pigos23 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια Γυρισα απο διακοπες (οπου ειχα κλεισει το ρευμα στο πoλυπριζο) κ τωρα το wiiu δεν ανοιγει με τιποτα... Αναβοσβηνει κοκκινο το λαμπακι κ δεν αναβει.... Any ideas τι μπορει να συμβαινει?? Ειναι που ειναι η κονσολα χωρις παιχνιδια αν μου βγαλει κ τετοιο προβλημα η nintendo μα το θεο θα την σπασω την κονσολα EDITΜολις το εβαλα στην πριζα χωρις πολυπριζο κ δουλεψεΑ κ για να μην την πατησει καποιος σαν κ μεναΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ή ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2013 από pigos23
skar1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Γεια σας παιδια Γυρισα απο διακοπες (οπου ειχα κλεισει το ρευμα στο πoλυπριζο) κ τωρα το wiiu δεν ανοιγει με τιποτα... Αναβοσβηνει κοκκινο το λαμπακι κ δεν αναβει.... Any ideas τι μπορει να συμβαινει?? Ειναι που ειναι η κονσολα χωρις παιχνιδια αν μου βγαλει κ τετοιο προβλημα η nintendo μα το θεο θα την σπασω την κονσολα Δοκιμασε σε αλλο πολυμπριζο - μπριζα. Ηρεμησε γιατι πανω στην τρελα συχνα καταστρεφουμε πραγματα. Επισης αν δεν πολυ απλα εχεις και την εγγυηση!
pigos23 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μπα τιποτα Δεν εχει εγγυηση γιατι το πηρα απο ενα παιδι τις πρωτες εβδομαδες που το ειχε κερδισει στο διαγωνισμο που ειχε κανει η Nintendo στο mall athens
skar1983 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μπα τιποτα Δεν εχει εγγυηση γιατι το πηρα απο ενα παιδι τις πρωτες εβδομαδες που το ειχε κερδισει στο διαγωνισμο που ειχε κανει η Nintendo στο mall athens Βρες το παιδι και πες του. Λογικα θα εχει εγγυηση...
ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Επισης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο παιχνιδι θα παρουσιασουν και ενα επιπεδο δυσκολιας απο την αρχη για οσους θελουν με ονομα HERO difficulty. Ο μονος τροπος για να παιρνεις ζωη σε αυτο το mode ειναι μονο απο potions και απο fairies ενω οι εχθροι θα κανουν διπλο και τριπλο damage σε σχεση με τη συμβατικη δυσκολια.
sheik Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Ηταν που ηταν πανεμορφο στον Κυβο, τωρα απλα ειναι χαρμα οφθαλμων ακομα και για παιχνιδι 10ετιας. Βεβαια προσωπικα δε νομιζω να το τσιμπησω.
Fulgore1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Αναρωτιεμαι ποσο κατω θα εχει φτασει η τιμη του Wii U οταν βγει το παιχνιδι στην αγορα
toni50 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν είμαι σίγουρος εάν είναι πραγματική η εικόνα αλλά μακάρι.
borndrunk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 χαχα ετσι οπως οδηγει ο τυπος με το pad στο mario kart μου θυμιζει το παλιο μου αμαξι που ηθελε ευθυγραμμιση.ελπιζω να εχει χειρισμο με joystick...
skanjos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 αν κάποιος μου έλεγε "κοίτα αυτά τα παιχνίδια θα έχουν κυκλοφορήσει στην πρώτη χρονιά του wii u " θα ήμουν ευχαριστημένος ,αλλα και μόνο που έχουν αργήσει τόσο τα releases είναι κακό για την κονσόλα, πάντως απο software πλευρά θα κλείσει μια χαρά αν πάρει αυτούς τους τίτλους μέχρι δεκέμβριο ,απο Hardware όμως μην τα συζητάμε πάλι.200ε ρίχτο νιντέντο!!!(αλλα βιετνάμ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα