Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τι λές ρε, αποτυχία η κονσόλα, δεν έχει ποδοσφαιράκι, αδιαννόητο. Ούτε το 3DS έχει ποδοσφαιράκι, ούτε μπασκετάκι, για τα σκουπίδια κι αυτό.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αποτυχια ειναι ουτως η αλλως μεχρι στιγμης :P

Δε θα τη σωσει το ΦΙΦΑ

Μη τη συγκρινεις με το 3DS !!!

Δημοσ.

Τι λές ρε, αποτυχία η κονσόλα, δεν έχει ποδοσφαιράκι, αδιαννόητο. Ούτε το 3DS έχει ποδοσφαιράκι, ούτε μπασκετάκι, για τα σκουπίδια κι αυτό.

Τι σχεση εχει τωρα μια φορητη κονσολα μονο εσυ το ξερεις....πρεπει να ειναι στο ιδιο μηκος με το "αμα δεν εχει το super duper πανακριβο καλωδιο hdmi τοτε καλυτερα να μην εχει καθολου".

Δημοσ.

Χωρις πλακα και γω σκεφτομουν να παρω το U και αν το επερνα ειχα μαζι και το φιφα, αλλα μετα σκεφτηκα οτι αφου το χω στο ΠΣ3 στραφι θα παει, να το κρατησω για το επομενο

Ελα ντε ομως που μας τα χαλασε η ΕΑ κ η Κοναμι

• Moderators
Δημοσ.

Τι σχεση εχει τωρα μια φορητη κονσολα μονο εσυ το ξερεις....πρεπει να ειναι στο ιδιο μηκος με το "αμα δεν εχει το super duper πανακριβο καλωδιο hdmi τοτε καλυτερα να μην εχει καθολου".

Είσαι τσακωμένος με την ειρωνεία ε;

Μάλλον θα πρέπει να βάζω emoticons κάθε φορά για να καταλαβαίνετε και οι πιο χαζούληδες. :)

Δημοσ.

Ο,τι γούστα και να έχει ο καθένας μας, μια κονσόλα με το ίματζ της καναπέδικης multiplayer κονσόλας χάνει αρκετά με το να μην έχει επίκαρα αθλητικά παιχνίδια. Και ήδη χάνει από παντού. Αν δεν ήταν σε αυτή την κατάσταση δε θα είχε τόση σημασία. 

Δημοσ.

Εγω θα τιμησω ενα Wii U πολυ αργοτερα μονο και μονο για κανα exclusive και για κανα παιχνιδι του Wii οπως metroid prime trilogy.Τωρα αντικειμενικα οποιος πειρε Wii U απο τις αρχες κριμα γιατι τωρα το τρωει η σκονη μεχρι να βγαλει η  Nintendo κανα αξιολογο exclusive.

Δημοσ.

Κι εγώ σε τέτοια φάση είμαι, αλλά θα χρειαστεί περισσότερα για να με πείσει απ' ό,τι εσένα, για τον απλό λόγο ότι έχω Wii, οπότε τα Wii games αποτελούν κίνητρο. Δεν είναι ότι πιάνει και πολύ χώρο κάτω από την TV το Wii :P

Δημοσ.

ακουσα οτι στην Ιαπωνια κυκλοφορησε η θα κυκλοφορησει και νεα μπαταρια για παραπανω αυτονομια στο game pad,βεβαια αγνωστο ποτε θα ερθει στην Ευρωπη :mellow:

Δημοσ.

Πάντως αν κρίνω από εμένα και τους φίλους, το Wii μόνο για ποδοσφαιράκι δεν το θέλαμε. Άλλωστε είχε τόσα πολλά και διάφορα multiplayer παιχνίδια που δεν χρειάζονταν. Κάτι παρόμοιο πιστεύω ότι θα ισχύει και με το Wii U (δεν το έχω γι' αυτό και υποθέτω).

Η Nintendo είναι η μοναδική από τις 3 που δεν έχει ανάγκη την EA. Ευτυχώς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...