Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Kαλα τα παιχνιδια ειναι το παν δεν διαφωνω,αλλα πολλες φορες το ενα(σε αυτη την φαση feature) σπρωχνει το αλλο(παιχνιδια).Θα δειξει.
gkalas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Αντε να αρχισουν να βγαινουν τα παιχνιδια γιατι πολυ σκονιστηκε το wii u.Περιμενω να κατεβασω luigi bros να λιωσω.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Iwata: "We’re competing with each other in terms of who’s creating the most fun games. Unfortunately, however, as I saw the reports dispatched from E3 this year, they’re pretty much occupied by talk about which machine is more friendly to used games, or which machine is $100 cheaper than the other. I’m sorry that we’re missing the most important discussion – about video games."
savakis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Προσωπικά μετά την E3 βλέπω ότι η πρώτη κονσόλα από αυτή την γενιά που θα μπει στην συλλογή μου είναι το WiiU μια και αυτό έρχεται στο λογικότερο κόστος ενώ προσφέρει μια ριζικά διαφορετική εμπειρία από το PC. Αργότερα βλέπουμε για το ps4 αν αποδειχθεί ότι αξίζει για κάποιον που έχει PC. Το μόνο που έχει να κάνει η Ν είναι να μας δώσει μια 32gb έκδοση με included wiimote+nunchuck στα 250 τα Χριστούγεννα. Ερώτηση υπάρχουν φτηνά και καλά συμβατά wii-mote pro ?
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ενταξει epic game is epic. Platinum δωσε στο λαο να γουσταρει. http://www.ign.com/videos/2013/06/13/bayonetta-2-gameplay-demo-ign-live-e3-2013
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ναι ειναι το ιδιο demo που ποσταρα παραπανω αλλα το δικο σου ειναι ποιο ωραιο. Πραγματικα επος το παιχνιδι. Αυτη η Platinum ρε παιδι μου δεν εχει ουτε ενα κακο παιχνιδι στο ενεργητικο της. Εταιρια εγγυηση. 1
gkalas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Eιναι στανταρ 60 fps και ακουσα οτι προκειται να ειναι 1080p χωρις ομως το τελευταιο να ειναι επιβεβαιωμενο.Το πρωτο Bayonetta το λατρεψα και αυτο δειχνει ακομα καλυτερο.Δυστηχως αργει.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Αν ειναι να ειναι καλο φιλε ας το αργησουμε δεν με πειραζει. Θα με πειραξει πολυ περισσοτερο να μας σερβιρουν ενα μισοτελειωμενο παιχνιδι.
gkalas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Eξυπακουεται αυτο αλλα μετα απο αυτα τα videos δε μπορω να περιμενω.Ειναι πολυ παραπανω απο αυτο που περιμενα να δω.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Γι αυτο και εγω αποφευγω πολλες φορες να κοιταω πολλα πολλα γιατι αφενως με πιανει η καβλα και θελω κατι ΤΩΡΑ ενω εχει ακομα αρκετο χρονο μεχρι να κυκλοφορησει, αφετερου δεν εχω τα απαραιτητα φραγκα για να τα επενδυσω ακομα και αν υπηρχε τωρα το παιχνιδι. Πιστευω οτι μεχρι του χρονου που θα κυκλοφορησει θα εχω την αναλογη οικονομικη δυνατοτητα για να το αποκτησω πακετο μαζι με την κονσολα.
gkalas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δε διαφωνω ρε συ αλλα ημουν πολυ περιεργος να δω πως ειναι το Bayonetta σε playable μορφη και αυτο που ειδα ξεπερνουσε τις προσδοκιες μου.Κατα τ'αλλα ισοδυναμο με το 360 και το ps3 το wii u.Εχουν να κλεισουν πολλα στοματα με τον καιρο.
sheik Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Kαλα μη τα παραλεμε τα γραφικα ειναι στα ιδια επιπεδα χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι δεν "τρεχει" εξαιρετικα το παιχνιδι. Εκει που ισως ειναι ενα κλικ παραπανω ειναι προς το τελος του βιντεο στη μαχη με τον δαιμονα πανω στον ουρανοξυστη. Εκει που θα δειξει το WiiU τα οποια δοντια του ειναι απο οτι φαινεται ως τωρα το Χ της Monolith. 1
savakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Kαλα μη τα παραλεμε τα γραφικα ειναι στα ιδια επιπεδα χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι δεν "τρεχει" εξαιρετικα το παιχνιδι. Εκει που ισως ειναι ενα κλικ παραπανω ειναι προς το τελος του βιντεο στη μαχη με τον δαιμονα πανω στον ουρανοξυστη. Εκει που θα δειξει το WiiU τα οποια δοντια του ειναι απο οτι φαινεται ως τωρα το Χ της Monolith. Δεν υπάρχει καμία σχέση στα γραφικά... του WiiU είναι απίστευτα ανώτερα και έχω ps3...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δεν υπάρχει καμία σχέση στα γραφικά... του WiiU είναι απίστευτα ανώτερα και έχω ps3... Αυτο που βλεπω παραπανω δεν ξεπερναει το god of war3.Δειχνει αρκετα ομορφο ομως. Κριμα που βγαινει μονο εκει. Αλλα καλυτερα απο την μια για να δουλεψουν πανω ατου της κονσολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα