naruto14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 hater εισαι ρε ; Αν συνεχίσει έτσι το Wii U θα γίνω
gkalas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Γιατι να μην ειναι system seller το X?Eπειdh δεν αρεσει σε σενα?Αμα ειναι να αρxiσει η Nintendo να σε ρωταει ποια παιχνιδια θεωρεις system sellers ωστε να κυκλοφορησει αυτα.Επισης hater δηλωσες εσυ και εγω απλα συμφωνησα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Το X οντως εχει ενδιαφερον .Τα αλλα ουτε κρυο ,ουτε ζεστη. Υπαρχει gameplay προχειρο?
Vole Maulder Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Οσο ενδιαφέρον και να φαίνεται το Χ, αν είχα αγοράσει WiiU και ήμουν φαν της Ν δε θα μπορούσα να δεχτώ ότι ακόμα και το Mario Kart θα το βγάλουν άνοιξη του '14. Αν βγει όντως τότε και δε φάει καμιά καθυστέρηση. Δηλαδή τι έκαναν; Πέταξαν κονσόλα στην αγορά για την οποία δεν είχαν αρχίσει καν να σχεδιάζουν παιχνίδια; Τόσο τους έλειπαν τα λεφτά;
skanjos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 λέτε για το x έχει ενδιαφέρον, βάλτε δίπλα δίπλα το βίντεο του χ και το βίντεο απο το final fantasy xv καμία σχέση μια γενιά πίσω...δεν έχει πάρα πολλά games το wii u που θα έπρεπε να τα είχε. παίζει μπάλα μόνο με first party πάλι αλλα είναι ακριβή η κονσόλα για αυτό το πράγμα.
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Το προβλημα μας ειναι επειδη δεν ανεφερα to X; So what? Αυτο ειναι συστεμ σελλερ; Εδω γελαμε Δεν ξέρω αν το X είναι sytem seller, αλλά με τη δική μου λογική το Xenoblade: Chronicles είναι system seller για το Wii. Όπως αγόρασα PS3 για να παίξω πάνω απ' όλα Ni no Kuni, έτσι θα αγόραζα και Wii για να παίξω Xenoblade Chronicles. Αν το X πρόκειται να είναι εφάμιλλης ποιότητας με το Xenoblade: Chronicles, τότε ναι, χαλαρά θα είναι system seller. Και θα είναι ο λόγος που θα αγοράσω WiiU, όταν κυκλοφορήσει αν είναι έστω και λίγο χειρότερο από τo XC. Πάντα μιλάω με τα δικά μου κριτήρια, μην παρεξηγηθώ έτσι. Ξαναλέω ότι εγώ (και πολλοί άλλοι σε αυτό το forum) δεν θεωρούν system seller το Pro, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων (casual) gamers. Οσο ενδιαφέρον και να φαίνεται το Χ, αν είχα αγοράσει WiiU και ήμουν φαν της Ν δε θα μπορούσα να δεχτώ ότι ακόμα και το Mario Kart θα το βγάλουν άνοιξη του '14. Αν βγει όντως τότε και δε φάει καμιά καθυστέρηση. Δηλαδή τι έκαναν; Πέταξαν κονσόλα στην αγορά για την οποία δεν είχαν αρχίσει καν να σχεδιάζουν παιχνίδια; Τόσο τους έλειπαν τα λεφτά; Θα αποφασίσεις τελικά; Τη μια λες ότι η Ν ανακυκλώνει τα παιχνίδια της (που διαφωνώ βέβαια, τουλάχιστον έτσι οπώς το εννοείς) και την άλλη λες πως είναι ανεκτό να καθυστερεί η κυκλοφορία του Mario Kart. Διάλεξε. 1
mtzs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Οσο ενδιαφέρον και να φαίνεται το Χ, αν είχα αγοράσει WiiU και ήμουν φαν της Ν δε θα μπορούσα να δεχτώ ότι ακόμα και το Mario Kart θα το βγάλουν άνοιξη του '14. Αν βγει όντως τότε και δε φάει καμιά καθυστέρηση. Δηλαδή τι έκαναν; Πέταξαν κονσόλα στην αγορά για την οποία δεν είχαν αρχίσει καν να σχεδιάζουν παιχνίδια; Τόσο τους έλειπαν τα λεφτά; Κατσε να δουμε, θα βγει τοτε; Θες να αρχισουμε τα στοιχηματα;
hollow_83 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Tα RPG δε θα τα θεωρω system sellers. Απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοινο.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 λέτε για το x έχει ενδιαφέρον, βάλτε δίπλα δίπλα το βίντεο του χ και το βίντεο απο το final fantasy xv καμία σχέση μια γενιά πίσω...δεν έχει πάρα πολλά games το wii u που θα έπρεπε να τα είχε. παίζει μπάλα μόνο με first party πάλι αλλα είναι ακριβή η κονσόλα για αυτό το πράγμα. Διαφωνω καθετα, αν το FF XV εχει τον ιδιο σχεδιασμο με αυτον του FFXIII τοτε συγνωμη αλλα το XV θα ειναι δεκαδες χρονια πισω σε σχεση με το πρωτο Xenoblade, ποσο μαλλον το Project X. Τα γραφικα απο μονα τους δεν μου λενε τιποτα. Θελω να δω πραγματικη εξελιξη μεσα στον κοσμο, θελω εξερευνηση, free κινηση χωρις αορατους τοιχους, θελω overworld ή/και τεραστιες εκτασεις (minimum επιπεδου FF 12) με κανονικες πολεις και χωρια. Αυτο: -----------------------------------------, δεν ειναι παιχνιδι. Δεν λεω εντυπωσιακοτατο το FF VX στον οπτικο τομεα αλλα περιμενε να δουμε και λιγο το gameplay και μετα μιλαμε. Για το X ηδη ξερουμε πως θα ειναι το σχεδιο και θα ειναι ακομα μεγαλυτερο και ποιο ελευθερο απο το Xenoblade (οσο δυνατον γινεται αυτο φυσικα καθως το Xenoblade ηταν rediculously ελευθερο). 1
Vole Maulder Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Θα αποφασίσεις τελικά; Τη μια λες ότι η Ν ανακυκλώνει τα παιχνίδια της (που διαφωνώ βέβαια, τουλάχιστον έτσι οπώς το εννοείς) και την άλλη λες πως είναι ανεκτό να καθυστερεί η κυκλοφορία του Mario Kart. Διάλεξε. Χαχ, αν προσέξεις τι έγραψα, υπάρχει ένα μεγάλο αν. Αν ήμουν φαν της και μου άρεσαν αυτά - αναγνωρίζω ότι το Kart είναι από αυτά που περιμένει το κοινό της, ασχέτως τι πιστεύω εγώ γι' αυτό - δε θα μπορούσα να δεχτώ ότι αγόρασα μια κονσόλα για 2 χρόνια αέρα και για να δείχνω "κατανόηση" στη δυσκολία τους να φτιάξουν ένα Mario Kart game! Το Χ να το δεχτώ ότι θέλει χρόνο να φτιαχτεί. Κρίνοντας από το Xenoblade, θα είναι τεράστιο παιχνίδι και περίπλοκο, το σχόλιό μου δεν συμπεριλάμβανε αυτό. Τα Nintendo games όμως είναι απαράδεκτο να μην είναι καν στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή.
cortaN@ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέχρι τώρα το Wii U δεν έχει system sellers και από τα παιχνίδια που ανακοίνωσαν, προσωπικά, και πάλι, κανένα σχεδόν δεν είναι. Ίσως το X ή το νέο Super Smash Bros. Δε βάζω το Mario Kart γιατί είναι ένα concept που το ξέρουμε και δε θα τρελλαθώ και τόσο αν ΔΕΝ το παίξω. Όχι πως δε θα το έπαιζα. Πιστεύω πως system sellers θα είναι ένα νέο 3d mario (αλά galaxy) ή ένα Zelda καινούριο. Ή ένα Metroid. Ή κάτι εντελώς καινούριο, π.χ. Eternal Darkness 2 (τι απίστευτη παιχνιδάρα ήταν το 1!). Πιστεύω πως θα έρθουν. Πρέπει να δείξουμε υπομονή. Πάντως περνάει δύσκολες ώρες η ninty και η υποστήριξη από 3rd parties δεν είναι καλή. Ευτυχώς που έχει την Ubisoft στο πλευρό της. Παρόλα αυτά με τις χάλια πωλήσεις που έχει κάνει ως τώρα, και καλή υποστήριξη έχει. Watchdogs, Splinter Cell, Deus Ex, Sonic Lost Worlds, Bayonetta 2, Resident Evil: Revelations, Call of Duty: Ghosts, Project Cars, είναι καλά παιχνίδια - δυνατοί τίτλοι. Μένει να δούμε αν θα βγάλει αθλητικούς τίτλους και άλλα racing games. Θα δούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αν πέσει στην τιμή και περάσει το δύσκολο διάστημα και ανέβουν οι πωλήσεις, τότε θα αποτελεί καλή περίπτωση αγοράς, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και με το One. Και υπάρχουν ακόμα τα Wonderful 101, Pikmin 3 (παιχνιδάρα!), Lego City Undercover, Zelda Windwaker HD (παιχνιδάρα!! - βέβαια το έχω παίξει στο GC) που έρχονται. Τέλος τα γραφικά του ΔΕΝ είναι άσχημα και προσωπικά το Bayonetta 2 και το Χ και κάποια άλλα μου φαίνονται παιχνίδια ομορφότερα από την current gen - ή τουλάχιστον από την πλειοψηφία της current gen και σου δίνουν και 60fps (πολύ πολύ σημαντικό), σου δίνουν και off TV play (πολύ βολικό). Εμένα που τα γραφικά δε μετράνε το παν, μου φαίνονται άκρως ικανοποιητικά. Άντε! Go nintendo Gooo!!! Έχει κάποιος ένα γρήγορο λινκ για τη χαμηλότερη τιμή που μπορείς να το αγοράσεις αυτή τη στιγμή?
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μα πόσο ωραία τα χώνει η Nintendo! Publishers Not Provided the Ability to Block Used Games on Wii U While we hear more about DRM hitting the XBOX One and Publisher's having the choice to do so on the PS4, Geoff Keighley had his annual Reggie, One on One Interview and I use the term interview loosely as I like to think of it as more of a war of words between the men. It's almost like a fight every time these two lock horns, but hell it's entertaining to see Reggie get his mind worked, and to watch Keighley do his thing. It's always a productive interview between the two and at this years E3 it was no different. Keighley went straight to the tough questions and asked Nintendo about why we saw no New IP's announced and why 3rd parties are dropping out. And then we got to the real deal! What was Reggie's thought's on the implementation of DRM being put to use on the competitors consoles. "There’s nothing that we’re doing proactively from a DRM perspective to go after the used game market," Fils-Aime stated today. "We’re not providing the ability to block [used games] based on DRM, certain games or having to re-charge the consumer for those games. That’s not part of our business model." Keighley also asked Reggie why consumers should buy Wii U over an XBOX One. "The Reason to buy a Wii U, in addition too all the third party developers that are on our side, are Mario, Zelda, Pikmin all of these fantastic franchises. Geoff we are in a fortunate position, where that when you look back in when you look back in the past 18 years, 5 of the top franchises play only on Nintendo Consoles, that's why the consumer will buy the Wii U." Keighley responded here with "so It is a Nintendo delivery system? Are you worried about now that you've seen the competitors and the fidelity XBOX and the PS4's graphics? People are saying Wii U is a last generation system" Reggie Replied, "In the end, it's all about the games. And we believe that we've got that games that will drive the system forward and that's the key."
skanjos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Διαφωνω καθετα, αν το FF XV εχει τον ιδιο σχεδιασμο με αυτον του FFXIII τοτε συγνωμη αλλα το XV θα ειναι δεκαδες χρονια πισω σε σχεση με το πρωτο Xenoblade, ποσο μαλλον το Project X. Τα γραφικα απο μονα τους δεν μου λενε τιποτα. Θελω να δω πραγματικη εξελιξη μεσα στον κοσμο, θελω εξερευνηση, free κινηση χωρις αορατους τοιχους, θελω overworld ή/και τεραστιες εκτασεις (minimum επιπεδου FF 12) με κανονικες πολεις και χωρια. Αυτο: -----------------------------------------, δεν ειναι παιχνιδι. Δεν λεω εντυπωσιακοτατο το FF VX στον οπτικο τομεα αλλα περιμενε να δουμε και λιγο το gameplay και μετα μιλαμε. Για το X ηδη ξερουμε πως θα ειναι το σχεδιο και θα ειναι ακομα μεγαλυτερο και ποιο ελευθερο απο το Xenoblade (οσο δυνατον γινεται αυτο φυσικα καθως το Xenoblade ηταν rediculously ελευθερο). πόσταρα gameplay στο άλλο thread πάνε δες.όσο για το xenoblade θα το δούμε σε δράση στο Hardware του wii u ,δεν εμπιστέυομαι οτι μπορεί να τρέξει έτσι όπως το έχουμε δει στα βίντεο στο wii u.σύμφωνα με τα υπόλοιπα games που έχουμε δει μοιάζει 1.5φορές πιο δυνατό ,στάνταρ θα υπάρξουν θέματα,εδώ θα είμαστε.όταν η νιντέντο δεν σου δίνει δυνατό τίτλο που ξέρει το hardware 100% περιμένετε τέτοιο αποτέλεσμα απο άλλους καλά... θυμάμαι εποχές star ocean που βλέπαμε βίντεο και screenshots και στην τελική αυτό που πήραμε ήταν το 1/4 ,και white knight και πολλά άλλα όπως και ffxiii,κρατάω μικρή σακούλα μέχρι να τα παίξω ο ίδιος.ούτε reviewer δεν εμπιστέυομαι
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 πόσταρα gameplay στο άλλο thread πάνε δες.όσο για το xenoblade θα το δούμε σε δράση στο Hardware του wii u ,δεν εμπιστέυομαι οτι μπορεί να τρέξει έτσι όπως το έχουμε δει στα βίντεο στο wii u.σύμφωνα με τα υπόλοιπα games που έχουμε δει μοιάζει 1.5φορές πιο δυνατό ,στάνταρ θα υπάρξουν θέματα,εδώ θα είμαστε.όταν η νιντέντο δεν σου δίνει δυνατό τίτλο που ξέρει το hardware 100% περιμένετε τέτοιο αποτέλεσμα απο άλλους καλά... θυμάμαι εποχές star ocean που βλέπαμε βίντεο και screenshots και στην τελική αυτό που πήραμε ήταν το 1/4 ,και white knight και πολλά άλλα όπως και ffxiii,κρατάω μικρή σακούλα μέχρι να τα παίξω ο ίδιος.ούτε reviewer δεν εμπιστέυομαι Το ειδα και το σχολιασα επισης αλλα δεν ειδαμε gameplay. Συστημα μαχης ειδαμε μονο και αυτο μονο σε display. Επισης το project X ΕΙΝΑΙ nintendo παιχνιδι. Απλα φαινεται οτι ειναι ενα εξελιγμενο Xenoblade Chronicles το οποιο πραγματικα δεν πιστευα οτι τρεχει στο Wii αυτο το πραγμα. Ειναι πολυ υπουλος ο τροπος με τον οποιο δειχνει σε βιντεο και σε review, σε gameplay ομως και σε σχεδιασμο και ομορφια το Xenoblade ειναι πραγματικα σε level που δεν πιστευα οτι μπορει να παρουσιασει το Wii. Χαλαρα στο ιδιο επιπεδο με Metroid και Super Mario galaxy οπτικα. Δεν εχω καμια αμφιβολια για το οτι το project X ειναι ετσι οπως δειχνει. Ποτέ η nintendo δεν μας εδειξε κατι ψευτικο για να εχω τις αμφιβολιες μου τωρα. Αντιθετα η SquareEnix μετα την πατατα του FF XIII πρεπει αυτη να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας. Για το X ειμαι σιγουρος καθως προκειται για second party τιτλο με οτι αυτο συνεπαγεται για το ονομα nintendo. Για το FF XV ομως...οχι.
gkalas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Fake videos εχει παρουσιασει μονο η sony και η sega με το τελευταιο alien. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα