Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^^this

επίσης τα έχουμε πει τα άσχημα για το Wii U και το έχουμε κράξει για το τι πρέπει να κάνει για να πάρει τα πάνω του...το συνεχόμενο και ανούσιο hating όμως καταντάει γραφικό από κάποιους

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για μενα προσωπικα ειναι μεγαλη πατατα ως τωρα με αυτη την τιμη και με τα games που εχει σχεδον 8 μηνες στην αγορα(εγω προσωπικα θα αγορασω ενα μετα απο 2 χρονια σε τιμη wii 1).Δεν ειμαι nintendo hater αλλα αυτο δεν θα πει οτι θα χρυσοπληρωσω μια κονσολα με αθλια specs(η premium ekdosh ειχε τα ιδια λεφτα η και λιγο παραπανω απο το ps4 ελεος)και με exclusives τα οποια θα βγουν καποτε και αυτοι που πηρανε το wii u απο τα χριστουγεννα,τωρα το εχουν παρατημενο να μαζευει σκονη.

Δημοσ.

Αυτη που τα περνουμε πρωτη μερα ειμαστε συνηδητοποιημενοι με την αγορα μας.

Ξερουμε οτι υπαρχει το ρισκο της φολας.

Οταν κραζουμε δε σημαινει οτι κλαιμε τα λεφτα μας, ουτε οτι στεναχωριομαστε.

Fake videos εχει παρουσιασει μονο η sony και η sega με το τελευταιο alien.

Kαι η Nintendo οταν εδωσε τις εικονες για το πως θα ειναι το Wind Waker υπερεβαλε λιγο στην ποιοτητα.

Δημοσ.

Εγω παντως ευτυχως που δεν ειχα ασχοληθει καθολου με τιτλους απο το wii  αλλιως θα ηταν μακραν η χειροτερη αγορα που εχω κανει ποτε ( ειναι οντως μεγαλη κοροιδια στα μουτρα κ πρωτη φορα μου συμβαινει να μην εχει μια κονσολα παιχνιδια εδω κ κοντα ενα χρονο)

Δημοσ.

ikaruga αμα δεις το μυνημα μου γραφω στην 2η σειρα "εγω προσωπικα θα αγορασω ενα μετα απο 2 χρονια σε τιμη wii".Μετα το GC την εχω μαθει την Nintendo και τις κολοτουμπες της.Να φανταστεις θα βγει τωρα στην Ιαπωνια μπαταρια που μεγαλωνει την αυτονομια της μπαταριας για το controller(που δειχνει πως η nintendo βιαστηκε να βγαλει το wii u 

στην αγορα για να μην πεσει πανω σε sony και ms.Ακομα και η τιμη οπως βλεπουμε ηταν πολυ πανω για αυτα που προσφερει.,\

• Moderators
Δημοσ.

Tα RPG  δε θα τα θεωρω system sellers.

Απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοινο.

Όπως και το Pro απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, όπως και το Gran Turismo απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.

Your point?

Τα Nintendo games όμως είναι απαράδεκτο να μην είναι καν στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή.

Ναι, σύμφωνοι, μη λέμε συνέχεια τα ίδια όμως. Κανείς δε διαφωνεί ότι η Nintendo έχει παίξει το πουλάκι της ως τώρα, στις κινήσεις που έχει κάνει με το WiiU. Ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί fans το παραδεχόμαστε.

Ξαναλέω, άμεσο price drop (ή ανακοίνωση νέας έκδοσης με 500GB σκληρό και ταβάνι τα 300 euros) και τουλάχιστον 3 ή 4 first party τίτλοι μέχρι τα Χριστούγεννα. Για να πει ότι κάνει κάτι σε αυτή τη γενιά η Nintendo πρέπει να έχει πουλήσει τουλάχιστον 6-7m κονσόλες πριν την έλευση του PS4 (το Χ1 δεν το βάζω καν στην εξίσωση, σε αυτή τη γενιά θα υπάρχει μόνο πρώτος και δεύτερος και τις θέσεις θα τις μοιραστούν η Nintendo με τη Sony).

πόσταρα gameplay στο άλλο thread πάνε δες.όσο για το xenoblade θα το δούμε σε δράση στο Hardware του wii u ,δεν εμπιστέυομαι οτι μπορεί να τρέξει έτσι όπως το έχουμε δει στα βίντεο στο wii u.σύμφωνα με τα υπόλοιπα games που έχουμε δει μοιάζει 1.5φορές πιο δυνατό ,στάνταρ θα υπάρξουν θέματα,εδώ θα είμαστε.όταν η νιντέντο δεν σου δίνει δυνατό τίτλο που ξέρει το hardware 100% περιμένετε τέτοιο αποτέλεσμα απο άλλους καλά... θ

Δεν εχω καμια αμφιβολια για το οτι το project X ειναι ετσι οπως δειχνει.

Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, για το Χ κι εγώ κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι ούτε το μισό παιχνίδι σε ποιότητα απ' ότι ήταν το Xenoblade: Chronicles.

Μακάρι να ξαναπετύχει τέτοια ποιότητα η Monolith, αν και το νομίζω πολύ χλωμό. Θα δούμε.

(η premium ekdosh ειχε τα ιδια λεφτα η και λιγο παραπανω απο το ps4 ελεος)

Συγκρίνεις κονσόλα που άνοιξε γενιά με κονσόλα που θα κυκλοφορήσει ένα χρόνο μετά. Δεν είναι και πολύ κομψό, δε βρίσκεις;

Επίσης, το PS4 θα κοστίζει 399$, ενώ η Premium έκδοση του WiiU είχε 349$ όταν πρωτοκυκλοφόρησε, που είδες ακριβώς τα «ίδια ή και λίγο παραπάνω λεφτά»;

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο hating, ειλικρινά. Να μη γουστάρει κάποιος Zelda και Mario, να το καταλάβω. Να ψάχνουμε να βρούμε φανταστικά αρνητικά εκεί που δεν υπάρχουν, δεν το καταλαβαίνω όμως. :/

Εγω παντως ευτυχως που δεν ειχα ασχοληθει καθολου με τιτλους απο το wii  αλλιως θα ηταν μακραν η χειροτερη αγορα που εχω κανει ποτε ( ειναι οντως μεγαλη κοροιδια στα μουτρα κ πρωτη φορα μου συμβαινει να μην εχει μια κονσολα παιχνιδια εδω κ κοντα ενα χρονο)

Τι εννοείς; Το Wii έχει πάνω από 20 must-play exclusives που το κάνουν value for money ακόμα και αυτή τη στιγμή, αν αντέχεις τα γραφικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Στην αμερικη οντως ηταν ποιο φτηνο το wii u(στην ελλαδα απο την αλλη η τιμη στις αρχες ηταν οντως τοσο σε σχεση με ps4).Δεν σιχαινομαι την Nintendo απλα δεν μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεται στα specs των κονσολων της μετα το GC αυτο ειναι ολο.Εγω προσωπικα θα αγορασω ενα Wii U αργοτερα οπως εγραψα ποιο πανω για τα exclusives του Wii U και του Wii,απλα πιστευω οτι η αγορα ενος Wii U αξιζει μετα απο 1-2 χρονια που θα αρκετα χαμηλη τιμη λογο ανταγωνισμου και αρκετα games.

Δημοσ.

Μy point malthador, για να το κανω πιο λιανα ειναι οτι το Gran turismo ειναι system seller και το Ni no kuni δεν ειναι, οσο καλο παιχνιδι και να ειναι το δευτερο. Και μενα μ'αρεσει και το θεωρω απο τα διαμαντια της γενιας το Ni No Kuni, αλλα δεν ειναι απο τα παιχνιδια που θα καθορισουν την πορεια μιας κονσολας, επειδη αρεσει σ'εμενα ή σε σενα.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας δε νομιζω οτι σε αυτο το μεγεθος κονσολας μπορει να χωρεσει 500 σκληρος.

Δεν κατεχω το εσωτερικο της κονσολας αλλα τα 8 και 32 GB ειναι καποια flash memory στυλ γρηγορης SD Card. Που θα μπει ο σκληρος; Χρειαζεται επανασχεδιαση κουτιου. Κατα τ αλλα 250 και πολλα ειναι για bundle με pro controller μεσα, οπως στην προσφορα που ειχε βγει αρχες Μαιου

• Like 1
Δημοσ.

πάντως στην νιντέντο τώρα τρίβουν τα χέρια τους, ξέρουν οτι αντίθετα με το wii αυτή τη φορά θα πουλήσουν σαν 2η κονσόλα μόνο και απότι φαίνεται οι κονσόλες θα είναι 2 οπότε τις πωλήσεις τις έχουν στο τσεπάκι χαχαχα.

Δημοσ.

Εντυπωση μου κανει που δε τις εχεις δει.

Στο Direct που ανακοινωσαν για πρωτη φορα το Wind Waker, εδειξαν καποιες εικονες για το πως θα ειναι το παιχνιδι στο Wii U.

H τιμη του Wii U ακομα δεν δικαιολογει την αγορα του. Καλυτερα να μεινει με μια κονσολα ο καθε χρηστης, και οταν πεσει η τιμη της κατω απο 200 τοτε το αγοραζει και αυτο.

Δημοσ.

Τι ειχαν εκεινες οι εικονες?Απλα σε hd ηταν και πιο ομορφες απο την εκδοση του gamecube.Δεν εδειξαν τιποτα το συγκλονιστικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...