skanjos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 υποθετικά πάντα αν το wii u ήταν με τα ίδια specs και είχε αποκλειστικά wii mote σαν controller ¨οπως το wii, ,απλά ήταν ένα wii hd με λίγα λόγια και ήταν 100ε πιο φτηνό τώρα δεν θα μιλούσαμε καν για πόλεμο ,θα ήταν πρώτο και θα τους είχε αφήσει πίσω 10εκ πωλήσεις σε 1 χρόνο. η ταμπλέτα της κόστισε πολύ της νιντέντο σαν project και δεν προσφέρει κάτι στο gaming δυστυχώς,μέχρι και το waggle του wii είναι αφασία για κάποια παιχνίδια ,και να πω την αλήθεια κάτι που μου έλειψε είναι το bowling απο το wii sports, παίζει να έχω λιώσει τουλάχιστον 200ώρες+ παλιότερα και θέλω να ξαναπαίξω Θεμα πωλησεων ή δεν προσχωρησε η ninty στο νεο συστημα για τα μεταχειρισμενα ? γιατί πιστέυεις τώρα που δεν υπάρχει αυτό στην νιντέντο η EA δεν θα βγάλει τίτλο εκεί? ας πουλήσει λίγο τώρα με το στραπάτσο της ms και μετά ίσως ακυρώσουν την αποκλειστική συμφωνία με την ms γιατί δεν θα βγαίνουν....
naruto14 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Wii U Sales Rank On Amazon UK Jumps 875 Percent After Xbox One Reveal
savakis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Πάντως και εγώ πιστεύω ότι το νέο controller είναι πολύ πίσω από το wii-mote.... περιμένω έκδοση wiiU με wiimote μέσα.
vag.patrick Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 πακετο ναι το δεχομαι....γιατι ομως ειναι πισω το ταμπλετ????
apple64 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Από το 48 στο amazon είναι ήδη στο 15. δεν θα μιλούσαμε καν για πόλεμο ,θα ήταν πρώτο και θα τους είχε αφήσει πίσω 10εκ πωλήσεις σε 1 χρόνο. Πράγμα το οποίο είναι πολύ πιθανό ακόμη και σήμερα.
naruto14 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Κυκλοφορεί στο internet το παρακάτω ξεκαρδιστικό gif που έχει όμως μεγάλη ουσία. 4
savakis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 πακετο ναι το δεχομαι....γιατι ομως ειναι πισω το ταμπλετ???? To tablet είναι πολύ ογκώδες, εντωμεταξύ όπως το είδα σε ένα μαγαζί θα σε μπερδεύει που να κοιτάς (οθόνη ή tablet). τα wii-mote ήταν απλά και εύκολα στο χειρισμό, αστέρια για πολλά games και κυρίως FPS (είχα wii). Καλύτερα να το είχε σαν extra-premium λύση. Ίσως τα λέω αυτά επειδή τα wiimote μου είχαν φανεί φοβερά...
naruto14 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 To tablet είναι πολύ ογκώδες, εντωμεταξύ όπως το είδα σε ένα μαγαζί θα σε μπερδεύει που να κοιτάς (οθόνη ή tablet). τα wii-mote ήταν απλά και εύκολα στο χειρισμό, αστέρια για πολλά games και κυρίως FPS (είχα wii). Καλύτερα να το είχε σαν extra-premium λύση. Ίσως τα λέω αυτά επειδή τα wiimote μου είχαν φανεί φοβερά... Ε αν δεν είχε το tablet θα ήταν ένα Wii με Full HD και online. Μόνο next-gen δεν θα λεγόταν αυτό (όχι πως το Wii U όπως είναι τώρα λέγεται αλλά τεσπα...).
citiz Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Και γω δηλώνω φαν του wii remote, χίλιες φορές προτιμότερο από την tabletoκουμούτσα. Είναι πολύ εύκολο στον χειρισμό, και σε μερικά παιχνίδια στο XBOX παρακαλούσα να το είχα (πχ alan wake). Κρίμα που δεν το στηρίζει η Nintento στο Wii U.
ntinos19 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ε αν δεν είχε το tablet θα ήταν ένα Wii με Full HD και online. Μόνο next-gen δεν θα λεγόταν αυτό (όχι πως το Wii U όπως είναι τώρα λέγεται αλλά τεσπα...). έχω μια απορία, τί είναι αυτό που κάνει μια κονσόλα nex gen? γραφικά? gameplay? design? επιδόσεις ενός μηχανήματος? υπάρχουν παιχνίδια (κυρίως στην Νιντ) που οταν βλέπεις σε τι μηχάνημα τρέχουν αναρωτιέσαι. αν είχε τη διπλάσια δύναμη (δεν μιλάω καν για το πόσες φορές πάνω θα είναι ένα PS4, αν είναι) πως θα ήταν δηλαδή ? και βλέπεις σε κονσόλες (ps3, xbox) παιχνίδια όχι τόσο "προχωρημένα" σε γραφικά όσο νομίζουν μερικοί... είδα σήμερα το GoW 4. οκ συμπαθητικά γραφικά αλλά δεν απέχουν και τρομερά απο το skyward sword πχ... (σε σύγκριση και με τη δύναμη του μηχανήματος). σίγουρα είναι καλύτερα αλλά είναι γενικά πολύ πίσω. next gen είναι ότι αντιλαμβάνεται κανείς στην ουσία, αντικειμενικά ΔΕΝ είναι τα γραφικά. Είναι το όλο πακέτο. σαν σύνολο. Το PS έχει εντυπωσιακά γραφικά σίγουρα αλλά πόσα χρόνια παίζεις με το ίδιο χειρισμό ? Έχω βαρεθεί να κρατάω ένα χειριστήριο. Το ίδιο τόσα χρόνια, στην ουσία το ίδιο είναι. Πια καινοτομία ? Δεν υπάρχει απλά. το "next gen" είναι αυτό που ξεπερνάει την προηγούμενη γενιά σε κάτι καλύτερο, όχι μόνο χειρισμό, όχι μόνο στα γραφικά. απλά παίζετε το ίδιο πράγμα για 34782423 χρόνια. δεν προχωράτε πάρα πέρα. αυτή είναι η αηδία που με έκανε να μη ξαναπάρω κονσόλα απο εποχές ps2 που υπήρχαν παιχνιδάρες. Παιχνίδια του ps1 που δεν βγήκαν ποτέ στο ps2 και παιχνίδια του ps2 που δεν βγήκαν ποτέ σε ps3. Δεν υπάρχει εξέλιξη πλέον, καμία. Σου αρέσει είτε όχι παίζεις εδώ και 10 χρόνια το ίδιο πράγμα, ποτέ δεν πέρασες στο επόμενο στάδιο, είτε αυτό θα φέρει αρνητικά είτε θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Για να μη παρεξηγηθώ, τα λέω εντελώς φιλικά και δεν πάνε προς εσένα αλλά προς όλους. μη παρεξηγείτε είμαι απο κρασιά 2
Basilisc Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 μη παρεξηγείτε είμαι απο κρασιά Προφανώς για να έχεις όρεξη να γράψεις όλο αυτό το κατεβατό πρωινιάτικα.
mtzs Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 next gen είναι ότι αντιλαμβάνεται κανείς στην ουσία, αντικειμενικά ΔΕΝ είναι τα γραφικά. Το αντικειμενικο που ειδες σε αυτο που λες; Ειναι ενας πολυ βασικος παραγοντας που κανει την κονσολα Next Gen. Ναι ειναι και το πακετο και ο χειρισμος, και εκει η Νιντυ ισως το πηγε ενα βημα μπροστα και μπραβο της, αλλα....αμα ειναι ετσι να μεινουμε στα γραφικα του GC Αυτο που λες περι zelda και GOW απλα δεν υφισταται. Παραποιηση εντελως. Συγκρινεις ενα παιχνιδι που ειναι wow factor λογω γραφικων σε αυτη τη γενια, με κατι που παιζει σε CRT TV. Ενταξει ειπαμε. Μη παραποιουμε τη πραγματικοτητα. Σε ποσα παιχνιδια του Wii πονεσαν τα ματια σου μετρησες; Ασε τα Ζελντα-Μαριο. Αυτο ειναι NExtGen? Παραβλεπω το Wii γιατι η αληθεια ειναι οτι εδωσε αρκετα στη Gaming κοινοτητα και θα ερθω στο U. Αυτο που εκανε η Ν με το U κραταει το gaming πισω οπως και να εχει το θεμα Δεν ειναι δυνατον και ειναι προσβολη στη δικη μου λογικη ως gamer να μου δινεις μηχανημα με χαρακτηριστικα μιας γενιας πισω. Αυτο που εκανε με το Wii δηλαδη αλλα το Wii πετυχε γι αλλους λογους. Και να αφησω τη συγκριση με τα ΠΣ360. Πας εν ετει 2012 που τα specs στο pc εχουν εκτιναχτει και μου φερνεις κονσολα με απαρχαιωμενο hardware να μη μπορει να συναγωνιστει με τιποτα σε γραφικα τα pc? 8 χρονια βλεπω τα γραφικα αυτα.. 8 χρονια.. θελω κατι παραπανω. Αν ειναι ετσι να μεινουμε με τα γραφικα του PS1, Gamecube, SNES να κοτσαρουμε 2-3 ιδεες στυλ κινεκτ, tablet, Wiimote δε ξερω και γω τι αλλο και να λεμε οτι παμε σε NextGen Η Ν οπως και η MS με αυτο που παρουσιασαν στα μηχανηματα που εβγαλαν στην 8η γενια τους, η καθε μια για για διαφορετικο λογο για μενα σκοτωνουν το gaming. Μενει να δουμε τη θα κανει η τριτη συνιστωσα
skanjos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 είναι και τα γραφικά μέσα στο πακέτο ,πάντα πρέπει να είσαι κοντά στον ανταγονισμό,στυλ snes-megadrive,n64-ps1 δεν μπορείς να είσαι σε φάση snes-nes ο κόσμος θα πάρει το πρώτο. βασικά τώρα προσφέρουν και άλλα πράγματα οι εταιρίες εκτός απο gaming και το γεγονος οτι κάποιος πέρνει nintendo console για να παίξει ΚΑΙ νιντέντο ip σημαίνει οτι η κονσόλα θα πουλούσε. αυτή τη στιγμή αυτό θα με ενδιέφερε απο την νιντέντο, αν είχε μια κονσόλα που έβγαζε παιχνίδια hd επιπέδου uncharted3 και ειχε σαν χειρισμό το wii-mote θα ήταν κορυφή,η ταμπλέτα δεν βολέυει και γίνεται ένα απλό τεράστιο χειριστήριο, το έχουν πει και developers οτι δεν γίνεται να κοιτάς μια την οθόνη μία το χειριστήριο είναι μεγάλη η απόσταση δεν είναι φάση ds που είναι δίπλα,μπορεί να έχει μόνο ορισμένες ενέργειες σε mini map-inventory κτλπ. μετά απο αρκετή σκέψη μπορώ να πω οτι το wii-mote είναι ένα απο τα αγαπημένα μου χειριστήρια πλέον και μου λοίπει,και στεναχοριέμαι τώρα που προχώρησε η νιντέντο και δεν το χρησιμοποίησε για το wiiu ,δεν είχα καθήσει ποτέ να το σκεφτώ αρκετα αλλα τώρα που το σκέφτηκα μαρέσει ,φυσικά βλέπουμε την νιντέντο να βάζει στα καινούρια της παιχνίδια χειρισμό wii-mote, pikmin3,αλλα θα ήθελα να γίνεται σε όλα τα παιχνίδια.και το κακό είναι οτι αν βγει π.χ metroid game fps θα χρησιμοποιεί την ταμπλέτα στάνταρ και εγώ δεν μπορώ να με φανταστώ να μην το παίζω με το wii-mote,μακάρι να βάλουν την επιλογή και ας έχεις την ταμπλέτα πεταμένη σε ένα τραπέζι για το map...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα