ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ποσα απο αυτα ειναι νεα ip's Αυτο ειναι ολο που έχει να δειξει η Ν; Το ξεζουμισμα των kart 8, Donkey 9, Mario 10 Metroid 4-5 και παει λεγοντας; Δε βαρεθηκατε να βλεπετε τα ιδια cartoon; Ποιοτητα gaming τρωγοντας απο τα ετοιμα !!! Εκτος αν εννοεις αυτο που ελεγες παραπανω οτι αυτα τα ξεζουμισματα και οι επαναληψεις πανε το gaming μπροστα. Εχει ακουσει τα σχολιανα της η Σονυ με τα GOW επειδη εβγαλε το ascension και 3 Uncharted το ενα καλυτερο απ το αλλο, αλλα εδω μοκο Παλι καλα που δε παρηγγειλα τη κονσολα και ημουν ετοιμος τοτε που ειχε 149 λιρες Για ποιο ξεζουμισμα μιλαμε mtzs? Σε περιπτωση που δεν το ξερεις απο το 1997 μεχρι και σημερα δεν ειχαμε και τοσα πολλα core Mario, Zelda, whatever παιχνιδια ανα κονσολα. Mario kart 8, τι παραξενο που απο το 1991 μεχρι σημερα βγηκαν 8 ολοκληρα παιχνιδια mario kart. Απο το 1998 μεχρι σημερα 5 3D Zelda και απο το 2001 μεχρι σημερα 3 Metroid Prime. Ναι, ναι εχεις δικιο, μιλαμε για πολυ ξεζουμισμα...
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 mtzs, άστο ρε, μην το πειράζεις. Καλύτερα να μην γράφεις εδώ, γιατί έχεις εμφανή εμπάθεια προς την Ν. Δεν μπορείς να μπεις στη φιλοσοφία των παιχνιδιών της, με τον ίδιο τρόπο που εγώ δεν μπορώ να μπω στη φιλοσοφία αυτών που παίζουν μάνατζερ και προ. In other news, δεν με έπεισε η Nintendo σε αυτό το direct για το WiiU. Μα τω θεό, όσα έχει κάνει σωστά στο 3DS κάνει τα εντελώς ανάποδα στο WiiU. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Εντυπωσιάστηκα για ακόμα μια φορά με το Χ, ενώ εξεπλάγην ευχάριστα με το DK και με την ανακοίνωση του Smash Bros για το 3DS, που μάλλον θα τσιμπήσω. Περιμένω οπωσδήποτε πτώση τιμής μέσα στις επόμενες μέρες, διαφορετικά προβλέπω να βγει πίσω κι από το X1 σε πωλήσεις. Προς το παρόν το PS4 είναι η προτεραιότητά μου και κάαααποια στιγμή στο μέλλον το WiiU.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Το x δε σε εντυπωσιασε ουτε το wonderfull?Τι εννοεις με το next gen ακριβως?Γραφικα?Παρε ενα pc τοτε γιατι και το ps4 και το one οταν βγουν θα ειναι last gen. Το εχουμε ξαναπει.Ποτε δεν θα ειναι last gen τα one/ps4,γιατι ολα τα next gen παιχνιδια θα βγαινουν πρωτα εκει για τα επομενα 6-8 χρονια. Οταν περασουν αυτα τα χρονια,τοτε θα εχουμε next-gen με τις νεες κονσολες και θα γινουν Last gen τα one/ps4.
mtzs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 mtzs, άστο ρε, μην το πειράζεις. Καλύτερα να μην γράφεις εδώ, γιατί έχεις εμφανή εμπάθεια προς την Ν. Δεν μπορείς να μπεις στη φιλοσοφία των παιχνιδιών της, με τον ίδιο τρόπο που εγώ δεν μπορώ να μπω στη φιλοσοφία αυτών που παίζουν μάνατζερ και προ. Ακομη εχω το SNES. βεβαια εμεινα με αυτο. Εμπαθεια δεν εχω αλλα δε μπορω να βλεπω οτι και οτι. Επισης εχω τελειωσει το Mario στο Wii (εξαιρετικο δε λεω) και το kart εκει επισης. Εδω ακομη και εσεις οι fans το κραζετε απλα το κανετε με πιο κομψο τροπο και πολλες φορες δεν βλεπετε αυτα που πρεπει να δειτε. Πως να μη το κραξω οταν μου βγαινει με launch 420, δε σου δινει παιχνιδια εσενα που το αγορασες και σου ανακοινωνει Mario το 2014 εναμιση χρονο μετα τη κυκλοφορια του. Δε σε ενοχλει που ο αλλος θα το παρει 250 και θα εχετε παιξει ακριβως τα ιδια και εσυ τωρα το εχεις και σκονιζεται στο ντουλαπι και παιζεις με το ΠΣ3; Δε νιωθεις οτι σε κοροιδεψε η Νιντυ; (Δεν αναφερομαι σε σενα αλλα σε αυτους που το πηραν) Να μην αναφερω πλεον τα τετριμενα περι πολιτικης, online, specs, γραφικων και πολλα αλλα που ξερεις καλυτερα απο μενα Το να λες τα στραβα ειναι εμπαθεια; Και για να το θεσω αλλιως: Πες μου εσυ ενα καλο που εχεις δει απο τη κονσολα μεχρι στιγμης για να το καταλαβω. Το Zombi U μηπως που διαβαζω καλα λογια αποτελει λογο αγορας της; Κατι αλλο; Πες απλα τι καλο εχει δωσει κοντα στον ενα χρονο που κυκλοφορει. Απο pricing, πολιτικη εταιριας, εως και παιχνιδια. να το δεχτω και να πω και γω μαζι σου. Να κανεις εναν hater οπως λες να αλλαξει γνωμη να αγορασει κονσολα περα απο fanboysmous. Κατι απλο και λογικο που εγω δεν το βλεπω επειδη ειμαι εμπαθης.
gkalas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Παμε παλι απο την αρχη.Το μηχανημα ειχε 320 ευρω.420 ειχε το premium.Το zombi u ειναι παιχνιδαρος,για αυτο πηρα την κονσολα και δε το μετανιωσα.Απο κει και περα εχουν γινει τεραστια λαθη απο Ninty αλλα τα παιχνιδια που παρουσιασε σημερα ηταν ολα ενα και ενα.Αν δε σου αρεσουν ειναι δικο σου θεμα.Οι πωλησεις των exclusives της Ninty δειχνουν οτι αρεσουν σε πολλους.Απλα μην αγοραζεις την κονσολα και εισαι μια χαρα.
mtzs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ωραια, απαντησες το ιδιο ακριβως με αυτο που εγραψα στο παραπανω ποστ. Σεβαστη η γνωμη σου περι του Zombi U το ανεφερα και γω. Περα απο αυτο ομως τι; Απο κει και περα δε καταλαβαινω ποιο το προβλημα; Απαγορευεται σε ενα φορουμ να εκφραζουμε αποψεις που δε γουσταρουν oι fans; Ποσο μαλλον οταν και εκεινοι τις αποδεχονται (οπως ακριβως επραξες μολις τωρα). Φορουμ ειναι και γραφουμε ελευθερα (αυτο αλλωστε γινεται στα fora απ οσο ξερω παγκοσμιως). Δεν προσεβαλα κανεναν. Με την ιδια λογικη αν εσενα δε σου αρεσει να κραζουμε τα fails της Ν με γεια σου και χαρα σου. Ειναι παλι δικο σου θεμα Μη τα διαβαζεις η μην απαντας
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Mtzs το κανεις ενω εχεις 100% λαθος. Μιλας για ξεζουμισμα τη στιγμη που δεν υπαρχει ξεζουμισμα. Ειδα ποιο πολλα HALO σε ενα διαστημα 7 ετων απο οτι ειδα mario και zelda συνδιασμενα στο ιδιο διαστημα ετων. Ειδα 3 ολοκληρα uncharted και γενικα δεν ειδα κατι διαφορετικο απο οποιαδηποτε αλλη εταιρια εκει εξω που εχει ορισμενα βαρια ονοματα στους τιτλους της. Απλα της nintendo σου φαινονται καπως πρωτον γιατι η nintendo ειναι απο τις "αρχαιες" εταιριες του gaming και επειδη διαθετει η ιδια 2 κονσολες καθε φορα ανα γενια. Φυσικα αυτο δεν αναιρει τις αλλες παπαριες που κανει η nintendo με το να αφηνει το μηχανημα στη μοιρα του, να μην μπορει να ορθοποδησει σωστα ενα online συστημα, το να κυνηγαει μαγισες και warlocks της πειρατιας ξοδευοντας απειρα φραγκα που θα μπορουσαν να διοχετευτουν πανω στα παιχνιδια της και γενικα να αρνειται να μας ξαναφερει και αλλα ξεχασμενα ονοματα απο τους τιτλους της (Starfox, Waverace, F-Zero, Mother). Κανενα απο αυτα ομως δεν εχει σημασια οταν μιλαμε γι αυτα τα οποια μας παρουσιασε. Δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να παρουσιασει τη δεδομενη στιγμη για να πει οτι η κονσολα της θα εχει τα παιχνιδια που περιμενουμε. Στο κατω κατω της γραφης αν θελουμε να ακριβολογησουμε κι ολας, τι ακριβως παρουσιασαν και οι "αντιπαλοι"? Ποιο απο τα παιχνιδια που παρουσιαστηκαν πραγματικα σε εκανε να πεις "Πωωωωω πρεπει να το εχω αυτο"? Δεν ξερω για εσενα, εγω ηδη βλεπω 3 σε αυτην την παρουσιαση που πραγματικα δεν θα την παλεψω να μην εχω στη συλογη μου και φυσικα θα εχω και αλλα τοσα στην πορεια και -μονο- απο nintendo και second party. Η κονσολα θα ειναι απαραιτητη αγορα απο τον Μαρτη του 2014 και μετα.
sheik Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 299$ και 349$ έκανε το WiiU. Τα 420 νταβατζιλικι που φάγαμε στην Ευρώπη είναι ευθύνη της "ελεύθερης αγοράς" στην ευρωπαϊκή ένωση η οποία δεν επιτρέπει σε καμία εταιρεία να ορίζει τιμή αυστηρά στους retailers πάρα μόνο να προτείνει τιμή (εξ'ου και το προτεινόμενη τιμή λιανικής). Από κει και πέρα ο καθένας την δίνει όσο γουστάρει, αμα θέλει την δίνει και 1000ευρω αλλά προφανώς ο πελάτης θα πάει αλλού. Να λέμε και τα καλά όμως, αυτό δίνει την δυνατότητα για unofficial price drops, όπως και είδαμε εδώ και καιρό στο WiiU χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι η Ν, κάτι που στην Αμερική απλά δεν γίνεται.
Vole Maulder Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Βασικά, και μόνο που απαντάτε στον mtzs με το επιχείρημα "και τα Halo ξεζουμισμένα είναι" δείχνει ότι δεν υπάρχουν επιχειρήματα από την πλευρά σας. Είναι γεγονός ότι μια ζωή η Ν βγάζει τα ίδια IPs. Το ότι είναι αρχαία είναι κακό στη συγκεκριμένη περίπτωση, όχι ελαφρυντικό, γιατί ενώ υπάρχει πολύ περισσότερο καιρό από τις άλλες βγάζει ακόμα τα ίδια. Και το ότι βγάζει 2 Zelda και 2 Mario στην κάθε κονσόλα αντί για 3-4 δε λέει κάτι όταν δε βγάζει άλλα core παιχνίδια κι όταν και στο DS βγάζει τα ίδια (τα οποία μετά βγάζει σε επανεκδόσεις στην επόμενη κονσόλα και αυτά των προηγούμενων τα επανεκδίδει στο 3DS). Αν γουστάρετε με αυτά και δε θέλετε τίποτα άλλο είναι απολύτως δεκτό, αλλά όχι να λέμε κι ότι πετάει ο γάιδαρος! Μια χαρά ήταν τα παιχνίδια που έδειξε,άλλωστε πόσα να αγοράζαμε μέσα στο 2013 και παραπάνω αν έβγαιναν.Απλά ότι έδειξε,λίγο πολύ το ξέραμε οπότε δεν έκανε το μεγάλο μπαμ πχ με κανά νέο Metroid ή Zelda. Γενικά πάντως είμαι ευχαριστημένος. Σε έχει πνίξει, δηλαδή, εσένα η Ν με τα παιχνίδια που κυκλοφορούν ήδη μες στο '13 για το WiiU που δεν αντέχεις να παίξεις άλλα;
Darthvader Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) 299$ και 349$ έκανε το WiiU. Τα 420 νταβατζιλικι που φάγαμε στην Ευρώπη είναι ευθύνη της "ελεύθερης αγοράς" στην ευρωπαϊκή ένωση η οποία δεν επιτρέπει σε καμία εταιρεία να ορίζει τιμή αυστηρά στους retailers πάρα μόνο να προτείνει τιμή (εξ'ου και το προτεινόμενη τιμή λιανικής). Από κει και πέρα ο καθένας την δίνει όσο γουστάρει, αμα θέλει την δίνει και 1000ευρω αλλά προφανώς ο πελάτης θα πάει αλλού. Να λέμε και τα καλά όμως, αυτό δίνει την δυνατότητα για unofficial price drops, όπως και είδαμε εδώ και καιρό στο WiiU χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι η Ν, κάτι που στην Αμερική απλά δεν γίνεται. Για τις άλλες εταιρίες δεν ισχύουν οι νόμοι της ελεύθερης αγοράς? Στις ΗΠΑ δεν έχουν σε όλες τις τιμές MSRP? (Manufacturer Suggested Retail Price) 299$ και 349$ γράφει στο site της Nintendo αλλά στο κάτω μέρος της σελίδας γραφει επίσης και το εξής: *MSRP: Manufacturer's Suggested Retail Price. Actual price may vary. See retailer for details. Και για να μη ξεχνιόμαστε οι τιμές στις ΗΠΑ είναι ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ. * Να δω τώρα πως θα πουλήσει η Nintendo το WiiU στα 350$ όταν το PS4 έχει 399$ .... ( καλά για τα 300$ του 360 δεν το συζητάμε , εκεί γελάνε και οι πέτρες...) Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2013 από Darthvader
hollow_83 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αδιαφορη η παρουσιαση της Nintendo. Πρωτη φορα κανω σκιπ σε παιχνιδια της για να δω τι θα δειξει παρακατω. Μονο το RPG της monolith κραταω και το ποκεμον για το 3DS.
polakis21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Απαραδεκτο το direct της ninty. Καμια εκπληξη (εκτος απο DK), μετρια γραφικα για νεα εποχη και γενικα βλεπω να παει κατα διαολου το wii u δυστυχως...
dekulinkgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 να πω την αμαρτια μου αλλα μονο το νεο DK μου αρεσε πραγματικα.Απο ολα τα παιχνιδια που δειξανε ολες οι εταιριες στην E3
dreaming123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Πρέπει να προλάβει και να ρίξει τη τιμή 50euro =50$ να ανέβουν λίγο οι πωλήσεις και να βγάλει κάποιο κράχτη dk,zelda,metroid το Νοέμβριο αλλιώς δεν βλέπω πως μπορεί να περάσει σε πωλήσεις τα μελλοντικά ps4 κ <xbox1>...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα