Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν ''αλλά'' εδω cortan.Η εχει καλυτερα γραφικα ή δεν εχει.

Λαθος τερμα για τερμα, τα γραφικα υπολογιζονται σε καλυτερα/χειροτερα υπο προυποθεσεις. Το παραδειγμα των benchmarks στο PC ειναι τρανο που εδωσε ο Cortana οπως και το γεγονος οτι ειναι απο αυτους που επιασαν τελεια αυτο που ελεγα. Οπως ενα αυτοκινητο που σκετο τα κυβικα του κινητηρα και η ιπποδυναμη δεν μας λεει ουσιαστικα ποσο καλο ειναι το αυτοκινητο στη δυναμη του ετσι και εδω ισχυει το ιδιο. Παιζει ρολο το αεροδυναμικο σχεδιο, το βαρος, τα ηλεκτρονικα, το στησιμο και αλλα πολλα. Δεν σημαινει οτι επειδη ενα αυτοκινητο εχει 300 ιππους αυτοματα ειναι και γρηγοροτερο απο ενα αλλο με 250 ιππους. Δεν ξερω αν με πιανεις. 

• Moderators
Δημοσ.

Παρόλα αυτά το έχω στο πρόγραμμα να δω και τα τρία GOW, απλά ψάχνω να βρω το 1 και το 2 στις εκδόσεις τους για το ps2 (και να τα παίξω στο ps3 με upscale).

Γιατί όχι τα HD remakes του PS3; Κλάσεις καλύτερα οπτικά.

Δημοσ.

Αν ειναι δυνατον να συγκρινουμε οπτικα το βαγιονετα 1,και 2 με τα γραφικα του γκοντ οφ γουρ 3.Καλο παιχνιδι το μπαγιονετα,αλλα πολυ μετριο απο γραφικης αποψεως(μετρια τεξτουρ,μηδεν φωτισμους)μονο σε φρειμ ειναι καλο διοτι ειναι 60αρι.

Το 2 εχει σαφως καλυτερα γραφικα απο το πρωτο!!αλλα κακα τα ψεμματα γραφικα επιπεδου γκοντ οφ  γορ 3,η ακομα καστλιβανια δεν εχει.

Φίλος μάλλον χρειάζεσαι καινούρια γυαλιά....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Oλοι πιασαμε αυτο που ειπες ikaruga(αυτα τα γνωριζουμε 10ετιες),αλλα με την λογικη σου, παιχνιδια του Ps2(free camera) ειναι ανωτερα απο το gow3.

Καπου τα μπερδευεις με το ζυγισμα λοιπον.Εκει ειναι το προβλημα

Η συγκριση ειναι αστεια και η διαφορα ειναι τεραστια σε ολα τα επιπεδα.Ακομα και το frame rate που υποτιθεται οτι ειναι πλεονεκτημα του Bayonetta κανει βουτιες τρελες(ψαξε αναλυσεις,πολλες φορες παιζει πολυ στα 30),ειναι πιο σταθερο στο god of war που παιζει στα 40-50.Δεν ειναι και τοσο πλεονεκτημα λοιπον.

Επισης δεν εχει καν ΑΑ η 360 εκδοση(η καλυτερη),ενω το gow εχει το ανωτερο ΑΑ που εχουμε δει σε console game.Δεν υπαρχει κατι που να κανει καλυτερα το B,οσο και να το τραβηξεις απο τα μαλλια.

Ακομα και η fixed καμερα του gow(δυστυχως δεν βρισκω το link) εστιαζει στο ''φορτωμενο'' μερος παντα του παιχνιδιου.Αν δεν ηταν fixed θα ηταν πιο συχνα στο 60αρι.Η επιλογη αυτη εγινε για το gameplay/σκηνοθεσια και μονο για αυτο.Δεν την προσαρμοσαν αναλογα με του που κραταει καλυτερα τα frames.Τα παραπανω κανουν μπαμ αν το εχεις παιξει το παιχνιδι.

Ηταν ενα παιχνιδι που αρεσε και πουλαγε,δεν θα αλλαζαν το gameplay του για κανεναν λογο.Δεν ειναι τυχαιο που η SM ειναι το μονο στουντιο της sony που εχει κολλησει στo milking με ολοιδια gow.

Αν θες κανε ενα ποστ στο neogaf και γραψε αυτα που γραφεις εδω,να σου πουν ολοι αυτα που σου λεω μηπως ετσι το δεχτεις.Εγω δεν εχω να προσθεσω κατι,αλλο, ας μεινουμε on topic(πηγα να το κλεισω χθες αλλα δεν τα καταφερα)..

Δημοσ.

Oλοι πιασαμε αυτο που ειπες ikaruga(αυτα τα γνωριζουμε 10ετιες),αλλα με την λογικη σου, παιχνιδια του Ps2(free camera) ειναι ανωτερα απο το gow3.

Καπου τα μπερδευεις με το ζυγισμα λοιπον.Εκει ειναι το προβλημα

Η συγκριση ειναι αστεια και η διαφορα ειναι τεραστια σε ολα τα επιπεδα.Ακομα και το frame rate που υποτιθεται οτι ειναι πλεονεκτημα του Bayonetta κανει βουτιες τρελες(ψαξε αναλυσεις,πολλες φορες παιζει πολυ στα 30),ειναι πιο σταθερο στο god of war που παιζει στα 40-50.Δεν ειναι και τοσο πλεονεκτημα λοιπον.

Επισης δεν εχει καν ΑΑ η 360 εκδοση(η καλυτερη),ενω το gow εχει το ανωτερο ΑΑ που εχουμε δει σε console game.Δεν υπαρχει κατι που να κανει καλυτερα το B,οσο και να το τραβηξεις απο τα μαλλια.

Ακομα και η fixed καμερα του gow(δυστυχως δεν βρισκω το link) εστιαζει στο ''φορτωμενο'' μερος παντα του παιχνιδιου.Αν δεν ηταν fixed θα ηταν πιο συχνα στο 60αρι.Η επιλογη αυτη εγινε για το gameplay/σκηνοθεσια και μονο για αυτο.Δεν την προσαρμοσαν αναλογα με του που κραταει καλυτερα τα frames.Τα παραπανω κανουν μπαμ αν το εχεις παιξει το παιχνιδι.

Ηταν ενα παιχνιδι που αρεσε και πουλαγε,δεν θα αλλαζαν το gameplay του για κανεναν λογο.Δεν ειναι τυχαιο που η SM ειναι το μονο στουντιο της sony που εχει κολλησει στo milking με ολοιδια gow.

Αν θες κανε ενα ποστ στο neogaf και γραψε αυτα που γραφεις εδω,να σου πουν ολοι αυτα που σου λεω μηπως ετσι το δεχτεις.Εγω δεν εχω να προσθεσω κατι,αλλο, ας μεινουμε on topic(πηγα να το κλεισω χθες αλλα δεν τα καταφερα)..

Πρωτα πρωτα νομιζω οτι το ξεκαθαρισα οτι το GoW ειναι η τελειοτητα απο γραφικης αποψης. Ναι ή οχι? Απο εκει και περα τι προσπαθεις να μου αποδειξεις? Εγω ομως απλα μπαινω στη διαδικασια να σου πω οτι τα πραγματα δεν ειναι και τοσο τραγικα στις διαφορες που εχουν με αυτο που εσυ θεωρεις μετριοτητα πρωτα γιατι το GoW χρησιμοποιει τεχνασματα αποκρυψης και δευτερον γιατι το Bayonetta απο αντικειμενικης γραφικης αποψης δεν ειναι μετριοτητα. 

Απο εκει και περα το Bayonetta το εχω λιωσει στο Χ360 ενω το εχω τερματισει μολις μια φορα στο PS3 οποτε ξερω πολυ καλα για τις βουτιες στο framerate σε σημεια ομως που δεν απασχολουν το gameplay. Μην μου πεις παλι μα και μου, συμφωνουμε εξ αρχης οτι το GoW εχει καλυτερα γραφικα (δεν ειπα το αντιθετο, απλα εγω σιγουρα προτιμω το Bayonetta με την ιδια λογικη που το Crysis 1 του PC ειναι καλυτερο απο οτιδηποτε κυκλορει εκει εξω στις κονσολες με αντικειμενικους ορους αλλα προτιμω να βλεπω pixels στο NES μου σε σχεση με αυτο).

Κατανοητον λοιπον?  

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ikaruga για να κλεισουμε.(και να μην χαλαμε και το thread)

Λεμε το ιδιο πραγμα,απλα δινεις περισσοτερη βαρυτητα απο εμενα σε καποια πραγματα που κατ'εμε δεν επηρεαζουν κατι.Iσα ισα στα gow η fixed δυσκολευει/ζοριζει τα πραγματα για το frame rate,ειδικα οταν γινεται πιο μακρινη για να σου δειξει τα γεματα(σε γραφικα) σημεια ενος επιπεδου.Παντα στα δυσκολα/γεματα σημεια εστιαζει ετσι και αλλιως.

Κατανοητες λοιπον πιστευω και απο εμενα και απο εσενα οι αποψεις μας.

Ας μεινουμε on topic λοιπον.

Δημοσ.

Πρωσοπικα δεν το ηξερα το  Bayonetta και το τσεκαρα μολις τωρα βλεποντας τα σχολια σας...μπορω να πω οτι εμεινα μ****** απο τα γραφικα και την ολη δραση, αλλα βλεπεις 3-4 λεπτα και νομιζεις οτι θα βαρεσεις επιληψια....  :P  ...πολυ εφφε .....

Δημοσ.

Γιατί όχι τα HD remakes του PS3; Κλάσεις καλύτερα οπτικά.

Ως παλιος gamer που ειμαι, πιστευω πως ενω τα γραφικα ειναι πολλες φορες το οχημα για να απολαυσεις ενα παιχνιδι, αυτο που μετραει ειναι το gameplay του, η ατμοσφαιρα, η ιστορια και το τι καταφερε να δωσει στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που βγηκε. Ως αποτελεσμα και επειδη ταυτοχρονα ειμαι λατρης της τεχνολογιας, θα ηθελα να δω τι ειχαν καταφερει τα δυο god of war στο ps2, απο γραφικης απεικονισης. Δηλαδη θα ηθελα να δω τα δυο παιχνιδια original. Επειτα ισως τα ξανα-επαιζα σε HD.

Ετσι η αλλιως, το upscale του ps3 και το image smoothing θα βοηθησει να δωσουν ομορφοτερο αποτελεσμα τα δυο παιχνιδια του ps2.

• Moderators
Δημοσ.

Ως παλιος gamer που ειμαι, πιστευω πως ενω τα γραφικα ειναι πολλες φορες το οχημα για να απολαυσεις ενα παιχνιδι, αυτο που μετραει ειναι το gameplay του, η ατμοσφαιρα, η ιστορια και το τι καταφερε να δωσει στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που βγηκε. Ως αποτελεσμα και επειδη ταυτοχρονα ειμαι λατρης της τεχνολογιας, θα ηθελα να δω τι ειχαν καταφερει τα δυο god of war στο ps2, απο γραφικης απεικονισης. Δηλαδη θα ηθελα να δω τα δυο παιχνιδια original. Επειτα ισως τα ξανα-επαιζα σε HD.

Ετσι η αλλιως, το upscale του ps3 και το image smoothing θα βοηθησει να δωσουν ομορφοτερο αποτελεσμα τα δυο παιχνιδια του ps2.

Θα τα παίξεις σε CRT TV δηλαδή για καλύτερο feeling; :P

• Like 2
Δημοσ.

Αυτος εδω ο τυπακος κανει καλυτερη δουλεια με το να δειχνει τι θα εχει το WiiU απο παιχνιδια απο οτι η ιδια η nintendo. Ξεκιναει πρωτα με τα indie παιχνιδια και τελειωνει με τα first party. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...