Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 oκ Δεν συνεχιζω γιατι θα ξεχασω και αυτα που ξερω.
mtzs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 oκ Δεν συνεχιζω γιατι θα ξεχασω και αυτα που ξερω. Συγκριση Bayonettas με GOW3 και περιμενεις να βρεις ακρη Δε φταιει κανεις αλλος. Εσυ φταις !!
spartan29gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Αν ειναι δυνατον να συγκρινουμε οπτικα το βαγιονετα 1,και 2 με τα γραφικα του γκοντ οφ γουρ 3.Καλο παιχνιδι το μπαγιονετα,αλλα πολυ μετριο απο γραφικης αποψεως(μετρια τεξτουρ,μηδεν φωτισμους)μονο σε φρειμ ειναι καλο διοτι ειναι 60αρι.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Το 2 ειναι μετριο σε γραφικα? Σε συγκριση με το πρωτο ειναι πολυ ανωτερο.Για μενα εχει καλα γραφικα.
Fulgore1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Το Bayonetta βγεικε τελη 2009 με αρχες του 2010 οποτε λογικο το Bayonetta 2 να δειχνει πιο ομορφο.Επίσης DMC και MGR ειναι παρόμοια γρήγορα hack n slash
spartan29gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Το 2 ειναι μετριο σε γραφικα? Το 2 εχει σαφως καλυτερα γραφικα απο το πρωτο!!αλλα κακα τα ψεμματα γραφικα επιπεδου γκοντ οφ γορ 3,η ακομα καστλιβανια δεν εχει.
cortaN@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά ο Ikaruga δε λέει πως το GOW3 δεν έχει όμορφα γραφικά. Λέει πως λόγω της φύσης του παιχνιδιού και των QTE, είναι λογικό όταν το παιχνίδι είναι action και είναι scripted (δηλαδή με static σκηνές ως προς τον περιβάλλοντα χώρο) να έχει καλύτερα γραφικά απ' ό,τι ένα παιχνίδι action ανοικτό όμως τύπου bayonetta. Άλλη τεχνοτροπία το ένα παιχνίδι, άλλη το άλλο. Πάντως το Bayonetta στο 360 είναι πανέμορφο. Στο ps3 δε θα το συνιστούσα σε κάποιον. Αντίθετα στο ps3 θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το Castlevania: Lords of Shadow. Παιχνιδάρα και με πολύ πολύ καλά γραφικά και artstyle. Από τα κορυφαία της γενιάς.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δεν υπαρχουν ''αλλά'' εδω cortan.Η εχει καλυτερα γραφικα ή δεν εχει.Λιγη σημασια εχουν τα υπολοιπα ,οταν μιλαμε για τετοιες διαφορες. Το ενα το βαζουν στο digital foundry ως δειγμα για τα κορυφαια γραφικα της γενιας και το αλλο δεν υπαρχει στο χαρτη. Μην τρελαθουμε. Να σου πω την αληθεια ως παιχνιδι πιστευω οτι ειναι καλυτερο το bayonetta,αλλα μην συγκρινουμε θολουρα vs ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια στον οπτικο τομεα της current gen. Ειπαμε.. Το Β2 δειχνει σαφως καλυτερο.
cortaN@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Εγώ δεν είπα πως το GOW3 δεν είναι πανέμορφο (αν και δεν το έχω παίξει από την αρχή μέχρι το τέλος - όλα τα GOW τα έχω δει σε φίλους), προσπάθησα να εξηγήσω αυτό που λέει ο Ikaruga. Πως τα καλύτερα γραφικά του GOW3 οφείλονται όχι σε κάτι μαγικό, αλλά στο γεγονός πως μπορεί να χρησιμοποιηθούν στο έπακρο τεχνικές όπως tile rendering, hyper-surface, κτλ, κτλ...Είναι κάτι αντίστοιχο με το 3dmark και τα optimisations που κάνουν η nVidia και η ATi (με την nVidia φυσικά να είχε τα ιστορικά optimisations για τη σειρά των FX καρτών γραφικών) - επειδή το benchmark είναι όλο scripted, μπορούν άνετα να κόβουν πολύγωνα από τα υπόλοιπα. Κάτι αντίστοιχο εφαρμόζεται και στο GOW και φυσικά και σε αντίστοιχα παιχνίδια. Π.χ. αν δεις το Resident Evil Remake σε GC/Wii, ακόμα και τώρα 11 χρόνια μετά από την πρώτη εμφάνισή του, υπάρχουν σκηνές που το παιχνίδι έχει απίστευτα γραφικά γιατί είναι pre-rendered σε static περιβάλλοντα. Λογικό να βελτιώνονται εκεί τα γραφικά. Βέβαια το GOW δεν είναι pre-rendered, αλλά έχει περιορισμένο χώρο δράσης μέσα σε αχανή περιβάλλοντα που τα βλέπεις από συγκεκριμένες οπτικές γωνίες. (εκεί π.χ. που βλέπεις το χέρι ενός θεού να πέφτει πάνω σου και δεν βλέπεις την πλάτη του, η πλάτη του δε γίνεται rendered real-time - εκεί δεν υπάρχει τίποτα) Στο θέμα του gameplay θα συμφωνήσω αν και δεν έχω ασχοληθεί πολύ με κανένα από τα δύο παιχνίδια. Έχω δει όμως (και παίξει) αρκετές ώρες από GOW και νομίζω το gameplay είναι απλοικό. Το Castlevania: LOS με τα στοιχεία RPG που έχει μέσα, έχει π.χ. πιο βαθύ gameplay. Παρόλα αυτά το έχω στο πρόγραμμα να δω και τα τρία GOW, απλά ψάχνω να βρω το 1 και το 2 στις εκδόσεις τους για το ps2 (και να τα παίξω στο ps3 με upscale). Αν με ρωτούσες ποια γραφικά θεωρώ κορυφαία στο ps3 θα σου απαντούσα τα Uncharted 2 και Heavy Rain χωρίς να έχω δει τα Killzone 3 και Uncharted 3.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Εγω παλι δεν καταλαβαινω ποιους ενδιαφερουν οι αποψεις του καθε χρηστη για το καθε παιχνιδι και τι σχεση εχουν με το thread...το λεω γιατι βλεπω οτι εχει γινει της μοδας εδω μεσα μολις δημοσιευεται μια ειδηση να αρχιζουν οι προσωπικες αμπελοφιλοσοφιες για 3-4 σελιδες που με μαθηματικη ακριβεια καταληγουν στο "συμφωνουμε οτι διαφωνουμε".
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Εγραφα τοση ωρα διαφορα,τα εσβησα, γιατι εχει δικιο ο φιλος απο πανω.Ειμαστε και offtopic. Mονο αυτο το τελευταιο κρατησα .Η διαφορα ειναι χαωδης για να καθομαστε να συζηταμε για τα 2 αυτα παιχνιδια.Ναι καταλαβα το σκεπτικο σου ,αλλα δεν αλλαζει κατι.Και μονο που μπαινουμε σε αυτην την διαδικασια ειναι χαζο κατ'εμε.
naruto14 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Το Bayonetta από που και ως που είναι ανοιχτό παιχνίδι και με ποια έννοια?
spartan29gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ειδα βιντεακι για το νεο μαριο καρτ μαγκες(για το γουι-γιου)και με εντυπωσιασε πολυ το gameplay του,φαινεται φοβερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα