Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Iwata is against laying off employees to get into profitability

http://www.destructoid.com/nintendo-is-not-in-the-habit-of-laying-off-staff-257642.phtml

Αυτη απο την αλλη ειναι πολιτικη "μπροστα" της nintendo. Δεν ξερω, δεν την πιανεις πουθενα αυτην την εταιρια. Κλεινει στοματα με την πολιτικη αυτη. 

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτή η πολιτική κάνει την εταιρεία πιο "ανθρώπινη" και κυρίως δυναμώνει την αφοσίωση των υπαλλήλων της. Γιατί άλλο να δουλεύεις για μια εταιρεία όπως η ΕΑ που μπορεί να φύγεις με τις κλωτσιές γιατί δεν έκανες 5 εκατομμύρια πωλήσεις και άλλο σε μια εταιρεία όπως η Nintendo που ξέρεις ότι θα σε προστατεύσει.

Δημοσ.

Η Ν. γενικά είναι "στο κόσμο της" δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τον ανταγωνισμό και ακολουθεί το δικό της "όραμα" και δρόμο. Με ότι καλό και κακό αυτό συνεπάγεται. Άλλοι γουστάρουν και ακολουθούν, άλλοι τη θεωρούν ξεπερασμένη και βρίζουν. Το σίγουρο είναι πως είναι η μόνη παραδοσιακή gaming εταιρεία που προσφέρει μια διαφορετική εναλλακτική στο gaming των PC/PS/XBOX το οποίο τα τελευταία 5-10 χρόνια έχει έντονες τάσεις σύγκλισης.

Σε σχέση με τις (μη) απολύσεις, καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας πως μετά τις επιτυχίες των Wii/DS η Ν. είναι από τις λίγες εταιρείες του χώρου που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα. Αντίθετα εδώ και 2 χρόνια περίπου είναι σε μια φάση επέκτασης και αναδιάρθρωσης των ήδη πολλών 1st/2nd party studio που διαθέτει με αγορά καινούργιων γραφείων κλπ κλπ...

Τα αποτελέσματα αυτών των κινήσεων δεν έχουν φανεί ακόμα και ίσως πάρει κάποιο χρόνο ακόμα για να φανούν. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει πολύ πράγμα κάτω από την επιφάνεια και πως οι "αναλύσεις" επιπέδου "Nintendo is doooomed" επειδή το U δεν τράβηξε για ένα εξάμηνο είναι μάλλον ...των οπισθίων.

Δημοσ.

Ακυρο, απλα για να θυμηθουμε και να συνειδητοποιησουμε τι ξενερα μας εδωσε η Ν με την Retro και το Donkey Kong αντι για την υπερτατη παιχνιδαρα .

• Like 2
Δημοσ.

+100000 και αφαντο απο προσωπου γης το Metroid Trilogy :cry: Και μετα καθομαι και ακουω για call of duty,halo και βλακειες.Metroid Prime και ξερο ψωμι :wub:

Δημοσ.

Εγω γι αυτο απογοητευτηκα. Ηθελα να δω εστω μια ανακοινωση οτι ετοιμαζεται καποιο βασικο metroid, εστω και υπο τη μορφη remake (αλλα Zero mission) του Super Metroid στο 3DS αλλα τιποτα. Συμφωνω οτι τα Prime παιχνιδια σχεδον αγγιζουν την τελειοτητα αλλα ρε πουστη δεν με νοιαζει. Αυτη η συνταγη μπορει να χρησιμοποιηθει για τουλαχιστον 3 ακομα παιχνιδια. 

Ελπιζω να μας τρολαρουν απλα εκει στη Retro και απλα να κρατανε μυστικο το ολο project και να μας ερθει καποια μερα ΜΠΑΜ στη μαπα αν και εχω μια απαισιοδοξη οπτικη πανω στο θεμα. 

Δημοσ.

Εχει παρει κανεις Wii U απο UK?? Παιζει κανενα θεμα με region lock και τετοια??

Πηρα εγω οχι κανενα θεμα, region ειναι PAL οποτε φυσικα ειναι κομπλε. Μονο ανταπτορακια για τις πριζες θα χρειαστεις αφου θα ειναι αγγλικου τυπου.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο εδω πηρες;

http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Wii-32GB-Premium-Pack/dp/B008B5YB4W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1373575942&sr=8-1&keywords=wii+u

Παροτι Premium Pack στη περιγραφη δε βλεπω να εχει μεσα στο κουτι το Pro Controller

Box Contains

•     32 GB memory
  •     Wii U Console in Black
  •     Wii U GamePad in Black
  •     Wii U AC Adapter
  •     Wii U GamePad AC Adapter
  •     High Speed HDMI Cable
  •     Sensor Bar
  •     Wii U GamePad Cradle (for charging)
  •     Wii U GamePad Stand
  •     Wii U Console Stand
  •     Wii U Game Pad Stylus
  •     Copy of Nintendo Land Game
Δημοσ.

Ναι αυτο πηρα, το zombie u ηταν πιο ακριβο και δεν ξερω αν τα ηθελα ετσι και αλλιως(το zombie και το pad) atm θελω να παιξω NSMBU/NSLU και Nintendoland μονο..

Δημοσ.

Ωραιος μια χαρα τιμη. Και εγω το αγγλικο εχω αλλα το λευκο τοτε που το ειχε βαλει σε τιμη πειρασμο το πασχα. Αν σαρεσει τοσο το super mario τοτε συγχαρητηρια γιατι εκανες μια συνειδητοποιημενη αγορα και το σιγουρο ειναι οτι θα το καταχαρεις γιατι το NSMBU/NSLU δειχνει απλα πανεμορφο! Και εγω πρωτο παιχνιδι αυτο πηρα! Αντε με το καλο να το δεχτεις και καλο gaming! Παρε δυο ανταπτορακια γιατι θες και για το φορτιστη του gamepad.

Δημοσ.

Ναι ειμαι fan των 2D mario απο το gameboy και καποια στιγμη θα το επαιρνα το wii u μονο για αυτο.. B) Κριμα που εχασα τις προηγουμενες προσφορες αλλα τι να κανεις.. 

Περιμενω επισης mario kart, donkey kong και zelda οποτε νομιζω θα τα βγαλει τα λεφτα του ανετα.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...