Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε από ότι καταλαβαίνω το θέμα σου είναι ότι τα παιχνίδια του SNES-Mega Drive ήταν καλύτερα από τα σημερινά ή ακόμα καλύτερα από τα αυριανά. Δεν διαφωνώ πως σίγουρα αποτέλεσαν τον προπομπό των σημερινών αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις το gameplay του Super Mario Bros με αυτό του Super Mario Galaxy. Ούτε μπορείς να συγκρίνεις το gameplay του Sonic the Hedgehog με το Sonic Generations (αν λέγεται έτσι ακριβώς). 

Το θέμα σου εσένα τώρα ποιο είναι; Αν το Mario είναι το κορυφαίο Platformer?

Καμια σχεση, μιλαμε για εντελως διαφορετικα πραγματα. Μιλαμε για φιλοσοφια σχεδιασμου. Τι θελει να προσφερει ενα παιχνιδι και το τι χρειαζεται απο εσενα για να γουσταρεις. Τα περισσοτερα παιχνιδια σημερα ειναι φρου-φρου και αρωματα χωρις ουσια (που σε gaming ορους σημαινει gameplay) με ηλιθια DLC, μουτσε, φουτσες, social και δεν ξερω και εγω τι αλλες φανφαρες θα σκεφτουν να μας πασαρουν εις βαρος της ποιοτητας του Χ τιτλου. Δεν μιλαω για συγκεκριμενους τιτλους αλλα γενικοτερα για το gaming. 

Υπαρχουν σαφως καποιες περιπτωσεις που αντιστεκονται σθενερα σε ολο αυτο (καλη ωρα τα first/second party nintendo παιχνιδια) αλλα γενικοτερα υπαρχει λογος που βγαζω σπυρια (υπερβαλω φυσικα αλλα θελω να σου δωσω να καταλαβεις) οταν παω να βαλω στο PS3 μου ενα παιχνιδι και πρεπει να περασω πρωτα απο 1-2-3 update πριν αρχισω να παιζω ή οταν βλεπω οτι το παιχνιδι που αγορασα δεν ειναι ολοκληρωμενη εμπειρια και εχει καμια 50ρια DLC απο πισω ή δεν ξερω και εγω τι αλλο. Πως αλλιως να στο πω δεν ξερω. 

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλα τα αλλα εχουν και ενα FIFA, το WiiU δεν εχει ουτε ενα ποδοσφαιρακι πλεον :/

Δημοσ.

πλάκωσαν οι haters πάλι...είπαμε έχει FIFA 13...ένα πετσί κλωτσάς και εκεί, κλάιν μάιν 

δεν μπορώ να καταλάβω αν το σχόλιο είναι ειρωνικό ή όχι χαχαχαχα. μεγάλη υπόθεση να μην έχεις ποδοσφαιράκι για 1 ολόκληρο χρόνο και απο τις 2 εταιρίες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω αν το σχόλιο είναι ειρωνικό ή όχι χαχαχαχα. μεγάλη υπόθεση να μην έχεις ποδοσφαιράκι για 1 ολόκληρο χρόνο και απο τις 2 εταιρίες.

Ναι πολύ μεγάλη υπόθεση να μην έχει ποδοσφαιράκι.

Μεγάλη στεναχώρια με έπιασε. :(

Δημοσ.

Aφου ολα τα τουρνουα ποδοσφαιρου γινονταν σε κονσολες της Nintendo.Ειναι γνωστο εξαλου οτι στις κονσολες της Nintendo τα ποδοσφαιρακια πουλουσαν σαν τρελα. :-D :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

ειρωνικό χαχα...θα βγει όμως κανα MARIΟ CHAMPIONS LEAGUE 2014  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια μη λεμε οτι θελουμε

το ποδοσφαιρακι για πολλους (και μαλιστα αν οχι τους περισσοτερους αλλα σε μεγαλο ποσοστο απο αυτους που ασχολουνται με κονσολες,) ειναι πολυ σημαντικο

Και για μενα είναι σοβαρος λογος μη προτιμησης κονσολας η ελλειψη ποδοσφαιρου.

Το οτι δεν εχει ποδοσφαιρακι μπορει να μην απασχολει εκ πρωτης οψεως τους Ν φανς αλλα καλο ειναι να καταλαβουν οτι αν εχει και ποδοσφαιρακι αρκετοι μπορει να το προτιμουσαν και γι αυτο το λογο. Καλως η κακως πρεπει να το δεχτειτε αυτο γιατι οφελος θα ειχατε !!! Μη βλεπετε μονο την hating πλευρα.

Δημοσ.

Ναι ρε συ εξυπακουεται οτι μια κονσολα πρεπει να εχει και ποδοσφαιρακια και μπασκετακια απλα εχω συνηθισει και εγω και οι περισσοτεροι να τα παιζουμε αλλου γι'αυτο δε τρελαινομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...