winmik2kx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ένα μόνο παιχνίδι με ενθουσίασε χθες, για το οποίο σήμερα διαβάζω ακόμα ένα καλό νέο: David Wise to Compose Soundtrack for Donkey Kong Country Returns: Tropical Freeze David Wise composing Donkey Kong Country: Tropical Freeze Απογοήτευση ξε-απογοήτευση, DKC και Zelda U αργά ή γρήγορα θα μου τη πουλήσουν τη κονσόλα...
gkalas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μια χαρα ηταν τα παιχνιδια που εδειξαν και τα περισσοτερα θα τα αποκτησω.Το μονο σπασιμο ηταν οτι ηταν πολυ λιγη ωρα η παρουσιαση και θα μπορουσαν να δειξουν πιο πολλα.
mtzs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αντε να πουμε και κατι καλο για να μη λετε οτι κραζω μονο Super Smash Bros: 1080p / 60fpsWind Waker: 1080p / 60fpsMario Kart 8: ??? / 60fpsMario 3D World: ??? / 60fpsBayonetta 2: ??? / 60fps 1
hollow_83 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Aυτο τους ελειπε να ηταν χειροτερα απο 1080p και 60fps.
mtzs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Βεβαια αυτες οι εικονες σαν γραφικα δεν εντυπωσιαζουν
skanjos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 δεν με νοιάζουν τόσο τα γραφικά,το έπιασε το νόημα η nintendo με τα 60fps και χαίρομαι. το super mario world μου άρεσε πάρα πολύ ,το ίδιο και το bayonetta2 (ακόμα πιο Hot με κοντό μαλί), Donkey kong /kart εντελώς αδιάφορα και το smash δεν φαίνεται να έχει εξέλιξη καθόλου απο του wii ίδιο εντελώς μου φάνηκε απλά θα έχει άλλους χαρακτήρες. δεν είδα metroid,που ήθελα να δω,fire emblem και φυσικά new zelda για το wii u που μας έχουν πει οτι το δουλέυουν μαζί με το windwaker.το οποίο φαίνεται μια χαρά. με λίγα λόγια μετά την ε3 βλέπει κάποιος οτι η νιντέντο τα παιχνίδια αργα η γρήγορα θα τα βγάλει το θέμα είναι οτι είναι 2η κονσόλα,δεν μπορεί κάποιος να μην έχει τα games που είδαμε σε sony/ms (multiplatform) ,και για 2η κονσόλα είναι ακριβή, καλά τα ips της νιντέντο αλλα χαμήλωσε την τιμή να τα φτάνουμε, εδώ δεν μας είπαν και γιατί καταργήσαν το wii u basic model,περίμενα clarification και pricedrop αλλα δεν το είδα,ίσως το κρατάνε για το Launch του ps4, αλλα στα 350 το premium δίπλα στο 400ε του ps4 είναι κοροιδία (και μην ακούσω πάλι μα δίνει τάμπλετ...πραγματικά όμως)
gkalas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Χαλια ηταν Γιωργο αλλα τελοσπαντων. Νικο χαλια ηταν η παρουσιαση αλλα ειδα παιχνιδια που λατρευω.Bayonetta 2 ξερεις τι καψιμο εχω,wonderfull 101 το περιμενω πως και πως (δε ξερω κατα ποσο θα βγει παιχνιδαρα αλλα μου αρεσε το ολο concept απο το mall),το X αρεσε μεχρι και σε haters,smash bros και mario kart θα λιωσω οπως εκανα παντα και donkey kong με mario θα αγοραστουν και αυτα.Θελει πολλα ακομα η Nintendo αλλα μου παρουσιασε καποια παιχνιδια που τα περιμενα και θα τα αγορασω.
hollow_83 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι θεμα παιχνιδιων. Καλα παιχνιδια ειναι ολα οσα εδειξε. Αλλα περιμενα καποιο μπαμ. Μια κινηση γαματη, και αυτο που ειδα ηταν παιχνιδια που ανετα τα επαιζα και στο Wii. Πχ το DKC, νομιζω πως ειναι περριτο, θα μπορουσε ανετα το ρετρο studios να βγαλουν κατι καλυτερο και καινουριο.
gkalas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ολοι το μπαμ περιμεναμε για αυτο μειναμε με την ξυνιλα.
mtzs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Γκαλας: οταν κατι αφορα το launch και ουσιαστικα την πρωτη Ε3 που συμμετεχει η κονσολα δεν περιμενω να δω αυτα που ξερω οτι θα δω ουτως η αλλως. Περιμενει μηπως καποιος οτι δε θα βγουνε Mario, Zelda, Kart, Pokemon, Bros, Donkey ? Αυτα τα ξερουμε πριν κυκλοφορησει η κονσολα. Ειναι σα να περιμενω εγω απο τη Sony που ειμαι φαν να μου δειξει GOW, UC, Infamous, GT6, και παει λεγοντας. Αυτα ξερω οτι θα βγουνε, και τα περισσοτερα εξ αυτων θα τα παιξω ουτως η αλλως. Ναι θα δειξεις το κλασσικο σου lineup αλλα δεν ειναι αυτα που κανουνε τη διαφορα κατι το οποιο εμμεσως πλην σαφως ομως παραδεχεσαι και συ Λιγο καλυτερα, λιγο χειροτερα γραφικα, διαφορετικο gameplay δε μου λενε κατι. Εξαλου gameplay δε μπορουμε να κρινουμε απο μια παρουσιαση 3-4 λεπτων η απο trailer. Θελω να δω το κατι διαφορετικο, η το κατι εντυπωσιακο. Να ξεφυγει λιγο απο το καρτουν η απο το fit. Δειξε 3-4 εντυπωσιακα 3rd party ρε παιδι μου, κλεισε συμφωνιες, κανε δειξε. ειχε 8 μηνες μπροστα της γι αυτη την Ε3 και δεν ειναι δικαιολογια οτι δε σε πανε οι 3rd's Πες με επιφανειακο gamer για τα γουστα σου, αντε ναι να το δεχτω (δεν εχουμε ολοι ιδια γουστα) αλλα εμενα μ εντυπωσιασε το MGS, το νεο Forza, το Splinter Cell. Ακομη και το Ryse που εχει φαει θαψιμο λογω QTE κι αυτο εντυπωσιακο ηταν για τα γουστα μου (μ αρεσουν τετοιου στυλ παιχνιδια με θεμα αρχαια ελλαδα, ρωμη, αναγεννηση κτλπ). Το θεμα στην Ε3 είναι το φαινεσθαι και το δειχνεται. Εντυπωσεις μοιραζονται και οχι reviews. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Εκει πρεπει να δειξεις κατι διαφορετικο που θα κλεψει την παρασταση και αυτο η N δεν το εκανε αν και το εχει τοσο αναγκη, ισως περισσοτερο απο την MS. Για μενα ουτε η Sony το εκανε (driveclub, Infamous, GT6, τα ειχαμε δει και τα ξεραμε). Αλλα απο αυτα θα τα παιξω ουτως η αλλως χωρις να περιμενω να τα δω (GT6) αλλα οχι (infamous). ετσι και συ με τη σειρα σου δε περιμενεις να δεις μαριο κλπ στην Ε3 αφου ξερεις εκ των προτερων πως θα τα παιξεις. Η Ε3 δεν ειναι για να πανηγυριζεις εσυ, αλλα για να κερδισεις "haters" σαν εμενα PS: Δε πιστευω να το εκλαβεις hating και αυτο. Απλα εξηγω τι περιμενει καποιος 3
gkalas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Φιλε μου πιστευω οτι εσενα δε μπορει να σε κερδισει οτι και να γινει.Haters δεν κερδιζονται απο καμια εταιρια οτι και να κανει.Λες για καινουργια ip και το X τα σπαει αλλα δε το ανεφερες πουθενα.Μπορεις να μου πεις οτι δε φτανει μονο αυτο και να το δεχτω απλα εσυ μηδενιζεις τα παντα οποτε συγχωρα με αλλα πιστευω οτι και 20 ips νεα να παρουσιαζε εσυ δε θα αλλαζες τη γνωμη σου.Ελπιζω να κανω λαθος αλλα ετσι πιστευω.
mtzs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Το προβλημα μας ειναι επειδη δεν ανεφερα to X; So what? Αυτο ειναι συστεμ σελλερ; Εδω γελαμε Περαν αυτου σου μιλησα με το τι περιμενει καποιος αλλος και οχι εγω. Ολη η απαντηση σου ηταν στο Χ και στο οτι εγω δε θα παρω. οσο για το αν θελω η ηθελα να παρω Ν κοιτα εδω http://www.insomnia.gr/topic/410576-wii-u/?p=52335484 Αλλα μετα το ξανασκεφτηκα λογικα οπως κανουν και αλλοι Ν fans (βλεπε Malthador) και εγραψα τα εξης http://www.insomnia.gr/topic/410576-wii-u/?p=52371734 οτι σκεφτεται καθε λογικος ανθρωπος δηλαδη και οχι fans που αγοραζουν κονσολα day 1 για να σκονιζεται στο ντουλαπι και μετα να λεω μεσα μου, κοιτα η Ν με κοροιδεψε, την πηρα 420 και την πουλαει 250. Και επαιξα 1 παιχνιδι ολο κι ολο !!!! Αντε εγω επειδη ειμαι ρηχος gamer θα επερνα και το Fifa που τωρα εχει αλλα του χρονου δε θα εχει.
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αντε να πουμε και κατι καλο για να μη λετε οτι κραζω μονο Super Smash Bros: 1080p / 60fps Wind Waker: 1080p / 60fps Mario Kart 8: ??? / 60fps Mario 3D World: ??? / 60fps Bayonetta 2: ??? / 60fps [troll mode on] Μόνο που αν τα βάλεις αυτά στο PS4 θα τρέχουν 60 fps σε 4k ανάλυση :P [troll mode off]
mtzs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 [troll mode on] Μόνο που αν τα βάλεις αυτά στο PS4 θα τρέχουν 60 fps σε 4k ανάλυση :P [troll mode off] hater εισαι ρε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα