Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι δεν ειναι σε frostbite το mw2.

btw new low για το wii u στην ιαπωνία 6κ αυτή την εβδομάδα... μετά τα νέα για το xbox λογικά θα ανέβουν την επόμενη εβδομάδα οι πωλήσεις,όχι οτι στην ιαπωνία τους νοιάζει για το xbox αλλα γενικά ανεβάζει την κονσόλα της νιντέντο ένα fail απο τους άλλους 2.

Δημοσ.

Kανενα fail των αλλων 2 δεν θα ανεβασει(σημαντικα εστω) το WiiU παρα μονο ενα WIN της Ν στην Ε3. Μοναχα να ανακοινωσει να δυνατα της χαρτια, να δειξει λιγα τρειλερ, χωσε μεσα και δειγματα απο bayonettes ,wonderful 101, Xenoblade και τοτε ναι, θα ανεβει αρκετα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα η Ninty.

Η Microsoft έκανε την μισή δουλειά, ήδη ψάχνω για το wii U στο amazon.

Τώρα δεν μένει παρά να τα σκ******σει και η sony. :-D  :-D

δεν μου λέτε για FPS λέει το νέο χειριστήριο ή καλύτερα wiimote?

τα κινέζικα wiimote την παλεύουν?

Δημοσ.

Εγω εχω δοκιμασει COD σε Wii και δεν την παλεψα με τα κλασσικα wiimote. Για ψαξε κανα review

στο απλο wii ήταν άψογα, το είχα. πολύ πιο ακριβες από ps3/xbox....

Δημοσ.

στο wii είχα παίξει το metroid,πιανόταν το χέρι μου αλλα άλλη φάση ,πολύ καλύτερος χειρισμός ,το σπαστικό στο wii ¨ηταν το waggle που έβγαλα ολόκληρο twillight princess χωρίς να κάνω σλάς μόνο με την επίθεση στο Α χαχαχα.

Δημοσ.

Οι άνθρωποι ήταν πάντα για κλάματα. Δεν θα αλλάξουν τώρα. Κανέναν όμως δεν απασχολεί. Σε 35 αγορασμένους τίτλους στο Wii δεν βλέπω πουθενά να γράφει EA. Μετά το Mass Effect, το χάος.

btw new low για το wii u στην ιαπωνία 6κ αυτή την εβδομάδα... 

Την ίδια ακριβώς περίοδο το Wii είχε 6 εκατομμύρια πωλήσεις. Το WiiU έχει 3,2 εκατομμύρια πωλήσεις. Το πρώτο όμως είχε παιχνίδια. Το δεύτερο δεν έχει. Είναι ΛΑΘΟΣ να κοιτάμε τις πωλήσεις τώρα. Το σωστό είναι να δούμε πόσο θα έχει πουλήσει 31/12. Επειδή μάλλον στο τέλος του χρόνου θα δώσουμε πολλά για τα πολλά ΑΑΑ παιχνίδια που έρχονται θα έλεγα να κρατάτε μικρό καλάθι.

Δημοσ.

Επειδη τη διαβαζω συνεχεια αυτη τη καραμελα απο τους οπαδους της Ninty να μην κοιτατε τις πωλησεις τωρα αλλα μετα που θα εχει παιχνιδια...αμα δεν εχει παιχνιδια γιατι στο διαολο τη βγαλανε σε κυκλοφορια και δεν περιμενανε να υπαρχουν παιχνιδια;

Και μια ακομη απορια...ολοι αυτοι που τα σκασανε χοντρα στο launch για μια κονσολα χωρις παιχνιδια πως θα νοιωσουν οταν θα βλεπουν αλλους να την αγοραζουν πολυ φθηνοτερα αργοτερα που θα εχει παιχνιδια;

Δημοσ.

εγω παλι να σου πω την αληθεια ρε φιλε κυριακο....στα @@ μου αν καποιος την αγορασε τωρα 250 και γω πριν 4 μηνες 400€ , αν σκεφτομουν ετσι θα περιμενα προσφορες.....στις πωλησεις εχεις ενα δικιο , αλλα τα λεμε δεκα φορες τα πραγματα....σιγουρα θα μπορουσε να κερδισει εδαφος αν εβγαζε τα καλα χαρτια τωρα , αλλα σκεψου να τα χει εξω τα καλα χαρτια και ο κοσμος να αλλαξει στρατοπεδο....οποτε κανει κρατει για να ανταγωνιστει την γενια που υποτιθεται ερχεται και ανηκει...

Δημοσ.

κ που αμα ισχυσουν κ στους 2 ανταγωνιστες αυτα που ακουγονται για τα μεταχειρισμενα,θα τους παρει παλι τα σωβρακα (κ δεν κανω καθολου πλακα)

Δημοσ.

δεν μου λέτε για FPS λέει το νέο χειριστήριο ή καλύτερα wiimote?

Θελει λιγο εξασκηση στην αρχη αλλα αν το μαθεις για μενα δεν υπαρχει γυρισμος. Metroid και διαφορα αλλα fps στο Wii μονο με Wiimote τα επαιζα, δεν συγκρινεται με τους αναλογικους, ειναι αλλη φαση.

Να φανταστεις μετα απο ολα αυτα, παιζοντας το ZombiU με το GamePad ηταν λες και ημουν εντελως noobας, δεν μπορω να στοχευσω ευκολα με τιποτα.

Επι τη ευκαιρια, 229.95 GBP το premium στο amazon. Ποσο πιο κατω θελετε πια? :P

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=wii+u

EDIT: Sorry η συγκεκριμενη τιμη δεν ειναι απο amazon ομως, στα 269 το εχει κανονικα.

Δημοσ.

sheik 150e το απλό ,200e το premium ,για εκεί είναι η τιμή του. πάλι περιμένω να δω την ε3 και μετά αν γίνει αυτό που πιστέυω οτι θα γίνει ίσως το πάρω και στα 250e το premium αλλα τώρα πριν δω περισσότερα για το ps4 δεν κάνω κίνηση.

τώρα που είδαμε το xbox one,αρχίζω και βλέπω με άλλο μάτι την κίνηση της νιντέντο, αν και αδύναμο το κουτί φρόντισε να δώσει ένα backwards compatibility ,τέσπα θα δούμε στην ε3 και θα αποφασίσουμε ας βγει η νιντέντο guns blazing με τα directs, λένε για 3 μέρες θα έχει συνεχόμενα μεγάλα directs,πρωτειμώ μια μεγάλη Press conference αλλα πάλι και αυτό κάτι είναι.

Δημοσ.

Για το PS4 τι περιμενεις να μαθεις? Οκ εμφανιση δεν εχουμε δει αλλα κλαιν. Αν εξαιρεσεις το οτι υπαρχει μια μικρη αμφιβολια για το πως  θα διαχειριστει η sony την κατασταση με τα μεταχειρισμενα(και η MS βεβαια που λεει και ξε-λεει) κατα τη γνωμη μου το ps4 ειναι η "κονσολα επιλογης" αυτης της γενιας, με ενα WiiU συμπληρωματικο για οποιον θελει και μπορει να το παρει. Η MS σιγουρα θα τα παει καλα ειδικα στην Αμερικη, και φυσικα εχει τρελη -ισαξια με sony- υποστηριξη απο 3rd parties, αλλα πιστευω για πολλους αυτο το all-in-one ειναι περιττο ειδικα με τοση σημασια που δινει στην τηλεοραση και σε υπηρεσιες που ειτε δεν ενδιαφερουν,ειτε δεν θα ειναι διαθεσιμες στην πλειοψηφια του πλανητη.

Αν δεν παρεις XboxOne, θα χασεις ενα Halo κι ενα Gears Of Wars κι κανενα kinect exclusive, i can live with that, αλλα χωρις zelda,mario,metroid δεν μπορω :P (προσωπικα παντα ε..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...