Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fulgore σοβαρος gamer χωρις να εχει παιξει τα διαμαντια της Nintendo δεν υπαρχει.Σοβαρος gamer ειναι καποιος που εχει ολες τις κονσολες και παιζει ολα τα διαμαντακια.Ολοι οι αλλοι ειναι να ειχαμε να λεγαμε εκτος και αν παιζει ρολο το οικονομικο και πανε μονο με μια κονσολα να βγαλουν 5 χρονιες.

Βασικα ο gamer που προσπαθεις να περιγραψεις καπως αλλιως λεγεται αλλα δεν το λεω γιατι θα φαω ban και θα εχουν και δικιο οι Mods :P .  Λεφτα να εχεις να χαλας για να αγοραζεις ολα αυτα τα παιχνιδια,απειρο χρονο για να τα παιξεις, δουλεια για να μπορεις να βγαζεις χρηματα να τα αγοραζεις και φυσικα και να σου μενει και ελευθερος χρονος  :P .

Θα ήθελα πολύ να σε δω να προλαβαίνεις σε μια βδομάδα ολα τα exclusives του Wii.

Ωραια οχι 1 εβδομαδα αντε 1μιση,και φυσικα μιλαμε για exclusive που με ενδιαφερουν(η οποιο το κανει αυτο)οχι να παρω οτι exclusive υπαρχει καλο ή κακο αλλα μονο αυτα που εγω θεωρω οτι αξιζουν τον χρονο τους.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το εγραψα εγω αυτο.

Ναι το ξέρω. Άπλα έτυχε να είναι κάτω απο δικό σου μήνυμα. Επίσης δεν μπορούσα να κάνω παραθεση.

Δημοσ.

Πρωτον φιλε fulgore δεν δινω βραβειο στην nintendo γι αυτο το πραγμα. Δειχνω οτι η κονσολα απλα ειναι ικανοτατη να μας δωσει 1080p60frames με τετοια γραφικη απεικονιση οπως το Wind Waker HD και θεωρω οτι ειναι υπεραρκετη για αξιοπρεπεστατο HD gaming. 

Δευτερον τα περισσοτερα παιχνιδια της ιδιας της nintendo δεν ειναι παιχνιδια της μιας εβδομαδας καθως δεν προκειται για κινηματογραφικες εμπειριες της μιας φορας και μετα παλι πισω στο κουτακι και τελος + το γεγονος οτι ειναι ολα gameplay centric. 

Τριτο PDS ισως και να μπορουν αλλα δεν το εκαναν με κανενα τιτλο και επισης κανενας τιτλος δεν δεχτηκε κατι παραπανω απο απλα ενα facelift για να ταιριαξει στην HD εποχη. Τα μεγεθη μεταξυ wind waker HD σε επιπεδο remaster/remake ειναι απειρα ποιο πανω απο οποιοδηποτε απο αυτα τα παιχνιδια που εμφανιστηκαν απλα σε HD εκδοσεις. Μεχρι λοιπον να δω διαφορετικα αποτελεσματα θα πρεπει απλα να υποθεσω οτι υπαρχουν δυσκολιες. Συμφωνοι οτι η Nintendo παντα και ανεκαθεν εδινε πολυ μεγαλυτερη βαση, χρονο και χρημα για τις updated εκδοσεις των παιχνιδιων της αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι δεν υπαρχει αντιπαλο δεος για να συγκρινουμε HD remasters/remakes και να πουμε οτι "ΝΑΙ ρε φιλε, η εταιρια δεν κανει και κατι το ιδιαιτερο" τη στιγμη που ειναι η μονη εταιρια που προσφερει τετοια ποιοτητα. Δεν μπορει λοιπον να ειναι τυχαιο. 

η περιπτωση να μην του αρεσουν δεν παιζει?
Επισης η περιπτωση να μην εχεις χρονο?Και ολη μερα να καθεσε, με τοσα ΑΑΑ παιχνιδια που εχει το ps3 πχ δεν τα βγαζεις.
Το 360 δεν παει πισω.

Δηλαδη ΟΛΑ της nintendo δεν σου αρεσουν ας πουμε αλλα ΟΛΑ της Sony σου αρεσουν ενα πραγμα? 

• Like 1
Δημοσ.

η περιπτωση να μην του αρεσουν δεν παιζει?

Επισης η περιπτωση να μην εχεις χρονο?Και ολη μερα να καθεσε, με τοσα ΑΑΑ παιχνιδια που εχει το ps3 πχ δεν τα βγαζεις.

Το 360 δεν παει πισω.

Τετοιες παιχνιδαρες και να μη του αρεσει καμια δεν υπαρχει περιπτωση.Εχει βγαλει τοσα διαμαντια που δε γινεται να μην υπαρχουν καποια που να τα γουσταρει.Σε οποιους γνωστους μου εχω δανεισει κονσολα της Nintendo ειτε gamecube ειτε wii ειτε ακομα και το wii u ολοι μα ολοι μιλαγαν με τα καλυτερα λογια για τα παιχνιδια που τους εδωσα να παιξουν.Αμα καποιος ειναι κομπλεξικος απλα δεν ακουμπαει μια κονσολα και το παιζει οτι εχει αποψη.Εγω το vita το εχω κραξει ασχημα αλλα το τσιμπησα για να παιξω τα 3-4 πολυ καλα του παιχνιδια και με την ελπιδα οτι θα ανακαμψει.Ειπαμε,ενας σοβαρος gamer παντα μα παντα δοκιμαζει καποια παιχνιδια που θεωρουνται διαμαντια και ας μη του αρεσουν με την πρωτη ματια.Εμενα και ας μη μου αρεσει κατι οπτικα,αν εχει γινει μεγαλος ντορος θα το τιμησω μονο και μονο για να δω τι ακριβως προσφερει και γινεται αυτος ο ντορος.

Δημοσ.

Εγω παντως συνειδητα αγορασα απο τους πρωτους wiiu  (ημουν κολοφαρδος κ το αγορασα σχεσον τσαμπα απο ενα παιδι που το κερδισε απο nortec στην κληρωση του mall) κ ομολογω πως εχει κερδισει παρα πολυ απο τον χρονο μου λογω πολλων διαμαντιων του wii (δεν ειχα wii ποτε)

Αν παρολα αυτα ειχα wii δεν θα προτεινα ακομα σε καποιον να αγορασει wiiu.Μονο αν βρει ευκαιρεια σε μεταχειρισμενο

#Απο τιτλους wiiu :mario,rayman κ zombiu ειναι top(οπου καποιος προφανος ασχετος παραπανω μαλλον δεν εχει παιξει για να δει τι σημαινει survival τιτλος)

Παρολαυτα το μηχανημα αξιζει οπωσδηποτε μια θεση ως δευτερη κονσολα ιδιως κ με τους τιτλους που ερχονται

Επισης οτι multiplatform υπαρχει αξιζει περισσοτερο σε wiiu.Πχ batman,need for speed, nba2k13 κτλ

Τελος μεγαλη μαγκια ειναι κ to  offscreen play. Αυτο το καιρο λιωνω το batman κ στο κρεβατακι μου με ακουστικα μουρλια

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια οχι 1 εβδομαδα αντε 1μιση,και φυσικα μιλαμε για exclusive που με ενδιαφερουν(η οποιο το κανει αυτο)οχι να παρω οτι exclusive υπαρχει καλο ή κακο αλλα μονο αυτα που εγω θεωρω οτι αξιζουν τον χρονο τους.

Με αυτή τη λογική βέβαια θα μπορούσα και εγώ να πω πως το PS3 αξίζει απλά να το νοικιασεις για 3 μέρες αφού τόσο θέλουν τα exclusives του για ενα σοβαρό gamer. Οχι ολα βέβαια, καλά και κακά, αλλά μόνο αυτά που με ενδιαφέρουν.

Δημοσ.

Βασικα ο gamer που προσπαθεις να περιγραψεις καπως αλλιως λεγεται αλλα δεν το λεω γιατι θα φαω ban και θα εχουν και δικιο οι Mods :P .  Λεφτα να εχεις να χαλας για να αγοραζεις ολα αυτα τα παιχνιδια,απειρο χρονο για να τα παιξεις, δουλεια για να μπορεις να βγαζεις χρηματα να τα αγοραζεις και φυσικα και να σου μενει και ελευθερος χρονος  :P .

Αυτα τα ακουω βερεσε. Εχω σχεδον ολες τις κονσολες. Αντι να εχω 50 παιχνιδια σε μια κονσολα εχω απο 5-10 σε καθε μια. The best of the best, the cream of the crop. Αντι να ασχολουμαι με την καθε μετριοτητα απλα παιζω οτι καλυτερο σε καθε συστημα και μαλιστα στην εκδοση που πρεπει. Διαλεγεις και παιρνεις αναλογα. Ετσι κανει ο σοβαρος gamer. 

• Like 1
Δημοσ.

Μην μας κουφανεις φιλε.

Δημοσ.

Pigos το Zombi u καποια site το εκαναν να δειχνει παιχνιδι του πατου.Ειχα παραγγειλει τη Zombi u εκδοση της κονσολας και ειχα απογοητευτει απο τις κακες κριτικες αν και παντα δοκιμαζω για να εχω δικη μου γνωμη.Τελικα αρρωστησα οταν το επαιξα.Ενα απο τα καλυτερα Survival horror που εχω παιξει ποτε.Δε περιμενα οτι ενα τετοιο παιχνιδι ειχε παρει τετοιες κριτικες.Εν τω μεταξυ το δανεισα και σε αναν αλλο φιλο και επαθε μεγαλη πλακα και αυτος οπως και καθε ενας που το εχει παιξει (ξερω αρκετους).Ο Fulgore απο πανω που το εθαψε ελπιζω να το εχει παιξει (στανταρ δε το εχει παιξει αλλα λεμε τωρα) και να λεει οτι λεει.

Δημοσ.

Fulgore σοβαρος gamer χωρις να εχει παιξει τα διαμαντια της Nintendo δεν υπαρχει.Σοβαρος gamer ειναι καποιος που εχει ολες τις κονσολες και παιζει ολα τα διαμαντακια.Ολοι οι αλλοι ειναι να ειχαμε να λεγαμε εκτος και αν παιζει ρολο το οικονομικο και πανε μονο με μια κονσολα να βγαλουν 5 χρονιες.

Εγω σε κουφανα οχι ο παραπανω κυριως που λεει σοβαρο μονο αυτον που εχει ολες τις κονσολες(δηλαδη Wii/Wii U,Ps3,xbox360,Pc).Εγω στην δικια μου πραγματικοτητα στην Ελλαδα του σημερα(μιας και για την Ελλαδα φανταζομαι μιλαμε και οχι για αλλες χωρες) ξερω οτι αυτοι που ασχολουνται περισσοτερο ειναι αντε μεχρι τα 30-32 να πω χοντρικα και η ανεργια στην Ελλαδα του τωρα ειναι στα υψη,και καποιοι που δουλευουν δεν πληρωνονται καν. Τα πιο πολλα μαγαζια εχουν σταματησει πλεον να αγοραζουν μεταχειρισμενα και τα ανταλλαζουν μονο με μεταχειρισμενα και τα λιγα μαγαζια που αγοραζουν μεταχειρισμενα(βλεπε Public,Seven)τα αγοραζουν σε αρκετα χαμηλες τιμες. Ξερω παρα πολλα ατομα που επειδη δεν μπορουν οικονομικα αναγκαζονται και ενοικιαζουν για να παιξουν τα πιο πολλα παιχνιδια στο Ps3. Γιαυτα τα γεγονοτα καθομαι και μιλαω οτι δεν μπορουν ολοι να αγορασουν πολλες κονσολες. Και εμενα προσωπικα μου αρεσουν και τα exclusive της Nintendo και της MS(εστω αυτα τα λιγα)και του Ps3 αλλα εκτως απο τα exclusive μου αρεσουν και παρα πολλα Multiplattform(βλεπε Dark Souls,BF4 κλπ),και δυστηχως για να μπορεσω να παιξω τα περισσοτερα αναγκαζομαι να πηγαινω στην λυση της ενοικιασης λογω των υψηλων τιμων και μιας και ειμαι προς το παρον ανεργος.Τωρα αν υπαρχουν ατομα που εχουν απειρο χρονο και χρηματα να ξοδευουν για να μπορουν να παιξουν ΟΛΑ τα παιχνιδια exclusive και Multiplattform στις κονσολες τοτε αναρωτιεμαι τι ποσοστο ειναι αυτο και ποσο αντιπροσωπευει την πλειοψηφια της χωρας που ζουμε.

Και επειδη αναφερθηκα στην Ελλαδα αν πουμε και τι παιχνιδια παιζει η πλειοψηφια των Ελληνων gamer.

COD,BF,NFS,GTA,LoL,Diablo,Dota 2,WoW,Fifa,Pro,GT(ή Forza),Skyrim,TLOU(λογω της μεγαλης διαφημισης που επαισε),TR,Bioshock,MGS,FF,GOW,Halo,και σε fighting τα γνωστα SF και Tekken. Μπορει να ξεχασα μερικα παιχνιδια αλλα αυτα τα παραπανω που ανεφερα ειναι τα παιχνιδια που οχι μονο παιζει η πλειοψηφια αλλα ασχολειται και μιλαει για αυτα.(ισως οχι τοσο για τα καινουργια FF,και για TLOU).

Δημοσ.

Σοβαρος gamer ειναι αυτος που αγοραζει εξυπνα γενικα εχωντας οντως οσο πιο πολλες κονσολες μπορει πως να το κανουμε.Οταν λεω εξυπνα δεν εννοω day one κ παντα ευκαιριες.

Ετσι εχει ολοκληρωμενη αποψη.Τι εννοω στο οικονομικο;Για να καταλαβεις εγω οτι παιχνιδι εχω παρει για xbox 360 πανω απο 15€ δεν εχω δωσει.Επισης το wiiu το πηρα επειδη ηταν ευκαιρια.πρωτη εβδομαδα κυκλοφοριας κ εδωσα 320 για premium + zombiu + mario u

Επισης πηρα 3ds κ αυτο με καπου 7 games 250 € Οσα απο αυτα δεν γουσταρα τα πουλησα.Γενικα θελει υπομονη να πεφτουν οι τιμες πρωτα.

Το σπορ ειναι ακριβο το εχουμε ξανασυζητησει.Εγω εχω δουλεια κ ευτυχως δεν εχω προβλημα αλλα ειμαι της λογικης κ του περιμενε!!!Πχ εχω τοσα παιχνιδια να ασχοληθω κ πχ δεν με νοιαζει να παρω το gta5 κ μετα απο ενα χρονο (μονο με το 2k14 θα λυγισω σχετικα γρηγορα)

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε fulgore αν εχεις τετοια προβληματα (καθολου δυσκολο) τοτε το τελευταιο πραγμα που σε ενδιαφερει ειναι τι παιχνιδια θα παιξεις. Αν θες να παιξεις ειμαι σιγουρος οτι εχεις βιβλιοθηκη με παιχνιδια που δεν εχεις παιξει ακομα αρα τι το συζηταμε. Απο την αλλη για εξηγησε μου ποια η διαφορα αυτου που εχει 20 παιχνιδια σε μια κονσολα απο εμενα που εχω 10 μοιρασμενα σε 3 κονσολες? 

Δημοσ.

Δυστηχως στην συγκεκριμενη για μενα περιπτωση μιας και ειμαι της παλιας σχολης(απο Atari και Gameboy δηλαδη) μου αρεσουν αρκετα παραπανω παιχνιδια απο την πλειοψηφια που ανεφερα(COD,BF κλπ),και εγω εννοειται οτι οτι παιχνιδια αγοραζω τα αγοραζω οταν πεσουν οι τιμες φυσικα. Ikaruga24 η ολη κουβεντα ξεκινησε απο την τιμη του Wii U http://www.skroutz.gr/s/3795154/Nintendo-Wii-U-Premium-Pack-The-Legend-of-Zelda-The-Wind-Waker.html σε σχεση με αυτα που προσφερει ως τωρα το Wii U και σε σχεση με την αντιστοιχη τιμη του Ps4.Και εγω ακριβως αναφερομουν στο οτι πολυ απλα για αυτα που προσφερει το Wii U τωρα δεν αξιζει σε αυτη την τιμη και καλυτερα να αγορασεις ενα ps4 στα λεφτα αυτα.

Δεν γραφω οτι γραφω για να το παω σε προσωπικο,απλα μιλαω στο τι ισχυει με την πλειοψηφια των Ελληνων gamer.Βεβαια εχω μια ερωτηση σχετικα με τις 3 κονσολες που ανεφερες Ikaruga24:το extra κοστος για την αποκτιση της extra κονσολας(πχ αν εχω Ps3 να παρω xbox και Wii/WIi U)+την πληρωμη για internet(για τωρα μονο στο xbox360 αλλα απο την νεα γενια και στις 2 μεγαλες κονσολες)δεν την υπολογιζεις??Γιατι εγω πχ αν ειχα xbox360 θα ηθελα να παιξω online και halo,και GoW και Forza.(για αυτο το λογο αλλωστε και πουλησα το xbox360 γιατι δεν ηθελα να πληρωσω Online).

Αλλα μιας και ξεφυγαμε αρκετα απο την αρχικη κουβεντα και μιας και ειμαστε στο θεμα του Wii U,ας επιστρεψουμε στο αρχικο θεμα για να μην ειμαστε off topic.Αξιζει τελικα να αγορασει καποιος το Wii U τωρα σε σχεση με τις αλλες κονσολες που συντομα(για τις αλλες χωρες τουλαχιστον) ερχονται??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...