαβαν το wii music.... για τούρτες είναι.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 όσο για το 2ds θα πατώσει άσχημα, αλλα όταν πατώσει στις πωλήσεις θα βγείτε οι συγκεκριμένοι νιντεντο-μαμα-τακανειολασωστα και θα πείτε οτι οι πωλήσεις είναι ικανοποιητικές ακόμα και αν φτάσουν το 1-20 με τα χίλια ζόρια απο αυτό που πουλάει το 3ds,είστε τα άτομα που μας λέγατε οτι και το wii mini ήταν καλή ιδέα και ας πάτωσε παταγωδώς και είστε τα άτομα που αν έβγαινε τώρα το virtua boy θα μιλούσατε για την ανακάλυψη του αιώνα. σαν τον Miyamoto που βγήκε και είπε οτι οι gamers δεν κατάλαβαν το wii music.... για τούρτες είναι. Αν και συμφωνώ ότι το 2DS είναι για τον πέοντα, συνήθως γίνεται και το ανάποδο από αυτό που λες. Όταν ένα μηχανάκι της Nintendo πουλάει, βγαίνουν οι γνωστοί και λένε ότι «οι Ιάπωνες αγοράζουν 3-4 κονσόλες ο καθένας» ή ότι «απευθύνεται σε casuals» ή ότι «οι φανατικοί θα στηρίξουν τη μαμά εταιρεία, τι άλλο».
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εισαι εξυπνος τοτε δεν θα αγορασεις ΟΥΤΕ τη μια αλλα ΟΥΤΕ και την αλλη και απλα θα περιμενεις μεχρι να κυκλοφορησουν τα καλα παιχνιδια μεχρι να τα σκασεις. Δεν αγοραζουμε μονο και μονο για να λεμε "ΠΩΩΩΩ πηρα PS4 μεγαλεεεε". Ας αφησουμε στην ακρη τα exclusives του που δεν ξερουμε την ποιοτητα τους απο τωρα. Aυτος που θελει να παιξει το next gen fifa και το ng NBA 2k γιατι να μην την αγορασει? Ενα απλο παραδειγμα δηλαδη.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε συ PDS το εχω πει 10 φορες. Αυτος που ΘΕΛΕΙ να παιξει κατι με γεια του και με χαρα του να αγορασει οτι γουσταρει. Αλλου επικεντρωνεται ο Skanjos και εκει πανω θελω να τον αντικρουσω γιατι το σκεφτεται τοσο διπολικα που δεν βγαζει νοημα ο τροπος σκεψης του. Κονσολα με τα ΤΟΠ παιχνιδια ετοιμα προς αγορα -> Αξιζει ισα και με 200 ευρω (κατα τα λεγομενα του Skanjos). Κονσολα με παιχνιδια της γραμμης -> ΑΝΕΤΑ αξιζει 400+ μεχρι να ερθουν τα καλα παιχνιδια. Βλεπεις κατι που δεν κολλαει στην εξισωση? Ο ανθρωπος ειναι ΕΤΟΙΜΟΣ να σκασει 400+ ευρω για να παιζει παιχνιδια της γραμμης στη μια περιπτωση και στην αλλη ΙΣΩΣ και να αξιζει 200 ευρω για να παιξει (ιστορικα κιολας) μερικα απο τα καλυτερα παιχνιδια ever. Ρε, θα σπασω το κεφαλι μου ρε. Does not compute, πως το λενε δηλαδη. Οσο αφορα το 2DS εισαι λαθος, σκετο. Συζηταμε στο αντιστοιχο thread αν θελεις.
mtzs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Κονσολα με τα ΤΟΠ παιχνιδια ετοιμα προς αγορα -> Αξιζει ισα και με 200 ευρω (κατα τα λεγομενα του Skanjos). Κονσολα με παιχνιδια της γραμμης -> ΑΝΕΤΑ αξιζει 400+ μεχρι να ερθουν τα καλα παιχνιδια. Τα τοπ παιχνιδια ποια ειναι; καθαρα υποκειμενικο. Για σενα ειναι τα μαριο, μετροιντ, πιμκιν κτλπ; η μηπως το bayoneta που θα ερθει Τα παιχνιδια της γραμμης ποια ειναι; Τα ποδοσφαιρακια που εχουν φανατικο κοινο; η μηπως δεν εχουν creativity; Το MGS5 που θα βγει μουλτιπλατφορμ ειναι γραμμης; Το GTA V το ιδιο; Το forza ειναι της σειρας και αυτο; η μηπως καποιος περναει περναει πιο ωραια παιζοντας καρτ στριβοντας την ταμπλετα απο οτι με το Φορτζα; Δεν ειναι τοπ το forza και ειναι το καρτ !!!! H μηπως εγω δεν μπορω να καταλαβω το creativity που προσφερει το double new super mario 3d U; Ενταξει δε λεμε ωραια και τα ζελντα αλλα περαν αυτων τι; Νοειται κονσολα χωρις ποδοσφαιρακι; Οποτε αν το παμε με τη λογικη σου (σεβαστη καθ ολα) πρεπει στους καιρους μας να δωσουμε 250 ευρω για δευτερουσα κονσολα ωστε να μπορουμε να παιξουμε 10 τιτλους εαν και οποτε βγουνε αυτοι. Και οι 5-6 απο αυτους αναμασημενοι. Και μηπως αυτο ειναι πιο λογικο απο το να δωσει καποιος 150 ευρω παραπανω για να παρει πραγματικη next gen κονσολα που θα του κρατησει 5-6 χρονια να παιζει συνεχως και οχι ανα διαλειμματα; Τουλαχιστο ετσι οπως ειναι τωρα η κατασταση το U δε μπορει να σταθει ουτε στα 200. Και αυτο το λεω μετα λυπης μου. H Σονυ και η ΜΣ ηταν μακακες που κουβαλαγαν ενα σωρο 3rd parties απο πισω στις παρουσιασεις; Τη κονσολα κακα τα ψεματα δεν την κρατανε οι εταιριες αλλα οι 3rd parties. Τα exclusives και τα παρελκομενα απλα κανουν τη διαφορα στο τι θα επιλεξουμε μεταξυ δυο η τριων σε περιπτωση που για αρχη της γεννιας σκοπευουμε να παμε με μια κονσολα και δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα για επιλογη 2 μαζι. Και το ΠΣ4 δεν εχει 400+ αλλα 400 με headset μεσα. Και ορισμενοι το παρειγγηλαν με 345 (ασχετο θα μου πεις απο launch τιμη) σχεδον οσο κοστιζαν τα 8 GB στο launch Ενταξει 200 ειναι λιγα για κονσολα καινουρια αλλα 250 ενα αναβαθμισμενο μοντελο με δισκο μεσα 320 τουλαχιστο και οχι μπαρμπουτσαλα flash θα ηταν τιμια τιμη με παιχνιδι μαζι 1
skanjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Κονσολα με τα ΤΟΠ παιχνιδια ετοιμα προς αγορα -> Αξιζει ισα και με 200 ευρω (κατα τα λεγομενα του Skanjos). Κονσολα με παιχνιδια της γραμμης -> ΑΝΕΤΑ αξιζει 400+ μεχρι να ερθουν τα καλα παιχνιδια. άντε πάλι.... κονσόλα με 2-3 τοπ παιχνίδια σε όλο της το life cycle ,όταν βγουν αξίζει 200ευρό γιατί δεν θα παίξεις ΤΠΤ αλλο εκεί ποτέ. κονσόλα με παιχνίδια "γραμμής" multi-exclusives ->άνετα αξίζει 400ε γιατί απο day 1 θα παίζεις εκεί και fifa και Nba2k next gen και ότι multiplatform βγει και ότι καλό exclusive βγει κτλπ. συγκρίνεις μια κονσόλα που θα είναι το main gaming center με μία που θα παίξεις 2-3 παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν, γιατί να την πάρεις νωρίτερα? όταν βγουν στα 200ε θα αξίζει η αγορά για αυτούς τους 2-3 τίτλους. και παιδάκι δημοτικού το καταλαβαίνει...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Γραμμης παιχνιδι ειναι πχ το NBA2k?Ο καλυτερος πιθανοτατα αθλητικος τιτλος? Μιλαμε για ΑΑΑ game. Τεσπα.
NickTG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Νοειται κονσολα χωρις ποδοσφαιρακι; Ανάλογα τα γούστα. Σε όλες τις κονσόλες που έχω στην υπογραφή έχω αγοράσει μόνο για το 360 ένα PES επειδή το βρήκα στα 2Ε. συγκρίνεις μια κονσόλα που θα είναι το main gaming center με μία που θα παίξεις 2-3 παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν, Και πολλά λες. 1-2 παιχνίδια θα είναι.
mtzs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ανάλογα τα γούστα. Σε όλες τις κονσόλες που έχω στην υπογραφή έχω αγοράσει μόνο για το 360 ένα PES επειδή το βρήκα στα 2Ε. Δεν αντιλεγω. Αλλα δε μιλαμε απλα για την πλειοψηφια αλλα για το 90% των gamers ανεξαρτητα αν ειναι hardcore η casual. Εκ των οποιων 20% τουλαχιστο εξ αυτων εχουν τη κονσολα προτιστως για ποδοσφαιρακι και μετα οτι αλλο κατσει.
Fulgore1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Στην Ελλαδα ειδικα ισχυει αυτο 100%.Το μονο που ακους απο τους φοιτητες πχ ειναι''παμε για ενα Pro ή Fifa'' 1
GeorgeVls Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 NickTG ένα δύο θα παίξεις εσύ. Εγώ προσωπικά πολλά παραπάνω. Monster Hunter Ultimate, Pikmin 3, The Wonderful 101, New Super Mario Bros U + Luigi U, Wind Waker HD, Lego City Undercover etc. Αυτά είναι παιχνίδια που κυκλοφορούν αυτή τη χρονική στιγμή εκτός απ το ww που έρχεται σε λίγες μέρες αν δεν κάνω λάθος Ελλάδα. Δεν μιλάω για το μέλλον όπου θα είναι περισσότερα. Προσωπικά ο λόγος που δεν παίρνω καινούρια κονσόλα είναι γιατί ακόμα έχω να παίξω πολλά παιχνίδια στο 360. Όσον αφορά του υπόλοιπους λύστε μου μια απορία γιατί μιλάτε για next gen και ps4; Για παιχνίδια που θα βγάλει να φανταστώ βασιζόμενοι στο δυνατό του hardware; Το καλύτερο game της e3 σύμφωνα με τους περισσότερους ήταν το Τitanfall (PC, ONE, 360, δεν θα βγει τουλάχιστον αρχικά στο ps4) και το πιο εντυπωσιακό στον οπτικό τομέα είναι το Ryse και είναι πάλι παιχνίδι του One. Για να μην βιαστώ και πω και για το καλύτερο racing που είναι το Forza. Επομένως καλό είναι όταν μιλάμε για next gen να μιλάμε για δείγματα που έχουμε δει μέχρι στιγμής και όχι γι αυτά που ΘΑ βγουν. Και μέχρι στιγμής τα εντυπωσιακότερα και αντιπροσωπευτικότερα τα έδωσε το One επομένως όταν κάνετε συγκρίσεις να τα συγκρίνετε με αυτό και όχι με το hardware του ps4. Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέει κανείς όταν το ps4 δεν θα βγάλει εξίσου εντυπωσιακούς τίτλους μπορεί και καλύτερους αλλά μέχρι τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις.
NickTG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 NickTG ένα δύο θα παίξεις εσύ. Νόμιζα πως έκανε μπαμ πως είναι ειρωνικό το μήνυμα μου.
GeorgeVls Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Νόμιζα πως έκανε μπαμ πως είναι ειρωνικό το μήνυμα μου. Νομίζω πως έκανε μπαμ πως είναι και το δικό μου ειρωνικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα