skanjos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 κάτι πολύ σημαντικό είναι οτι η νιντέντο ετοιμάζει το πιο "hardcore" zelda όλων των εποχών, ξέρουμε οτι θα πάρουμε remake του windwaker που θα είναι ένα light zelda αλλα ετοιμάζουν και zelda wii u και στάνταρ είμαι 100% σίγουρος θα έχει το καλούπι που είδαμε στην ε3,θα είναι ένα πιο "σοβαρό" ζέλντα παιχνίδι πιο σκοτεινό πείτε το όπως θέλετε,πάντως το artwork που θα ακολουθήσουν θα είναι το συγκεκριμένο και σε hd ανάλυση με την νιντέντο απο πίσω θα μιλάμε για masterpiece,το θέμα είναι να βγει λίγο νωρίς και να τραβήξει κόσμο, γιατί αν αργήσει όσο το skyward sword(ακόμα δεν το έπαιξα γιατί πούλησα το wii) τότε θα έχουμε τόση εξέλιξη στα γραφικά που οι reviewers θα το πατήσουν κάτω και αυτό σημαίνει και αρνητική διαφήμιση ,καλώς η κακώς τα reviews μετράνε σε πωλήσεις, εδώ μετράνε πλέον και για developer score!!
Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Πάντως αν κρίνω από εμένα και τους φίλους, το Wii μόνο για ποδοσφαιράκι δεν το θέλαμε. Άλλωστε είχε τόσα πολλά και διάφορα multiplayer παιχνίδια που δεν χρειάζονταν. Κάτι παρόμοιο πιστεύω ότι θα ισχύει και με το Wii U (δεν το έχω γι' αυτό και υποθέτω). Η Nintendo είναι η μοναδική από τις 3 που δεν έχει ανάγκη την EA. Ευτυχώς... Το Fifa 10 πάντως το είχα λιώσει για μερικούς μήνες με φίλους. Ειδικά 2 vs 2 online είχε πολύ χαβαλέ. Αν δε θυμάσαι, ήταν αυτό που όταν έβαζες γκολ κουνούσες τα χειριστήρια για πανηγυρισμούς και κόρνες. Φυσικά, δεν πήρα το Wii γι΄αυτό, ευτυχής έκπληξη ήταν, αλλά και πάλι, γιατί να μην κυνηγήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια για το σύστημά σου και να επαναπαύεσαι απλώς στα 3 ονόματα που έχεις; Ειδικά όταν δεν τα έχεις αυτά στον πρώτο χρόνο και η κονσόλα σέρνεται πίσω κι από το Vita.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 κάτι πολύ σημαντικό είναι οτι η νιντέντο ετοιμάζει το πιο "hardcore" zelda όλων των εποχών, ξέρουμε οτι θα πάρουμε remake του windwaker που θα είναι ένα light zelda αλλα ετοιμάζουν και zelda wii u και στάνταρ είμαι 100% σίγουρος θα έχει το καλούπι που είδαμε στην ε3,θα είναι ένα πιο "σοβαρό" ζέλντα παιχνίδι πιο σκοτεινό πείτε το όπως θέλετε,πάντως το artwork που θα ακολουθήσουν θα είναι το συγκεκριμένο και σε hd ανάλυση με την νιντέντο απο πίσω θα μιλάμε για masterpiece,το θέμα είναι να βγει λίγο νωρίς και να τραβήξει κόσμο, γιατί αν αργήσει όσο το skyward sword(ακόμα δεν το έπαιξα γιατί πούλησα το wii) τότε θα έχουμε τόση εξέλιξη στα γραφικά που οι reviewers θα το πατήσουν κάτω και αυτό σημαίνει και αρνητική διαφήμιση ,καλώς η κακώς τα reviews μετράνε σε πωλήσεις, εδώ μετράνε πλέον και για developer score!! Απο ποτε τα γραφικα του Zelda αποτελουν αρνητικη διαφημιση??? Το Skyward sword ουτε εγω το εχω παιξει ακομα (αλλα το εχω σκοπο) γιατι ουτε καν motion-plus μαρκουτσι δεν εχω ακομα και επισης οταν βγηκε ειχα ακομα σοβαρα οικονομικα προβληματα. Τωρα που ειμαι -καπως- καλυτερα η τιμη δεν λεει να πεσει (ως συνηθως) και που ακομα δεν μπορω να τα σκασω τοσα (80 εδω στο cyprus μαζι με motion-plus). Κατα τα αλλα ΕΛΠΙΖΩ να μην ξαναδω Zelda στην ιδια λογικη με το Twilight princess εκτος και αν αλλαξουν τελειως το focus και την δυσκολια. Το Skyward Sword σαν στυλ Zelda ειναι τελειο. Ειναι -ακριβως- το στυλ του Zelda που ψαχναμε τοσα χρονια και επισης το Wind Waker ειναι εξαιρετικο στυλ παραδειγματος Zelda. Πραγματικα ΟΧΙ παλι twilight princess 2...το θεωρω σαν το χειροτερο 3D Zelda που εχουμε δει μεχρι σημερα.
skanjos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 κιόμως ikaruga εγώ θέλω ένα tiwlight princess 2,εννοώ με τέτοια σοβαρά γραφικά ,και έτσι όπως το παρουσίασαν στο tablet ήταν φοβερό,δεν λέω οτι τα άλλα είναι άσχημα αλλα ένα πιο dark concept θα του ταίριαζε και θα τραβούσε κόσμο (σημαντικό)
apple64 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Πραγματικα ΟΧΙ παλι twilight princess 2...το θεωρω σαν το χειροτερο 3D Zelda που εχουμε δει μεχρι σημερα. Είναι.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 κιόμως ikaruga εγώ θέλω ένα tiwlight princess 2,εννοώ με τέτοια σοβαρά γραφικά ,και έτσι όπως το παρουσίασαν στο tablet ήταν φοβερό,δεν λέω οτι τα άλλα είναι άσχημα αλλα ένα πιο dark concept θα του ταίριαζε και θα τραβούσε κόσμο (σημαντικό) Μα δεν θελω να τραβηξει κοσμο. Δεν θελω ρε παιδι μου. Θελω το παιχνιδι να μεινει "αμολυντο" και να μην εχουμε casualοποιησεις. Η προσπαθεια του Twilight Princess να φερει μια αρκετη δοση σκοτειναδας στο παιχνιδι απλα απετυχε. Ουτε τοσο σκοτεινο για τους "αλλους" ηταν αλλα ουτε και τοσο "Zelda" για τους φιλους της σειρας. Η μπασταρδοποιηση εχει ασχημα αποτελεσματα για ολους. Γι αυτο αλλωστε και το Skyward Sword (κατα τα λεγομενα τουλαχιστον) βγηκε τοσο αψογο, γιατι το πηγε στα κλασσικα και γνωστα μερη του Zelda. Γι αυτο και το Wind Waker ηταν τοσο αψογο. Τοσο το στυλ του Skyward Sword οσο και του Wind Waker μπορει να το παιξει in game οπως θελει. Θελεις σκοτειναδα? Το SS μπορει. Θελεις κατι αστειο, γελοιο, αναλαφρο? Και αυτο το μπορει. Το "καλουπι" δεν ταιριαζει στο Zelda σε οτι αφορα τη θεματολογια του. Μη βγει καμια κουφαλα τωρα και πει οτι δεν μου αρεσε το Twilight Princess, απλα το θεωρω το χειροτερο 3D Zelda και το συγκρινω μονο με αλλα 3D Zelda. Απο οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι εκει εξω απλα ουτε καν φτανει στο δικο του υψος (με μια μικρη εξαιρεση για το Okami αλλα και παλι οχι).
ntinos19 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ikaruga24πρώτον: Με απογοητεύεις που δεν έχεις παίξει ακόμα το skyward sword Δεύτερον: Για το Twilight Princess νομίζω υπερβάλεις λιγάκι Μια χαρά είναι Μπορεί πράγματι να μη σε γέμιζε όπως τα υπόλοιπα zelda αλλά παραδέξου το, σε ένα Twilight Princess 2 δεν θα έλεγες όχι αν έβγαινε. Θα το έπαιζες χωρίς πολλά πολλά
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Νομιζω οτι το ξεκαθαρισα, σαν ZELDA ειναι το χειροτερο αλλα σαν παιχνιδι απλα δεν υπαρχει συγκριση με οτιδηποτε αλλο. Ειναι πολυ ψηλα. Κατα τα αλλα σαφεστατα και θα επαιζα ενα Twilight princess 2 (δεν τιθεται θεμα) αλλα δεν θελω να το δω, δεν θα το προτιμουσα σε καμια περιπτωση πανω απο ενα νεο Wind waker ή Skyward sword. Δηλαδη εν μερη θα απογοητευτω απαξ και δω μια τετοια εκδοση του νεου Zelda. Τωρα για το οτι δεν το εχω παιξει ακομα...πιστεψε με, μετα το 2010 δεν εχω παιξει ΠΟΛΛΑ και οχι μονο απο nintendo. Αλλα βλεπεις...τα φραγκα.
skanjos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ikaruga αυτό περιμένει ο κόσμος αν κατάφερναν μια μίξη ζέλντα και demon souls και το πετύχεναν θα έφτιαχναν το καλύτερο game όλων των εποχών
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ερχεται κουφαλιτσες και στο Wiiiiiiiiiiiiii Uuuuuuuuuuuu.....
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αυτο θα πει harcore gaming και ποιοτητα νιντεντο Σωστό, γιατί οι χαρντκοράδες παίζουν Pro πάνω απ' όλα.
skanjos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 όποιος θέλει sports game δεν χτυπάει κονσόλα νιντέντο ή την έχει για 2η τόσο απλό ,εδώ παλιά δεν μπορούσε να σε καλύψει τώρα θα το κάνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα