skanjos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 2 ports απο ps2 και Mobile games της square? πιο το all the bravest που είναι Snes style? ή το final fantasy tactics ps1, α ξέχασα και το twewy ds... και φτάσατε εσείς να λέτε σε 2-3 χρόνια θα δούμε τίτλο Ps4 σε ταμπλέτα, γελάει ο κόσμος... μιλάμε για παιχνίδια με σχεδόν 0 development time,απλή μεταφορά ενός έτοιμου παιχνιδιού,πολλές φορές με emulation(fft),μην ακούω βλακείες, σε 7 χρόνια άντε να δούμε παιχνίδι επιπέδου the last of us (σε γραφικά ,όχι σε production values),για Ps4 games δεν το συζητάω καν. "Τα core games, λοιπόν θα αυξηθούν τα επόμενα χρόνια σε αυτές τις συσκευές, είναι σίγουρο αυτό. Δεν λέω ότι θα είναι ίδιου βάθους με τα pc games ή τα console games, αλλά θα είναι πιο core από την πλειοψηφία των τωρινών mobile games." τώρα τα γυρνάς όμως, άλλο θα έχει περισσότερα games core και άλλο επιπέδου Ps4. ,οτι θα έχει περισσότερα core games είναι το μόνο σίγουρο καθώς μεγαλώνει η πίτα,αλλα επιπέδου Ps4 δεν πρόκειται να δουν για 7-10 χρόνια οι ταμπλέτες,εδώ τώρα με τα ζόρια βλέπεις ps2...
naruto14 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Όσο συνεχίζουν τα παιχνίδια στις ταμπλέτες να παίζονται με αφή, δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί καμιά εταιρία με ανάπτυξη σοβαρών καλών τίτλων σε αυτά. Αυτό είναι το πρόβλημα. Όχι το hardware. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Καλά skanjo, άλλα λέει η γιαγιά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου. Δεν γυρνάω τίποτα, εξαρχής είπα: «Σε 2-3 χρόνια το πολύ τα tablets και τα κινητά θα έχουν γραφικά εφάμιλλα με των next-gen κονσολών με τους ρυθμούς που εξελισσόνται τα SoC's πλέον και τα core games θα αυξηθούν κατακόρυφα στις mobile συσκευές.» Αν έχεις πρόβλημα κατανόησης, δε σου φταίω σε κάτι. Έκανα δύο διαφορετικά points: 1 - Σε 2-3 χρόνια τα mobile γραφικά θα είναι εφάμιλλα των next-gen κονσολών. 2 - Τα core games θα αυξηθούν στις συσκευές αυτές. Δεν ανέφερα ποτέ ότι τα mobile games θα είναι επιπέδου PS4 σε άλλο τομέα πλην των γραφικών. Και επίσης, τι σημασία έχει αν τα τωρινά core παιχνίδια είναι ports ή αν είναι SNES style; Το θέμα μας ήταν αν υπάρχουν ήδη core games σε tablets και κινητά, όχι αν είναι ports ή αν είναι SNES style.
Fulgore1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Για πιο λογο πηγαμε απο το Wii U στα Moble games???
ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 2 ports απο ps2 και Mobile games της square? πιο το all the bravest που είναι Snes style? ή το final fantasy tactics ps1, α ξέχασα και το twewy ds... και φτάσατε εσείς να λέτε σε 2-3 χρόνια θα δούμε τίτλο Ps4 σε ταμπλέτα, γελάει ο κόσμος... μιλάμε για παιχνίδια με σχεδόν 0 development time,απλή μεταφορά ενός έτοιμου παιχνιδιού,πολλές φορές με emulation(fft),μην ακούω βλακείες, σε 7 χρόνια άντε να δούμε παιχνίδι επιπέδου the last of us (σε γραφικά ,όχι σε production values),για Ps4 games δεν το συζητάω καν. "Τα core games, λοιπόν θα αυξηθούν τα επόμενα χρόνια σε αυτές τις συσκευές, είναι σίγουρο αυτό. Δεν λέω ότι θα είναι ίδιου βάθους με τα pc games ή τα console games, αλλά θα είναι πιο core από την πλειοψηφία των τωρινών mobile games." τώρα τα γυρνάς όμως, άλλο θα έχει περισσότερα games core και άλλο επιπέδου Ps4. ,οτι θα έχει περισσότερα core games είναι το μόνο σίγουρο καθώς μεγαλώνει η πίτα,αλλα επιπέδου Ps4 δεν πρόκειται να δουν για 7-10 χρόνια οι ταμπλέτες,εδώ τώρα με τα ζόρια βλέπεις ps2... Knock knock. Whos there? Razer. Razer who? Razer Edge pro! http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-edge-pro Υποψην οτι αυτη η παπαριτσα υπαρχει σημερα. Αμφιβαλεις οτι αλλες εταιριες δεν θα προβουν στις δικες τους λυσεις? Αμφιβαλεις οτι θα βγουν core games με τη σεσουλα οσο περνανε τα χρονια? Τα σημερινα ports που βλεπεις ειναι εν μερη και τεστ να δουν αν αυτα τα παιχνιδια περνανε στο κοινο των casuals που εχει αυτη η κατηγορια gaming. Βλεπεις X-com, Deus Ex, Star Wars, Final Fantasy Tactics και αλλα να ερχονται στις ταμπλετες. Εσυ δηλαδη για καποιο ενεξητητο λογο πιστευεις οτι αυτο το πραγμα δεν θα ειναι ποτε ιδιο με αυτο που εχουμε τωρα στις αλλες κονσολες. Ηδη αυτες οι συσκευες καταλαμβανουν και διεκδικουν τον ιδιο ακριβως χωρο που διεκδικει το 3DS και Vita. Και ειναι πολλες περισσοτερες και υπεραριθμες σε σχεση με τους καμμενους hardcores σαν και εμας. Τι να κλασουν τωρα 100-200 εκατομυριακια gamers μπροστα στις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μυρια ανθρωπων που εχουν στην κατοχη τους smartphone/tablet. Αντιθετα το WiiU ποιον εχει αντιπαλο? Κανεναν. Δεν εχει αλλες συσκευες να σκεφτεται. Αν θελεις gaming στο σαλονι σου ή σε PC ή σε κονσολα θα πας και το WiiU ειναι μια απο τις 3 κονσολες της αγορας. Τι να λεμε τωρα δηλαδη. Ποσο ποιο απλο πρεπει να γινει για να καταλαβετε οτι το WiiU ναι μεν εχει προβλημα ΤΩΡΑ και σιγουρα δεν ειναι αυτο που θα ηθελαν καποιοι αλλα του πουστη ισχυει το ιδιο για καθε γενια κονσολας μεχρι σημερα. Το development και η εκμαθηση και οι πολιτικες απαιτουν χρονο και σκεψη. Πρεπει να δωσεις σε μια κονσολα 1-2 χρονια καιρο πριν την πεις αποτυχημενη. Αν ηταν ετσι και το PS3 και το Χ360 θα ηταν τρελες φλομπες σημερα ετσι δεν ειναι? Το μεν PS3 τα πρωτα 2 χρονια ειχε λιγοτερα και λιγοτερο ενδιαφερον παιχνιδια σε σχεση με το WiiU και επισης το Χ360 ειχε τοσα πολλα RROD που θα επρεπε να μην υπαρχει στο χαρτη πλεον. Στην τελικη ομως games talk. Ειδικα στην περιπτωση της nintendo δεν υπαρχει καμια αμφιβολια. Την παιρνει να το καθυστερει οσο αυτη νομιζει προκειμενου να προσφερει αυτα που θελει. Δεν νοιωθει την ιδια πιεση χρονου που νοιωθουν οι αλλοι με deadlines και financial reports. Οπως οι αλλοι οι παπαρες που θεωρησαν οτι το Tomb Raider ειναι αποτυχια επειδη δεν εκανε τις πωλησεις που ηθελαν στον χρονο που ηθελαν. Fail απλα ρε. Fail. 1
Fulgore1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Το tablet της Razer τι μας το εδειξες???Εχεις δει τι γραφουν οι gamer σε αλλα site γιαυτο?Τι κραξιμο του ριχνουν για τα λεφτα που κοστιζει???Προσωπικα μας ενδιαφερει τι κανουν οι κονσολες οχι τι κανουν τα tablet,αλλιως αν θες φορητο παρε ενα laptop καλυτερα.... ''Αντιθετα το WiiU ποιον εχει αντιπαλο?''Τους gamers/αγοραστες γιαυτο και δεν πουλαει.Και επισης δεν καταλαβαινω για πιο λογο να μην βγαζει multiplattform παιχνιδια η Nintendo οπως οι αλλοι ανταγωνιστες και να σε αναγκαζει να αγορασεις 2 κονσολες.Τι την εχει δει δηλαδη μονοπωλιο??? ''Το μεν PS3 τα πρωτα 2 χρονια ειχε λιγοτερα και λιγοτερο ενδιαφερον παιχνιδια σε σχεση με το WiiU και επισης το Χ360 ειχε τοσα πολλα RROD που θα επρεπε να μην υπαρχει στο χαρτη πλεον. ''Παλι λαθος εισαι γιατι δες τι παιχνιδια εχει το ps3 και τι το Wii,γιαυτο το αγορασανε το ps3.Απο την αλλη στο Wii U βλεπουν οτι στον τομεα των παιχνιδιων η Nintendo ακολουθει την ιδια λαθος πολιτικη απο το Wii με το Wii U και γιαυτο και δεν θα παιζει και Multiplattform παιχνιδια. ''Στην τελικη ομως games talk. Ειδικα στην περιπτωση της nintendo δεν υπαρχει καμια αμφιβολια.'' Ναι games talk γιαυτο και ολοι παιζουν σε ps3 ή pc.. ''Την παιρνει να το καθυστερει οσο αυτη νομιζει προκειμενου να προσφερει αυτα που θελει. Δεν νοιωθει την ιδια πιεση χρονου που νοιωθουν οι αλλοι με deadlines και financial reports.'' Ναι το βλεπουμε με τις πωλησεις δεν εχει καθολου πιεση.... Αποοτι φενεται μονο ο Ikaruga εχει φαει το δουλεμα της Nintendo....
dekulinkgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 ''Παλι λαθος εισαι γιατι δες τι παιχνιδια εχει το ps3 και τι το Wii,γιαυτο το αγορασανε το ps3.Απο την αλλη στο Wii U βλεπουν οτι στον τομεα των παιχνιδιων η Nintendo ακολουθει την ιδια λαθος πολιτικη απο το Wii με το Wii U και γιαυτο και δεν θα παιζει και Multiplattform παιχνιδια. Θα μας πεις επιτελους Fulgore1 τι εχουν τα παιχνιδια του Wii???Κραζεις συνεχεια τα games του wii και ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις ασχοληθει ποτε με την κονσολα.
Fulgore1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ωραια Super Mario galaxy The Legend of Zelda Skyward Sword Xenoblade Chronicles Super Smash Bros Brawl Metroid Prime 3 και metroid Prime Trilogy(Metroid Other M) Super Mario Bros και Mario Kart Fire Emblem και Okami Αυτοι ειναι γενικα οι τιτλοι που αξιζουν για το Wii,μπορει να ξεχασα κανα δυο αλλα αυτοι ειναι ολοι και ολοι.Σιγουρα ειναι παραπολυ αξιολογοι τιτλοι αλλα δεν μπορεις να πεις οτι θα διαλεξεις wii αντι για ps3 ή xbox αυτο εννοω.Και ναι δεν μου αρεσει η λογικη''ελα μωρε αγορασε ολες τις κονσολες να εισαι οκ''γιατι τοτε καλυτερα να πας μια και καλη στο pc.
Vole Maulder Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Είναι κι άλλοι, κάμποσοι, τίτλοι στο Wii, όχι ιδιαίτερα γνωστοί ή υπερπαραγωγές. Ωστόσο, συμφωνώ μαζί σου ότι μόνο ως δευτερεύουσα κονσόλα έστεκε το Wii για έναν "σοβαρό" gamer (δε μου αρέσει αυτό το επίθετο, αλλά αναγκαστικά το χρησιμοποιώ για να εκφράσω την αντίθεση με τον casual που μπορεί να πήρε Wii λόγω marketing). Κι αυτό είναι κάτι που ισχύει για οποιαδήποτε κονσόλα - wink wink, thread title - χάνει εξ ορισμού όλα τα multiplatform παιχνίδια μιας γενιάς.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Το tablet της Razer τι μας το εδειξες???Εχεις δει τι γραφουν οι gamer σε αλλα site γιαυτο?Τι κραξιμο του ριχνουν για τα λεφτα που κοστιζει???Προσωπικα μας ενδιαφερει τι κανουν οι κονσολες οχι τι κανουν τα tablet,αλλιως αν θες φορητο παρε ενα laptop καλυτερα.... Το tablet στο εδειξα για να καταλαβεις οτι βηματα ηδη γινονται για κανονικη gaming εμπειρια σε αυτες τις συσκευες. Σε 3-4 χρονια λοιπον απο τωρα αυτες οι συσκευες θα ειναι κανονικοτατες σοβαρες gaming προτασεις για ολα τα γουστα και σε ολες τις τιμολογιακες κλιμακες. Κατι για το οποιο ουτε το 3DS αλλα ουτε και το Vita μπορουν να κανουν κατι περα απο το απλα να βγαζουν παιχνιδια που μπορεις να βρεις μονο σε αυτα μιας και σε ολους τους αλλους τομεις δεν θα μπορουν να ανταγωνιστουν τις συσκευες αυτες. ''Αντιθετα το WiiU ποιον εχει αντιπαλο?''Τους gamers/αγοραστες γιαυτο και δεν πουλαει.Και επισης δεν καταλαβαινω για πιο λογο να μην βγαζει multiplattform παιχνιδια η Nintendo οπως οι αλλοι ανταγωνιστες και να σε αναγκαζει να αγορασεις 2 κονσολες.Τι την εχει δει δηλαδη μονοπωλιο??? Η sony δηλαδη γιατι δεν βγαζει και σε αλλες κονσολες τα uncharted, God of War, Gran Tourismo ας πουμε? Τι την εχει δει μονοπωλιο? Και δεν ειναι η nintendo αυτη που απαγορευει στους αλλους να βγαζουν παιχνιδια για την κονσολα της. ''Το μεν PS3 τα πρωτα 2 χρονια ειχε λιγοτερα και λιγοτερο ενδιαφερον παιχνιδια σε σχεση με το WiiU και επισης το Χ360 ειχε τοσα πολλα RROD που θα επρεπε να μην υπαρχει στο χαρτη πλεον. ''Παλι λαθος εισαι γιατι δες τι παιχνιδια εχει το ps3 και τι το Wii,γιαυτο το αγορασανε το ps3.Απο την αλλη στο Wii U βλεπουν οτι στον τομεα των παιχνιδιων η Nintendo ακολουθει την ιδια λαθος πολιτικη απο το Wii με το Wii U και γιαυτο και δεν θα παιζει και Multiplattform παιχνιδια. Μην μιλας για πωλησεις σε παρακαλω. Το Wii εχει πολλες περισσοτερες πωλησεις ειτε απο το PS3 ειτε απο το 360. ''Στην τελικη ομως games talk. Ειδικα στην περιπτωση της nintendo δεν υπαρχει καμια αμφιβολια.'' Ναι games talk γιαυτο και ολοι παιζουν σε ps3 ή pc.. Ας ξεχασουμε το γεγονος οτι για αλλη μια φορα το Wii συνεχιζει να ειναι αρκετα πανω σε πωλησεις σε σχεση με το PS360 και ας παμε στην αντιστοιχη περιοδο πωλησεων αυτων των κονσολων. Ποσος καιρος χρειαστηκε για να "φτιαξουν" αυτα τα μηχανηματα? Ακριβως, περιπου 2 χρονια. Ποιο πριν ουτε για φτυσιμο δεν αξιζαν. Το ιδιο θα συμβει και εδω. ''Την παιρνει να το καθυστερει οσο αυτη νομιζει προκειμενου να προσφερει αυτα που θελει. Δεν νοιωθει την ιδια πιεση χρονου που νοιωθουν οι αλλοι με deadlines και financial reports.'' Ναι το βλεπουμε με τις πωλησεις δεν εχει καθολου πιεση.... Αποοτι φενεται μονο ο Ikaruga εχει φαει το δουλεμα της Nintendo.... Και ομως δεν εχει. Οι πωλησεις της συγκριτικα με το PS360 ειναι καλυτερες της nintendo για την ιδια περιοδο. Οι μετοχες της επισης ειναι υψηλοτερες καθως και τα κερδη της ειναι υψηλοτερα απο αυτα της Sony. Το δουλεμα το εχετε φαει εσεις που διαβαζετε νεα με τιτλο "ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SONY ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 66 ΜΥΡΙΩΝ" ενω για την nintendo διαβαζεις "ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ WIIU, MONO 88 ΜΥΡΙΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ NINTENDO". Ελπιζω να καταλαβαινεις ποσο ο τυπος απλα του αρεσει να περιπαιζει με αυτα τα νεα. Η "μοδα" του σημερα ειναι απλα να ριχνουμε σφαλιαρες οπου ριχνουν και ολοι οι αλλοι. Μπες και εσυ λοιπον στη σειρα να ριξεις τη δικη σου. Θα νοιωσεις σιγουρα καλυτερα.
Fulgore1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δηλαδη θες να μου πεις οτι ιδια τιμη εχει το Wii και ιδια το ps3??Ξερω πολυ καλα οτι το Wii ειχε απιστευτα πολλες πωλησεις αλλα κοστιζε και κοστιζει αναλογα σε σχεση με Ps3.Και για την μοδα που ανεφερες μου μιλας γενικα εγω μιλαω για το τι βλεπω στην Ελλαδα,εννοειται οτι στο εξωτερικο τα πραγματα πανε οπως λες προς την μερια tablet/smartphone.Και επισης ξαναλεω με τον καιρο ο gamer/καταναλωτης/πωλητης γινεται και πιο απαιτητικος,το ιδιο παει για την Nintendo εγω μιλαω για το τωρα οχι για το τι θα κανει το wii u μετα απο 2 χρονια,το τωρα μας ενδιαφερει.Επισης μαλλον μπερδεψες το μονοπωλιο.Εγω ειπα μονοπωλιο με την εννοια οτι δεν βγαζει multiplattform games οπως οι αλλες κονσολες και σε αναγκαζει ουσιαστικα να εχεις 2 κονσολες,οχι οτι βγαζει τα παιχνιδια της και στο 3ds πχ.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δηλαδη θες να μου πεις οτι ιδια τιμη εχει το Wii και ιδια το ps3??Ξερω πολυ καλα οτι το Wii ειχε απιστευτα πολλες πωλησεις αλλα κοστιζε και κοστιζει αναλογα σε σχεση με Ps3. Δηλαδη -μονο- η τιμη παιζει ρολο? Αν παιζει ρολο η τιμη τοτε ο κοσμος γιατι αγοραζει νεα συστηματα καθε φορα? Ας εμενε με αυτα που ειχε. Το θεμα ομως ειναι οτι το Wii ειχε (και εχει μιας και ειναι backwards compatible το WiiU) παιχνιδαρες. Τι σε ενδιαφερει εσενα ως σοβαρο gamer η σαβουρα? Τα καλα θα κοιταξεις οχι τη σαβουρα. Εκτος και αν μου λες οτι δεν σε ενδιαφερει η ποιοτητα. Και για την μοδα που ανεφερες μου μιλας γενικα εγω μιλαω για το τι βλεπω στην Ελλαδα,εννοειται οτι στο εξωτερικο τα πραγματα πανε οπως λες προς την μερια tablet/smartphone.Και επισης ξαναλεω με τον καιρο ο gamer/καταναλωτης/πωλητης γινεται και πιο απαιτητικος,το ιδιο παει για την Nintendo εγω μιλαω για το τωρα οχι για το τι θα κανει το wii u μετα απο 2 χρονια,το τωρα μας ενδιαφερει.Επισης μαλλον μπερδεψες το μονοπωλιο.Εγω ειπα μονοπωλιο με την εννοια οτι δεν βγαζει multiplattform games οπως οι αλλες κονσολες και σε αναγκαζει ουσιαστικα να εχεις 2 κονσολες,οχι οτι βγαζει τα παιχνιδια της και στο 3ds πχ. Καταρχην απο ποτε η Ελλαδα αποτελει σοβαρο θεμα προς συζητηση για να συγκρινουμε το τι συμβαινει στις αγορες ανα τον κοσμο? Δευτερον τι σχεση εχει το μονοπωλιο με το γεγονος οτι αρκετοι δεν βγαζουν τα παιχνιδια τους στις κονσολες της nintendo? Τους το απαγορεψε κανεις? Τους εβαλαν κανενα μαχαιρι στο λαιμο? Τριτο και τελευταιο, το ΤΩΡΑ σε οτι αφορα τις κονσολες δεν εχει καμια σημασια. Ενα μηχανημα πρεπει να περασει μια καλη διετια ΠΡΙΝ αρχισεις να μουρμουρας. Οι απαιτησεις του gamer μπορει να ανεβαινουν αλλα δεν ισχυει το ιδιο και για την τσεπη του απο οτι φαινεται. Ο τζαμπας εχει πεθανει φιλος και ο γιος δεν χαριζει. Αν καποιο προιον δεν σε ικανοποιει για τον οποιονδηποτε λογο τοτε απλα δεν αγοραζεις. Εγω ειμαι φαν των παιχνιδιων της nintendo (το 50% των τιτλων) και δεν εχω WiiU ακομα, Μαντεψε, ξερω ακριβως ποτε θα το αγορασω. Ενδιαμεσα δεν κραζω, δεν βριζω, κανω που και που καμια παρατηρηση πανω σε συζητηση ομως και αυτο ειναι. Το ιδιο κανω για ολα τα μηχανηματα που εχω στην κατοχη μου. 1
dekulinkgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ωραια Super Mario galaxy The Legend of Zelda Skyward Sword Xenoblade Chronicles Super Smash Bros Brawl Metroid Prime 3 και metroid Prime Trilogy(Metroid Other M) Super Mario Bros και Mario Kart Fire Emblem και Okami Αυτοι ειναι γενικα οι τιτλοι που αξιζουν για το Wii,μπορει να ξεχασα κανα δυο αλλα αυτοι ειναι ολοι και ολοι.Σιγουρα ειναι παραπολυ αξιολογοι τιτλοι αλλα δεν μπορεις να πεις οτι θα διαλεξεις wii αντι για ps3 ή xbox αυτο εννοω.Και ναι δεν μου αρεσει η λογικη''ελα μωρε αγορασε ολες τις κονσολες να εισαι οκ''γιατι τοτε καλυτερα να πας μια και καλη στο pc. Καλα ειναι πολυ περισσοτεροι αλλα τελοσπαντων.Κοιτα εμενα που με ενδιαφερει να παιξω τις αποκλειστικοτητες της ιδιας της Nintendo θα παρω καποτε WiiU και ας γινει νεο gamecube(δεν με χαλαει καθολου αν θυμηθουμε τι παιχνιδαρες ειχε).Oσο για τους υπολοιπους τιτλους εχω το pc. Τωρα μεχρι στιγμης εχει αποτυχει το WiiU εμπορικα.Η κατασταση ειναι ομως αναστρεψιμη.Δειτε το 3ds πως ξεκινησε και που ειναι τωρα. Δεν λεω να βγει πρωτο στις πωλησεις αλλα μπορει να παει καλα.
Fulgore1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Οκ τοτε ας παγωσει το topic μεχρι η Nintendo να βγαλει κανενα παιχνιδι.....Α και dekulinkgr θα τα παει καλα μολις η τιμη πεσει και αλλο και παει σε επιπεδα wii..
dekulinkgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Fulgore1 θα τα παει καλα1ον μολις βγουν παιχνιδια και2ον ριξει την τιμη, Ειπαμε το παν ειναι τα GAMES.Στους επομενους μηνες θα φανει οταν βγει το Zelda και το Mario 3d world.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα