polakis21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Κι εγώ ξενέρωσα με Wid Waker. Σιγα την διαφορά ρε παιδιά. Εγώ το είχα παλιά στο gamecube και δεν θυμάμαι τεράστιες διαφορές...
hollow_83 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δεν εχει καμμια διαφορα περα απο το υποτιθεμενο 1080p. Και γω ξενερωσα για τον ιδιο λογω. Το περιμενα Remaster και οχι απλα HD πορτ, γιατι ετσι ειχαν αφησει να εννοηθει.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Τι ειχαν εκεινες οι εικονες?Απλα σε hd ηταν και πιο ομορφες απο την εκδοση του gamecube.Δεν εδειξαν τιποτα το συγκλονιστικο. Αυτο ακριβως, τι ειχαν εκεινες οι εικονες? Εγω δεν βλεπω καμια διαφορα απο το τελικο βιντεακι που μας παρουσιασαν στο direct.
hollow_83 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Καλα εσυ βλεπεις και 60 FPS εκει που δεν υπαρχουν.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δεν εχει καμμια διαφορα περα απο το υποτιθεμενο 1080p. Και γω ξενερωσα για τον ιδιο λογω. Το περιμενα Remaster και οχι απλα HD πορτ, γιατι ετσι ειχαν αφησει να εννοηθει. Σε γραφικα ειναι remaster στην ιδια ακριβως ιδεα με το Ocarina of time στο 3DS. Απο εκει και περα δεν θα αλλαξουν κατι αλλο (αν και θα ηθελα) αλλα το βασικο προβλημα θα ειναι η τιμη. Αν υπαρξει εκδοση σε χρυσο κουτι που να περιεχει και το Skyward Sword μαζι με motion-plus στα 50 (αντε 60) ευρω θα τα σπασει. Κατα τα αλλα φερτε ρε παιδια επιτελους και παιχνιδια GC στο e-shop. Αν ειναι δυνατον δηλαδη, εχει παιχνιδαρες το μηχανημα και δεν ειδαμε ουτε ενα να εμφανιζεται στο e-shop. Καλα εσυ βλεπεις και 60 FPS εκει που δεν υπαρχουν. Οπως στο Metroid και στο Mario ας πουμε? Ναι στο Skyward Sword εκανα λαθος γιατι δεν εχω ασχοληθει καν με το παιχνιδι αλλα εσυ δεν ησουν που βγηκες και ειπες οτι το metroid και το mario τρεχουν στα 30??
vag.patrick Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 ποιος περιμενε κατι αλλο απο αυτο που ειδαμε στο direct....εδω αλλοι κ αλλοι (βλ. σονυ) μας γεμισαν στα hd remake...νταξει απαραδεκτο γενικα απ ολους, ειναι λες και τους τελειωσαν οι ιδεες....
Fulgore1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Και το RE Revelations υποτιθεται Remaster ειναι αλλα ακομα και στο pc τα γραφικα δεν καταφερνουν να εντυπωσιασουν.
vag.patrick Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 να σου πω την αληθεια το χω στο 3ds αλλα το θελα και σε μεγαλη κονσολα...και το τσιμπησα στο wii u παλι το RE .... αλλα δε το ξεκινησα καν...λογο χρονου...
cortaN@ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Καταρχας δε νομιζω οτι σε αυτο το μεγεθος κονσολας μπορει να χωρεσει 500 σκληρος. Δεν κατεχω το εσωτερικο της κονσολας αλλα τα 8 και 32 GB ειναι καποια flash memory στυλ γρηγορης SD Card. Που θα μπει ο σκληρος; Χρειαζεται επανασχεδιαση κουτιου. Κατα τ αλλα 250 και πολλα ειναι για bundle με pro controller μεσα, οπως στην προσφορα που ειχε βγει αρχες Μαιου Έπρεπε να την είχαμε χτυπήσει mtzs αυτή την προσφορά. να σου πω την αληθεια το χω στο 3ds αλλα το θελα και σε μεγαλη κονσολα...και το τσιμπησα στο wii u παλι το RE .... αλλα δε το ξεκινησα καν...λογο χρονου... Πάντως πρέπει να είναι το καλύτερο RE μετά το RE4. Δεν το έχω παίξει, αλλά από όσα έχω διαβάσει με ψήνει πολύ σαν παιχνιδάκι.
mtzs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Το ανελυσα κορταν Δεν αγοραζω κονσολα να την εχω να καθεται. Καλως η κακως αυτη ειναι η νοοτροπια μου. Παρασυρθηκα προς στιγμην λογω καταναλωτικης μανιας και προσφορας αλλα εχω αλλα να παιξω μεσα στο καλοκαιρι. Τωρα πεταξε το πουλακι. Προτεραιοτητα εχει το ΠΣ4 αν ισχυσουν τα υπαρχοντα δεδομενα, και αυτο βεβαια οχι για day one αλλα μολις το βρω σε αξιολογη προσφορα http://www.insomnia.gr/topic/410576-wii-u/?p=52371734
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Και το RE Revelations υποτιθεται Remaster ειναι αλλα ακομα και στο pc τα γραφικα δεν καταφερνουν να εντυπωσιασουν.Port απο φορητή κονσόλα είναι.. Τι περίμενες..? Γιατί, μήπως εντυπωσιάζουν τα γραφικά του RE6..?
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Το RE Revelations από το demo που είδα δεν είναι μόνο τα γραφικά που δεν μου άρεσαν αλλά και ο χειρισμός. Τo shooting κομμάτι το βρήκα πολύ προβληματικό. Ίσως επειδή στο 3DS υπήρχε το pad ενώ η μεταφορά έπρεπε να γίνει σε analog stick. Δεν αξίζει για μένα.
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ε? Και στο 3ds με analog παιζεις. Δεν είναι ίδιο είδος μοχλού. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται το καθένα αλλά δεν έχουν την ίδια ακρίβεια. Οι μοχλοί των κονσολών και του Vita είναι πολύ ακριβέστερα από αυτόν του 3DS.
vag.patrick Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 οταν αγοραζες το RE:Revelations 3ds σου δινε την επιλογη να δωσεις ενα 10€παραπανω να παρεις το circle pad...αλλη εμπειρια...το παιχνιδι το παιζες ευχαριστα και εχει απιστευτο κλιμα...οπως ειπα και σε αλλο θεμα για μενα απο σημερα το βραδυ ολα εχουν παυση και ξεκιναω το the last of us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα