Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το ΘΑ δεν ειδε κανεις προκοπη οταν κ οποτε βγουν κ ποσο μακρια απο το λανσαρισμα του ps4 τα ξαναλεμε

Ειδαμε ομως και το λανσαρισμα του Wii U που εχει πατωσει αυτη την στιγμη,και δεν υπαρχουν καν Multiplat. αλλα ειπαμε ειναι της μοδας να κραζουμε sony και MS(τουλαχιστον MS δικαιολογημενα),αλλα Nintendo καθολου....

• Like 1
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε κοστιζει το ΠΣ4 400 με 500GB σκληρο και με headset μεσα και κοστιζει το U 380 σε premium edition παρακαλω launch με 32GB χωρις headset;

Α ξεχασα δινει και το νιντεντολαντ για το οποιο φιλικα προσκειμενος προς τη Ν blogger του χωρου εχει πει οτι ειναι προσβολη για τη Ν το οτι δινει μαζι αυτο το δισκο και οτι και στο appstore να ηταν αυτα που εχει μεσα δωρεαν θα τα εφτυνε ο κοσμος. Εχει και ταμπλετα μεσα που κανει 5 λεπτα να φορτωσει το μενου. Αυτο ειναι που λεμε φτιαχνεις και καφε :) πας τον φτιαχνεις γυρνας και ακομη φορτωνει !!!

• Like 1
Δημοσ.

Μα εδω δεν εξεταζουμε το λανσαρισμα της nintendo κ την τιμη,που εκ των πραγματων ηταν απαραδεκτα αλλα τον υπερμετρο ενθουσιασμο μερικων για τα launch games του ps4

Οσο για το κραξιμο προς nintendoland:

Για οσους ξερουν,εχουν ασχοληθει με nintendo θα ξερουν οτι γενικα κυριαρχει η φιλοσοφια του παρτυ.

Δλδ

Εγω ποτε δεν εχω παρει παραπανω απο 2 χειριστηρια σε ps3 ή xbox360. Αντιθετα παντα στις κονσολες της ninty εφτανα κ τα 4-5 χειριστηρια γιατι πραγματικα στο σπιτι επικρατουσε χαος με τον πολυ κοσμο σε mario kart,party κτλ χαχα

Οποτε φιλε μου προφανως δεν εχεις παιξει με παρεα των παραπανω τιτλο

Οσο για την ταμπλετα ο χρονος πλεον μετα την αναβαθμιση ειναι οκ κ την απλοτητα του αραγματος στο κρεβατι εγω δεν την αλλαζω με τιποτα ( + 120€ τουλαχιστον για το αντιστοιχο σκηνικο αν θες να το εχεις στο ps4 μεσω vita)

Δημοσ.

Συγκρινεται το launch του ΠΣ4 η του ΧΒΟΧ1 ακομη με αυτο του WiiU?

http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2013/08/21/ps4-launch-line-up-announced-33-games-out-before-the-end-of-2013/

με 5 exclusive τιτλους και τα μεγαλα 3rd party franchises ανα χειρας;

Τουλαχιστο θα εχει καποιος επιλογες να παιζει

• Like 2
Δημοσ.

Μπορει να μην εχεις παιχνιδια να παιξεις αλλα απο HD remakes εχουμε αφθονα...ε του κερατα μεχρι το 2016 θα εχει βγει και κανενα Metroid και τοτε η κονσολα θα γιορτασει τα τριτα γενεθλια της εντυπωσιακα.

• Like 1
Δημοσ.

Με καθε ποστ που κανεις πρεπει να δινει το φορουμ και μια γαργαλιερα για να γελαμε.Το χιουμορ σου ειναι μοναδικο.Πως δε σε εχουμε δει σε κανα talent show?Ο επομενος Ψινακης εισαι συ.

Δημοσ.

http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2013/08/21/ps4-launch-line-up-announced-33-games-out-before-the-end-of-2013/

Εχω την εντυπωση οτι δεν ενθουσιασαν, ουτε το ps4, ουτε (κυριως!) το Xbox1...Οι προσδοκιες ηταν κατα πολυ υψηλοτερες......

Στο θεμα παιχνιδια παντως κ εγω περιμενα περισσοτερα απο την Nintendo... 

Ασχετο αλλα δεν ειχαν ανεβει οι πωλησεις του Wii U αμεσως μετα τα launch events απο Sony και Microsoft ?  Αυτο δειχνει πολλα...  :devil:

Δημοσ.

Μα εδω δεν εξεταζουμε το λανσαρισμα της nintendo κ την τιμη,που εκ των πραγματων ηταν απαραδεκτα αλλα τον υπερμετρο ενθουσιασμο μερικων για τα launch games του ps4

Οσο για το κραξιμο προς nintendoland:

Για οσους ξερουν,εχουν ασχοληθει με nintendo θα ξερουν οτι γενικα κυριαρχει η φιλοσοφια του παρτυ.

Δλδ

Εγω ποτε δεν εχω παρει παραπανω απο 2 χειριστηρια σε ps3 ή xbox360. Αντιθετα παντα στις κονσολες της ninty εφτανα κ τα 4-5 χειριστηρια γιατι πραγματικα στο σπιτι επικρατουσε χαος με τον πολυ κοσμο σε mario kart,party κτλ χαχα

Οποτε φιλε μου προφανως δεν εχεις παιξει με παρεα των παραπανω τιτλο

Οσο για την ταμπλετα ο χρονος πλεον μετα την αναβαθμιση ειναι οκ κ την απλοτητα του αραγματος στο κρεβατι εγω δεν την αλλαζω με τιποτα ( + 120€ τουλαχιστον για το αντιστοιχο σκηνικο αν θες να το εχεις στο ps4 μεσω vita)

Κοιτα οπως ανεφερα και εγω εγω το Wii U δεν το συγκρινω μονο στα exclusives με το ps4 ,αλλα σαν ολοκληρη κονσολα γιατι αυτο ειναι gaming κονσολα και σε αυτο μεσα βαζεις και τα multiplat. ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι. Τωρα αν εσενα δεν σε ενδιαφερουν σε γενικες γραμμες οι gaming κονσολες και τα Multiplat.παιχνιδια και την κονσολα γενικα την θελεις μονο για τα exclusives παιχνιδια τοτε ναι το Wii U ειναι μια χαρα για σενα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι επειδη εσενα σε καλυπτει σε αυτα που θες το Wii U,το κανει και αυτοματως καλυτερο για να το συγκρινεις με το Ps4. Εσυ το προτιμας γιατι δεν σε ενδιαφερουν τα αλλα παιχνιδια, αλλα αντικειμενικα καλυτερο δεν ειναι το Wii U(οπως δεν ηταν και το Wii γιαυτο και επεσε τοσο η τιμη του)αλλη ποικιλια παιχνιδιων το Wii U και αλλη το ps4. Και δες πχ ακομα και τωρα μεχρι και του χρονου την ποικιλια παιχνιδιων του Ps3 σε σχεση με αυτη του Wii και του Wii U μαζι(η μερα με την νυχτα). Και δεν χρειαζεται να εισαι sony fanboy για να πεις τα αυτονοητα μην τρελαθουμε κιολας.

Ακουγα και στις αρχες οταν ανακοινωθηκε οτι στο ps4 και Xbox θα πληρωνεις το online, ολοι χαρηκαν και λεγανε Wii U for the win κλπ. Αλλα τι να το κανεις οταν πολυ λιγα παιχνιδια(βλεπε Mario Kart)θα αξιζουν για Online,και οταν απο το launch του Wii U online επαιζαν κυριως το Black Ops 2 :wacko: . Ουτε καν το ZombiU δεν ειχε online,δηλαδη τι να λεμε τωρα...Ειπαμε Wii U αγοραζεις αποκλειστικα οπως ειπε και ο Ikaruga οταν πεσει η τιμη του σε επιπεδα Wii που θα εχει βγαλει τοτε και τα exclusive που αγαπαει ο κοσμος, αλλα σε καμια περιπτωση για αυτον που ασχολειται με τα games δεν προκειται να παρει την θεση του ps4 ή xboxone.

Δημοσ.

Ναι με τη διαφορα οτι ο αλλος εχει πει οτι ΜΟΝΟ και ΑΦΟΥ το μηχανημα θα εχει αποκτησει τα μεγαλυτερα και καλυτερα του ονοματα θα αξιζει ισα και με 200 ευρω. Απο την αλλη το PS4/Χbone με τα παιχνιδια της γραμμης θα αξιζει ανετα τα 400+ αφου θα εχει κατι να ασχολεισαι μεχρι να να βγουν τα μεγαλα ονοματα. Σοβαρα τωρα? Αληθεια? 

Και επισης δεν νομιζω να κρατηθηκε κανεις απο το να κραξει την nintendo. Νομιζω ολοι εχουμε τονισει τα προβληματα της αλλα καποιοι κραζουν απλα για να κραξουν. Ακομα και για πραγματα τα οποια εχει κανει πραγματικα σωστα και πανεξυπνα (βλεπε 2DS) παλι ο κοσμος κραζει. Δεν ειναι μοδα να κραζεις την MS/Sony, ειναι απλα πλεον τρεντυ να κατηγορει καποιος συνεχομενα μια εταιρια ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ προσπαθοντας να την συγκρινει με εταιριες ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Και η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι κατηγορουν εξω απο το χορο κιολας για πραγματα που ουτε ποτε ασχοληθηκαν αλλα ουτε και τους ενδιαφερει κιολας να ασχοληθουν. Παρα αυτα κραζουν. Χεσε μεσα Πολυχρονη που δε γιναμε ευζωνοι δηλαδη. 

• Like 2
Δημοσ.

New value Wii U bundles launching in Japan

The existing Japanese Premium bundle comes with a 32GB Wii U console, a GamePad, an HDMI cable, plus stands for the console and GamePad (there is no bundled game as in America and Europe). It currently retails for 31,500 yen (£199 / $319).

Set for release on October 31, the first new bundle includes all of the above contents, copies of New Super Mario Bros. U and the upcomingWii Party U, plus a Wii Remote Plus, a Wii Sensor Bar and 30 free days of the Wii Karaoke U service. It will retail for 32,800 yen (£207 / $331), less than £10 more expensive than the existing Premium bundle.

Δημοσ.

"

Set for release on October 31, the first new bundle includes all of the above contents, copies of New Super Mario Bros. U and the upcomingWii Party U, plus a Wii Remote Plus, a Wii Sensor Bar and 30 free days of the Wii Karaoke U service. It will retail for 32,800 yen (£207 / $331), less than £10 more expensive than the existing Premium bundle."

Κάτι τέτοιο περιμένω για να αγοράσω. Το wii-mote είναι must, και αν δεν το έχει μέσα ανεβάζει πολύ το κόστος.

Δημοσ.

Ναι με τη διαφορα οτι ο αλλος εχει πει οτι ΜΟΝΟ και ΑΦΟΥ το μηχανημα θα εχει αποκτησει τα μεγαλυτερα και καλυτερα του ονοματα θα αξιζει ισα και με 200 ευρω. Απο την αλλη το PS4/Χbone με τα παιχνιδια της γραμμης θα αξιζει ανετα τα 400+ αφου θα εχει κατι να ασχολεισαι μεχρι να να βγουν τα μεγαλα ονοματα. Σοβαρα τωρα? Αληθεια? 

Και επισης δεν νομιζω να κρατηθηκε κανεις απο το να κραξει την nintendo. Νομιζω ολοι εχουμε τονισει τα προβληματα της αλλα καποιοι κραζουν απλα για να κραξουν. Ακομα και για πραγματα τα οποια εχει κανει πραγματικα σωστα και πανεξυπνα (βλεπε 2DS) παλι ο κοσμος κραζει. Δεν ειναι μοδα να κραζεις την MS/Sony, ειναι απλα πλεον τρεντυ να κατηγορει καποιος συνεχομενα μια εταιρια ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ προσπαθοντας να την συγκρινει με εταιριες ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Και η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι κατηγορουν εξω απο το χορο κιολας για πραγματα που ουτε ποτε ασχοληθηκαν αλλα ουτε και τους ενδιαφερει κιολας να ασχοληθουν. Παρα αυτα κραζουν. Χεσε μεσα Πολυχρονη που δε γιναμε ευζωνοι δηλαδη. 

ναι και εξήγησα γιατί το wii u μέχρι να βγουν αυτά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ,σε αντίθεση με τις άλλες κονσόλες που έχουν και μουλτι εκτός απο exclusives. πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις? πόσο? 

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ? 'εξυπνη κίνηση το 2ds? είμαι ο μεγαλύτερος φαν του 3ds και αυτό είναι έκτρωμα, είπαμε νιντέντο φανμποις αλλα ξυπνήστε και λίγο ,ότι κάνει η νιντέντο σας φαίνεται θεικό , μια πατάτα και μισή είναι το 2ds, και δεν έχει λόγο ύπαρξης, μην το συζητάμε και σε αυτό το thread και πεταχτεί πάλι ο άλλος και γράψει το ιστορικό "το παιδί σου θα ξέρει οτι έχει 3d η κονσόλα και θα θελήσει να το ενεργοποιήσεις " αν το βγάλεις με parental controls... 

έχει κάνει τπτ λάθος η μαμα νιντέντο? ή όλα σωστά τα βλέπετε?

• Like 3
Δημοσ.

Όσον αναφορά το 2ds πράγματι ήταν μια έξυπνη κίνηση.

ΝΑΙ έχει απαίσια εμφάνιση αλλά έχει φθηνότερη τιμή και το κοινό που απευθύνεται είναι για μικρά παιδιά σύμφωνα με την nintendo πάντα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ? 'εξυπνη κίνηση το 2ds? είμαι ο μεγαλύτερος φαν του 3ds και αυτό είναι έκτρωμα, είπαμε νιντέντο φανμποις αλλα ξυπνήστε και λίγο ,ότι κάνει η νιντέντο σας φαίνεται θεικό , μια πατάτα και μισή είναι το 2ds, και δεν έχει λόγο ύπαρξης, μην το συζητάμε και σε αυτό το thread και πεταχτεί πάλι ο άλλος και γράψει το ιστορικό "το παιδί σου θα ξέρει οτι έχει 3d η κονσόλα και θα θελήσει να το ενεργοποιήσεις " αν το βγάλεις με parental controls... 

Συμφωνώ.

Το 3DS κόβει κώλους, το 2DS είναι για τα σκουπίδια. Τόσο απλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...