skanjos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ikaruga η νιντέντο μιλκάρει πάντα σε όλες τις κονσόλες της ,τώρα να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας είναι κρίμα... πάντα βγάζει κέρδος και το ξέρεις όπως το ξέρω και εγώ ,άσχετα απο τις Pr μπούρδες και τις βλακείες report. και μην ξανακάνουμε αναλύσεις για το πόσο στοιχίζει η κονσόλα και το μουφα ταμπλετ. αν είναι κατόρθωμα που τρέχει το windwaker hd σε 1080P/60fps τότε ένα τεράστιο μπράβο στο wii u που αντικειμενικά δεν έχει παιχνίδι με καλύτερα γραφικά απο το uncharted 3 ακόμα. και έρχεται και το beyond σε λίγο ,απο κονσόλα 7ετίας. γελάνε και οι πέτρες. όσο για το 4χ καθαρά και μόνο απο την ραμ το βλέπεις, δεν θα το πάω σε gpu/cpu γιατί και εκεί είχα ποστάρει συγκριτικό κάποιες σελίδες παλιότερα που έλεγε την διαφορά δύναμης. τώρα αυτό που λες να δούμε την διαφορά στα games,εγώ ήδη την βλέπω, παιχνίδι σαν το Infamous second son δεν θα τρέξει ποτέ στο wii u και μιλάμε για launch title του Ps4....μιλάω καθαρά για οπτικό τομέα(άσχετα αν σε κάποιους αρέσει το artstyle του windwaker, μιλάω για raw power)
gkalas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Fulgore ανεφερα οτι ολα αυτα που εγραψα ισχυουν μονο σε περιπτωση που καποιος εχει τα φραγκα για να παρει ολες τις κονσολες.Σε περιπτωση που καποιος δεν εχει εννοειται οτι θα βολευτει με αυτη που τον εκφραζει περισσοτερο αλλα το να κραζει τις αλλες μην εχοντας παιξει τα παιχνιδια της τοτε εννοειται οτι ο τυπος ειναι ασοβαρος απο καθε αποψη.
Fulgore1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Fulgore ανεφερα οτι ολα αυτα που εγραψα ισχυουν μονο σε περιπτωση που καποιος εχει τα φραγκα για να παρει ολες τις κονσολες.Σε περιπτωση που καποιος δεν εχει εννοειται οτι θα βολευτει με αυτη που τον εκφραζει περισσοτερο αλλα το να κραζει τις αλλες μην εχοντας παιξει τα παιχνιδια της τοτε εννοειται οτι ο τυπος ειναι ασοβαρος απο καθε αποψη. Gkalas αυτο ακριβως λεω και εγω στην Ελλαδα που η ανεργια εινα στα υψη και αρα η πλειοψηφια δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να εχει ολες τις κονσολες(το τονιζω η πλειοψηφια οχι ολοι),τοτε αναγκαστικα θα πρεπει να διαλεξει μεταξυ των τιτλων που που προσφερουν αυτα που θελει,και με βαση τα παιχνιδια που παιζουν κυριως στην Ελλαδα καταλληγουν σε Sony.Τωρα σαν λυση της Nintendo ως τωρα μπορει να υπαρξει οταν πεσει η τιμη παρα πολυ(βλεπε μεταχειρισμενο Wii στα 60ευρο πχ). Δεν αντιλεγω.Εγω προσωπικα μιλαω σαν κατοχος ps3,Pc(και xbox360 για ενα διαστημα).Wii αναγκάστικα να παιξω σε γνωστο και να δω τα exclusive γιαυτο ακριβως και περιμενω η τιμη του Wii U να πεσει σε αναλογα επιπεδα με Wii(γιατι ας μην κρυβομαστε εκει θα παει αργα ή γρηγορα απλα η Nintendo προσπαθει οσο μπορει να πουλησει τις τιμες της σε max τιμη πριν βγουν οι αλλες κονσολες).Γιαυτο ακριβως δινω τοση σημασια στην τιμη, οχι γιατι μαρεσει να κραζω τις αλλες εταιριες οπως συνηθιζουν καποιοι αλλοι απλα γιατι περιμενω να πεσει στην σωστη τιμη για να την αγορασω και εγω(οπως και αρκετοι αλλοι φανταζομαι).
ikaruga24 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλα μιας και ξεφυγαμε αρκετα απο την αρχικη κουβεντα και μιας και ειμαστε στο θεμα του Wii U,ας επιστρεψουμε στο αρχικο θεμα για να μην ειμαστε off topic.Αξιζει τελικα να αγορασει καποιος το Wii U τωρα σε σχεση με τις αλλες κονσολες που συντομα(για τις αλλες χωρες τουλαχιστον) ερχονται?? Μα γι αυτο εδωσα 10 παιχνιδια μοιρασμενα. Γιατι εχεις ηδη ξοδεψει καποια παραπανω φραγκα στην αποκτηση του hardware. Αν εισαι σοβαρος και εξυπνος gamer μπορεις ανετα να σκασεις τα λεφτα σου για hardware. Δεν ειναι καν απαραιτητο να πας για καινουργιο του κουτιου. Το αν αξιζει η αγορα σημερα του WiiU εχει να κανει αποκλειστικα με το αν θες να παιξεις κατι πανω της...ξερεις...οτι ισχυει και για οποιαδηποτε αλλη κονσολα. Αν θες να παιξεις Zelda WW τοτε ναι σαφως και αξιζει εκτος και αν θεωρουμε οτι οι κονσολες που ερχονται θα εχουν τα Θεικα uber-παιχνιδια που θα τριβουμε τα ματια μας. Ουτε το PS4 αλλα ουτε και το Xbox 1 διαθετου launch παιχνιδια που να σε κανουν να θες να παρεις την κονσολα για παρτυ τους. Ακριβως οπως το WiiU και γενικα οποιαδηποτε αλλη κονσολα απο το παρελθον. Αν ειχα ΤΩΡΑ παντως τα λεφτα ετοιμα ΧΑΛΑΡΑ αγοραζα το WiiU μαζι με WW γιατι ενα παιχνιδι οπως το WW μου λειπει σημερα και δεν υπαρχει τιποτε αντιστοιχο πουθενα αλλου. Ελα ομως που εχω βαλει στοχο να αποκτησω την κονσολα του χρονου πακετο μαζι με το Bayonetta 2 και WW αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Αν θα το αγοραζα ομως ναι γιατι οχι? Αφου εχει παιχνιδια που ΘΕΛΩ να παιξω.
dekulinkgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω λεω να περιμενουμε πρωτα να βγουν οι επομενες κονσολες και μετα να συγκρινουμε.Το θεμα ειναι τι παιχνιδια θα βγουν και οχι ποιος εχει μεγαλυτερη gpu κτλπ.Εγω προσωπικα δεν εχω ακομη wii u αλλα τον δεκεμβρη θα αγοραστει.Διοτι τωρα αρχιζει και εχει games που θελω να παιξω βλεπε wonderful 101,zelda WW και αργοτερα mario 3d land και donkey kong country.Βασικα ο κυριοτερος λογος ειναι το Donkey kong country tropical freeze Και φυσικα αργοτερα που θα βγουν Metroid και νεο Zelda εννοειται οτι θα πεσει λιωσιμο.Οποτε αν καποιος θελει να παιξει τα games αυτα εννοειται πως αξιζει να αγορασει wii u.Οσο αφορα τωρα τα multiplatform εχω το pc.Γιατι κακα τα ψεματα ολα πλεον τα multi βγαινουν και για pc.
Fulgore1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εδω ισως υπαρξουν πολλοι που να διαφωνησουν για τα launch παιχνιδια του Wii U σε σχεση με ps4 και XboxOne. Εγω λεω να περιμενουμε πρωτα να βγουν οι επομενες κονσολες και μετα να συγκρινουμε.Το θεμα ειναι τι παιχνιδια θα βγουν και οχι ποιος εχει μεγαλυτερη gpu κτλπ.Εγω προσωπικα δεν εχω ακομη wii u αλλα τον δεκεμβρη θα αγοραστει.Διοτι τωρα αρχιζει και εχει games που θελω να παιξω βλεπε wonderful 101,zelda WW και αργοτερα mario 3d land και donkey kong country.Βασικα ο κυριοτερος λογος ειναι το Donkey kong country tropical freeze Και φυσικα αργοτερα που θα βγουν Metroid και νεο Zelda εννοειται οτι θα πεσει λιωσιμο.Οποτε αν καποιος θελει να παιξει τα games αυτα εννοειται πως αξιζει να αγορασει wii u.Οσο αφορα τωρα τα multiplatform εχω το pc.Γιατι κακα τα ψεματα ολα πλεον τα multi βγαινουν και για pc. Οταν θα βγει με το καλο το νεο Metroid Prime τοτε θα το εχω σοβαρα υποψη μου το Wii U(και μεχρι τοτε θα εχει πεσει και πολυ η τιμη του )
dekulinkgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτα για μενα Fulgore ποτε κονσολα day 1.Ειναι παντα ποιο ακριβη η κονσολα και κυριοτερο δεν εχει games ακομη.Αλλα και να εχει εχει τους 2 πρωτους μηνες και μετα ξηρασια.
Fulgore1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτα για μενα Fulgore ποτε κονσολα day 1.Ειναι παντα ποιο ακριβη η κονσολα και κυριοτερο δεν εχει games ακομη.Αλλα και να εχει εχει τους 2 πρωτους μηνες και μετα ξηρασια. Βεβαια παλια οι κονσολες εκτως των προβληματων/παιχνιδιων κλπ σε day one κοστιζανε και 600ευρο,ενω τωρα το Ps4 κοστιζει 399(αν δεν βγει καμια προσφορα σε κανενα μαγαζι βλεπε Kotsovolos 340ευρο για λιγες μερες που εβαλε)και σιγουρα αξιζει σε σχεση με την τιμη του Wii U τωρα σε bundle.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι δεν αξιζει γιατι και παλι θα παρεις μια κονσολα χωρις παιχνιδια να παιξεις. Δεν θεωρω κανενα launch παιχνιδι αξιο αναφορας. Απλα "γεμιζουν" οπως μπορουν τις λιστες τους. Οπως και καθε κονσολα μετα απο 1.5-2 χρονια θα αξιζει η αγορα τους. Ποιο πριν θα μιλαμε επι της ουσιας για σπαταλη χρηματων εκτος και αν υπαρξει κατι που θες οπως και δηποτε. Το να αγοραζω απλα για να αγοραζω για εμενα ειναι ακυρο, αγοραζω αποκλειστικα και μονο οταν θελω να παιξω κατι που ηδη εχει κυκλοφορησει. Και αντε ΟΚ πηρες PS4 στα 400 ευρω, τι θα παιξεις? Θα βαλεις στην ακρη ενα σωρο αλλα γαματα παιχνιδια για χαρη καποιου hardware που δε σου προσφερει τιποτα?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδη ΟΛΑ της nintendo δεν σου αρεσουν ας πουμε αλλα ΟΛΑ της Sony σου αρεσουν ενα πραγμα? Aν και δεν μιλησα για μενα, θα σου πω οτι για να εχω ps3 και οχι wii ειναι σε καποιον βαθμο αληθεια το παραπανω.Αν οπου ΟΛΑ βαλεις τα περισσοτερα. Τωρα για τις HD εκδοσεις δεν ειναι το ιδιο οταν εχουμε απο την μια την Νιντεντο που προωθει ενα remastered παιχνιδι ως ΑΑΑ τιτλο του wiiu και το δημιουργει τελικα η ιδια η Νιντεντο απο την αρχη ως το τελος, Και απο την αλλη την sony να δινει εναν ακομα τιτλο του ps2 σε καποια Bluepoint Games(που δεν ειχε ποτε δικο της παιχνιδι) για να το κανει HD. Υπαρχει διαφορα.
skanjos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι δεν αξιζει γιατι και παλι θα παρεις μια κονσολα χωρις παιχνιδια να παιξεις. Δεν θεωρω κανενα launch παιχνιδι αξιο αναφορας. Απλα "γεμιζουν" οπως μπορουν τις λιστες τους. Οπως και καθε κονσολα μετα απο 1.5-2 χρονια θα αξιζει η αγορα τους. Ποιο πριν θα μιλαμε επι της ουσιας για σπαταλη χρηματων εκτος και αν υπαρξει κατι που θες οπως και δηποτε. Το να αγοραζω απλα για να αγοραζω για εμενα ειναι ακυρο, αγοραζω αποκλειστικα και μονο οταν θελω να παιξω κατι που ηδη εχει κυκλοφορησει. Και αντε ΟΚ πηρες PS4 στα 400 ευρω, τι θα παιξεις? Θα βαλεις στην ακρη ενα σωρο αλλα γαματα παιχνιδια για χαρη καποιου hardware που δε σου προσφερει τιποτα? σοβαρά τώρα τι θα παίξεις? μήπως ξεχνάς τι θα βγει και απο Multiplatform στις νέες 2 κονσόλες? απλά δεν σε νοιάζουν τα exclusives που βγαίνουν Launch δεν σημαίνει οτι δεν θα έχει παιχνίδια να παίξεις, σε αντίθεση με μια άλλη κονσόλα, τα ps4-one παίζει σε 6 μήνες να έχουν περισσότερα παιχνίδια απο ότι το wii u σε 1μισι χρόνο.. μην λέμε και ότι νανε. 1
mtzs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θεωρω κανενα launch παιχνιδι αξιο αναφορας. Απλα "γεμιζουν" οπως μπορουν τις λιστες τους. Οπως και καθε κονσολα μετα απο 1.5-2 χρονια θα αξιζει η αγορα τους. Ποιο πριν θα μιλαμε επι της ουσιας για σπαταλη χρηματων εκτος και αν υπαρξει κατι που θες οπως και δηποτε. Το να αγοραζω απλα για να αγοραζω για εμενα ειναι ακυρο, αγοραζω αποκλειστικα και μονο οταν θελω να παιξω κατι που ηδη εχει κυκλοφορησει. Λες την μιση αληθεια. Αυτη η next gen εχει μια ιδιοτροπια. Ο κοσμος εχει κουραστει απο το μιλκαρισμα και θελει κατι καινουριο αμεσα. Μην το παραβλεπεις αυτο. Επιπροσθετως παιχνιδια που εσενα δε σου κανουν γι αλλον μπορει να ειναι system sellers. Για μενα το Forza ειναι system selling και μην ακουσω τα περι σοβαρου/ποιοτικου gamer. Δειξε μου ενα παιχνιδι που κραταει στο χρονο περισσοτερο απο αυτο, θα παιζεις τουλαχιστον 1 χρονο.... Το ποδοσφαιρακι (οποιοδηποτε ποδοσφαιρακι) ειναι system seller για παρα πολλους και εδω παιζεις για 1 χρονο τουλαχιστο.. (δες τι γινεται στο φορουμ στα FIFA + PES). Τα λοιπα θα ισχυαν για το WIiU το οποιο ειναι μια συνεχεια του μιλκαρισματος των ΠΣ360 και γι αυτο ο κοσμος του γυρναει την πλατη. Εδω ουτε ποδοσφαιρακι δεν εχει για το 2014. Για να μην πουμε για το GOTY του 14. Πριν μας εφταιγε η κακια ΕΑ. Τωρα μας φταιει και η Rockstar.. Τα παραπανω θα υπαρχουν εντος εξαμηνου στις πραγματικες Next Gen. Τι να λεμε τωρα;
dekulinkgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 δικιο εχετε απλως εγω λεω να περιμενουμε γιατι δεν μου φαινεται και τοσο αισιοδοξη η next gen.Βαζω μεσα και το wiiu εννοειται.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Λες την μιση αληθεια. Αυτη η next gen εχει μια ιδιοτροπια. Ο κοσμος εχει κουραστει απο το μιλκαρισμα και θελει κατι καινουριο αμεσα. Μην το παραβλεπεις αυτο. Επιπροσθετως παιχνιδια που εσενα δε σου κανουν γι αλλον μπορει να ειναι system sellers. Για μενα το Forza ειναι system selling και μην ακουσω τα περι σοβαρου/ποιοτικου gamer. Δειξε μου ενα παιχνιδι που κραταει στο χρονο περισσοτερο απο αυτο, θα παιζεις τουλαχιστον 1 χρονο.... Το ποδοσφαιρακι (οποιοδηποτε ποδοσφαιρακι) ειναι system seller για παρα πολλους και εδω παιζεις για 1 χρονο τουλαχιστο.. (δες τι γινεται στο φορουμ στα FIFA + PES). Τα λοιπα θα ισχυαν για το WIiU το οποιο ειναι μια συνεχεια του μιλκαρισματος των ΠΣ360 και γι αυτο ο κοσμος του γυρναει την πλατη. Εδω ουτε ποδοσφαιρακι δεν εχει για το 2014. Για να μην πουμε για το GOTY του 14. Πριν μας εφταιγε η κακια ΕΑ. Τωρα μας φταιει και η Rockstar.. Τα παραπανω θα υπαρχουν εντος εξαμηνου στις πραγματικες Next Gen. Τι να λεμε τωρα; Σε καμια των περιπτωσεων δεν διαφωνω οτι καποιο παιχνιδι μπορει να ειναι system seller (ειδικα το Forza που γενικα παιχνιδια για petrolheads πουλανε σαν τρελα) αλλα μιλαμε σαν γενικο συνολο. Κανενα παιχνιδι launch δεν μπορει να ανταγωνιστει το GTA 5 ας πουμε. Γιατι δηλαδη παραδειγμα το GTA 5 να αποτελει λογο αποφυγης του WiiU αλλα να μην αποτελει λογο αποφυγεις του PS4/One? Κανενα launch παιχνιδι απο εκαστη κονσολα δεν φτανει το GTA 5 και επισης θα σκασουν και αλλα ως το τελος της χρονιας. Για ποιο λογο να "αναβαθμισει" καποιος οταν απλα δεν θα εχει διαθεσιμους αυτους τους τιτλους? 400 ευρω σου φαινονται λιγα? Εμενα σιγουρα δεν μου φαινονται λιγα για σκετο μηχανημα χωρις κανεναν τιτλο μεσα. Τωρα για αλλες τριτες εταιριες νομιζω οτι τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα εδω και χρονια. Bethesda, Rockstar καθως και αλλες ποτε μα ποτε δεν υποστηριξαν την Nintendo για τον οποιονδηποτε λογο και αυτο φαινεται και με αυτη τη γενια. Για ποιο λογο ας πουμε η Rockstar δεν εβγαλε το παιχνιδι για WiiU? Ενα απλο port ειναι σε μια κονσολα που εχει τη δυναμη και ειναι διψασμενη για παιχνιδια οποτε μια χαρα πωλησεις θα εκανε. Ο λογος φυσικα δεν ειναι αλλος απο το οτι παραδοσιακα απλα δεν υποστηριζει nintendo. Δεν εχει νοημα λοιπον να συζηταμε κατι τετοιο. Aν και δεν μιλησα για μενα, θα σου πω οτι για να εχω ps3 και οχι wii ειναι σε καποιον βαθμο αληθεια το παραπανω.Αν οπου ΟΛΑ βαλεις τα περισσοτερα. Τωρα για τις HD εκδοσεις δεν ειναι το ιδιο οταν εχουμε απο την μια την Νιντεντο που προωθει ενα remastered παιχνιδι ως ΑΑΑ τιτλο του wiiu και το δημιουργει τελικα η ιδια η Νιντεντο απο την αρχη ως το τελος, Και απο την αλλη την sony να δινει εναν ακομα τιτλο του ps2 σε καποια Bluepoint Games(που δεν ειχε ποτε δικο της παιχνιδι) για να το κανει HD. Υπαρχει διαφορα. Αυτο φυσικα ειναι δικο σου δικαιωμα αλλα σε καμια των περιπτωσεων ομως δεν μπορεις να κρινεις ποιο απο 2 διαφορετικους τιτλους ειναι καλυτερο το ενα απο το αλλο. Δεν μπορεις να πεις παραδειγμα οτι το Infamous ειναι καλυτερο παιχνιδι απο το Pikmin 3 ας πουμε (παραδειγμα το φερνω) τη στιγμη που δεν προκειται ποτε να ασχοληθεις με Pikmin 3 για τον οποιονδηποτε λογο. Οσον αφορα τις HD εκδοσεις παιχνιδιων ισχυει αυτο που σου ειπα, οτι απλα η Nintendo αφιερωνει πολυ περισσοτερο χρονο, κοπο και ιδρωτα στο να φερει πραγματικα και ουσιαστικα στα μετρα της HD εποχης εναν δικο της τιτλο. Σιγουρα πολυ περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη εταιρα. Αυτο ομως οπως ειπαμε δεν αναιρει το γεγονος οτι ολοι αλλοι απλα "they dont give a shit" στο να προσφερουν πραγματικα HD remasters/remake των παιχνιδιων τους. Ισχυει λοιπον ενα απο τα 2, ή η nintendo απλα ειναι too good στο να καταφερνει κατι τετοιο ή οι αλλοι ειναι απλα fucking shit και δεν μπορουν να προσφερουν κατι τοσο βασικο. Δεν γινεται να ειναι η μοναδικη εταιρια που καθε της remake (HD και μη) να εχει τετοιο επιπεδο ποιοτητας στις δημιουργιες της. Κατι συμβαινει. Διαλεξε, ή εχει τρελα skills ή οι αλλοι απλα πετανε χαρταετο.
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Για ποιο λογο ας πουμε η Rockstar δεν εβγαλε το παιχνιδι για WiiU? Ενα απλο port ειναι σε μια κονσολα που εχει τη δυναμη και ειναι διψασμενη για παιχνιδια οποτε μια χαρα πωλησεις θα εκανε. Ο λογος φυσικα δεν ειναι αλλος απο το οτι παραδοσιακα απλα δεν υποστηριζει nintendo. Δεν εχει νοημα λοιπον να συζηταμε κατι τετοιο. Σε πάω ένα στοίχημα, ότι η Rockstar θα ανακοινώσει το GTAV για WiiU παράλληλα με τα X1/PS4/PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα