ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Με αυτή τη λογική όμως, μπορεί η N να φτιάξει nintendo retail shops στην Ευρώπη και να πουλάει όσο χαμηλά θέλει; Ή σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα περί μονοπωλείου κλπ; Θα μπορουν να πουλανε αποκλειστικα οι εξουσιοδοτημενοι agents και καταστηματα τα προιοντα της ΑΝ θελησει να κανει κατι τετοιο αλλα δεν προκειται για το αυτονοητο. Δεν μπορει η nintendo να στησει μαγαζια σε ολο τον κοσμο αλλα ουτε και μπορει να κανει τη δουλεια της μονο με ενα κεντρικο τμημα που θα ελεγχει ολοκληρες χωρες. Υποθετικα μιλωντας ομως δικο της ειναι το προιον και οπως θελει το πλασσαρει. Αν δεν θελει να δωσει σε καποιον retail δεν μπορει να τον κοψει απο το να το παρει αλλα μπορει να μην τον συμπεριλλαβει μεσα στη λιστα με τους συνεργατες και να το παιξει με την εγγυηση και την υποστηριξη. Σκεψου ενα πραγμα οπως κανει η Razer σαν εταιρια.
savakis Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε οτι η φολα της μαικροσοφτ ωφελησε το wii u οι hardacore θα στραφουν σε pc k ps4 και οι casual σε xbox one που ειναι κ πιο δυνατο κ πιο ενδιαφερον για τον αδαη που τ αρεσουν τα μπιχλιμπιδια ασε κ η διαφημιση που θα πεσει..... Γιατί πάντα ο μεσαίος την πατάει, είτε θα πας στο ισχυρό μηχάνημα είτε στο creative low-spec εγώ αναμεσα σε ps4 & wii είμαι τώρα. Το wii U το περιμένω στα 200 η απλή 250 η ενισχυμένη, σύντομα 1
Darthvader Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Τοτε εμφανως δεν γνωριζεις τιποτα απο retail και πωλησεις. Τα 70$ που βγαζει ανα μηχανακι εχουν ηδη ξοδευτει στο πολλαπλασιο αλλου. Οταν ελεγε η Sony και η MS οτι πουλαει με χασιμο εννοει το συνολο, οπως και η nintendo. Δεν μιλανε ξεχωρα για το ποσο της κοστιζει και ποσο πουλαει το καθε εξαρτημα μονο του. Σαν συνολο λοιπον ΝΑΙ εχει χασουρα. Ουτε το PS3 αλλα ουτε και το Χ360 κοστιζαν ως hardware 450 και 600 ευρω. Η χασουρα ερχοταν απο R&D, low yield chips, defects και τετοια ωραια. Η nintendo δεν εχει καμια συμφωνια με καμια Ευρωπη. Ειναι ευρωπαικος γενικος νομος το ελευθερο εμποριο. Εγω εχω μαγαζι και ξερω. Αν αγορασω ενα προιον απο την Nintendo η nintendo δεν μπορει να κανει τιποτα αν εγω αποφασισω να το πουλησω 600 ευρω (και ας εχει η nintendo εσωτερικη τιμη τα 230). Αντιστοιχα και αν θελησω να το πουλησω πολυ φτηνοτερα. Αντιθετα στην Αμερικη αυτη οριζει τιμες, τα καταστηματα πρεπει να υπακουσουν και μπορει να τους παρει τα βρακια νομικα αν καποιος δεν συμορφωνεται με την τιμολογιακη πολιτικη της. Στην Ευρωπη δεν εχει κανενα δικαιωμα και μπορει ελευθερα να μου κλασει μια μαντρα, το αγοραζω και το πουλαω οσο εγω γουσταρω. Εσυ απο την αλλη σαν αγοραστην ΜΗΝ αγοραζεις απο εμενα τον ακριβο, κατσε ψαξε φτηνο καταστημα και παρε απο εκει που σε συμφερει. Εγω σαν μαγαζι τις τιμες μου δεν τις μειωνω γιατι θελω το μεριδιο μου (για καποιους 30%, για αλλους 50%, για αλλους περισσοτερο). Ενταξει μη συγκρίνουμε άσχετα πράγματα... το 2006 η sony το χάριζε το ps3.... ειχαν ξοδέψει 500.000.000 $ + εργοστασια κτλ μονο για τη σχεδιαση του cell ( δηλαδή όσα είναι τα κέρδη ενος οικονομικού έτους της Nintendo!!!) και είχαν προβλήματα μέχρι και στη παραγωγή του blu ray... ( θυμηθείτε τις κατηγορίες του Kutaragi για τους μηχανικούς της εταιρίας που αδυνατούσαν να πετύχουν την επιθυμητή παραγωγή). Οι Nintendo-IBM-AMD δεν έχουν σχεδιάσει καινότομο hardware για να θεωρούμε ότι υπάρχει τρελό R&D από πίσω. http://www.digitimes.com/systems/a20070507PD200.html Οσο για την τιμολογιακή πολιτική σιγά που δεν μπορεί να εφαρμόσει η Nintendo αλλά και κάθε πολυεθνική αυτό που θέλει στην Ευρώπη. Δεν την εμποδίζει τίποτα να πετάξει τη nortec και την κάθε nortec και να διαλέξει άλλον εισαγωγέα, αν η τελευταία χρεώνει τιμές παραπάνω από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει... αλλά είναι πολιτική της να πουλάει με αυτό τον τρόπο γιατί ξέρει ότι θα πουλήσει. Αν φάει ένα αγγούρι θα δεις πως πέφτει η τιμή ( ps vita 250 $ , skrroutz 197 ευρώ) Αναλυση κόστους του ps3 από τη Merill Lynch.
mtzs Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Το wii U το περιμένω στα 200 η απλή 250 η ενισχυμένη, σύντομα Τοσο ειχε αρχες του μηνα και πιο χαμηλα
skanjos Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 200 η premium και παράτημα της απλής βέρσιον (αν και μου αρέσει σε άσπρο περισσότερο) και μαζί με τους τόνους games που θα βγάλει πάει για κορυφή ή 2η θέση ανάλογα με το πόσο καλή/χάλια θα είναι η sony. αν και τώρα που πάτωσε η Ms τους κόβω να συνεχίσουν να είναι αλαζόνες τουλάχιστον μέχρι να πάρουν χαμπάρι οτι ούτε στα 250 δεν θα πουλάει...
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Εγώ προτείνω κάτι άλλο. Να ανακοινώσουν νέα έκδοση, π.χ. WiiU Ultimate or smth, με όλα όσα έχει η premium έκδοση και αντί για 32GB να έχουν βάλει έναν 500GB. Δεν θα είχα πρόβλημα να τσίμπαγα ένα τέτοιο με ταβάνι τα 300 ευρώ.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Αυτο μου αρεσει περισσοτερο. Αντι να μειωσει την τιμη απλα ας κανουν καλυτερο πακετο. Μεγαλους δισκους, wii-motes και γενικα τετοια καλουδια. All in one box για να ειμαστε ετοιμοι με ταβανι οπως ειπες τα 300 ευρω. Ετσι θα ειναι οτι πρεπει.
skanjos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 κάτι τέτοιο θα με ενδιέφερε και μένα πραγματικά ,θα ήθελα μεγαλύτερο σκληρό καθώς και wii mote-numchak γιατί δεν έχω πλέον και με ενδιαφέρει πάρα πολύ το Backwards compatibility ,btw http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=564733 για να δουν κάποιοι αυτό που έλεγα στην ανακοίνωση του χβοχ πόσο δίκαιο είχα ,σχεδόν 900% πάνω οι πωλήσεις του wii u μετά την ανακοίνωση της Ms.δεν θα κρατήσει στάνταρ αλλα κάποιοι εδώ λέγανε σιγά τι σχέση έχει,κιόμως επιρέασε τα πάντα το πόσο fail βγήκε το xbox one,πλέον παίζει μπάλα μόνο η σόνυ και η νιντέντο για πολύ κόσμο και αρκετοί που ήθελα xbox και μισούν την σόνυ είπαν well fuck it και πήγαν για wii u απο τώρα.
sheik Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ακομα παντως δεν μπορω να το χωνεψω και με ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ η κωλοεταιρια η ΕΑ. Το νεο NFS Rivals ανακοινωθηκε για ολες τις κονσολες εκτος φυσικα απο WiiU, διοτι φτιαχνεται με την Frostbite 3 και ως γνωστον το WiiU "δεν μπορει να την τρεξει, ουτε καν την Frostbite 2".
skanjos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ακομα παντως δεν μπορω να το χωνεψω και με ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ η κωλοεταιρια η ΕΑ. Το νεο NFS Rivals ανακοινωθηκε για ολες τις κονσολες εκτος φυσικα απο WiiU, διοτι φτιαχνεται με την Frostbite 3 και ως γνωστον το WiiU "δεν μπορει να την τρεξει, ουτε καν την Frostbite 2". θέμα πωλήσεων είναι ,ας κάνει πωλήσεις το wii u και μετά θα δείς τι κωλοτούμπες θα κάνει και η ΕΑ
sheik Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Βρε ναι αφου τα εχουμε χιλιοπει, απλα λεγοντας παπαριες δικαιολογιες σαν κι αυτη δινουν πατημα να υποβαθμιζεται απο ολους αδικα το -ηδη σχετικα αδυναμο, αλλα οχι ΤΟΣΟ αδυναμο- hardware.
vag.patrick Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 την επομενη μετα την ανακοινωση του one δεν βγηκε η ΕΑ και ειπε οτι υπαρχουν στα σκαρια παιχνιδια για το wii u....τεσπα μακαρι παιδες να παρει τα πανω της η κονσολα , να πουλησει και να παιζουμε ολοι μαζι παρεα ομορφα παιχνιδια... και αυτη η γαμι*λα ΕΑ να τρεχει να κανει "optimise" την frostbite για το wii u.... *σημερα κυκλοφορισε το RE:Revelations ... το απογευμα μετα την δουλεια παω να τα σκασω
sheik Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Wii-32GB-Premium-Pack/dp/B008B5YB4W/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1369380333&sr=1-2&keywords=wii+u 229.00GBP τελικα dispatched by Amazon. Παιδια και official price drop να γινει να ειστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως ΔΕΝ θα ειναι αυτης της ταξης. Ηδη απο το 349ευρω ειμαστε στα 260 πανω κατω. Κατα τη γνωμη μου ΑΝ ανακοινωθει πτωση τιμης θα ειναι -50ευρω στο καθε πακετο. Οπως και να'χει, ειναι "ευκαιρια" για οποιον σκεφτεται να το παρει διοτι αυτο το 229GBP μπορει να ξανα ανεβει, γενικως το amazon παιζει με τις τιμες. Εγω το ειχα παρει στα 249GBP και μια βδομαδα μετα ανεβηκε στα 289. Ξανα επεσε στα 249, τωρα 229 κλπ.
savakis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Το wii-mote+ μαζί με το nunchuck ακόμα στα 30 είναι? στο skroutz τόσο το βλέπω...
telegamesvg Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 θέμα πωλήσεων είναι ,ας κάνει πωλήσεις το wii u και μετά θα δείς τι κωλοτούμπες θα κάνει και η ΕΑ Θεμα πωλησεων ή δεν προσχωρησε η ninty στο νεο συστημα για τα μεταχειρισμενα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα