naruto14 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 οταν αγοραζες το RE:Revelations 3ds σου δινε την επιλογη να δωσεις ενα 10€παραπανω να παρεις το circle pad...αλλη εμπειρια...το παιχνιδι το παιζες ευχαριστα και εχει απιστευτο κλιμα...οπως ειπα και σε αλλο θεμα για μενα απο σημερα το βραδυ ολα εχουν παυση και ξεκιναω το the last of us Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα. Στο 3DS δεν αντιλέγω, το shooting του μπορεί να ήταν εξαιρετικό. Η μεταφορά όμως από το circle pad στο analog stick σαν να έφερε μερικά προβλήματα στο shooting του τίτλου. με λίγα λόγια το Revelations είχε φτιαχτεί για να δουλευεί για circle pad και όχι για analog stick οπότε είναι λογικό να έχει κάπως προβληματικό shooting (ένα ίχνος input lag εγώ παρατήρηση).
vag.patrick Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 α ναι συγχωρα με ειμαι στην δουλεια....κτλβ..ναι εχεις δικιο σε αυτο
cortaN@ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Το ανελυσα κορταν Δεν αγοραζω κονσολα να την εχω να καθεται. Καλως η κακως αυτη ειναι η νοοτροπια μου. Παρασυρθηκα προς στιγμην λογω καταναλωτικης μανιας και προσφορας αλλα εχω αλλα να παιξω μεσα στο καλοκαιρι. Τωρα πεταξε το πουλακι. Προτεραιοτητα εχει το ΠΣ4 αν ισχυσουν τα υπαρχοντα δεδομενα, και αυτο βεβαια οχι για day one αλλα μολις το βρω σε αξιολογη προσφορα http://www.insomnia.gr/topic/410576-wii-u/?p=52371734 Αυτή η νοοτροπία είναι η σωστή. Και εγώ έτσι σκέφτομαι. Για μένα το ps4 δεν είναι day one, μάλλον ούτε first year (μάλλον), καθότι τα παιχνίδια του θα είναι πολύ ακριβά στην αρχή. Πάντως αξίζει σαν αγορά και σίγουρα μπορεί στα 300 ευρώ περίπου να το χτυπήσω, γιατί θα σε βγάλει πολλά χρόνια. Ακόμα όμως είναι πολύ νωρίς και έχω τόσα πολλά παιχνίδια να παίξω στα 360 και ps3 (συν αυτά που θα βγουν τα επόμενα χρόνια), που δεν έχω το χρόνο να έχω και ps3 και ps4 και 360. Λογικά θα μείνω με την τωρινή γενιά για πολύ καιρό ακόμα. Παιχνίδια έχω παρά πολλά να παίξω. Για το Wii U είναι ειδική περίπτωση γιατί μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει βγάλει καλά παιχνίδια, γιατί στα 250Ε που το είχαν παίρνεις και controller pro που βολεύει στο gaming και tablet που μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια σου offTV (remote) και όπως και να το κάνουμε μετράει. Επίσης με Wii U παίρνεις και ένα Wii ουσιαστικά μαζί - φυσικά χωρίς wii remotes και τα παιχνίδια στο wii είναι πολύ φθηνά. Και έχει πολύ αξιόλογα παιχνίδια. Και πολλά hardcore τα οποία τα βρίσκεις και πολύ φθηνά. Ήδη έχω αγοράσει κάποια που διατίθεμαι να τα παίξω. Τέλος το Wii U έχει ήδη βγάλει κάποια παιχνιδάκια που με ενδιαφέρουν και θα βγάλει και άλλα, ενώ τα υπάρχοντα πέφτουν στην τιμή. Νομίζω το bundle στα 250 είχε αρκετό vfm - παρόλα αυτά το καλύτερο είναι να έπεφτε το basic pack και να σου έδινε μαζί και ένα pro controller. Αυτό θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία. Τώρα θα περιμένω κάποια επίσημη πτώση τιμής από Ninty και το πως θα διαμορφωθούν τα πράγματα. Ήδη πάντως και στις αγγελίες μπορείς να βρεις κάποια παιχνίδια σε καλή τιμή + στο amazon το ίδιο.
JohnVani18 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Zelda Wii U will feature a “unique art style” Nintendo is adding a unique art style and gameplay features to the upcoming Wii U Zelda game. According to Zelda producer Eiji Anouma, the upcoming Wii U Zelda game (and no, we’re not talking about the Wind Waker HD remake), will feature a unique art style that hasn’t been seen before in the Zelda series. Anouma said that they’re looking to do something original and unique when it comes to the gameplay and the visuals with the new Zelda game on the Wii U. He said in a recent interview: “The thing about Zelda is we want everything to be unique, whether it’s the graphical presentation or the gameplay” He added that Nintendo isn’t interested in making it a realistic looking game, as everyone else is doing that these days. Also, he rules out a “cartoony-realistic” game. Instead, they’re focusing on originality with Zelda on the Wii U: “It has to be something you can’t see anywhere else. We wouldn’t want it to be ultra-realistic because you can see that elsewhere. But I can’t say that it’s going to be cartoony-realistic like you mentioned, the fantastic presentation that we’ve already done in the past. It will be something new.” Anouma also briefly touched on DLC for Zelda, saying that it’s something they’re looking into, but that they prefer to ship a game with all the contents available.
sheik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 250euro το premium. Μιλαμε για 100 ευρω κατω http://www.amazon.it/s/ref=nb_sb_noss_2/277-0864475-1591747?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=wiiu 1
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Πολύ ωραία ιδέα αυτή με την camera! Μου άρεσε! Ακριβώς το αντίθετο δλδ από τα Galaxy, όπου με το stick περοστρεφόταν ο ήρωας αλλά η κάμερα ήταν προαποφασισμένη. Έχει τα καλά και τα κακά του.
atsddd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ακριβώς το αντίθετο δλδ από τα Galaxy, όπου με το stick περοστρεφόταν ο ήρωας αλλά η κάμερα ήταν προαποφασισμένη. Έχει τα καλά και τα κακά του. Το κακο ειναι οτι για μια ακομα φορα θα πρεπει να κραταμε το χειριστηριο ορθιο ολη την ωρα. Κατι που κουραζει πολυ μετα απο λιγο.
sheik Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Microsoft Sends Employees to Wii U Best Buy Events to Promote Xbox One – Report http://news.softpedia.com/news/Microsoft-Sends-Employees-to-Wii-U-Best-Buy-Events-to-Promote-Xbox-One-Report-361089.shtml
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Εκει στο πατο εκει που δεν παει πιο κατω....
ShadowSpectre Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Κονσολα με προοπτικες αλλα χαθηκε καπου στην πορεια.Ακομα και το Vita εχει γνωρισει ανακαμψη και μετα την E3 ακομα περισσοτερη.
gkalas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μετα την E3 πηρε τα πανω του το vita?Aπο που και ως που?Ολοι κραζουν που δεν εδειξε τιποτα για το vita και αυτο ανεκαμψε?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μετα την E3 πηρε τα πανω του το vita?Aπο που και ως που?Ολοι κραζουν που δεν εδειξε τιποτα για το vita και αυτο ανεκαμψε? Oντως για το vita εδειξαν λιγα πραγματα.Στην ιδια φαση βρισκεται. Ισως ανεβει αρκετα ως συμπληρωματικο του ps4(remote play) και οταν βγουν οι 2-3 δυνατοι τιτλοι που ειχαν ήδη ανακοινωθει πριν την Ε3.
gkalas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Αν δεν βγαλει παιχνιδια δε προκειται να ανεβει.Ο κοσμος θα το παρει για τα παιχνιδια του και οχι ως χειριστηριο για το ps4.Η Nintendo μετα απο τα παιχνιδια που παρουσιασε και με μια μειωση τιμης πιστευω οτι θα πουλησει.Δε ξερω αν θα πουλησει σα τρελο αλλα οχι αυτο το χαλι που ειναι τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα