Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί στα κομμάτια δεν βγαίνει gta v για wii u ?
αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω , υποτίθεται οτι δεν θα είχε αυτά που είδαμε στο wii στο θέμα παιχνιδιών 
καλά που δεν το πήρα οταν βγήκε ...

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω , υποτίθεται οτι δεν θα είχε αυτά που είδαμε στο wii στο θέμα παιχνιδιών 

φταιει και η νιντεντο γιατι δε μπορει ολες οι εταιρειες να ναι στραβες....την υποστηριζα και την υποστηριζω αλλα οχι σε ολα..

Δημοσ.

Εχει βγει ρε φιλε...εχεις χασει επεισοδια.

• Like 1
Δημοσ.

To gameplay ειναι exclusive.... Τι να πει ο χ που το παιζει σε PS3, για τις πιστες που παιζεις με τον  Murphy???   :D

Και παλι exclusive τιτλος δεν ειναι :lol:

Δημοσ.

Αν το παραπανω bundle ειναι στα 150ευρο αξιζει αλλιως ειναι αδιαφορο τωρα που ερχονται και οι νεες κονσολες και αν κοστιζει οσο το http://www.skroutz.gr/s/3795154/Nintendo-Wii-U-Premium-Pack-The-Legend-of-Zelda-The-Wind-Waker.html.330ευρο για Wii U και καποιοι(αν δεν ακυρωθει τελικα η παραγγελια) εχουν κανει κρατηση για ps4 στα 340ευρο :shock:

Δημοσ.

Πολλά τα 150Ε.

Πιστεύω 24.99Ε είναι καλά. Και δώρο μια επιταγή των 100Ε για αγορές από το nintendo.gr.

Ενταξυ αν εσυ πιστευεις οτι τα specs/παιχνιδια του Wii U αξιζουν για παραπανω μονο και μονο για να εχεις ενα χοντρο tablet controller τοτε τι να σου πω δωσε 330ευρο και παρτο αντι για το Ps4 να γελανε και οι πετρες.

• Like 1
Δημοσ.

Από τα 330Ε στα 150Ε που λες εσύ υπάρχει μια απόσταση. 

Και από τη στιγμή που κυκλοφορεί ακόμα ένα  PS3 στα 180+Ε ενώ PS4 αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να αγοράσω τότε δεν χρειάζεται πολύ σκέψη γιατί δεν μπορεί να είναι η τιμή του εκεί που λες. 

Δημοσ.

Ενταξυ αν εσυ πιστευεις οτι τα specs/παιχνιδια του Wii U αξιζουν για παραπανω μονο και μονο για να εχεις ενα χοντρο tablet controller τοτε τι να σου πω δωσε 330ευρο και παρτο αντι για το Ps4 να γελανε και οι πετρες.

32gb SSD δισκος εμποριου κοστιζει γυρω στο 50άρικο για οσο γινεται μεγαλυτερη φθηνια γινεται. Tablet controller που με την καμια δεν κοστιζει λιγοτερο απο 100 ευρω και μια σιλικονη που και αυτη κοστιζει κατι λιγα. Με λιγα λογια εισαι υπερβολικος μονο και μονο για να γινεις υπερβολικος. Μου αρεσει που τη λεξη "hardware" τη χρησιμοποιειτε ορισμενοι για πολυ συγκεκριμενα πραγματα. Και ο PDS το κανει αυτο πολλες φορες και τωρα βλεπω και εσενα. Εξηγηστε μου γιατι το κανετε. Απορια το εχω. 

Δημοσ.

32gb SSD δισκος εμποριου κοστιζει γυρω στο 50άρικο για οσο γινεται μεγαλυτερη φθηνια γινεται. Tablet controller που με την καμια δεν κοστιζει λιγοτερο απο 100 ευρω και μια σιλικονη που και αυτη κοστιζει κατι λιγα. Με λιγα λογια εισαι υπερβολικος μονο και μονο για να γινεις υπερβολικος. Μου αρεσει που τη λεξη "hardware" τη χρησιμοποιειτε ορισμενοι για πολυ συγκεκριμενα πραγματα. Και ο PDS το κανει αυτο πολλες φορες και τωρα βλεπω και εσενα. Εξηγηστε μου γιατι το κανετε. Απορια το εχω. 

τάμπλετ μπορείς να βρεις 10φορές πιο δυνατό και καλύτερο στα 100ε και το γνωρίζεις. quad core 7 ιντσών στα 90$... όσο για τον σκληρό τα 32gb είναι 32gb όσο και αν τραβήξεις θα χρειαστείς εξωτερικό δίσκο...

η κονσόλα πάνω απο 200ε δεν πουλάει δυστυχώς και αποδείχτηκε αυτό όταν ήταν στα 250 μαζί με το zombie u το premium και δεν πουλούσε...τι να λέμε τώρα πάλι τα ίδια? όσοι το συγκρίνετε με Ps3-360 να θυμάστε οτι οι άλλες κονσόλες σπάνε και έχουν μια βιβλιοθήκη απο 3849389489 games, έχουν και gtav  και το ps3 ακόμα υποστιρίζεται απο τίτλους κορυφή όπως beyond-tlou. 

δεν είναι καν επιλογή το wii στα 330... 399 θα έχουμε Ps4 σε λίγους μήνες και είναι 4x τουλάχιστον πιο δυνατό σε καθαρά σπεκς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...