Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν το έχω παίξει ποτέ ,τα γραφικά του μου φτάνουν και μου περισσέυουν, δεν θα αγοράσω ποτέ wii u ¨ομως (προσοχή τι λέω υπάρχει και η intelligent systems...)

Δημοσ.

Δε ξερω τι κανει με αυτα τα studio.

Tα εχει χωσει στο 3DS και εχει αφησει το Wii U στη μοιρα του.

Ενα Shin Megami ανακοιωνσαν και αυτο εχει χαθει.

Δημοσ.

δεν το έχω παίξει ποτέ ,τα γραφικά του μου φτάνουν και μου περισσέυουν, δεν θα αγοράσω ποτέ wii u ¨ομως (προσοχή τι λέω υπάρχει και η intelligent systems...)

Εσενα σε βλεπω με WiiU με το που κυκλοφορησει το πρωτο Fire Emblem U ή το Shin megami X Fire emblem παιχνιδι οποτε πραγματι μεγαλη μπουκια φαε και μεγαλη κουβεντα μη λες. 

Δημοσ.

σαν 2η κονσόλα στα 150-200ε αν ποτέ πάρω πρώτη κονσόλα με την οικονομική μου κατάσταση σίγουρα θα είναι το wii u ,γιατί λατρέυω νιντέντο games, το θέμα είναι αυτά τα nintendo games θέλω να είναι καλύτερα και εκεί χαλιέμαι στο wii u , το fire emblem είναι παιχνίδι που το παίζεις ασχέτου γραφικών οπότε κλάιν,αλλα τα στάνταρ πλεον έχουν ανέβει πάρα πολύ και το wii u αντικειμενικά είναι πίσω πλέον ,δεν περίμεναν εκεί στην νιντέντο 8gb ram και τέτοιες gpu

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι δε το περιμεναν να ειναι ισχυρα αυτα τα μηχανηματα.

Πιο πολυ πιστευω οτι δε περιμεναν το Wii να κανει τοσες πωλησεις και το χασαν λιγο.

Αλλα και παλι δεν την φοβαμαι την Nintendo, οτι μηχανηματα και να βγαλει εχει κερδος απο την πρωτη μερα, απλα εχει δειξει ξεκαθαρα οτι ενδιαφερεται για το δικο της συγκεκριμενο κοινο, ασχετως αν θα ικανοποιησει ολους τους αλλους.

Περιεργη ισως λογικη, αλλα σαν επιχειρησιακο μοντελο μια χαρα δουλευει.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλα και παλι δεν την φοβαμαι την Nintendo, οτι μηχανηματα και να βγαλει εχει κερδος απο την πρωτη μερα, απλα εχει δειξει ξεκαθαρα οτι ενδιαφερεται για το δικο της συγκεκριμενο κοινο, ασχετως αν θα ικανοποιησει ολους τους αλλους.

Περιεργη ισως λογικη, αλλα σαν επιχειρησιακο μοντελο μια χαρα δουλευει.

Έχει και τα έσοδα απο τους δικούς της τίτλους.

Δημοσ.

ΑΝ δεν βγάλει ένα οικονομικό μοντέλο στα 200 E, με παιχνίδι, η κονσόλα θα θαφτεί τελείως μετά την κυκλοφορία των ανταγωνιστών.

Το Premium είναι για 250 max.

Δημοσ.

ΑΝ δεν βγάλει ένα οικονομικό μοντέλο στα 200 E, με παιχνίδι, η κονσόλα θα θαφτεί τελείως μετά την κυκλοφορία των ανταγωνιστών.

Το Premium είναι για 250 max.

το premium στα 250 μαζί με παιχνίδι δεν πουλούσε πριν λίγους μήνες.και στα 200ε για το premium πολλά είναι atm, και μην κοιτάτε τις τιμές 360-ps3 αυτά θα έπρεπε να είναι 99ε εδώ και 1 χρόνο...τρελό milking έχει πέσει αυτή τη γενιά.

Δημοσ.

το premium στα 250 μαζί με παιχνίδι δεν πουλούσε πριν λίγους μήνες.και στα 200ε για το premium πολλά είναι atm, και μην κοιτάτε τις τιμές 360-ps3 αυτά θα έπρεπε να είναι 99ε εδώ και 1 χρόνο...τρελό milking έχει πέσει αυτή τη γενιά.

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ένα 200αρι το premium και ένα 150αρι το βασικό θα αναζωογονούσε πραγματικά την κονσόλα.

Τι να πούμε αφού πολύς κόσμος ακόμα και τώρα προτιμά 360/ps3 από το WiiU.

Αυτά τα λέω εγώ που έχω αποφασίσει ότι μέσα στους επόμενους 6-9 μήνες θα το αγοράσω, και το θεωρώ innovative σαν προσέγγιση.

Εν ανάγκη θα μπορούσε να βγάλει basic edition με wiimote και χωρίς το tablet controller.

Δημοσ.

Οταν εχει το Playstation 2 100 ευρω πως περιμενετε το PS3 και το Xbox να εχει την ιδια τιμη.

το ps2 θα έπρεπε να το είχαν αποσύρει εδώ και χρόνια, τα 100ε είναι πάρα πολλά για κονσόλα 12+ετίας... άσχετα με το πόσο πιστέυω οτι πρέπει να είναι η τιμή του προσωπικά,γίνεται τεράστιο milking και ενώ νομίζουν οι εταιρίες οτι κερδίζουν έτσι στην τελική μόνο χαμένη μένει η βιομηχανία του gaming.με πιο χαμηλές τιμές θα είχαμε περισσότερες πωλήσεις και στα hardware αλλα και σε software, να δώσω σαν παράδειγμα το 3ds που όταν έπεσε η τιμή πέταξε απο τα ράφια και σε πωλήσεις software είναι πολύ πίσω γιατί βλέπουμε αίσχη να γίνονται με 40+ε το παιχνίδι ,αν είχαν 10-20ε τότε θα ειχα συλλογή 10+ παιχνίδια ,τώρα έχω 2....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...