apple64 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μας κάνουν και γελάμε όμως. Προς admin: Το forum αυτό το διαβάζετε; Σας αρέσει;
gkalas Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Σε καθε site μπαινουν haters και ρημαζουν τα τοπικς.Δεν ειναι μονο εδω.
mtzs Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Νεα WiiU accesories και ασπρο U 32GB http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=571209
skanjos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 μακάρι να βγει και στην ευρώπη γιατί θεωρώ το μάυρο απαίσιο για κονσόλα της νιντέντο. γενικά μάρεσε το ασπρο wii u αλλα θα ήθελα να ήταν premium ,ας του βάλουν και μια τιμούλα 200ε και ας το φέρουν στην ευρώπη να δουν τα sales να εκτοξέυονται.
skanjos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Εγώ λέω να το βάλουν στα 149.99. το basic model για τόσο είναι αν και για μένα πρέπει να το ακυρώσουν εντελώς και να έχουν μόνο ενα sku στην αγορά στα 200ε λίγο πιο ακριβό απο ps3-360 που θα έχουν τρελή πτώση στην τιμή όταν βγουν τα ps4-xbox one
sheik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Ε οχι και πιο ωραιο το ασπρο!!!Btw το gamepad εχει καπου qwerty ελληνικο?Γιατι μονο σαν σπεσιαλ συμβολα εχει τα ελληνικα.
brotrainer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Τοτε σιγουρα συμφωνουμε οτι διαφωνουμε. Σε προσωπικο επιπεδο δεν τιθεται θεμα νοσταλγιας καθως -παιζω- (οχι θυμαμαι) σημερα παλιοτερα παιχνιδια. Ηταν ποιο σοβαρα, ποιο απλα, δεν μου συμπεριφερονταν σαν να ειμαι ηλιθιος και ηταν και τελειωμενες εμπειριες. Το γραφικο απο μονο του σαν γραφικο δεν μου λεει απολυτος τιποτα, μιλησα και για την μηχανικη πισω απο αυτο. Αν σχεδιασω τα καλυτερα γραφικα ever και σε βαλω απλα να περπατας σε μια ευθεια θα το πεις παιχνιδι και "εξελιξη" (γκουχ γκουχ Final Fatnasy 13)? Το κοστος του παιχνιδιου μπορει να ειναι πολυ μεγαλυτερο απο οτι ηταν παλιοτερα αλλα και το περιθωριο κερδους σημερα ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο σε σχεση με το παρελθον. DLC, σκατουλια, ματουλια, digital distribution δεν κοστιζουν -τιποτα- στην εταιρια παραγωγης τη στιγμη που παλιοτερα θα επρεπε να προμηθευσουν ολο τον κοσμο και να πουλησουν για να εχουν κερδος. Για εμενα τα πισωγυρισματα (με την κακη εννοια) ειναι ανεπιτρεπτα και ειδικα οταν γινονται και στανταρ θεωρω οτι μας δουλευουν ψιλο γαζι. Μας εχουν πηξει στη μετριοτητα και στο "cinematic gameplay" το οποιο το θεωρω πανουκλα που πρεπει να θεραπευτει. Ποιο πολυ πιστευω στον κοσμο και την ιστορια των παιχνιδιων Mario παρα του νεου Tomb Raider. Δεν μπαινω καν να μιλησω για την μηχανικη που εχουν χασμα μεταξυ τους (υπερ του Mario φυσικα). Ξερω οτι μπαινω στα χωραφια του γουστου τωρα αλλα αντικειμενικα στην μηχανικη των 2 τιτλων το Mario ειναι απειρα πανω απο το Tomb Raider (τυχαια παραδειγματα πηρα εδω περα). Φίλε από ότι καταλαβαίνω το θέμα σου είναι ότι τα παιχνίδια του SNES-Mega Drive ήταν καλύτερα από τα σημερινά ή ακόμα καλύτερα από τα αυριανά. Δεν διαφωνώ πως σίγουρα αποτέλεσαν τον προπομπό των σημερινών αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις το gameplay του Super Mario Bros με αυτό του Super Mario Galaxy. Ούτε μπορείς να συγκρίνεις το gameplay του Sonic the Hedgehog με το Sonic Generations (αν λέγεται έτσι ακριβώς). Το θέμα σου εσένα τώρα ποιο είναι; Αν το Mario είναι το κορυφαίο Platformer?
skanjos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 βασικά brotrainer για το galaxy συμφωνώ αλλα για το το sonic ούτε καν, δώσε μου games sonic1-2-3 και τα πατάει κάτω τα sonic generations ή όπως λέγονται, εδώ και το sonic 4 το σκοτώσανε με το jump attack... την ταχύτητα που έχει το 1-2-3 δεν την έχουν τα άλλα είναι ακόμα για τις μέρες μας καλύτερα παιχνίδια απο τα καινούρια , σε όσους τους χαλάνε τα 2d γραφικά ξύδι...
brotrainer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Ναι οκ εντάξει άποψή σου. Δηλαδή θες να πεις πως το Sonic Adventure που πάρα πολλούς (δες απλά hardcore foroum της SEGA) το καλύτερο Sonic παιχνίδι είναι χειρότερο των πρώτων 2D και side-scrolling; Εντάξει αν εσένα αυτό σου αρέσει πάσο, δεν σε θίξαμε. Απλά τα παιχνίδια εξελίσσονται αυτό είναι το θέμα, όπως τα πάντα. Και το τελευταίο δεν αποτελεί γενίκευση αλλά κανόνα. Το point μου εμένα είναι ότι καλά είναι τα NES-SNES-N64-PSONE αλλά είναι outdated μας αρέσει ή όχι.
skanjos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 μίλησες για καλύτερο gameplay ,που εξελίσετε και σου είπα οτι η εξέλιξη δεν σημαίνει οτι πάντα είναι καλή, στα σόνικ δεν ήταν καλή και ναι τα sonic 1-2-3 ήταν καλύτερα τα πραγματα, το sonic adventure το θεωρούσαν καλό γιατί ήταν το καλύτερο παιχνίδι στο dreamcast και απο τα λίγα καλά παιχνίδια του dreamcast,σκέψου όπως τώρα το nsmb2 για το wii u,όταν βγήκε δεν υπήρχε κάτι άλλο στην κονσόλα και μιλάμε για dreamcast που ήταν σε Hardware η πρώτη κονσόλα της πρωηγούμενης γενιάς. γιαυτο πήγε καλά και το θαυμάζει πολύ κόσμος, οι Hardcore sega fans έχουν το Sonic 2 σαν το καλύτερο sonic ever και αν δεν με πιστέυεις πάνε διάβασε σε φόρουμς.
brotrainer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Εντάξει φίλε έχεις την γνώμη άσε και στους άλλους να έχουν την δική τους. Έτσι και αλλιώς χάνεις και το point χάνεται και το point του θέματος και του topic.
cpttony Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ΔΕΝ ΕΧΩ WII U αλλα βρηκα αυτο μπορει να ενδιαφερει καποιους http://www.vg247.com/2013/06/03/batman-arkham-origins-deathstroke-dlc-may-not-hit-wii-u/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα